|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
, jeśli oczywiście taka porcja Ci odpowiada. Tylko pamiętaj- posiłki powinno się jeść regularnie, co 2-3h, więc chyba nie ma co się najadać na maxa tak, żeby nie być głodnym przez pół dnia |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest jedna porcja, ja i tak dałam 100ml płatków i 50ml serka - wyszło coś na kształt pancake zauważyłam też, że jak smażę omlety pod przykryciem to właśnie tak "puchną" |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja dzis na 10 fazie jestem moge białe pieczywo jesc i same płyny, no i na pózniej mam mały kawałek ugotowanej piersi. kolezanka z pracy szła do sklepu i poprosiłam ja o kupienie biszkoptów. Kochane jaki to syf, cukier na 2 miejscu w skłądzie potem syrop glukozowo fruktozowe. dalej nie czytałam. zjadłam ich kilkanascie bo głodna chodze, na samych płynach. soki owocowe pije rozcienczone z woda bo same jakies słodkie wydaja mi sie. mysle ze wiecej kalorii przez te coczki spozywam niz normalnie jedzac na II fazie. strasznie mi sie teskni za SBwskim jedzonkiem... edit co do sniadan to tez tak mam ze jem duzo, najwiekszy apetyt z rana mam
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-03-23 o 10:11 |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jem co 3 godziny codziennie ale chodizlo mi ze pomiedzy posilkami niepodjadam jak zjem syte sniadanie. Ale to tylko w @ tak mam.... bo u mnie tyle slodkiego w domu... a ja dzieki temu ze sie najem na sniadanie niemam ochotyn na slodkie juz obcykalam to :P
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też lubię porządne, obfite śniadanka - w Egipcie miałam raj ![]() bym zapomniała - paprak, w jakiej postaci zażywasz siemię
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zadomowienie
|
Telik gratulacje z racji kg
Zielenieje z zazdrosci, bo u mnie ani drgnie...Rece mi opadaja i powiem szczerze, ze mam dosyc... Inna sprawa, ze zjadlam w sobote galke loda, wieczorem drozdzowke mojej mamy - dwa spore kawalki i do tego babeczki twarogowo - owsiane... Wczoraj dwa razy na przekaske babeczki - wiecej w nich twarogu niz platkow, no, ale zawsze... I chyba zle cos robie z basenem jedzeniem po nim. A w Poza tym, wygladam ok, podoba mi sie, choc te 2 kg moglyby mi zejsc... Wczoraj dwa razy basen zaliczylam, bo raz ze starszakiem poszlam - mielismy ubaw, oczywiscie sama zabawa, a wieczorem poszlam na duzy poplywac. Czyli 3 razy zaliczylam basen w zeszlym tygodniu + 1 z synkiem. A no i mam problem - od kilku dni lapia mnie skurcze w nogi - lydki i uda. Mam takie zmeczone. I to takie bledne kolo - wiecej u mnie ruchu, bo jeszcze spacery dochodza, a waga ma mnie w nosie... To sobie pomarudzilam na poczatek tygodnia... Cytat:
i zdrowka duzo!!!Telik powodzenia na badaniach. WItam nowe Plazowiczki i powodzenia!!!
|
|
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
teliczku daj znac jak badanie
wszystkiego dobrego ![]() ilonko ja lyzeczke mielonego lnu zalewam 3/4 szklanki wody i odstawiam na chwilke. Mieszam widelcem co chwilke. I pije dobrze cieple ![]() Ja wzielam pod uwage wasze uwagi odnosnie wegli i bialka i jem wlasnie ciastko + ser
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
W niedzielę byliśmy u znajomych i zjadłam 2 kawałki ciasta. Chociaż kolację udało mi się zjeść normalną, bo serek wiejski + warzywa
|
|
|
|
|
#4090 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale z tego co czytam to ostatnio większości z nas. A może to przesilenie jest winne albo ta zima co to nie chce odejść ![]() Cytat:
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-03-23 o 10:54 |
||
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
teliczku kochana ja tez 3mam kciuki
powodzenia
|
#4092 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja tak bebnie od tygodnia o tym badaniu jabym cesarzowa chin miała zostac ![]() Cytat:
mysle ze w koncu pojawią sie nowalijki w warzywniakach i bedzie nam troche łatwiej i no pogoda do spacerków lepsza a nawiazujac do III fazy to mi sie juz marzy...
|
|
#4093 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz i wlasnie dlatego mnie to irytuje, ze kurcze ide wzrowo, raz na milion lat cos mi sie trafi, a i tak
![]() Sluchajcie za tydzien w Lidlu szal wypiekowy - formy i foremki. Mysle, ze warto. Chce kupic te foremki do jajek sadzonych, chyba Paprak je ma i na bank jeszcze na cos sie skusze
|
|
#4094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jednak człowiek zdolne bydle - wszystkiego się potrafi nauczyć i dostosować do każdej sytuacji ![]() teraz nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez porządnego śniadanka effa, |
|||
|
|
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę skoczyć do Lidla.Fajnie, że za tydzień.Po wypłacie ![]() Cytat:
4 litry? Dasz radę Cytat:
|
|||
|
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze effo to ja tez wieczorkiem skocze do LIdla. A foremki mam i sprawdzaja sie znakomicie
ilonko mi tez nawet siemie smakuje
|
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
Paprak ale za tydzien w poniedzialek
![]() Ja baardzooo dlugo nie jadlam sniadan, pierwszy posilek ok 16tej... W pierwszej ciazy sie nauczylam, ale miedzy peirwsza a druga ciaza znowu olalam sniadania. Teraz bez sniadania sie nie ruszam, uwielbiam sniadanka ![]() Telik pamietam, jak ja musialam wypic te 4 litry... ja pindole. Ale co tam, dasz rade
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
IlonaP Dzieki za rozjaśnienie. Widzisz, nie mialam okazji miec w rączkach nowszych wersji, więc glownie opieram sie na tym co mam, i co tutaj piszecie. Chociaż do jogurtu i tak zawsze wrzycam orzechy włoskie, bo mi tak smakuje
![]() Wszystkie nowe dziewczyny witam i trzymam kciuki
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
effo a ja juz dzis bym pojechala
Nawet pieniazki juz wlozylam do portfela
|
|
|
|
#4100 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do wagi moze juz fakktycznie osiagneła optimum pareto ![]() zreszta i tak pewnie nie zamierzaz uciekac z plazy nawet jak osiagniesz wymarzoną wage. wiec po co sie dreczyc. trzeba zdrowo ładnie jesc jak ma spoasc to spoadnie Cytat:
kochany papraczek dokonczyłam paczke syfiastych biszkoptów i zjadłam kawałek bagietki ![]() koszmar jakis.
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello,
teliczku wspolczuje Ci! gratuluje spadku wagi Paprak zdrowka! Ilonko pysznie wyglada ten "pancake".
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
Babki, jeśli pozwolicie, to ja cichaczem przyłącze się do Was
Od jutra startuje, dzis kupuje sobie produkty i karnet na fitness Jak myślicie, stosując konsekwentnie SB, ćwicząc 3 razy w tyg intensywnie + przez reszte dni jakieś ćwiczonka modelujące w domu i biorąc Therm Line, uda mi się do wakacji schudnąć ok. 10-15 kg? Pozdrawiam
|
#4103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a policzyłam sobie kalorie jakie dzis spozyje na tej "lekkostrawnej diecie" wyszło 1600(biszkopty+soki owocowe+kawał bagietki i kawałek piersi) 1600 kcal to z jedzonkiem SB miałabym pełen wypas piec kolorowych posiłków juz wiem co to sa puste kalorie ![]() faka maka (jak mówi moj chrzesniak)
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Ci wpolczuje bardziej tego jedzenia wlasnie!
Ze to az tyle dni tak trzeba...Badania, czy bol podczas badania szybko sie zapomina. Mi jak robili ta "lumbalpunktion" to na drugi dzien jeszcze pamietalam jak to bylo, ale juz na nastepny w ogole nie moglam sobie tego bolu przypomniec i tak jak mowilam, ze nigdy wiecej bym sobie tego nie dala zrobic, tak pewnie i dalabym gdyby bylo konieczne. A moze i nie.... ![]() A no moze i nie....jak sobie przypomne jak mi ta kaniula sie zapchala po ponad tygodniu i jak mi rezonans robili i ten srodek kontrastujacy mi strzelil nagle jak sie przepchal chyba z predkoscia swiatla az do ramienia, to mi sie od razu dziwnie robi. ![]() Uff wole moje codzienne zastrzyki. Bedzie dobrze, napewno! Przynajmniej bedziesz wiedziala co i jak. Uuuu to swietne pocieszenie bedziesz miala po badaniu. Zycze udanych zakupow! Juz wiesz jaki model mniejwiecej chcesz?
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-03-23 o 12:25 |
|
|
|
#4105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do sukienki to juz miałam wypatrzoną ale zaczełam watpic poszukuje skromnej sukni tak aby pasowała do wystroju skromnej wiejskiej chaty zresztą zerknijcie same:
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
Sliczna!
Jakis welonik czy bolerko tez bedzie? Do Wrocka jedziesz ogladac suknie czy gdzie indziej? A czemu watpisz? Dla TZ juz tez macie wypatrzony garnitur? Ale duzo pytan. ![]() U mnie kontrast byl zimny jak kazda kroplowka, ale przedewszystkim masakrycznie piekl.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-03-23 o 12:58 |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
telik, ta raczej do stylowego dworku by się nadała
![]() nr 5555, 5557, 5559 tez miałam kontrast ale już nie pamiętam jak to było , ale też musiałam wypić jakiś środek przeczyszczający i popić go kilkoma litrami wody - już bym chyba wolała lewatywę
Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-03-23 o 13:17 |
|
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest straszne jak kalorie się zbierają z niczego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
welon owszem a zamiast bolerka biała marynareczka bo wrzesien i chłodno moze byc, tztem zajmiemy sie poswietach. jade do wrocka bo bliziutko mam (30km) no i badanie w szpitalu we wrocku Cytat:
![]() a co do lewatywy to sie nie martw kochana tez sobie musze zrobic juz kupiłam w aptece
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

, a wiesz jak sie ma okres to ciagle sie chce cos skubnąć ...
, jeśli oczywiście taka porcja Ci odpowiada. Tylko pamiętaj- posiłki powinno się jeść regularnie, co 2-3h, więc chyba nie ma co się najadać na maxa tak, żeby nie być głodnym przez pół dnia

Zielenieje z zazdrosci, bo u mnie ani drgnie...

powodzenia