![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Moja uwielbia ![]() ![]()
![]() |
#4082 |
Rozeznanie
|
My niby kąpiel codziennie ale jak jesteśmy wieczorem poza domem i Franek usunie w samochodzie to nie robimy afery tylko omijamy kąpiel
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Za zabawki służą nam butelki z plynami: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Rozeznanie
|
Australio a może książeczka do kąpieli? U nas od miesiąca mała intelektualistka bawi się głównie książeczkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Sprostowanko
![]() Marcelina bawi się w kąpieli pianą ![]() ![]()
#4085 |
Zakorzenienie
|
moja też
![]()
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
O taaak, piana to super smakołyk. Jeszcze jaśniepan sam pluska, żeby jej więcej było 😂
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4088 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Justyna chyba pisała na fb, że Gabryś ma dwójki a jedynek nie widać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Konto usunięte
|
Hania w kąpieli bawi się prysznicem i swoimi nogami. Mamy pełno zabawek takich gumowych jeszcze po Zosi, ale ona woli kopać wodę i wylewac ją za brodzik 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;73632631]Hania w kąpieli bawi się prysznicem i swoimi nogami. Mamy pełno zabawek takich gumowych jeszcze po Zosi, ale ona woli kopać wodę i wylewac ją za brodzik 😂[/QUOTE]
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Konto usunięte
|
Hello!
Dzisiaj zadziwiająco dobra noc! Tfu, tfu, tfu ![]() Także albo Ignaś miał 6 godzin spania bez pobudki w nocy albo częstował się z prawej, a ja nie wiedziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śliweczko zazdraszczam nocy ![]() ![]()
#4094 |
Zakorzenienie
|
Przyszla sukienka dla M na chrzest
![]() IMG_20170509_124233_095.jpg
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Całe życie mówiłam "pire", a tu takie fo pa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
----- Zrobiłam Ignasiowi kluseczki leniwe ze szpinakiem na obiadek. Ugryzł raz na spróbowanie i wszystkie zrzucił na podłogę. Jak mu podałam widelcem od siebie to wypluł, więc raczej mu nie smakowały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Honcia śliczna sukienka! Fajne rzeczy będą w lidlu od poniedziałku, LEGO, fajne książeczki, baseniki, zerknijcie na gazetkę, może kogoś natchnie na roczkowe prezenty Byłam dziś u dermatologa. Mam jedno znamię do wycięcia, na dekoldzie, chciałam, żeby mi je zobaczył czy się tam nic brzydkiego nie rozwija. Okazało się ze to nie znamię a brodawka i mogę wycinać jak mi przeszkadza ale nie muszę. W lipcu mam zaklepany termin u chirurga. Dziolchy poszlam z jednym znamieniem (czy brodawka, jak zwał tak zwał) a on rozebrał mnie do majtek! mam mnóstwo piepsztkow, wszędzie, wszystkie mi oglądał. Nawet skarpetki mi kazał zdjąć! I jeszcze się zapytał, czy w kroczu tez coś mam, urwalam krótkim i szybkim NIE! Badał mnie chyba z godzinę! Ale wyszłam spokojna, choć kazał mi się za pol roku pojawić na kontroli i mam obserwować znamię na piersi, jak się zmieni to przyjść wczesniej. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;73658316]Czemu kury? Daj mi, ja zjem 😁 Honcia śliczna sukienka! Fajne rzeczy będą w lidlu od poniedziałku, LEGO, fajne książeczki, baseniki, zerknijcie na gazetkę, może kogoś natchnie na roczkowe prezenty Byłam dziś u dermatologa. Mam jedno znamię do wycięcia, na dekoldzie, chciałam, żeby mi je zobaczył czy się tam nic brzydkiego nie rozwija. Okazało się ze to nie znamię a brodawka i mogę wycinać jak mi przeszkadza ale nie muszę. W lipcu mam zaklepany termin u chirurga. Dziolchy poszlam z jednym znamieniem (czy brodawka, jak zwał tak zwał) a on rozebrał mnie do majtek! mam mnóstwo piepsztkow, wszędzie, wszystkie mi oglądał. Nawet skarpetki mi kazał zdjąć! I jeszcze się zapytał, czy w kroczu tez coś mam, urwalam krótkim i szybkim NIE! Badał mnie chyba z godzinę! Ale wyszłam spokojna, choć kazał mi się za pol roku pojawić na kontroli i mam obserwować znamię na piersi, jak się zmieni to przyjść wczesniej.[/QUOTE] Ale dokładny lekarz ![]()
![]() |
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście ja mówię po prostu kartofle ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;73658316]Czemu kury? Daj mi, ja zjem 😁 Honcia śliczna sukienka! Fajne rzeczy będą w lidlu od poniedziałku, LEGO, fajne książeczki, baseniki, zerknijcie na gazetkę, może kogoś natchnie na roczkowe prezenty Byłam dziś u dermatologa. Mam jedno znamię do wycięcia, na dekoldzie, chciałam, żeby mi je zobaczył czy się tam nic brzydkiego nie rozwija. Okazało się ze to nie znamię a brodawka i mogę wycinać jak mi przeszkadza ale nie muszę. W lipcu mam zaklepany termin u chirurga. Dziolchy poszlam z jednym znamieniem (czy brodawka, jak zwał tak zwał) a on rozebrał mnie do majtek! mam mnóstwo piepsztkow, wszędzie, wszystkie mi oglądał. Nawet skarpetki mi kazał zdjąć! I jeszcze się zapytał, czy w kroczu tez coś mam, urwalam krótkim i szybkim NIE! Badał mnie chyba z godzinę! Ale wyszłam spokojna, choć kazał mi się za pol roku pojawić na kontroli i mam obserwować znamię na piersi, jak się zmieni to przyjść wczesniej.[/QUOTE] Bardzo dokładny lekarz! I dobrze ![]()
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;73658316]Czemu kury? Daj mi, ja zjem 😁
Honcia śliczna sukienka! Fajne rzeczy będą w lidlu od poniedziałku, LEGO, fajne książeczki, baseniki, zerknijcie na gazetkę, może kogoś natchnie na roczkowe prezenty Byłam dziś u dermatologa. Mam jedno znamię do wycięcia, na dekoldzie, chciałam, żeby mi je zobaczył czy się tam nic brzydkiego nie rozwija. Okazało się ze to nie znamię a brodawka i mogę wycinać jak mi przeszkadza ale nie muszę. W lipcu mam zaklepany termin u chirurga. Dziolchy poszlam z jednym znamieniem (czy brodawka, jak zwał tak zwał) a on rozebrał mnie do majtek! mam mnóstwo piepsztkow, wszędzie, wszystkie mi oglądał. Nawet skarpetki mi kazał zdjąć! I jeszcze się zapytał, czy w kroczu tez coś mam, urwalam krótkim i szybkim NIE! Badał mnie chyba z godzinę! Ale wyszłam spokojna, choć kazał mi się za pol roku pojawić na kontroli i mam obserwować znamię na piersi, jak się zmieni to przyjść wczesniej.[/QUOTE] No nieźle! Ale lepszy taki nadgorliwy lekarz niż olewający ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Hahaha! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Konto usunięte
|
Doprawiłam porządnie to ciasto na kluchy i zjedliśmy z tz na kolację z gulaszem. Nawet dobre to było, niech Ignaś żałuje że nie chciał
![]() dzanet, dobry lekarz! Pewnie się nie spodziewałaś takiego długiego badania ![]() Pojechałam dzisiaj do fryzjera ale z tego salonu do którego chciałam iść zrobił się inny. Nigdy w takim nie byłam ale poszłam. Na szybie było napisane że strzyżenie 35 zł. więc ok. jak dla mnie. Nie wiedziałam tylko że osobno doliczają mycie i czesanie i razem zabuliłam 80 zł. za zwykłe skrócenie włosów i beznadziejne uczesanie przez panią fryzjerkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja tylko na szybko.
Padam na tfasz ze zmęczenia, plus plecy bolą, masakra. A to wszystko bo postanowiłam ze w sobotę choćby się walilo i paliło to się przeprowadze. No i wyszło na to że wszystko sama dobie w domu ogarniam. Dziś Z babcia przekopalysmy kawałek działki pod warzywka (powód bólu pleców) ,jutro będziemy siać, później pomalowalam korytarz, posprzątalam kuchnie i łazienkę. Podłogi mam już prawie zrobione, zostało kilka warstw paneli, jutro lub pojutrze będą skończone. Powiem wam, ze panele z promocji, ale wyszły tak super ze nie chciałabym innych! ![]() W planach na najbliższe dni mam dokończyć warzywka, pomalować drugi korytarz i salon, przywieźć meble, graty, cały dobytek i w sobotę zamieszkać *.* trzymajcie kciuki żeby się udało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Piękna!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Honciu Maja pożera pianę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() MariaFrancesca spacer nocą, niezła jesteś, tonący brzytwy się chwyta ![]() sliweczka85 akcja z kurami the best ![]() ![]() dzanet21 ![]() ![]() Paulinagm dlaej śmigasz na zumbę? aż wstyd się przyznać, ja jeszcze nie zaczęłam Lena_Marlena to co kiedy ten wielki dzień-przeprowadzka? elaine-blath widzę, że w wiecznym biegu, masz siłę ![]() neesanek fajnie, że majówka udana ![]() Honcia śliczna sukienka ![]() australia87 trzymam mocne kciuki, aby praca wypaliła ![]() Tort- żadne ze starszaków nie jadło swojego tortu, jeśli junior wykaże odrobinę chęci dostanie kawałek ![]() Kąpiel- lepsze niż zabawki jest rodzeństwo, więc australia87 do dzieła ![]() Jedzenie- dziewczyny łączę się w bólu, to moje najgorzej jedzące dziecko. Ja już wymiękam, myślałam że już jest dobrze, a tu znowu klapa. Cyc, cyc czasem chrupek, kawałek suchego chleba, przy wielkim dzwonie rosół i kasza jaglana z jabłkiem. Normalnie je jak półroczne dziecko, a zaraz idzie do żłoba ![]() Suszarka- polecam, ja już bez niej nie umiem żyć jak bez pralki czy zmywarki. W dwa dni nie ma śladu po 7dniowej majówce sterty prania 5 osobowej rodziny. Nic nie prasuję, tylko wyjściowe rzeczy tupu koszula/sukienka. My też po majówce, wypoczęta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie reszta towarzystwa??miszkaaa??Cierpliwosc??fi azo??justynan01??haneczka b92??Madzia9999??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Noc średnio...Mają cały czas krzyczy... Dzisiaj jadę załatwić sprawę z praca w sh. Potem może na spacer nad Wisłę się wybierzemy bo ładna pogoda jest. Oby ciepło było.... Miłego dnia życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Rozeznanie
|
Aniu przeprowadzka wreszcie na swoje: P no nie do końca, bo na wynajmowane, ale bez rodziców i teściów
![]() Majkela mam nadzieję ze w sobotę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Lena - szalona! Ale super, że tak prace postępują, trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę
![]() Majkela ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ![]() Dziecko się na mnie kładzie, chyba czas na drzemkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.