Byłe tableciary plotkary II - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-15, 12:30   #4081
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Tak tak Madziu czekamy na foteczke fasolinki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:33   #4082
Mijalea
Zakorzenienie

Pochwale sie i fasolka, i autkiem, jak chcecie

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:35   #4083
kasiasiar
Zakorzenienie

ech a ja wybieram zabawy na oczepiny. właściwie to nie rozmawiałam na ten temat jeszcze z zespołem, ale pomysły już mam i nie dam się namówić na żadne przeciskanie jajka czy celowanie długopisem do butelki
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:35   #4084
mezatka07
Zakorzenienie

cudownie Wam dziewczynki, ze tak spokojnie znosicie ciaze, no moze oprocz takich typowych dolegliwosci jak nudnosci itp
ale samo to, ze nie musicie ciagle lezec to jest cudowne
zycze, zeby tak bylo juz do samego konca

MAdziu i czekam na zdjecia fasolinki czy tez groszka
Stary 2008-02-15, 12:36   #4085
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Pochwale sie i fasolka, i autkiem, jak chcecie
chcemy chcemy
Stary 2008-02-15, 12:43   #4086
Mijalea
Zakorzenienie

Powiem Wam kochane, ze wczoraj na Usg, lezalam sobie na mieciutkiej sofce a przed soba mialam ekran. Widzialam na nim moja kruszynke, i to co robil lekarz na swoim monitorze. Doktor wszystko mi wytlumaczyl, gdzie macica, gdzie pepowinka, ale to bylo takie cudne patrzec na plumkajace malenstwo. A maluch przykrywal twarzyczke raczkami i machal nozkami....moglabym to ogladac caly dzien i jeszcze byloby malo!

Stary 2008-02-15, 12:44   #4087
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
ech a ja wybieram zabawy na oczepiny. właściwie to nie rozmawiałam na ten temat jeszcze z zespołem, ale pomysły już mam i nie dam się namówić na żadne przeciskanie jajka czy celowanie długopisem do butelki
Kasiu my wybralismy od razu na spotkaniu z facetem z zespolu, przy podpisywaniu umowy, tez nie bedzie zadnych durnych chamskich zabaw, juz nie pamietam co dokladnie ustalilismy, ale na pewno bedzie TZ pil wodke z bucika, zeby pokazac, jaki jest podporzadkowany zonce, bedzie rzucanie welonu i musznika/krawata, kolanko i nosek i zabawa "Kareta"-podobno kupa smiechu przy tym jest, kolega mial to na swoim weselu i mowil, ze ekstra sie to udalo

aha i jeszcze zespol ma zawsze taka wiazanke walczykow, kiedy goscie tancza z mlodymi, wiec powinno byc ok

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 12:45   #4088
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam kochane, ze wczoraj na Usg, lezalam sobie na mieciutkiej sofce a przed soba mialam ekran. Widzialam na nim moja kruszynke, i to co robil lekarz na swoim monitorze. Doktor wszystko mi wytlumaczyl, gdzie macica, gdzie pepowinka, ale to bylo takie cudne patrzec na plumkajace malenstwo. A maluch przykrywal twarzyczke raczkami i machal nozkami....moglabym to ogladac caly dzien i jeszcze byloby malo!
jejku jakie to fajne, co opowiadasz, to musi byc ekscytujace przezycie widziec swoja kruszynke w brzusiu, co tam sobie porabia, hehe, Boze juz nawet widac, jak raczkami macha

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 12:46   #4089
m0nia1986
Wtajemniczenie

Witam Was Drogie Wizażanki Jest was tutaj dosyć sporo i aż trudno za każdą z was nadążyć Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że przyłącze się do waszych dyskusji Chciałabym miec taki staż na wizażu jak Wy, ale nic nie poradzę dopiero niedawno tutaj dołączyłam
Heh, podoba mi się, że rozmawiacie tutaj dosłownie o wszystkim Fajnie jest czasem moc sie wygadac ;] Troszkę mi zajęło zanim zdecydowałam
się napisać, bo wiecie jednak mały strach był przed waszą reakcja i w ogole... heheeh
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:48   #4090
kasiasiar
Zakorzenienie

my będziemy mieli takie
co do rozpoznawania po nosie czy kolanku to się jeszcze waham

Przepowiednia
Jest 10 balonów w których ukryte są karteczki z wypisanymi rzeczami, które po ślubie mąż albo żona będzie robić, czyli np. "Od dzisiaj to ja będę zmywał(a) naczynia", "Od dzisiaj będę Ci codziennie masował(a) stópki", "Od dzisiaj to ja będę głową rodziny", "Od dzisiaj to ja będę oddawać pensję małżonkowi", "Od dzisiaj będę słuchać mądrych rad teściowej". itp. Młoda Para przekuwa na przemian balony i na głos czytają co wylosowali Wszystko zależy od pomysłowości organizatorów.

Test zgodności
Parą młoda siada na krzesłach tyłem do siebie, w rękach mają kartki. Ona ma 2 kartki z napisem: "ja" i "on". Młody ma z napisami: "ja", "ona".
Orkiestra zadaje pytania typu: "kto pierwszy powiedział kocham cię", "kto lepiej prowadzi samochód", "Kto będzie trzymał kasę" "Kto pierwszy wyciąga rękę po kłótni", "Kto pierwszy zasypia w łóżku" "Kto będzie zmywał po posiłkach?", "kto będzie rządził w sypialni" "kto ma fajniejszych teściów", "kto nawiązał znajomość pierwszy" itd., para odpowiada na pytania podnosząc do góry kartki jednocześnie, z wskazaniem JA lub ON/ONA

Gorące krzesła
Na parkiecie pojawia się 12 krzeseł. Do zabawy zapraszane jest pierwsze 12 chętnych osób. Wodzirej prosi uczestników o zajęcie miejsc na krzesłach. Pozostali goście proszeni są o gorący doping. Wodzirej prosi każdego z uczestników zabawy o znalezienie odpowiedniego rekwizytu, który powinien znajdować się w lokalu np. widelec. W trakcie gdy uczestnicy zabawy wybierają się w poszukiwaniu podanego rekwizytu, z parkietu znika jedno krzesło. W ten sposób osoba, która powróci najpóźniej nie ma już gdzie usiąść. Tym sposobem zostaje ona wyeliminowana z zabawy, a za karę, w pierwszym miesiącu po ślubie, ma wykonywać daną czynność dla Nowożeńców, wymyśloną przez Wodzireja np. wyprowadzać psa. Taki sposób eliminacji uczestników powtarzany jest jeszcze analogicznie 10 razy. Osoba, która pozostanie w zabawie najdłużej dostanie do wykonania najprzyjemniejszą czynność. W ten sposób przez kolejne 12 miesięcy przyjaciele Pary Młodej będą wykonywać dla nich wskazane czynności

Poznajmy się
Zabawa typowo oczepinowa przeznaczona dla Pary Młodej. Po oddaniu welonu i muszki Nowożeńcy mają pokazać czy się dobrze zdążyli poznać w okresie narzeczeństwa. Do konkursu przystępuje para młoda i grupa osób płci obojga. Najpierw sadza się w rzędzie kilka Pań z Panną Młodą w środku a pan młody /z zawiązanymi oczami/ ma ją rozpoznać po wymienionej części ciała. Najczęściej rozpoznaje małżonkę po kolanie, ale zdarzają się przypadki rozpoznawania po nosie, udach, lub biuście. Zabawę powtarza się aż do rozpoznania osoby szukanej. Po odnalezieniu Panny młodej role się zamieniają Pan Młody siada wśród Panów na krzesełkach, a zadaniem Pani Młodej jest odnalezienie ukrytego małżonka, rozpoznając go po wymienionej części ciała. Najczęściej w tym przypadku tą częścią ciała jest nos, ale zdarzają się przypadki gdzie rozpoznaje Pana młodego po pępku, pośladkach lub po pocałunku.

Konkurs tańca
Do konkursu staje kilka par. Wodzirej prowadzący zabawę często dobiera sobie sędziów w postaci Pary Młodej lub Świadków. W zabawie wygrywa para, która najdłużej wytrwa na parkiecie. W zależności od wersji tej zabawy może ona przybrać formę siłową, lub zręcznościową: - w wersji siłowej wodzirej zmusza partnerów do coraz trudniejszych figur, np.: z partnerką na rękach, w przysiadzie, itp. - w wersji zręcznościowe tańczącym daje się np. balon, który umieszczany jest między różnymi częściami ciał tańczących. Para, która zgubi balon odpada. - inna odmiana wersji zręcznościowej to taniec z marynarką, w którym partnerzy na wybrany znak zamieniają się marynarką. Ostatnia para odpada

Ile będzie dzieci?
Ustawia się 2 krzesła i tyłem do siebie w odległości ok 5 metrów, na nich siadają młodzi. Gra muzyka, a na znak Państwo młodzi maja odwrócić głowę w jedna ze stron, w prawo lub w lewo. Jeżeli obydwoje odwrócą się w prawo - CÓRKA
Jeżeli obydwoje odwrócą się w lewo - SYN Jeżeli ich głowy rozejdą się w innych kierunkach – BLIŹNIAKI
Zabawę można powtórzyć 3, 4 razy, w zależności ile dzieciaczków się im już nazbiera, i czy wyrażą chęci by było ich więcej

Zapoznanie rodzin
Młoda i młody maja wybrać po np. 8 osób ze swoich rodzin, 4 dziewczyny i 4 chłopaków. Staja oni w dwóch rzędach i zabawa polega na zapoznawaniu się rodzin stawiamy dwa rzędy, naprzeciwko siebie panie naprzeciw panów i każdy po kolei mówi co podoba mu się w osobie która stoi naprzeciw i są to usta, oczy, włosy, ramiona, dłonie itd. i tak cały rząd, trzeba to zapamiętać bo następna runda to należy pocałować osobę z przeciwnej strony w to najpiękniejsze miejsce.
Stary 2008-02-15, 12:49   #4091
kasiasiar
Zakorzenienie

Monia witaj. Nam jest zawsze bardzo miło jeśli ktos chce do nas dołaczyć

A i stażem się nie przejmuj.Jak zaczniesz z nami przebywać to ani sie obejrzysz a juz wtajemniczona bedziesz
Stary 2008-02-15, 12:53   #4092
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia witaj. Nam jest zawsze bardzo miło jeśli ktos chce do nas dołaczyć

A i stażem się nie przejmuj.Jak zaczniesz z nami przebywać to ani sie obejrzysz a juz wtajemniczona bedziesz
Hehe Póki co Raczkowanko
Przede mna jeszce długa droga :P
Dziękuję Ci za pierwsze słowa otuchy
Stary 2008-02-15, 12:53   #4093
Mijalea
Zakorzenienie

Witaj Moniu, napisz cos wiecej o sobie, bo my to takie ciekawskie jestesmy

Kasiu, podoba mi sie ta zabawa pt. przepowiednia i test zgodnosci tez moze byc smieszny.
My mielismy tylko standardowa zabawe w krzeselka (zawsze jedno mniej), ale wlasnie z przynoszeniem przedmiotow, i byla zabawa na calego, jak zrywali z kogos buty, krawaty itp. Niejeden zaliczyl tez glebe

Stary 2008-02-15, 12:58   #4094
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Witam Was Drogie Wizażanki Jest was tutaj dosyć sporo i aż trudno za każdą z was nadążyć Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że przyłącze się do waszych dyskusji Chciałabym miec taki staż na wizażu jak Wy, ale nic nie poradzę dopiero niedawno tutaj dołączyłam
Heh, podoba mi się, że rozmawiacie tutaj dosłownie o wszystkim Fajnie jest czasem moc sie wygadac ;] Troszkę mi zajęło zanim zdecydowałam
się napisać, bo wiecie jednak mały strach był przed waszą reakcja i w ogole... heheeh
Witaj Moniu
mam nadzieje, ze bedzie Ci milo spedzac czas w naszym towarzystwie

i tak jak pisala Madzia, napisz prosze cos o sobie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 13:02   #4095
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Moniu, napisz cos wiecej o sobie, bo my to takie ciekawskie jestesmy
Coś więcej... Hmm... Znacie już moje imię Wiek pewnie też
Wiecie rownież skąd jestem ;]
Pracuję, uczyć się już nie ucze
Mam śliczny okaz TŻ hehehe
No kurcze nie wiem co jeszcze chciałybyście wiedzieć :P
A tak na marginesie własnie w pracy jestem
Stary 2008-02-15, 13:05   #4096
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witaj Moniu
mam nadzieje, ze bedzie Ci milo spedzac czas w naszym towarzystwie

i tak jak pisala Madzia, napisz prosze cos o sobie
Czas tutaj z Wami na pewno będzie miły

Dziewczyny ale napiszcie co jeszcze chciałybyście wiedzieć Lubię być "ciągnięta za język"
Stary 2008-02-15, 13:09   #4097
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam Cie Moniu tak na marginesie, jak 1986 to Twoj rocznik to jestesmy z jednego roku

Dziewczyny robie farsz z tego slynnego Pomidorki szpinaku tyle mi tego wyszlo ze szok, mam nadzieje, ze bedzie wszytskim smakowac bo jak nie to leze hehe Zostawie J. zeby sprobowal, moze wytrzymaja do Pon ide smazyc nalesniki to na szczescie mi dobrze wychodzi hehe

Hej Gusiu widze Cie

A gdzie sie podziala Julio i Wiola i Dagmarka ??
Agusiaczku masz bo czytasz a sie nie odzywasz
Madziu czekamy na foteczki

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 13:10   #4098
Pomidora
Zakorzenienie

Witam kobietki

Nie zdążę was wszystkie przeczytać, bo włączyłam kompa tylko na chwilę. Muszę szybko obiad zrobić i jedziemy do moich rodziców na weekend
Musicie mi wybaczyć, że tym razem nie odpiszę każdej z osobna, może później mi się uda
A chciałam wam napisać, że wczoraj troszkę się rozczarowałam. Tzn. wszystko było cudownie, ale ból tylko troszkę mniejszy A ja chyba się nastawiłam, że już w ogóle nie będzie bolało. No i się troszkę popłakałam, że jakaś nienormalna jestem i do zakładu powinni mnie odesłać. Ale P. mnie przytulił, powiedział, że nikt nie obiecywał, że za pierwszym razem będzie od razu super i musimy próbować. A potem dodał, że jak będzie miał ochotę na heja banana to ma wymówkę "lekarz kazał"No i mnie rozbawił i humorek trochę mi się poprawił Także będziemy próbować, jakby co następna wizyta za miesiąc.

Miłego dnia kobietki, może uda mi się zajrzeć później

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 13:10   #4099
kasiasiar
Zakorzenienie

Monia a jesteś lub byłaś tableciarą?? Planujesz dzidzię w najbliższym czasie?

Pomidorko z każdym następnym reazem bedzie lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 13:15   #4100
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Witam Cie Moniu tak na marginesie, jak 1986 to Twoj rocznik to jestesmy z jednego roku

Hej zgadnij_MS No to jestesmy w tym samym wieku
Ja już skończyłam 22 heheh
Stary 2008-02-15, 13:19   #4101
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia a jesteś lub byłaś tableciarą?? Planujesz dzidzię w najbliższym czasie?
Rozumiem, że przez tableciare rozumiecie ta która miałą kontakt z tabletkami anty ?
No jestem w dalszym ciągu heheh :P Już prawie rok ;]
A co do dzidzi, hmm... bardzo bym chciała, ale póki co nie planuje. Może za jakieś 2-3 latka
Stary 2008-02-15, 13:28   #4102
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, że przez tableciare rozumiecie ta która miałą kontakt z tabletkami anty ?
Stary 2008-02-15, 13:32   #4103
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko nie lam sie, na pewno bedzie coraz lepiej, a mezus cudowny, ze tak postapil, tylko pogratulowac

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 13:43   #4104
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko widzisz jakiego dobrego masz Meza po wolutku a do celu i bedzie dobrze trzymam za Was Zycze milego pobytu u rodziców dziękuje za przepis na nalesniki ze szpinakiem

Monia to tak planujesz jak ja czyli tak 2 latka i jak sie uda to bobasek

Nalesniki zrobione mama kazala przepis wydrukowac tak jej smakuje tata tez zachwycowny aaa ja a ja musze sie przywyczaic do tego smaku, bo nigdy szpinaku nie jadłam i tak mi dziwnie hehe ale jestem na Farsz, ktory mi zostanie zamroze i bedzie na nastepny raz Dziękuje za przepis

Stary 2008-02-15, 13:49   #4105
gusia..
Rozeznanie

Witam nową koleżankę

Pomidorko masz cudownego męża i nie martw się, na pewno za każdym razem będzie lepiej

Zgadnij jak masz tak dużo naleśników to chętnie pomogę Ci z moją kruszynką ich się pozbyc hehe

Kasiasiar fajne konkursy. A znasz taki gdzie pompuje się balony pąpką?

Mijalea wiem co czujesz jak tak się patrzy na swoją dzidzię. Ja też bym tak mogła bez końca.

Mężatko nie smutaj się Mam nadzije, że te dolegliwości szybko miną.
Stary 2008-02-15, 13:49   #4106
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelinko a Ty jutro idziesz do szkoły???

Gusiu znam Niestety znam Musiałam skakać kuzynowi na kolanach na slubie mojej siostry. Żenujące to dla mnie było strasznie i miałam juz do końca popsuta zabawę
Ja chce takie miłe , niekrępujące, niewyuzdane zabawy zeby nikt sie nie wstydził i było dużo smiechu
Stary 2008-02-15, 14:05   #4107
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chce takie miłe , niekrępujące, niewyuzdane zabawy zeby nikt sie nie wstydził i było dużo smiechu
doskonale Cie Kasiu rozumiem, ja wybralam tez takie, bo nie chce, zeby ktos bal sie wyjsc do jakiejs zabawy, zeby glupio sie nie czul

Mąż i żona...
Stary 2008-02-15, 14:05   #4108
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar IV sem. zaczynam za tydzien, ale jest jedno ale... Pisalam 2 lutego egz a dzis jest 15 luty, jutro 16 luty i o 11 mam poprawke jakby co, a jeszcze wyniku nie znam i tak teraz nie wiem czy sie uczyc, czy nie szokkk

Agatko zajrzalam na poprzednia str i zauwayzlam, ze pisalas hmmm co do T. to brak slow, szybko sie zmienil po slubie niestety na ta gorsza droge i chyba naprawde ostaw mu sprawe jasno, bo Ty sie bedziesz meczyc i malutka tez bedzie to odczuwac na sobie... Co do zastrzyku, to za bardzo sie na nich nie znam... Co do dzidzi to tak serio juz nie chcesz, czy z T. juz nei chcesz?? ehhh przytulam Cie kochana

Gusiu ta zabawa z balonem to chyba jest tylko zabawna dla gosci, chociaz ja bym w zyyyyyyyciu nie zdecydowala sie na pompowanie balonika co do nalesnikow mam ich duuuuuuuuuuuzo do zrobienia moge sie podzielic

Stary 2008-02-15, 14:10   #4109
gusia..
Rozeznanie

Tak więc to chyba zależy od ludzi. U nas był ten konkurs i wszystkim się podobał. Ja go widziałam pierwszy raz dlatego nie mam porównania. A w konkursie startowały pary tzn. osoby będące w związku więc może dlatego. No i u nas nie było małych dzieci dlatego zdecydowaliśmy się na ten konkurs.
Stary 2008-02-15, 14:11   #4110
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj na naszym wąteczku

Cytat:
No jestem w dalszym ciągu heheh :P Już prawie rok ;]
A co do dzidzi, hmm... bardzo bym chciała, ale póki co nie planuje. Może za jakieś 2-3 latka

Tak tableciary plotkary to jest tak że część z nas brała tabsy a cześć jeszcze bierze
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości