|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
no ja równiez zycze miłej zabawy![]() Agness trzymam za słowo w sobote widze Cie w katowicach głowa mnie bardzo boli ciepło mi mierze temp a tu 38,7 hm. |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ania toz ty chora jestes
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co oryginalnego na rocznicę wymyślić? nie mam pojęcia,a to już już prawie
|
#4084 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja Cię zupełnie rozumiem , bo gdyby nie to że byłam 2 razy na weselu z by6łym TŻ-em to też bym nie była w ogóle u mnie w rodzinie się nikt nie hajta Cytat:
![]() Cytat:
ale oglądałam już bez jakichkolwiek emocji, tak jednym okiem właściwie ![]() Ania do łóżka, kurować sie !!! Cytat:
dobrze postawić na jakiś spontan... a może jakaś wycieczka wspólna? skoro w wakacje macie rocznicę i być może będzie taka możliwość? pouczywszy się niestety nie wyrobiłam minimum naukowego dziś, ale to jutro nadrobię już chyba dziś za późno idę jutro coś niby zdawać ale w sumie nie wiem co z tego wyniknie bo ten wykładowca to jeden z najdziwniejszych kolesi jakiego znam... no nic, zmierzam powoli w stronę łazienki... Śpijcie dobrze Kochane
|
|||
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry iii... miłego dnia
|
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
DZieeeeń dobry
tylko brzydka pogoda![]() Cytat:
Ehh do szkoły ale jutro wstępne zakończenie roku
|
|
#4087 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego, spadam o pozno
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Miłego dnia zyczę.;*
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Boże właśnie się dowiedziałam,że dziewczyna w moim wieku zmarła! leżała trochę na oddziale intensywnej terapii,ale niedawno ją widziałam jak szła do kościoła z mamą przecież!
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Leniuchuję,bo do szkoły nie poszłam ![]() LoLciu - ...Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4091 | |
|
♥
|
Cytat:
Ewus dasz rade ![]() Dzien dobry ;* |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Było całkiem fajnie no i bardzo intensywnie, więc dzis juz tylko relaksik i nic więcej
|
#4093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ech pozatym wizaz mi muli ![]() Cytat:
Oj dziewczyny...ale z Wami ![]() I nawzajem Cytat:
A wiesz dokladnie co jej było? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
hej ho
![]() Ale u nas zmienna pogoda... czasem słońce czasem deszcz (a w zasadzie ulewa) - jak w zyciu... Przede wszystkim baaaaardzo Wam dziękuję za wczorajsze kciuki - pomogły ![]() ![]() I tym sposobem prawie koniec sesji już - jeszcze tylko w czwartek ustny niemiecki, ale w sumie nie sądzę, że chciała kogoś oblać więc...![]() gujanko - cieszę się, że wypad super, odpoczywaj teraz ![]() ewuś - powodzenia, mam nadzieję, że na uczelni poszło gładko ![]() aniu - kuruj się Ja też nie czuję się najlepiej, mam nadzieję, że się nie rozchoruję...![]() lolciu - straszne z tą dziewczyną a co jej było?a co do prezentu rocznicowego moim zdaniem też najważniejsze, żebyście spędzlil ten dzień razem - może jakiś wypad w plener? ![]() nefruś - jak to jest z Twoja pracą? dowiadujesz się danego dnia, że idziesz lub nie? ![]() agolku - jak remont? ![]() ech, humor mam słaby jakiś - taki jak pogoda ![]() wczoraj w pracy w ogóle nie było ruchu więc postawiliśmy sobie telewizor, dostaliśmy jedzonko (ale nagrzeszyłam łooomaaaatko, będę się smazyć w dietetycznym piekle ) i oglądaliśmy mecz... Na temat przebiegu meczu powstrzymam się chyba od komentarza![]() Dziś znów do pracy na wieczór - oby jakoś zleciało... Może się rozpogodzi i przyjdzie choć trochę ludzi? Najchętniej zostałabym w domku, ale co robić... Buziaki i miłego dnia kochane ![]() PS. Mam już zdjęcia z hawajskiej imprezy - kilka jest na n-k Jak któraś nie ma n-k albo chce więcej to dawajcie maile, porozsyłam Wam trochę ![]()
|
#4095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leń ![]() Cytat:
zdrowiej Kochana w wakacje to aż grzech chorować ![]() ![]() Cytat:
dziękuję już tak z kilku przedmiotów wcześniej u niego mieliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
ale jakbyś miała więcej to ja chętnie obejrzę ewa_b@poczta.onet.eu ![]() Na uczelni załatwiłam szybko, ale jeszcze o bibliotekę zahaczyłam i po kosmetyki do Chorzowa pojechałam wiec mi zeszło i dopiero wróciłam ... zmęczona jestem ale cóż, trzeba by posprzątać no i do nauki, bo sądny piątek już blisko ![]() miłego popołudnia
|
|||||
|
|
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Jabuszko śliczne zdjęcia! Te kwiaty
![]() A ja dziś też nie byłam w szkole Nie ma jak to poleniuchować sobie.Załatwiłam sobie pracę na weekend. Bedę hostessą. Strasznie sie cieszę, bo pieniadzę są mi jak zawsze potrzebne. Muszę się gdzieś jeszcze na te wakacje zachaczyc i będzie gutMiłego dnia
|
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hello, ja wlasnie wroiclam i dalej za remont sie biore..diabel mnie chyba podkuil,zeby zaczynac wogole.. buziaki
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem Potworki
U mnie sesja prawie zakończona - czekam jeszcze na wyniki ostatniego egzaminu, ale jestem dobrej myśli ![]() Teraz grzecznie oddelegowuje się do łóżka, bo od nadmiaru sesyjnych wrażeń głowa coś mnie rozbolała Czuje się tak wykończona psychicznie, że chyba jutro sobie święto zrobie i przed 11 nie wstaje (Taa i tak pewnie wstane koło 6-7 ) OMG aż nie mogę uwierzyć, że w końcu wakacje - chyba jutro ze szczęścia w końcu pokój wysprzątam![]() |
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
Jabłuszko! maczupikczu89@o2.pl
Ja..ale mi sie spac chcę...padam...pisał do mnie on......, ale jutro opowiem, to jakas komedia :rolleye s:Dobranoc kochanie!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to jak będzie fajnie jak już będzie po ![]() Cytat:
![]() gratuluję zakończonej prawie sesji Cytat:
![]() już nie mam siły się uczyć niedługo zostanę "prawie ostatnią osobą na ziemi która nie ma jeszcze wakacji" ![]() idę spać... albo łyknę jeszcze jeden rozdział lub 2 ![]() miłych snów Laseczki |
|||
|
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'Dobra ide na zakończenie trzymajcie kciuki żebym nie wywaliła się przed całą szkołą w szpilkach![]()
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu wytrwałości życzę
![]() Krytia ciesz się póki możesz ![]() Miłego dnia lasencje Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-06-18 o 08:21 |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() oo Milcia Nasza się zjawiła Krytuś dziś zakonczenie ?? Dlaczego Ja mam w piątek ![]() Ewuś napewno wszystko już umisz A ja ani wczoraj nie byłam, ani dziś, ani jutro nie ide do szkoły, dziś mamy jakiś dzien sportu także normalne, że nie ide, jutro nie ma lekcji, a pojutrze zakonczenie Za to Dziś lece do lekarza rodzinnego, wczoraj poszłam się zapisac, mama nic nie wiem, nie chce jej martwić, chociaz w sumie nie ma czym, ale ona jest taka nerwowa... Później idę na solarium, a później na zakupy, bo ani mojej wędliny, ani sera, ani bułki nie mam Tak to jest jak mama ma urolp ![]() Wczoraj bylam na prawku i okazało się, że jeszcze tylko 2 spotkania i koniec teorii Tylko najpierw trzeba test wewnętrzny zdać Także wczoraj już robiłam testy Jutro musze jeszcze jechać na zakupy z rodzicami, bo mama będzie robiła jakieś ryby, mięsa, sałatki, ciasta etc. na te urodziny ehhh jestem taaaaaaaaaaaaaaaka stara Ok lece po chleb ![]() Miłego dnia
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Tamo i słusznie w taką pogodę to szkoda tracić czasu na szkołę
![]() A solarium na co? Jak by słońca mało było![]() Jak Ty jesteś stara to jak mają się tutaj czuć te wszystkie studentki, które jak by nie patrzeć powoli studia kończą ![]()
|
|
|
|
#4105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzien dobry laleczki, ja juz uciekam, ale jestem niewyspana dzis.. udanego! pojutrze piatek
|
|
#4106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Została zawieziona do szpitala,lekarze czekali z podłączeniem jej pod respirator,aż zacznie się znowu dusić,no i tak po pewnym czasie została podłączona,zapadła w śpiączkę po której sama się przebudziła,lecz była bardzo nadpobudliwa,wyrywała sobie wszystko,a więc uśpiono ją farmakologicznie i podawano jej drogi refundowany lek,ale dziewczyna się nie przebudzała,a leki nie działały w ogóle,po 21 dniach w śpiączce dostała jej się woda do płuc i zmarła 23;40. Zostawiła rok młodszą siostrę,która jest załamana psychicznie. Dziś idę na pogrzeb,to będzie ciężkie przeżycie,szczególnie dla mnie,bo nerwica lubi się mnie trzymać nadal. W tym roku tyle osób już zmarło,naprawdę sporo.
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4108 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko masz to zakończenie ![]() Cytat:
), TŻ i przyjaciółki więc osamotniona nie mogę się czuć ![]() ale oczywiście nie zakończę tej sesji teraz tylko we wrześniu lub w październiku standardowo i to jest z deczka bolesne, no ale co poradzić ![]() no wszystkiego to na pewno jeszcze nie umiem ale jeszcze 2 dni czasu... Dziękuje Cytat:
a co się dzieje ? Cytat:
spokojnie zdasz, to proste jest i będziesz piratem drogowym ![]() Cytat:
a kiedy ta Twoje "starość" oficjalnie przychodzi ? bo 18 to tylko z Wizażem należy świętować ![]() takkk, piątek nie mogę sie doczekać jak piątek minie Cytat:
straszne to jest ze takie choroby sie zdarzają, nie do wyobrażenia nawet próbowałam się wyspać w miarę, ale średnio wyszło idę do książek bo jeszcze na 14 idę do pracy a później na angielski wiec większość dnia mam z głowy ![]() miłego dzionka
|
||||||
|
|
|
#4109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie! a niektóre to w zasadzie już skonczyly ![]() Milkus, milo Cie widziec/czytać .Dzis sobie pospalam, trzeba bylo jednak nadrobic zaleglosci z zakresu snu Planuje dzis wyskoczyc chyba na male zakupy, przydalaby mi sie jakas bluzka na zakonczenie studiow no i pare nowych koszulek na wakacyjne rowerowe rozjazdy .
|
|
#4110 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ta gdyby życie było piękne to od dzisiaj miałabym wakacje ale w piątek jest 2 zakończenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale to jest smutne.
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Tak byśmy sie wygadały ze hohoho
Obgadaly caly wizaz i wogole 

Nawet jak byłaś malutka?

No milosc Boska, co oni wyprawiaja?!
ale oglądałam już bez jakichkolwiek emocji, tak jednym okiem właściwie
już chyba dziś za późno