|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
dzieki laski ![]() chorwat jest z mojego miasta (kiedys juz sie z nim widziałam na zywo). szwajcar jest z zurychu i nie widzialam go (jeszcze)
![]() |
#4082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4083 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Raczkowanie
|
ja dziś rozmawiałam z koleżanką o jego koledze on szuka dziewczyny przez gg zaczeła go krytykować, aż mi się głupio zrobiło że sama też tak szukam :/ nawet jej o tym nie mówiłam bo pewnie by mnie też wyśmiała
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Konto usunięte
|
ja mamie powiedzialam ze przez net.. a mama ze niewazne jak,moze to i lepiej nawet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz super mamę... ja mojej powiedziałam, że ten"kolega" to kolega znajomej.... poglądy moich rodziców na temat znajomości z neta są takie, że rodzice widzą same negatywy.... ehhh te utarte stereotypy;/ moja mama go w sumie poznała i myślę, że jak jej kiedyś powiem gdzie go poznałam to może przekona się, że na necie też są normalni ludzie.... kachaaa no kiepsko wyszło... jakbyś się spotkała to wiedziałabyś co i jak a tak żyć złudzeniami.... cóż nie ma lekko w życiu noo;/ ale może jeszcze znajdzie ten twój czas na chociaż 20 minut spotkania
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Konto usunięte
|
mi mama mowi na skype "dawno cie takiej usmiechnietej nie widzialm a jak o nim mowisz sie stale smiejsze, nie obchodzi mnie wiec nic, wazne ze jestes taka happy
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ale wiesz jak on ma 30 funtow stracic i byc tu o 21,30 i o 22 wracac bo to 1,5h pociagiem to wiesz... nie da sie tak chocnby na 20 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witamy Witamy.... ![]() Cytat:
![]() A ja wlasnie pisze z P.on to ma pokrecone zycie....biedactwo.. ![]() A ja dzis mialam nieza przygode... Dzisaj piekna pogoda u nas była..wiec wybralam sie na rowerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na koniec dodala ze Dobrze ze nie wpadlysmy do rzeki Rudawy.... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Konto usunięte
|
motylica oooh 3maj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Konto usunięte
|
a jakis inny na ilove pisalismy kilka wiadomosci, potem nic, zapomnialam teraz sie odezwal i chce zebum na wel=sele szla z nim3 pazdziernika hehehhe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Konto usunięte
|
nie wiem nie znam go za bardzo... pomysle moze ta laska na niego spadnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4096 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo wesele wesele... ja to na ktorym byłam z kolegą moim hehhe wspominam wspaniale no ale fakt znałam go dość dobrze i spotykaliśmy się przed tym weselem...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaa dzien dobry
![]() ![]() Wstalam, wykapalam sie i lece zaraz do pracy. A wiec tak... Na imprezie fajnie fajnie, wybawilam sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A taki faaaaaajny byl... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Konto usunięte
|
ja tez tak mam zawsze...
![]() a co do wesela to nie znam go i nie wiem bo jak nie bedzie umial tanczyc o bede siedziec albo sie meczyc jak taka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A u mnie taka ladna sobotka a ja nie mam z kim isc sie przejsc...... ![]() a na rowerek nie jade...bo czuje sie polamana.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Rozeznanie
|
hej laski, piszę w kwestii tego chorwata...
w lipcu zaczelismy ze soba pisac, a ze wzgledu na to, ze nie bylo mnie w wawie (wakacje) nie moglam sie z nim spotkac. 3 tygodnie pozniej zobaczylismy sie w koncu na szybkiej, 40minutowej kawie. naprawde bylo sympatycznie, strasznie sie usmialam. potem napisal do mnie pare smsow, wzial numer gg ale juz sie nie odezwal. trzeciego dnia ciszy wyslalam smsa z pytaniem, co slychac. odpowiedzi nie dostalam. wczoraj wyslal mi maila, napisal ze byl na delegacji w finlandii, poza tym byl chory. no i wiem, ze musial przeprowadzic sie do nowego mieszkania do konca sierpnia. pyta sie co u mnie i przeprasza, ze dlugo nie odpowiadal. co mam odpisac? robic wyrzuty czy przyjac z otwartymi rekami? moze nie odpisywac jeszcze? czuje, ze jestem w kropce. chcialabym utrzymac z nim kontakt, calkiem fajny jest.
#4101 |
Rozeznanie
|
telka146 ja na twoim miejscu nie robila bym wyrzutow bo go zniechecisz do siebie i pomysli ze na natretna wariatke bez wlasnego zycia trafil ( takie akcje to sa dozwolone pozniej :P) , skoro dobrze ci sie rozmawialo to po co psuc cos takiego ja sie wlasnie szykuje na spacer z chlopakiem poznanym wlasnie w necie ciekawa jestem czy bedzie ta niezreczna cisza poki co mamy za soba 2 minutowa rozmowe telefoniczna i godziny przegadane na gg ale stres no kto by pomyslal
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Konto usunięte
|
telka nie rob wyrzutow. niech mysli ze jestes opanowana i odpisz jak gdyby nigdy nic
![]() jussi czekamy na relacje ![]() ja laski jestem zdesperowana i wli mnie to jak jutro wolnego mial nie bedzie nihc na ta godizne chociaz przyjedzie bop zwariuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- a ona na skype wcozraj do mnie "jak tam sie ma moja tesciowa ![]() a mama wogole mama do mnie ze to ty jedz do niego! musicie ie spotkac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Rozeznanie
|
też tak własnie myslałam :P
aczkolwiek zadje sobie sprawe, ze to ze nie mial czasu to sciema... napisalam, zapytalam czemu zdecydowal sie napisac do mnie. ciekawe co i czy odpisze. dziwne...
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4105 |
Konto usunięte
|
a skad wiesz ze klamie? moze nie klamie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Rozeznanie
|
no skąd wiem ze klamie? napisanie smsa nie jest zajeciem ktore zajmje wieki ;]
tzn. pewnie byl w finlandii i byl chory, ale odpisac mogl ;]
#4107 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia na spotkaniu... daj znać co i jak ![]() Cytat:
no a tą mamę to masz super heheh widzę Cytat:
aż tak się bardzo nie fochaj... w sumie nie jest twoim facetem jeszcze a znajomość kontynuuj... może coś fajnego wyniknie z tego... ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Konto usunięte
|
jenny sama sie zdziwinlam myslalam z mma co innego powie
![]() kurcze wyszlam na miasto ale tak mnie leb zaczal bolec ze nawet myslec ie moge ![]() wrocilam 2 tabletki wzielam i leze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Wtajemniczenie
|
Dobra dobra laseczki
![]() Tera jaaaaa :ppp Za 2,5 godziny mam randez-vous ![]()
#4110 |
Konto usunięte
|
zazdroszcze
![]() ![]() ja zamin 4 godz bede wiedziec c o z\ jutrem...boje sie ze jednak nic nie wyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.