|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Cytat:
nie wierzę,poprostu nie wierze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Wtajemniczenie
|
Kiniek ja traktowałam je odkurzaczem..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Kiniuś z dwóch kilo wyszło mi około trzech mis pączuli.....a michy mam spore....Zapraszam na te pyszności.....A zaczkaj chwilę ...zaparzę kawę ![]() Edytowane przez atenk1 Czas edycji: 2009-10-01 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
Kod PHP:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
kobieta za ladą
|
wyciapać owoce----nie wiem na balkon czy gdzieś wymyć szuflade
poczekać aż zdechną(muszki rzecz jasna) ![]()
#4085 |
Zadomowienie
|
owoce są w misce pod kloszem,a muszki żerują kołozlewu,zlew czysty mam jakby co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
BAN stały
|
Widze ze watek odżył
![]() ![]() ![]() Co do telewizji to ogladam brzydule, pierwsza milosc, m jak milosc, na wspolnej, gotowe na wszystko, czasem klan a kiedys ogladalam mode na sukces ![]() ![]() ![]() B. sie na mnie dzis obrazil ![]() ![]() ![]() Milenka u mojej mamy zostala na kilka godzin bo pare spraw mialam do zalatwienia i zaraz do nich jade i zostaje na noc ![]() Leb mi dzis peka, 4 ibupromy wzielam i lece do mojej krolewny. Dalam jej dzis klapsa i mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Rozeznanie
|
Anetko daj tego pączka
![]() ![]() ![]() Aga kazdemu czasami nerwy puszczają. Ale sie dzis urzadzilysmy z lenką hehe, taki deszcz nam wpral, ze swoją kurtke zdjelam i na dziecia mego zarzucilam, a sama w krotkim zostalam, mokre jak szczury bylysmy, zesmy sie na zakupy wybraly ![]() ![]() ![]() ![]()
#4088 |
kobieta za ladą
|
ja po kolacji---tż zrobił jeszcze gary umył pranie rozwiesił chyba czegoś chce
![]() chyba ze uśniemy ![]()
#4089 | |
Wtajemniczenie
|
A mnie boli ząb który dziś z rańca wyrwałam
![]() Kuba dostał uczulenia na pampki....Poleciałam po drugie do sklepu....Wysmarowałam i mam nadzieję że nie będzie go już bolało... Madzia zaraz wkleję Ci przepisa...bardzo prosty....Z niego zawsze wychodzą pychoty ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
kobieta za ladą
|
jak mnie JULCIA WPIENIA MLEKO WYPIŁA WODE WYPIŁA SIEDZI W ŁÓŻECZKU I SIE DZRE
![]() sory caps mi sie włączył ![]()
#4091 |
Rozeznanie
|
A ja babeczki ide spać cosik mnie trzęsie po tym deszczu
![]() Dobranoc.
#4092 |
BAN stały
|
Anetko
![]() ![]() Jestem u rodzicow, B. sie nie odzywa ![]() ![]() ![]() ![]() Kinga paczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Madziu dobrej nocki ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-10-01 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
witam.... wchodze i co 2 strony do czytania
![]() Młoda śpi. Ciekawe czy dzis bedzie 5 noc nieprzespana. Ostatnio budzi sie co pół godziny. A dzis w nocy cały czas na mnie spała jak ja odkładałam obok to wyła. Mam dosc. Potrzebuję osoby na zmianę warty. Co do owocówek... ja mam w pokoju własnie jedną i nie wiem, średnio2-3 dziennie u mnie zabijam(kuchnia pietro niżej, a do jedzenia nic nie mam), nie wiem skad to sie bierze cholerstwo.. Nieaktualne owocówka nieżyje ![]()
#4094 |
Wtajemniczenie
|
Grabula
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Weronika się kuruj bo młodą zarazisz a wtedy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
helooo,szafki umyte,owocówki odkurzone,dziecko drzemie,czas zasiąsc z kawą
![]() baby ja wybywam na weekend do Gdańska,do kuzynki Tż,spoko babka ma roczną córcie,także Zuzia będzie miała towarzystwo,taki spontanny wyjazd,ale nie narzekam,bo bardzo lubie Ole i jej Karolinke ![]() także muszę fuuul rzeczy spakować.a to już mniej lubie. szkoda że pogoda taka dupna,niby słońce,ale jak szłam po bułki rano na dół to dostałam odmrożenia nóg ![]() miłego dnia,zajrze pozniej,a teraz kawa. Aga ty sie chłopem nie przejmuj,dobrze mu tak,niech w końcu przekona że to nie on rządzi światem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
kobieta za ladą
|
a ja dopiero wstałam
![]() musze se coś do roboty wynaleść bo normalnie sie nudze hehehe odkąd młoda chodzi sama nie mamco robić ![]() ira baw sie and morzem ![]() ![]() Anetka ty se odpocznij a nie znowu sprzątasz ![]() ![]() aga...ci faceci jak dzieci...a przełuż B przez kolano spiezr dupcie może mu głupotę z głowy wybijesz?? ![]()
#4097 |
Zakorzenienie
|
heloo ledwom żywa ale nic. Młoda dzisiaj spała wzglednie wstałam moze z 3 razy do niej i 1 sniadanko było o 7. Po wczorajszym zastrzyku nie chce prawie jesc. Z nocy dziecko powinno byc głodne a ona 110ml mleka tylko wypiła.
Nie wiem już co robić by jadła wiecej. Makabra jakaś. Ja oczywiscie podzczas brania jakiegos dziwnego tym razem anttybiotyku(miał byc bym mogła samochodem jeździc) jestem nie do życia. Oczywiscie zakaz prowadzenia auta w ulotce, no nic. Poza tym rzuca mnie, mam mega drgawki, a pomóc jeszcze nie pomógł. Chociaż to jest 6 dniowa kuracja po 1 tabletce dziennie. Cena tez zabójcza jak dla mnie bo 3 tabl. to tylko 19,90zł... ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ja mam do Gdańska 80km także kochana jakbys autostradą jechała to głośno machaj do mnie ![]() Taa studia a ja zamiast bbyć piękna i kwitnąca 1 dnia bede siać zarazę na sali wykładowej. Dudi jeśli nie masz co robić to zapraszam w moje skromne progi. Mam 250m kwadratowych do wysprzątania i obiad. Pewnie za to pierwsze sie jutro wezmę bo z małą to troche ciezko i trwa to o 3h dłuzej Aha Anetkaaa kochaaaniee jak znajdziesz 10 minut na net i chcesz pogadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-10-02 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
Dudi Tż nas wiezie,sam bym sie bała taką trase samochodem pokonać
![]() ale następnym razem jak będzie ogórkowa to daj cynka ![]() ![]() MaladT 250m,to niezle musisz sie nachodzić żeby wsio ogarnąć,ja na swoich 60 mam czasem taki sajgon że głowa mała. ![]() dziecko mi już wstało,zęby jej nasmarowałam,i niby cicho jest teaz. baby u mnie jest tak zimno,ze szok normalnie,a słońce świeci na maxa,ana spacer pewnie pójde pewnie o 12,bo idziemy na rynek po warzywa i trzeba odczekać aż słonce przejdzie na 2 strone,żeby małej w mordke nie świeciło. ![]() ja mam swoje trasy spacerowe,które zależą od pory dnia,zebym słońce zawsze miała za plecami,wtedy tak przyjemnie przypieka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
kobieta za ladą
|
maladT moja na śniadanie więcej niż 60-80 nie wypije... potem zje 2 śniadanie dzis jej zrobie kanapeczki z szynką i pomidorkiem na obiad wczorajsza ogórkowa(wczoraj zjadła 4 łyżki! tylko) potem taka pzredkolacja może jajezcko z majonezem no i mleko 280 przed snem(to akurat chętnie wypija)
czasem je więcej ogólnie a czasem mało ale ja już sobie dałam spokuj bo ja też tak dziwnie jem może ma to po mnie??
#4100 |
Zakorzenienie
|
po mnie tego nie ma
![]() moja zawsze po nocy te 250ml obalała, a teraz nie, własnie standardowo siedzi na nocniku i stara sie bym miała ciekawą aromaterapię w pokoju... jakbym sie dłuzej nie odzywała to znaczy ze padłam zachwycona(zabita) zapachem
#4101 |
Wtajemniczenie
|
Kinia pomyślnych wiatrów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
kobieta za ladą
|
Julka usneła
![]() zjadła 3 kanapki trzymajta mnie bo mnie puści z torbami kobita ![]() ![]() ide po kawke ![]()
#4103 |
BAN stały
|
Kamien spadl mi z serca, jakos dzis pogadalismy i wszystko wyjasnilismy, bylo smutno, ciezko ale doszlismy do porozumienia. Teraz bedzie dobrze
![]() Co porabiacie dziewczynki? Ja musze szukac mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze mieszkanie wczoraj byli Polacy ogladac i mowia zebysmy zaczeli szukac bo oni od 2 tyg. szukaja i nic a tez maja umowe do 11listopada tak jak my. Ide cos wszmac bo przez ten dzisziejszy stres jestem o kawie i batoniku ![]() A i mama mi dzis kupila mini dzinsowa i 2 sliczne swetry ![]() B. mina zrzedla ze mama mi cos kupuje i idziemy kupic mi kozaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To sie pochwalilam ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- A i zapomnialam ze KasiaMaja dzis zaczyna studia i czekamy na relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() I mamy poniedziałek....huraaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oby do czwartku ...a potem dla mnie luzik ![]() Niedzielne spotkanie rodzinne pełne pyszności miło się skończyło... ![]() Kawulec wypity...zarza szoruję do garów a potem do pracy...Miłego dnia ![]() Ps. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
kobieta za ladą
|
Aga zanudzaj linkami do mieszkań ja jestem za....nas prawdopodobnie czeka na wiosne przeprowadzka o ile coś sensownego znajdziemy
![]() weckend minoł w miare..z tym że dzisiejsza noc....o 2 mi sie dziecie obudziło(ja nie spałam od 24 bo usnąć nie mogłam) gadało śmiało sie...a mój o 4 musiał wstać.....nie wiem usnełam przed 4 ![]() Anetko ach te twoje słodkie niedziele musze sie kiedyś na takie wbić ![]() a ja mam jutro 2 rocznice ślubu ![]()
#4106 |
Zadomowienie
|
heloł,ja już po weekendzie,było nawet fajnie,ale mała ostatnio daje ostro w kość.
budzi sie 5-6 razy w nocy,zębów nowych brak,stare wylazły więć nie wiem jaka może byc przyczyna.o 10 dam ją do spania i zajrze do was,bo widze Aga mega posta napisała,ale nie miałam czasu przeczytać. Kupiłam se wreszcie długo szukany perfum ![]() ![]() mała pojdzie spać,to wstawie fotki z wyjazdu,żadna rewelacja,ale zawsze coś ![]() edit:jednak z wyjazdu wsie fotki są czerwone,może kilka sie uchroniło,w każdym bądz razie coś zapodam Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-05 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Wtajemniczenie
|
Dudi to super imprezka tylko we dwoje Ci się szykuje
![]() ![]() Kinia ciul z czerwienią...wklej cosik....Ja wczoraj dodałam ale weszły tylko dwie czy trzy z 16...jakiś bład mi wyskakiwał...a do picassy hasła zapomniałam....a może wpadniecie na to jakie to hasło mogłam dać..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
kobieta za ladą
|
dzięki Anetka
![]() ![]() ![]() wydaje mi sie ze zcerwone winko będzie chciałam jeszcze do nich zrobić takie zapiekane bułeczki z pieczarkami ale zobaczy sie jutro ![]()
#4109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dałam mała do spania,ciekawe czy zaśnie,bo ja nosem klawiature ryje,echhh gdzie te czasy co sie do 10 spało... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
kobieta za ladą
|
moja różowa landryna już śmiga wstawiłam jajeczka na 2 śniadanko zjemy sobie z majonezem i z szyneczką...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.