|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() A co do Avonu to ostatnio zamawiam coraz mniej i nie zawsze jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: a jest netto do katalogu 16? Bo ani na wątku z katalogami nie ma ani nikt nic nie mówił.. albo znowu przeoczyłam ![]() Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2008-10-20 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
ja mam na razie zamówienia na jakieś 200 zł ale mam jeszcze czas do 29.10 więc może się coś dozbiera
![]() ![]() ja na pewno dla siebie wezmę bransoletkę Zoe, bo klientka kupiła i była super ![]() biżuteria APRIL jak dla mnie taka sobie. A i ja też widzę serduszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
Mi się biżuteria April bardzo podoba.W katalogu wygląda słabo,ale ponieważ dawali ją kiedyś do zamówienia jak się przekroczyło to myślałam,że najwyżej komuś dam,ale zachowałam dla siebie.Jest bardzo delikatna i dla mnie na lato śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Ja narazie mam zamówienie z katalogu na 294,50zł a razem z tymi wszystkimi innymi rzeczami, które budują opust to mam 440zł
![]() P.S. Ja widzę niestety kwadraty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Wtajemniczenie
|
tak to ta
![]() ![]() PS Szkoda, że nie wszystkie widzicie serduszka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście zapytałam, jak się nosi i czy jest z niego zadowolona, sama też go dotknęłam (wcześniej był zapakowany w folię, więc nie sprawdzałam) i jest bardzo mięciutki, paski są różne na każdej ze stron, więc można go dopasować do wielu odcieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dla siebie to z 16 chyba wezmę zestaw LBD, poza tym, to nic mnie specjalnie nie ciekawi. ja widzę ewidentnie serduszka ![]()
![]() |
#4091 |
Raczkowanie
|
wiecie co mam z demo bond girl i co powiem, zachwycona nie jestem, niezły zapach, no ale wiecie mi sie tomorrow bardziej podoba...
szczerze mówiąc chyba spodziewałam sie czegoś lepszego (podobnie jak przy u by ungaro), nie znaczy to, że zapach mi się niepodoba - bo nawet mi sie podoba prawde mówiąc, jednak jakbym była na miejscu klijentek avon i miała zapłacic za to 119 zł to bym nie kupiła, powaznie wam mówie, wolałąbym kupic sobie inne droższe perfumy, podobne zdanie mam na temat ungaro równiez po cenie katalowowej bym się nie skusiła, tylko wybrała predzej do perfumerii ale zapach to kwestia wzgledna ja kupiłam wode z demo więc nie mam co narzekac, ale nie wiem jeszcze czy ja sobie zostawie czy powedruje do kogoś innego, chyba sobie kupie tomorrow.... z samego avonu podoba mi sie jeszcze nieco kontrowersyjne far away sam bond przypomina troszke tomorrow nawet chwilowo extraordinary,ale kazdy ma inny nos i inaczej postrzega zapachy pozatym kupiłam lakier color trend cafe au lait i mi sie podoba, podobnie jeszcze jako małolata miałam szminke o tym kolorze - pamietam że te lakiery były kiedys nietrwałe, ale co z tego, mi sie wygodnie nimi maluje i przynajmniej ten odcien ładnie wyglada na paznkociach pozatym wziełam lakier cotton candy z tych avon color - miałam go juz kilka lat teu ze 2 razy, więc nie brałąm kota w worku, tylko nie wiem jak bedzie sie trzymał, ale ogólnie to ten sam kolor co kiedys, ale inaczej wyglada niz w katalogu wziełam tusz rózowa pełnia rzęs,narazie jeszcze nie uzywałam, ale otworzyłam go i juz mam obawy, ten tusz jest jakis taki suchy mam wrazenie, że na szcoteczke nic sie tuszu nie nabiera i że on nie bedzie malował (;;; ![]() wziełam jeszcze ten nowy tusz z demo, ale tez jeszcze nie uzywałam, wypróbuje przy najblizszej okazji i tez dam znac, ten wyglada nieco lepiej, bo tez otowrzyłam, żeby zobaczyc szczoteczke itp, ale zobaczymy jeszcze inne rzeczy zamawiałam, ale to bralam dla siebie, a i jeszcze maseczke z biła herbata, ale te to mam ze 3 czy 4 raz juz... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Wtajemniczenie
|
Czy możecie się wypowiedzieć na temat kremu do stóp "Korzenne aromaty"? Czy poza tym że pachnie jeszcze coś robi?
![]() ![]()
#4094 |
Wtajemniczenie
|
A w Stanach już 25 katalog http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
P.S. Ja też widzę prostokąty ![]()
![]() |
#4096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tusz do rzes z korektorem, jest nawet fajny, tylko ten korektor to chyba jest jakis płyn do zmywania makijazu bo jak uzyłam go pod okiem to wytarł mi tez troche podkład (!), niech avon wymysli farby do włosów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A farby do włosów dawno temu były w Avonie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seria zimowa jest o niebo lepsza niż letnia - arbuzowa. Krem jest zdecydowanie gęstszy niz arbuzowy - zresztą arbuzowy to był "lotion" a nie krem ![]() Z tego co pamietam serię z kofeiną, to konsystencję mają bardzo podobną ![]() Scrub do stóp tez jest zupełnie inny - tez ma gęstszą konsystencję, drobinki sa inne - mam wrażenie że częściowo jest to peeling cukrowy bo wydaje mi sie, że część driobinek się rozpuszcza. Jest tez bardziej wydajny niż arbuzowy - mała ilość starczy na wypilingowanie stóp. No i jak na peeling do stóp pieni się dość obficie - zresztą nie spotkałam jeszcze pieniącego sie peelingu do stóp, więc nawet nie potrzebnie piszę że "jak na peeling" ![]()
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
Hosenka zdziwił mnie Twój opis, bo dużo osób już opisywało tą serię i pisało, że peeling jest identyczny jak ten arbuzowy(no zapachu nie licząc).
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy Wam zapach Senses Mystique kojarzy sie moze z rozowa seria SSS czy nos mnie moze myli? (P.S. Ja w podpisie Anki widze znaki zapytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peeling jest zdecydowanie gęstszy niż arbuzowy - to napewno. Drobinki tez ma inne - może jest ich mniej, ale maja zupełnie inną "postać" niż w arbuzowym. Arbuzowy przypominał mi peeling z serii Rajska Plaża - przyjemnie sie nim masowało stopy, miałam wrażenie że drobinki to idealnie okrągłe małe kuleczki ![]() Justysiek - wg mnie diamentowy i ten z podstawowego FW to jedno i to samo ![]() ![]()
![]() |
#4102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ashivo, widze, ze wkleilas zdjecia naszyjnika - co to za oferta Solutions, bo nie moge sie dopatrzec w katalogach? Jakas dla konsultantek tylko? I powiedz cos wiecej o naszyjniku, podoba mi sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę powiedzieć że jest bardzo ładny, porządnie wykonany... jak widziałam go w COK 1 raz to stwierdziłam że jest brzydki.... ale potem coś mnie tknęło i zamówiłam go sobie i jestem bardzo zadowolona, wygląda super i ma bardzo ładne kamyczki, także ja poleca ![]() na przyszłość trzeba zapamiętać że w COK'ach jakaś strasznie poniszczona jest ta biżuteria ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Wtajemniczenie
|
święta prawda, ja też wielokrotnie wychodziłam z COKu zdegustowana nowościami czy ich jakością.. a potem kiedy klientki zamawiały i pokazywały mi biżu byłam bardzo pozytywnie zaskoczona
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś może miała korektor w sztyfcie ten co teraz jest w netto za 7,50 zł ?
Zastanawiam się nad nim ![]() jaki jest ?
#4107 | |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy mogę podbić sobie zamówienie czymś, co na fakturze z wcześniejszego terminu było podpisane, że produkcja zakończona? uznają mi to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
A ja napisałam do Avonu w sprawie tego niby prezentu z Hello Tomorrow do kremów z Anew i odpisali:
" Szanowna Konsultantko, Dziękujemy za zgłoszenie. Bardzo przepraszamy za mylna informacje dotyczącą oferty. W gazetce Hello Tomorrow k14/2008 na stronie gdzie zawarte są Gorące oferty w kampanii 14/2008 podana jest informacja PREZENTY, PREZENTY, PREZENTY! W ostatnim zdaniu jest mylna informacja, która brzmi "Oprócz tego, do każdego produktu z linii Anew (ze stron 6-13) dajemy prezent-niespodziankę." Informacja dotyczy prezentów, które konsultantka/ klientka dostaje przy zakupie kremu na noc lub koncentratu do twarzy (czyli krem pod oczy i żel do mycia twarzy)." Przepraszamy za niedogodności. |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Joanna d'Moder
|
hmmm,no to wszystko jasne, tylko ostatnie zdanie mnie nie przekonuje.Co to za niespodzianka jeżeli klientka od początku wiedziała co dostanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.