|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
My też dopiero szukamy zespołu, ale na szczęście już chyba znaleźliśmy ![]() I jak robicie w tym pałacu slub czy gdzieś indziej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój brat jechał autem licząc prom to 24h dziś teściowa mi się żaliła że to ostatnie święta TŻ w domu bo w przyszłym nie wiadomo gdzie go żona porwie ![]() ![]()
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sliwenka brat z Anglii jechal?my lecielismy z dublina do berlina a potem do poznania jeszcze 3 h;/a do Dublina tez 3 h busem ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-12-23 o 22:14 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tego powodu musieliśmy przełożyć ślub na 15 sierpnia, ale trudno, zresztą, zawsze to dodatkowy miesiąc na przygotowania. Jestem przerażona kosztami tego pałacu, ale ja od dzieciństwa marzyłam o weselu na zamku lub w pałacu... To jest jedyny taki dzień, i zostaną cudowne wspomnienia. Już sobie wyobrażam, jak pokazuję Księżniczce album, a tam mamusia w bajkowej sukni, i opowiadam Jej o zabawie do białego rana w prawdziwym pałacu. A kredyt, no cóż, trzeba będzie spłacać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
kochane ja nie mam ani chwili czasu aby wejsc na forumi z Wami poplotkowac, ale
życzę ZDROWYCH, SPOKOJNYCH śWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SMACZNEJ WIGILII, DUŻO PREZENTÓW, UŚMIECHU NA TWARZY, POGODY DUCHA, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ![]() ![]() ![]() BUŹKA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, idę spać, jutro trzeba wstać o przyzwoitej porze i uszka robić, brrr...
![]()
#4087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale już widzę że kasa go zmieniła i wpływ mojej bratowej materialistki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak ostatnio wyjechałam z UK autokarem o 15.30 we wtorek to dopiero w środe na 24 byłam w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia przesyłam Wam Dziewczyny moc życzeń: dużo zdrowia, bezgranicznej miłości, radości, spokoju i niezapomnianych chwil spędzonych z rodzinką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Podobne zajęcia mamy, hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio najadłam się strachu ![]() ![]() Ale w sumie moi rodzice już się przyzwyczajają do myśli bycia dziadkami, wcześniej niż ja do myśli bycia rodzicem ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2008-12-23 o 23:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ostatnio tylko Was poczytuje, a teraz życzę Wam:
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku... Dziękuje za życzenia ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4092 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przylatujemy do PL dopiero na poczatku lipca a slub 25 wiec miesiac wczesniej to zdecydowanie za pozno ![]() ![]() mi tez najbardziej 2 ![]() ja tez mam 20 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() my rez mamy 5 panow ![]() Cytat:
ojj kochana nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nastepna 20stka sie melduje ![]() a to zyczenia odemnie ![]() ____________ > <__ ________________\/___ ___________o`* o.@*o`. __________.' '*Q o *o@ __________( () o*o* @ o'. _________.-' o *0_Q.-'-;*o) _________.' 0 Q @0@ ()* `-. ________* @ o*o @. ‘Q * o ) _______o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _______.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _______*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ______* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ______(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. _____o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. _____.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ ____.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' ___* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' ___'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* ___;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o ___.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. ___* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* ___;'-.__@_Q . 0 () oQ * @ o * __________________♥♥♥ __________________♥♥♥ Życze pełnych ciepła i uśmiechu Świąt Bożego Narodzenia ****POZDRAWIAM**** a tak wogole to dziewczynki musze sie wam pochwalic ze dokladnie rok temu moj kochany TZet poprosil mnie o reke ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-24 o 03:38 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
gold-fish
mam pytanie: czy Wy będziemy rozwozić zaproszenia po rodzinie i znajomych? Tak myślałam, a tż mówi, ze da swojej mamie i ona przekaże ciociom na co ja mówię, ze powinno się osobiście, no chyba że mieszkają ileś tam kilometrów dalej. No wkurzył mnie, mówi, że u niego taki zwyczaj Tych co są blisko osobiśćie ![]() Naweet Ci co są dalej, jak będziemy przy okazji to będziemy starali się osobiśćie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Zabcia gratuluje rocznicy
![]() ![]() Niedawno co z Tż rozpoczeliśmy przygotowania, włąsciwie tydzien temu Kościoł i sale a tu zostało równe 10 miesiecy do naszego ślubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha to chyba by się przewróciła do tej miski z makiem co stała obok niej ![]() ja 13 lutego będę już 2 lata nosić pierścionek Kochane Panny Młode ja też wam życzę Zdrowych Wesołych Świąt spędzonych z rodziną ![]() ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-24 o 07:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
No to jak już składamy zyczenia to
![]() WAM ŻYCZE PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO POMYŚLNEGO ROKU 2009, CUDOWNEGO, WYMARZONEGO WRĘCZ ŚLUBU SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ORAZ DUŻO MIŁOŚCI OD NARZECZONYCH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Raczkowanie
|
Ja się dołączam do wszystkich Waszych pięknych życzeń, duuużo szczęścia i uśmiechu w Nowym Roku, spełnienia wszystkich marzeń, śniegu w te święta (u mnie nie ma
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-24 o 08:38 Powód: poraz kolejny proszę nie pisac post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Gwiazdeczki!!!!
Boję się, że później mogę nie mieć chwili żeby napisać, więc składam Wam teraz wszystkim najserdeczniejsze życzenia! Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść... Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia... To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna... Noc Bożego Narodzenia... w ten wyjątkowym czasie życzę spokoju, radości i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.
#4099 |
Zakorzenienie
|
Ja także chciałabym złożyć Wam wszystkim życzenia
![]() ![]() Aby nasze tż'ty okazały się tymi właściwymi również po zalegalizowaniu związku (bo to niestety różnie bywa) no i spełnienia najskrytszych (i tych mniej skrytych też ![]() ![]() Życzenia również dla mnie, ale co tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Zadomowienie
|
Jest taka noc, na którą człowiek czeka
i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole. Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść... Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia... To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna... Noc Bożego Narodzenia... Kobitki wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, i każdej Pannie Młodej 2009 życze najcudowniejszego , najpiękniejszgo ślubu, takiego o jakim marzycie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Nie mam niestety weny na wymyślanie życzeń, więc po prostu życzę Wam spokojnych, radosnych, ciepłych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich nadziei pokładanych w ten Nowy Magiczny Rok 2009!!!
![]() ps. a ja w pracy do 13:00... Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2008-12-24 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!! wpadłam na chwilkę złożyć Wam życzonka:
Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Jak już tak sobie składamy to i ja mam życzonka.
Oczywiście spełnienia marzeń najsjkrytszych, dużo zdrowia, uśmiechu i radości. Oraz samych szczęśliwych chwil w nadchodzącym 2009 roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja Wam też życze Wesołych Świąt, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia
![]() ![]() ja sie pewnie znów porycze ze wzruszenia dziś na Wigilii w dodatku podwójnie (i u TŻ'ta i u mnie ![]()
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2008-12-24 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Wpadam dosłownie na chwilkę.
W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele biją dzwony, a pierwsza gwiazdka błyska na niebie, moje życzenia płyną do Ciebie. Sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat. Dla Was wszystkich razem i dla każdej z osobna gorące uściski na te nasze ostatnie w stanie panieńskim święta.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Rozeznanie
|
Kochane Panny Młode 2009- życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia pachnących choinką, samych radosnych chwil przy rodzinnym stole i worka prezentów gwiazdkowych! Wszystkiego dobrego na nowy rok i spełnienia najskrytszych marzeń
![]() ![]() Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! ![]() ![]() ![]()
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Ale tu się świątecznie zrobiło
![]() ![]() ![]() ![]() aaa i jeszcze TŻ nad ranem wyjechał... Cytat:
![]() Tak ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrów go od nas ![]() ![]() ![]() ![]() tak ,,falling into you" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ po mnie przyjechał i siedzi i patrzy jak piszę na wizażu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Gold fish to piosenka Celine Dion rozumiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.