![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
![]() Starsza Pani, cytowałaś post Sabbath, który kończył się życzeniami dla obecnej jesieni, napisanymi niewidocznym tekstem, nie widziałaś ich i wybierając fragment do cytowania skasowałaś tekst postu Sabbath, którego nie chciałaś cytować nie skasowałaś tego, czego nie widziałaś, czyli niewidocznych życzeń : niech ją szlag (tę jesień oczywiście) zamotałam, czy wytropiłam? ![]() może to nauczka, że nie wolno cytować kawałkami ![]() ![]() pozdrawiam Wszystkie Wątkowiczki ![]() Koto, czuję się lepiej i cała moja rodzina też - to zamiast odpowiedzi na Perfumach ![]() Braxo, widzę Cię na dole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
Witam
Taka Taka też życze ci spokojnego i udanego dnia ![]() Sabath owszem kupiłam sobie ostatnio perfumke Dolce &Gabana the one,podoba mi sie.ostatnio nie sprzyja mi perfumowanie ![]() Szpigu jeżeli podpisałas umowe to nie oddadzą ci pieniędzy,postaraj się w tej szkole zamienić ten kurs na wieczorówke Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
#4083 |
Zakorzenienie
|
Taka, napisałam to Danusi, tak to było.
Tak, na Perfumach też nie daję rady prześledzić wszystkiego, dziewczyny dużo piszą ![]() Podoba mi się teraz nawet w pracy- to już ogólne, absolutne szaleństwo, wszyscy już dawno przestali się denerwować, ogarnia nas tylko głupi, małpi humor, siedzimy całymi wieczorami ![]() Akcja nie ustanie w najbliższym czasie, będzie jeszcze tylko bardziej zmasowana. Kampania październikowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zadomowienie
|
Takuś,Kota,dziękuję.Odetc hnęłam bo już myślalam,że wrogie sily weszły do akcji.Zaczynam wszędzie węszyć prowokację.Skąd ja to mam???
Wczoraj pod moimi oknami kręcono póznym wieczorem sceny do serialu Pitbull.Ale bylo fajnie.Antyterroryści wyskakiwali z samochodu i rządkiem wpadali na naszą klatkę schodową,migały kolorowe światła,tłum statystów,aktorzy. Z 2 godziny kręcono tę samą scenę. Przez okna dobiegała komenda;cisza na planie, kaaaaamery start!!! Nie wiem ile tych dubli zrobiono.Nie jestem pewna czy to wielka frajda być aktorem ![]() ![]()
#4085 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wczoraj bylam na "poniuchaniach" i pogaduchach z Kota. Zabralam jej Czarny Koszmar, w zamian dajac Poemat. Szalenie fajne jest poznac na zywo kogos, kogo zwykle czyta sie mysli... Pozdrawiam Was cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaśniej wygląda wypowiedz, kiedy cytujemy tylko ten kawałek co do którego chcemy sie wypowiedzieć. Moim zdaniem, to nauczka, że lepiej nie pisac "na biało". ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4087 | ||
Zakorzenienie
|
JEST SZANSA!
Dzwonilam do urzedu pracy, mam przyjsc i sie zarejestrowac, powinnam dostac od reki swistek ze jestem bezrobotna (pani w urzedzie zrozumiala, ze musze dostac swistek, zeby zrobic egzaminy ktore pozwola mi na jakakolwiek prace) w OKE NIE CHCA niczego poza swistkiem. Dostarcze swistek nie place za egzaminy. Do 15 listopada mam dostarczyc swistek z Urzedu Pracy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się tu nie zgodzę ![]() bardzo często cytuję fragmenty czyjejś wypowiedzi, te fragmenty, do których chcę się odnieść, mnie się to wydaje naturalne, ale kilka razy spotkałam się na forum z uwagami, że to nie elegancko wprawdzie nie w moim kierunku, ale jednak ![]() może na biało nie ![]() ale na szaro bardzo lubię ![]() Szpiegu, cieszę się ![]() widzisz, że znajdują się wyjścia z kiepskich sytuacji ale to nauczka, że trzeba uważnie poznać zasady, zanim się na coś decydujemy i nie jest to uwaga tylko do Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | ||
Zakorzenienie
|
Taka, ale mi wmawiali, ze ten kurs jest wrecz niezbedny, bo inaczej jak zdam egzaminy w OKE nie dostane od nich swiadectwa (od OKE) bo ponoc oni wymagaja tego calego kursu...
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||
Zakorzenienie
|
Jak myslicie wyrobie sie w 2h dojechac do urzedu? Kolejki ponoc niesamowite... Czy ja mam co zalozyc?
Matka zaiwanila mooj parasol (jedyny nie polamany), moj numer nip jest w dokumentach z banku.... Ale gdzie sa te dokumenty? TZ robil porzadki *wpada w histerie* Ok, opanowac sie! 1. Dopalic 2. Umyc sie 3. Odnalezc nip 4. Ubrac sie 5. Wyjsc o 12.30 z domu REALNE! Sniadanie zjem wracajac u rodzicow. Wezme zapas kofeiny w coli do plecaka... Dam rade.... Trzymac kciuki za moja organizacje. Zamelduje sie jak zalatwie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Trzymamy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
Spodnie buty bluza kurtka plecak i wychodze...
![]() ![]() Wychodze ![]()
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Już nie mogę robic korekt, mam już dosyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
Widzę cię Szpiegu na Skype o 13.38.Zadzwonić
![]() ![]() Nie,lepiej zapytam.Załatwilaś?Masz ten potrzebny świstek? Aniu tak się cieszę,że po dość długim okresie tylko planów na przyszłość,ruszyłaś rzeczywiście jak ten struś pędziwiatr. Kota, ![]() ![]() ![]()
#4096 |
Zakorzenienie
|
Tak. Wiosenne plany bardzo dobre!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | ||
Zakorzenienie
|
Wiosenne? Po sesji zimowej? Pisze sie!
Starsza Pani, zostawilam komputer wlaczony, wystrzelilam z domu jak z procy, ale nie wiem czy to zaswiadczenie co dostalam w up jest dobre (nie zadzwonie po raz kolejny do OKE, bo chyba mnie zabija).... Chyba pora zjesc sniadanie ![]() Tam jest zimno! Jak cholera. W dodatku ciagle leje.
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
Coco,to Ty już nie jesteś Warszawianka?Jeszcze nie dawno omal nie udało mi się spotkać z Tobą i Poziomką w Quality na Bemowie a teraz wybrałaś polskie morze?Na chwilkę czy na dłużej? Czy może coś mi się pomieszało?
#4099 |
Zakorzenienie
|
idę się bawić i w ten sposób ucieknę sprzed telewizora i oglądania finiszu kampanii wyborczej
![]() już sobie wyobrażam dzisiejsze orędzie premiera i to wyobrażenie już mi wystarczy ![]() pa, pa, pa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie weekend!
![]() Toogro, spóźnione buziaki ![]() ![]() Wiecie co, zazdroszczę moim równieśnikom, którzy poza szkołą nie mają żadnych obowiązków. Owszem, na dłuższą metę jest to niezbyt ciekawe, brak jakichkolwiek zajęć doprowadza mnie do nerwicy, ale zastanawiam się czasem, czy nie za dużo mam na głowie. Od poniedziałku najprawdopodobniej zaczynam zajęcia z hiszpańskiego, z czego bardzo się cieszę ![]() Najgorsze jest to, że całkiem rozstroiłam sobie żołądek - ciągle mnie mdli, jest mi niesamowicie niedobrze. Nie jestem w stanie zjeść na śniadanie nawet banana (!), w połowie jego konsumpcji czuję się, jak dawniej kiedy zjadałam gigantyczny obiad ![]() ![]() Wybaczcie, że tak narzekam i marudzę, ale zazwyczaj muszę się wygadać jak najbardziej - chyba jak każdy ![]()
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Anul3k, wiesz co? Zamienmy sie. Ja caly czas w domu siedze. Z reszta moge sie zamienic z kazda z was. Moge pracowac za ktoras z was... w zamian oferuje 12h nauki dziennie...
Albo nie! Zamienie sie z wami pozniej. W lutym mam 8 egzaminow (chociaz co to egzamin z matematyki czy fizyki? czysta przyjemnosc! ![]()
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Anulek, Szpiegu, ja Wam dobrze radzę, nie zazdrośćcie
![]() ![]() bo jeszcze trafi Wam się mój marny los ![]() ja biorę w ciemno 16 lat i lekcje hiszpańskiego lub 18 (19 ![]() ![]() serio ![]() miłej nocy i miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
POMOCY!!!!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215815
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zadomowienie
|
Carolino,Taka taka,jestescie wspaniałe.Ja dopiero teraz otworzylam komputer, więc nie mogłam w nocy wraz z wami robić co tylko można aby
zapobiec tragedii.Wydaje mi się (nawet nie dopuszczam mysli,ze może być inaczej) ,że Wam się udało.I jak tu nie wierzyć w człowieka.
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Szpiegu, biorę ![]() nie napiszę co w zamian, bo uciekniesz ![]() Cytat:
![]() i chciałam napisać jeszcze, że Carolina jest naprawdę wspaniała, zadziałała błyskawicznie, nie ograniczyła się tylko do pisania na forum podziwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zadomowienie
|
Witam i pozdrawiam
![]() Carolino jesteś wspaniała ![]() ![]()
#4109 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Taka taka - bardzo Ci dziekuje za wsparcie Chanel - pisalas do niej i najwazniejszych spawach ![]() ![]() Danusiu - BRAXA - dziekuje Wam za mile slowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zadomowienie
|
Carolinko,napisalam rano post do Chanel bo wiedzialam,że skoro tak długo z Wami rozmawiała a Wy potrafiąc zagadywać Ją,odwracając uwagę zdjęciami,zartami ,nie mówiąc o umiejętnym odwodzeniu od targnięcia się na życie,sprawilyście,że największe emocje opadły,to jest wśród nas..Przypuszczałam,że może teraz czuć się głupio i wstydzi się wejść na wątek.Stąd taka a nie inna forma mego postu.To miała być furtka do powrotu. Teraz(skoro moderatorka zauważyła Ją na Wizażu) uważam ,że Chanel nie jest w porządku.Powinna się odezwać.Należy się to tylu zarywającym noc,bojącym się o Jej życie Dziewczętom.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.