Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 22:07   #4081
tulipanna.
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Czytałam (i tak się już przyjęło), że nie powinno się stosować waxa razem z seboradinem, ale tak naprawde nie mam pojęcia czemu Wiem, że Tulipanna stosuje chyba obydwa produkty i chwali sobie ich działanie, więc nie powinno dziać sie nic złego.
Z tym, ze ja stosuje polska wersje - moc natury Zagranicznego waxa nie tykam, bo moje wlosy nie lubia SLS.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 22:18   #4082
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Zastanawiam się nas maską nano effect do wypadających a tym do zniszczonych a Waxem polskim
dodam że przy tym używam seboradinu
Albo odżywkę wzmacniającą z apteczki babuni..
ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein
wolte ganz allein sein..
Ich will ein Herzschlag kontrollieren
Ich muss Zerstören!Neein!
Nocny marek
Agusia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 03:48   #4083
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja tez tak je stosuje tzn jedną z ryżem. Nie mam zabardzo co z nią zrobić, bo zawiera silikon i to napoczątku składu, więc na całe włosy się nie nadaje, ale końcówki są ładniejsze Tylko że ja spłukuję.
Ja tam nakładałam ją na włosy od ucha w dół i wszystko było dobrze. Szkody robiła wtedy gdy używałam jej ze spłukowaniem. No ale każde włosy inaczej reagują.

Ach, wzięłam się w końcu za dbanie o porost moich włosów- zaczęłam używać nafty. Ciekawe tylko czy moja wrażliwa skóra zniesie to. No i czy będą jakieś efekty (;
Stary 2008-08-20, 07:13   #4084
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:

A skąd wiesz że nie pomoże? Wiele osób mimo alkoholu w składzie chwali sobie to serum (chociaż nie wiem jak to możliwe)
A z tym fryzjerem to byłby dobry pomysł gdyby była pewność, że naprawde zna się on na rzeczy i że dobrze doradzi, a nie tylko opchnie to co akurat ma w salonie do sprzedaży, bo tak się bardzo często zdarza, a niektóre Wiżażanki-Włosomaniaczki mają o wiele większą wiedze od fryzjerów jeśli chodzi o składy, działanie kosmetyków czy naturalną pielęgnacje, więc może warto prześledzic jeszcze trochę wątków np. z analizami składowymi

Nie wiem czy nie pomoże Napisałam ODRADZAM!!Bo mi i mojej rodzinie nie służy..
To chyba normalne, że są różne opinie na temat jednego produktu. Nie będę pisać, że dla mnie okaał się zły ale Ty sobie kup..
Oki, ale nie ma problemu
Chce to sobie kupi nie to nie-jej wola.
Pozdrawiam
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:29   #4085
Kaluss
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Z tym, ze ja stosuje polska wersje - moc natury Zagranicznego waxa nie tykam, bo moje wlosy nie lubia SLS.
Ja też tylko polskiego waxa używam Więc może spróbuje razem stosować. Bo chodzi mi o przyśpieszenie wzrostu włosów, ale też chciałabym je wzmocnić i odbudować
A z opinii wizażystek stwierdziłam, że te dwa produkty czasem potrafią zdziałać cuda, więc zaryzykuję i będę je stosować na przemian.
Kaluss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:36   #4086
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Cytat:
Napisane przez Kaluss Pokaż wiadomość
Ja też tylko polskiego waxa używam Więc może spróbuje razem stosować. Bo chodzi mi o przyśpieszenie wzrostu włosów, ale też chciałabym je wzmocnić i odbudować
A z opinii wizażystek stwierdziłam, że te dwa produkty czasem potrafią zdziałać cuda, więc zaryzykuję i będę je stosować na przemian.
możesz stosować zagraniczny na skórę głowy a polski na włosy
wolte ganz allein sein..
Nocny marek
Stary 2008-08-20, 13:18   #4087
sunsetka88
Raczkowanie

Czesc dziewczynki. Zapuszczam z wami wlosy, tylko ze z ukrycia Jakis czas temu zaczelam stosowac nisim (nawet chyba o tym pisalam). Dobrze sie spisal, wloski mi dosc duzo urosly. Mialam zrobic przerwe, ale po tygodniu do niego wrocilam i postanowilam zuzyc cale opakowanie, a potem zrobic przerwe do ostatniego tygodnia listopada i powtorzyc kuracje przed swietami. Tylko, ze teraz uzywam dodatkowo waxa, nafty i olejku rycynowego, czyli produktow, ktore dobrze na mnie podzialaly w pierwszych trzech tygodniach zapuszczania. Kupilam dzis odzywke wzmacniajaca z joanny z ekstraktem ze skrzypu i rozmarynu. Podobno korzystnie wplywa na proces wzrostu wlosow, tak przynajmniej napisali na opakowaniu. Mam tez odzywke z gliss kur- total repair. Ma jedna duza zalete- dzióbek, wiec po jej zakonczeniu przeleje tam lotion seboradin.
sunsetka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 17:50   #4088
nanaaaaa87
Zadomowienie

włosomaniaczki mam takie pytanko, bo ostatnio wątek zszedł na problemy z aplikowaniem seboradinu czy Wy mówicie o tym z czarną rzepą, niger? bo ja właśnie zaczęłam go stosować, przelałam sobie do pojemniczka po radicalu i psikam, co prawda na skóre głowy, ale często mi poleci na włosy i tu właśnie moje pytanie? czy coś złego się dzieje kiedy stosuje się go na włosy a nie na skóre głowy?

aha tak wogóle to podczytuje Was już bardzo długo i wykorzystuje Wasze sposoby ale teraz musiałam się "ujawnić " bo jestem bardzo zaniepokojona :P

pozdrawiam i życze 10 cm przyrostu w miesiąc!!!
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 17:59   #4089
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
włosomaniaczki mam takie pytanko, bo ostatnio wątek zszedł na problemy z aplikowaniem seboradinu czy Wy mówicie o tym z czarną rzepą, niger? bo ja właśnie zaczęłam go stosować, przelałam sobie do pojemniczka po radicalu i psikam, co prawda na skóre głowy, ale często mi poleci na włosy i tu właśnie moje pytanie? czy coś złego się dzieje kiedy stosuje się go na włosy a nie na skóre głowy?

aha tak wogóle to podczytuje Was już bardzo długo i wykorzystuje Wasze sposoby ale teraz musiałam się "ujawnić " bo jestem bardzo zaniepokojona :P

pozdrawiam i życze 10 cm przyrostu w miesiąc!!!
Nic sie nie stanie Na butelce jest wrecz napisane, zeby aplikowac na cala dlugosc wlosa. Troche to bez sensu jesli o sam przyrost Ci chodzi. Wiadomo, ze podczas wcierania w skalp cos tam sie wlosom dostanie.
Gdyby tak takie zyczenia sie spelnialy
Stary 2008-08-20, 18:09   #4090
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Nic sie nie stanie Na butelce jest wrecz napisane, zeby aplikowac na cala dlugosc wlosa. Troche to bez sensu jesli o sam przyrost Ci chodzi. Wiadomo, ze podczas wcierania w skalp cos tam sie wlosom dostanie.
Gdyby tak takie zyczenia sie spelnialy

ufff ufff dzięki za uspokojenie hehe bo już miałam wyrzuty sumienia :P a mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tego cudownego specyfiku, czy trzeba go nakładać po umyciu włosów ? bo ja jak narazie robie tak, że nakładam go przed spaniem, a rano myje włosy, bo zdecydowanie bardziej wole zapach kallosa latte na moich włoskach niż dość intensywnego zapachu seboradinu...

hmm tulipanna z tego co czytałam Tobie sie spełniła ponad połowa tego życzenia! więc może bardziej realistycznie życzę powtórki tego Twojego sukcesu nam wszystkim
Stary 2008-08-20, 18:16   #4091
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
ufff ufff dzięki za uspokojenie hehe bo już miałam wyrzuty sumienia :P a mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tego cudownego specyfiku, czy trzeba go nakładać po umyciu włosów ? bo ja jak narazie robie tak, że nakładam go przed spaniem, a rano myje włosy, bo zdecydowanie bardziej wole zapach kallosa latte na moich włoskach niż dość intensywnego zapachu seboradinu...

hmm tulipanna z tego co czytałam Tobie sie spełniła ponad połowa tego życzenia! więc może bardziej realistycznie życzę powtórki tego Twojego sukcesu nam wszystkim
Ja robie dokladnie tak samo jak Ty Czasami nakladam rano, jesli wiem, ze nie bede wychodzic z domu. Wlasnie nadchodzi moja pora, ide go zaraz nalozyc

Wlasnie mam coraz wieksza ochote zamowic znow Nisim i powtorzyc ten sukces, bo zdecydowanie tesknie za dlugoscia... A w ogole od jakiej dlugosci zaczynasz zapuszczanie? Jaki jest Twoj cel?? Pokaz swoje wlosy!!!

Edytowane przez tulipanna.
Czas edycji: 2008-08-20 o 18:17 Powód: dopisek
Stary 2008-08-20, 18:22   #4092
nacioszek
Raczkowanie

witam i dołączam do zacnego grona
Przesadziłam z długością na własne życzenie, a po kilku dniach "złe" mnie podkusiło i "oberżłam" sobie grzywkę, no i wglądam jak idź stąd i se schowaj głowę w piasek Na szczęście jest ten wątek, niestety budżet mam ograniczony, więc na razie tylko woda brzozowa i odżywka Farmony, Jantar, no i spinki, opaski, czyli to od czego tak uciekałam, ja idiotka... A szykuję się na Seboradin oczywiście, bo tak zachwalacie
Pozdrowienia i niech Moc będzie z nami by mieć długie, piękne i zdrowe włosy
nacioszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 19:39   #4093
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ja robie dokladnie tak samo jak Ty Czasami nakladam rano, jesli wiem, ze nie bede wychodzic z domu. Wlasnie nadchodzi moja pora, ide go zaraz nalozyc

Wlasnie mam coraz wieksza ochote zamowic znow Nisim i powtorzyc ten sukces, bo zdecydowanie tesknie za dlugoscia... A w ogole od jakiej dlugosci zaczynasz zapuszczanie? Jaki jest Twoj cel?? Pokaz swoje wlosy!!!

no to dobrze, ja tez zaraz bede nakladac hmm ja mam wlosy za lopatki, nie mierzylam ich bo nie za bardzo wiem jak mam to zrobic :P a celu tez nie mam konkretnego, chcialabym jak je wezme tak do przodu to zeby siegaly za biust :P teraz bardziej zalezy mi na odzywieniu i wzmocnieniu ich troszke bo dlugosc juz jest w miare okej ale oczywiscie usilnie walcze o wiecej fotki na razie nie moge dodac bo jestem nie na swoim komputerze ale moze pozniej sie odwaze :P

edit: znlazlam tylko taka, na ktorej mniej wiecej widac wlosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia 100_1906.jpg (100,8 KB, 122 załadowań)

Edytowane przez nanaaaaa87
Czas edycji: 2008-08-20 o 20:48
Stary 2008-08-21, 08:03   #4094
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
no to dobrze, ja tez zaraz bede nakladac hmm ja mam wlosy za lopatki, nie mierzylam ich bo nie za bardzo wiem jak mam to zrobic :P a celu tez nie mam konkretnego, chcialabym jak je wezme tak do przodu to zeby siegaly za biust :P teraz bardziej zalezy mi na odzywieniu i wzmocnieniu ich troszke bo dlugosc juz jest w miare okej ale oczywiscie usilnie walcze o wiecej fotki na razie nie moge dodac bo jestem nie na swoim komputerze ale moze pozniej sie odwaze :P

Alezmasz cudne włosy..
Kiedy moje będą takie długie..?
Stary 2008-08-21, 09:47   #4095
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nacioszek Pokaż wiadomość
witam i dołączam do zacnego grona
Przesadziłam z długością na własne życzenie, a po kilku dniach "złe" mnie podkusiło i "oberżłam" sobie grzywkę, no i wglądam jak idź stąd i se schowaj głowę w piasek Na szczęście jest ten wątek, niestety budżet mam ograniczony, więc na razie tylko woda brzozowa i odżywka Farmony, Jantar, no i spinki, opaski, czyli to od czego tak uciekałam, ja idiotka... A szykuję się na Seboradin oczywiście, bo tak zachwalacie
Pozdrowienia i niech Moc będzie z nami by mieć długie, piękne i zdrowe włosy
Witaj Niech moc bedzie z nami

Cytat:

Faktycznie niewiele Cie juz dzieli od celu To Twoj naturalny kolor czy rozjasniasz? Powodzenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 09:59   #4096
Benek23
Zakorzenienie

A u mnie znowu troszkę słabiej z tym porostem. Własnie zmierzyłam włoski i po dwóch misiącach i jednym tygodniu urosły mi 3 cm.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 10:20   #4097
nanaaaaa87
Zadomowienie

dusia139 ojej dziekuje! jakos nigdy nie postrzegalam ich jako ladnych, zawsze pod katem tego ze moglyby byc jeszcze dluzsze i ze sa zniszczone itp,

a Ty sie nie przejmuj dlugoscia, tylko rob swoje tzn pielegnuj i stosuj te wszystkie cudowne spsooby a efekt Cie nieoczekiwanie zaskoczy ja cos o tym wiem bo jeszcze w zeszle wakacje cos mnie dopadlo i rozjasnilam je na platyne scielam grzywke na prosta i duzo z dlugosci, oczywiscie juz tydzien pozniej zalowalam... ale juz teraz jestem nawet zadowolona z dlugosci, wiec glowa do gory i zycze powodzenia!

tulipanna wiesz jak to jest jak sie juz osiagnie pierwszy zamierzony cel to sie chce coraz wiecej i ze mna tez tak jest, najpierw chcialam do lopatek, jak juz to osiagnelam to zamiast sie cieszyc to mowie sobie jeszcze troche :P a kolor to w sumie pol na pol, bo na koncach zostal mi jeszcze jasniejszy po tamtegorocznych szalenstawach, ale ja na szczescie mam swoje naturalne jasny blond, wiec teraz robie sobie tylko delikatne pasemka raz na 4 miesiace i tylko na odrosty glownie po to zeby je troszke wysuczyc bo sie dosc szybko przetluszczaja... ale teraz moim glownym celem jest odzywienie i nawilzenie tych wslosow na dole bo sa juz zniszczone i przesuszone przez prosownice ktorej kiedys uzywalam codziennnie... ale na szczescie teraz sie opanowalam i juz od pol roku tylko okazjonalnie
Stary 2008-08-21, 11:16   #4098
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
dusia139 ojej dziekuje! jakos nigdy nie postrzegalam ich jako ladnych, zawsze pod katem tego ze moglyby byc jeszcze dluzsze i ze sa zniszczone itp,

a Ty sie nie przejmuj dlugoscia, tylko rob swoje tzn pielegnuj i stosuj te wszystkie cudowne spsooby a efekt Cie nieoczekiwanie zaskoczy ja cos o tym wiem bo jeszcze w zeszle wakacje cos mnie dopadlo i rozjasnilam je na platyne scielam grzywke na prosta i duzo z dlugosci, oczywiscie juz tydzien pozniej zalowalam... ale juz teraz jestem nawet zadowolona z dlugosci, wiec glowa do gory i zycze powodzenia!

DziękujęPodniosłaś mnie na duchu..

Tulipanno 3 cm w ciągu dwóch miesięcy to naprawdę sukces. Nie porównuj się do innych, którym włoski rosną szybko.. Mi rosną jeszcze wolniej..Jakieś 3 cm w ciągu 4 miesiecy... Więc i tak Ci zazdroszczęę Masz powód do zadowolenia
Stary 2008-08-21, 11:43   #4099
mdz
Rozeznanie

Hej hej! Pisalam tutaj ze 100 lat temu... No ale praca, brak czasu... ehs. Teraz sobie choruje to i czas mam Od 5 dni myje wlosy od nowa Nisimem, jak ostatnio mylam 3 tygodnie (jakos w maju) to znacznie urosly, teraz chce dokonczyc opakowania ktore mam i chyba wiecej nie kupie, bo po prostu mam po nim niezbyt ladne wlosy, nie ukladaja sie, z reszta sa juz dosc dlugie wiec niech sobie same rosna Seboradin niger ciagle w ruchu, ale chodzi przede wszystkim o wypadanie. Jedynym problemem sa koncowki, zrobily sie juz sianowate nie wiem jak sobie z tym radzic juz, stosowalam wiele rzeczy i nic nie pomaga. Jak tak sie bedzie dzialo, to moje zapuszczanie bedzie bez sensu - bo co zapuszcze, bede musiala za chwile ciachnac z koncow no...

Pozdrawiam wszystkie zapuszczajace

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 18:48   #4100
gosiaczek6
Zakorzenienie

jakies serum moze na końcówki?
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 20:30   #4101
mdz
Rozeznanie

no wlasnie kupilam takie z gliss-kur, stosuje od 1-2 tyg, ale mam wrazenie ze sa jeszcze bardziej suche... pouzywam z tydzien i zobacze olej kokosowy mi calkiem pasowal, ale nie mam kompletnie na to czasu... ja to i tak zwykle robie w ten sposob, ze myje glowe rano, troche mi podsycha, wychodze do pracy z taka pol-mokra, a jak dojezdzam to aplikuje sobie to serum. bo jak wracam do domu to juz nic mi sie nie chce ;p
Stary 2008-08-22, 08:47   #4102
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Dziewczyny, a jak stosujecie jantar- na włosy zaraz po myciu czy na suche ?
CzerwonyKolczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:07   #4103
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak stosujecie jantar- na włosy zaraz po myciu czy na suche ?
Kupiłam Jantar (jakimś cudem ) I będe go stosować codziennie wieczorem na suche włosy (skóra głowy i włosy u nasady) A rano będę je normalnie myła.

Chciałabym rano po myciu jeszcze do tego stosować seboradin lotion niger (na skórę) i myślicie że nie będzie to za dużo?
Nie chciałabym przedobrzyć ale włosy po ostatnich ekperymentach włosy lecą mi garściami.
Ale może połączenie seboradinu i janartu na skórę głowy to nie za dobry pomysł?
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:14   #4104
QsQs
Zadomowienie

Kucyk_Truskawkowy ja radziłabym zdecydować sie albo na seboradin albo na jantar. Przesyt w każdej dziedzinie nie jest dobry, w dbaniu o włosy tez.
QsQs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 08:36   #4105
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez QsQs Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy ja radziłabym zdecydować sie albo na seboradin albo na jantar. Przesyt w każdej dziedzinie nie jest dobry, w dbaniu o włosy tez.

Co za dużo to nie zdrowo

zNALAZŁAM w szafce całą buteleczkę olejku rycynowego Bedę musiała coś z tym zrobic tym bardziej, że miodek w lodówce..
Stary 2008-08-23, 10:06   #4106
Kissabble
BAN stały

Witam dziewczyny (:
pierwszy raz się wypowiadam, obserwuję wątek już jakiś czas i korzystam z Waszych rad.
Od nowego tygodnia zaczynam swoją kurację, a że jesteście o niebo lepiej doświadczone ode mnie czy nie uważacie że to za dużo/mało?

Suplement (zastanawiam się między Capivitem, a Belissą)
Pokrzywa do picia/ może do płukania.
Szampon/Odżywka czarna rzepa.

W tej chwili wydaje mi się to mało, ale może na początek lepiej nie przeciążać organizmu i włosów nowinkami?

Pozdrawiam
Kissabble jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 10:11   #4107
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Cytat:
Napisane przez Kissabble Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny (:
pierwszy raz się wypowiadam, obserwuję wątek już jakiś czas i korzystam z Waszych rad.
Od nowego tygodnia zaczynam swoją kurację, a że jesteście o niebo lepiej doświadczone ode mnie czy nie uważacie że to za dużo/mało?

Suplement (zastanawiam się między Capivitem, a Belissą)
Pokrzywa do picia/ może do płukania.
Szampon/Odżywka czarna rzepa.

W tej chwili wydaje mi się to mało, ale może na początek lepiej nie przeciążać organizmu i włosów nowinkami?

Pozdrawiam
faktycznie to mało, ale jak na początek wydaje mi się, że w zupełności wystarcza
Tydzień to bardzo krótki okres żeby zauważyć jakieś efekty, kuracje trzeba stosować ~3 miesiące.
Powodzenia
wolte ganz allein sein..
Nocny marek
Stary 2008-08-23, 13:12   #4108
Kissabble
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agusia007 Pokaż wiadomość
faktycznie to mało, ale jak na początek wydaje mi się, że w zupełności wystarcza
Tydzień to bardzo krótki okres żeby zauważyć jakieś efekty, kuracje trzeba stosować ~3 miesiące.
Powodzenia
Wiadomo, że po tygodniu nie ma się czego spodziewać, ale po "okresie próbnym" dorzucę coś jeszcze. Przestudiuję jeszcze raz wątek i dokupię coś, co polecacie...

Dziękuję i nawzajem ;*
Kissabble jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 13:25   #4109
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Cytat:
Napisane przez Kissabble Pokaż wiadomość
Wiadomo, że po tygodniu nie ma się czego spodziewać, ale po "okresie próbnym" dorzucę coś jeszcze. Przestudiuję jeszcze raz wątek i dokupię coś, co polecacie...

Dziękuję i nawzajem ;*
Seboradin Niger Lotion polecam;-)
do kupienia w aptekach.
Ale nie wcieraj we włosy, a w skórę głowy.
wolte ganz allein sein..
Nocny marek
Stary 2008-08-23, 13:26   #4110
xxsmutnaxx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mdz Pokaż wiadomość
no wlasnie kupilam takie z gliss-kur, stosuje od 1-2 tyg, ale mam wrazenie ze sa jeszcze bardziej suche... pouzywam z tydzien i zobacze olej kokosowy mi calkiem pasowal, ale nie mam kompletnie na to czasu... ja to i tak zwykle robie w ten sposob, ze myje glowe rano, troche mi podsycha, wychodze do pracy z taka pol-mokra, a jak dojezdzam to aplikuje sobie to serum. bo jak wracam do domu to juz nic mi sie nie chce ;p
tez mam ten problem z gliss kurem, u góry włoski są ok, ale na dole takie jakby miotełki(ale nie są porozdwajane)

a i nie wiem czy próbowałyscie, ale ja zrobiłam sobie sama podróbke radicalu

wyciąg ze skrzypu polnego, który sam nazbierałam(specjalnie pojechałam z warszawy na jakieś wiochy żeby mieć pewność, że to bedzie swieży i niezanieczyszczony skrzyp) do tego zrobiłam wyciag z takiej prawdziwej zielonej herbaty, pomieszałam, dałam do atomizera i psikam.. co do porostu to wam nie powiem jeszcze czy działa, ale włoski są miekkie i błyszczą sie
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości