|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Przyczajenie
|
tez mi tak mama mowila ;/
a co myslicie o malutkim torciku?
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
torcik
![]() jak narazie zdecydowałam, że kupię szklany kufel dla mojego teżeta i farbami do szkła namaluję takiego wilka : co myślicie?
|
|
|
|
#4083 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
świetny pomysł
zeby namalowac takie cos trzeba miec cierpliwosc
|
|
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny jesteście wielkie
Myslałam nad prezentem dla TŻ na dzień chłopaka i ktoś wspomniał tutaj o gokartach. Mój ukochany uwielbia tego typu rozrywki więc prezent jest idealny ![]() A na święta i tak pewnie sprezentuję mu kij bilardowy bo to jest jego druga miłość :P (pierwsza to ja oczywiście :P ) Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2009-08-30 o 15:20 |
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
Za miesiąc mamy rocznicę i wymyśliłam takie coś: album z naszymi zdjęciami i karteczki samoprzylepne, na których wypiszę to za co go kocham, co w nim uwielbiam, bilety na masaż itp
Mam zamiar wygonic go z jego pokoju na chwilę i porozklejac to w najróżniejszych miejscach Tak, żeby nie znalazł wszystkiego od razu :PMyślicie że to wystarczy? Dodam, że mam bardzo ograniczone fundusze :/ |
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mężowi na urodziny chciałabym zafundować lot szybowcem
ciągle mi gada, że chciałby polatać, wiec wiem, że to byłaby dla niego ogromna niespodzianka!
|
|
|
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
yh moj TŻ 2 października ma 18stkę. Nie mam zielonego pojęcia co kupić...on interesuje się kompami...w szkole na informatyce jest.
Myślałam też żeby zrobić sobie mini sesje i wkleić do jakiegoś malego albumiku hm ? co wy na to czy to będzie dobry pomysł? Ale nie mówię o sesji AKT czy coś takiego...Normalna sesja. Tylko ciekawa jestem gdzie taką mozna zrobic? i ile kosztuje? No i myślałam sobie żeby mu pamięć przenośną kupic...albo koszulkę jakąś i bokserki ? Co wy na to? Mam pustkę w głowie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
18-stka jest jedna w zyciu, powinien dostac od Ciebie prezent, ktory zawsze bedzie milo wspominal. mysle, ze sesja zdjeciowa ktora wspomnialas jest swietnym pomyslem, na pewno powinien zrobic to ktos kto sie zna na fotografowania. a USB jako dodatkowy maly upominek tez bedzie ok
ewentualnie mozesz zarezerwowac sobie z nim jakis mily wieczor, zebyscie spedzli go we dwoje. tez bedzie sympatycznie
|
|
|
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego kupienie prezentu facetowi to nie lada wyzwanie? ale nadal szukam i do 18 września muszę coś znaleźć
może podsunę komuś prezent jaki dostał rok temu. Była to nasza kolorowa karykatura narysowana przez pewnego artystę farbami, zamawiałam na allegro. Efekt na żywo super, kupiłam ramkę zawiązałam wstążeczkę no i nie ukrywał radości i zdziwienia że to my, mimo że trochę powykrzywiani przesyłam link do niektórych prac jak to w ogóle wyglądahttp://picasaweb.google.com/wesoly.g...KATURYPODWJNE# a ja nadal będę szukała czegoś na ten rok...
|
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na dzień chłopaka
Bokserki w jakieś śmieszne wzorki, portfel, pasek, koszula, słodycze w jakimś pudełku, dużo jest takich praktycznych rzeczy.
|
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
souvenir ile takie karykatury kosztują? I czy można sobie zamówić dowolny format? np. A4, A2 ?
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy są większe formaty nie wiem, musiałabyś pytać konkretnych rysowników i porównywać ceny
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny mam nadzieję że mi pomożecie niedługo mam z moim chłopakiem 4 rocznicę i kompletnie nie wiem co mu kupic mam do rozdysponowania 100 zł
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Tak czytam i czytam i trudno mi wyczaic jakies rady odnosnie prezentow dla kumpli. Moj kumpel (znam go od dziecinstwa) ma za kilka dni 18tke na ktora zaprosil mnie dopiero teraz (;||). Nie mam zielonego pojecia co mu kupic, on jest wielkim fanatykiem siłowni i sportow walki, ale wszelkie rękawice ochroniacze, kastety i inne już ma. Myslalam o jakiejs dobrej ksiazce opisujacej rozne style walki, ale on sie na tym zna jak nikt, glupio mi wiec dawac mu ksiazke (to tak jakby mistrzowi ortografii kupic słownik ortograficzny
). Wszyscy zaproszeni pewnie porobia jakies smieszne prezenty, a ja dla odmiany chcialabym zeby bylo to cos bardziej powaznego, bo i tak musze sie szybko zwinac z tej imprezy (wlasciwie przychodze tylko wreczyc prezent). Pomocyyy ;(
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wbrew temu,że niedawno chyba była jakaś głośniejsza rozmowa na temat golarki-uważam,że golarka to super prezent(tak samo depilator) tak więc ja swojemu tż na 30-tkę zakpię takie cuś-tylko nie wiem który model,ale to się cosik znajdzie wnecie
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
Zmienilam zdanie, prezent jednak moze byc zabawny
![]() czy wypada dac kumplowi na 18tke skorzana piersiowke wypelniona jakims dobrym alkoholem (nie zwykla wodka)?
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nawet jeśli pije bardzo okazjonalnie to czy alkohol na prezent mu się spodoba? (nie odradzam ci tego pomysłu, bo mi samej się podoba, ale możesz się upewnić w razie czego )
Edytowane przez ..::anvastra::.. Czas edycji: 2009-09-01 o 19:06 |
|
|
|
|
#4100 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Wiem, ze te pytania padały setki razy,bo własnie tego dotyczy ten watek, a nie chcialo mi sie czytac 138 stron
w kazdym razie ja tez mam problem co kupic ukochanemu z okazji urodzin, rok temu dostal ode mnie album z naszymi wspolnymi zdjeciami, z roznych okazji dostal juz: ksiazke (bo lubi fantasy), skorzany portfel, pasek do garnituru, i teraz nie mam kompletnie pojecia co mu kupic, chce mu sprawic przyjemnosc a nie kupowac cos czego w ogole nie uzyje, albo bedzie sie kurzylo na polce, w glowie zaswital mi pomysl kupienia mu kamerki internetowej-wyjeżdzam teraz z miasta wiec dzieki temu mielibysmy lepszy wizaualny kontakt, ale nie wiem czy to dobry pomysl poradźcie mi cos prosze !
|
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
przypominam że na dzień chłopaka można sprawić takie cudeńko jak gra erotyczna
na pewno mu (wam) się spodobajakby co to daję linka bo po co przepłacać i zamawiać z netu jak mozna samemu wykonac ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=gra+erotyczna
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
tak czytam i czytam bo zbliżaja się imieniny mojego Tż'ta - już wymyśliłam, że dostanie wędkę - ostatnio strasznie mu się spodobało i sam mówił, że musi kupić nową. jego koledzy już mnie zapewnili, że pomogą z wyborem
oczywiście, w tajemnicy przed Tżtem. a na urodziny - kombinowałam, kombinowałam - cóż - Tż uwielbia się śmiać, więc kupiłam bilety na kabarety zaskoczyłam go
|
#4103 |
|
Przyczajenie
|
Czytam te wszystkie posty i czytam i nic wymyślec nie potrafię. Mam nadzieję, że wpadniecie na jakiś pomysł, bo mi ich juz brak. Potrzebuje kupić chłopakowi (23lata) prezent na urodziny. Jesteśmy razem ponad 3 lata. Zapytacie czym się nteresuje? Uwielbia samoloty! Przelot samolotem itp. odpada mówię z góry. Dostał już ode mnie:
-poduszkę z moim zdjęciem poduszkę w kształcie serduszka kubek z napisem kocham cie elektryczna szczoteczkę do zebow pasek koszulek do bólu spodenki album ze zdjęciami karte pamięci i futerał do aparatu skarbonke kosmetyków do wyboru do koloru i chyba tyle :P Nie wiem co mu mam kupić a zostały mi nie całe dwa tyg. Co do funduszy... chciałaym nie przekroczyć 100 zł ale troszku moge nadszarpnąć budżet. Więc jakies pomysły? Z góry dzieki za pomoc! |
|
|
|
#4104 |
|
BAN stały
|
Hej Wam! Ja tez mam problem z doborem prezenty dla TŻta... Mój TŻ konczy za 2 tygodnie 22 lata, interesuja sie komputreami, informatyka i grafika komputerowa, troche tez fotografia... Kupowalam juz mu chyba wszystko: koszulki, koszule, krawat, ksiazki, płyty z muzyką, zegarek, kosmetyki, perfumy, gre erotyczna, bokserki, maskotki, slodycze, plakat, kajdanki z futerkiem
itp. Poradzcie mi co moge mu kupic? Nie mam zielonego pojecia, pomozcie mi |
|
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
Moze wlasnie cos do kompa????np myszke w ksztalcie BMW z reflektorami, albo przezroczysta gumowa klawiature?
|
#4106 |
|
BAN stały
|
Pomysl fajny, tylko ze klawiatura odpada bo ma laptopa, a myszke sobie niedawno kupil malutka i laserowa i jest z niej bardzo zadowolony... Ale dziekuje za rady i prosze dobre duszyczki o wiecej
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możesz zamówić np taką z twoim albo waszym wspólnym zdjęciem, albo po prostu wybrać jakąś ciekawą (w kształcie serca, z jakimś fajnym wzorem, grafiką itp)a ile pieniędzy możesz wydać na prezent?? |
|
|
|
|
#4108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podkladke tez juz ma Z nim to tak jest ze jak czegos potrzebuje to od razu to sobie kupuje ![]() Anvastra mysle ze tak do 100 zł to moge wydac Chcialabym zeby to byl prezent nie za mniej niz 50 zl i nie wiecej niz 100 zl.
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
To może i ja pomogę:
Jęsli z ubrań to może coś stąd: http://www.jeans-online.pl/levis_sal...er=men&sort=3a Jeśli komputerowy maniak to może grę komputerowąLub zafunduj mu masaz w jakimś fajnym miejscu ![]() Może tu znajdziesz inspirację
|
|
#4110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wooow jak poprzeceniane koszulki Levisa, dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

itp. Poradzcie mi co moge mu kupic? Nie mam zielonego pojecia, pomozcie mi