|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
mamuska003 witam
![]() ja dzis po pierwszej rehabilitacji, tak sie namachalam moimi rękoma ze az wszystkie kosci mi trzeszczaly
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
a chodzisz prywatnie, czy do jakiegos osrodka?
|
|
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
chodze do szpitala wojskowego i czekalam na zabiegi 2 m-ce ale to podobno i tak nie dlugo
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w reptach slaskich czeka sie i 6 miesiecy!
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie laseczki
Dziękuję bardzo za słowa otuchy i za pamięć ![]() Bazylko my się staramy już ponad dwa lata dokładnie gdzieś 2.5 roku ale od samego początku wiedzieliśmy i byliśmy już wcześniej przygotowywani przez mojego lekarza do tego,że mogą być problemy ponieważ ja już kilkanaście lat walczę z Pcos ale jakaś iskierka i nadzieja w nas ciągle się tliła ,że jednak nie będzie może tak ciężko i jednak nam sie uda ....ale niestety miesiące mijały i lata lecą a dalej nic chociaż jeszcze wierzymy i nie tracimy nadziei ,że zostaniemy rodzicami a mamy już za sobą bardzo wiele badań tak mąż jak i ja w tym laporiskopie,histeroskopi e,IUI i wiele innych ....
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytałam was ale padam na ryj i idę kimać Edzia - kwoty za leczenie porażające . Dla mnie takie zabiegi jak invitro powinni refundowac i wogóle leczenie bezpłodności tak samo . wkońcu staracie się o przyszłego podatnika
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż nie miał tego szczęścia. Albo tego rozumu. Najpierw zarobił zagranicą na mieszkanie, potem je w Pl kupił, potem wziął ślub, a zaraz po nim kupił dom i już na siebie i żonę wspólnie zapisał. Oczywiście przy rozwodzie żona wzięła pół. Plus wszystkie sprzęty rtv, gdy go w domu nie było. Z rzeczy zdatnych do użytku zostawiła ławę i 1 biurko na kompa (2gie, to lepsze zabrała), ława sprzed ich ślubu była zresztą. A jeszcze potrafiła mi po dwóch latach powiedzieć w czasie sekundowych odwiedzin, że przy jej ławie siedzę. ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
dla Was i mój 23tygodniowy fluid na szczęście - |
||
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.
Sorki że się nie odzywałam ale z neta korzystam tylko w pracy. Ja podobnie jak Wy wszystkie pragnę mieć małego bobaska. W tym miesiacy przestałam brać pigułki (brałam 4 lata) i zabieramy sie do dzieła. Po kilku miesiącach brania leków (za każdym razem coraz silniejszych) przestałam, bo miałam już niezłe schizy (potrafiłam widzieć różne rzeczy których tak naprawdę nie było). Jak przestałam to mi się jajniki po mału uspokoiły, czasami pobolewały i miałam powiekszone. Teraz się zastanawiam czy to będzia miało jakiś wpływ na zajście w ciążę. W piatek idę do kolejnego czarodzieja zobaczymy co powie. Tak dla świętego spokoju zgobiłam badanie krwi i moczu w piątek będę mieć cytologię. Kwasek już zaczełam brać. To tyle. Taka troche nudna moja historia, mam nadzieję że was nie zanudzam.
|
|
|
|
#4089 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobry laski przespalam cala noc ufff od razu inaczej, przyszedl nam rachunek za gaz (ogrzewamy gazem), 200 euro za 2 miesiace |
|||
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
wpadam z za testujące ... będzie dobrze zobaczycie ...ja zasypana nie tylko sniegiem ale i pracka więc jestem z doskoku ... nadrobie wieczorkiem ps, jeżeli gdzieś kogos pominelam na liscie bardzo prosze o priva ok ??
|
#4091 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja tylko hop siup na chwilkę...
Bazylko jest @ ? bo jutro piątek ![]() Cytat:
Cytat:
nas nigdy nie zanudzisz ![]() Cytat:
Bazylko jak twoje piersi i samopoczucie dzis???? bom straaaasznie ciekawa....
|
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
Zwolnienie mam do jutra ale choroba nie przechodzi.....Kaszel i katar nadal straszny.....@nadal u mnie brak, poczekam do poniedziałku i wezme chyba 2razy dziennie luteine przez 5 dni i zobacze co i jak...a jak i po tym nie bede miała to dam zarobic mojej gin znowu.... Jutro piątek...zobacze się z moim kolega .....
|
#4093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie, czasami ten watek przypominami mi serial, jak czekasz w napieciu na nastepny odcinek ciekawa co sie wydazy
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Kropeczko dziękuję
Cytat:
....a ja powiem więcej.....seriale mają to do siebie ze zawsze się dobrze kończą
|
|
#4095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze może się dolecz jakimiś domowymi sposobami, czosnek, cytrunka , herbatka malinowa, miodek....Cytat:
![]() Bazylko to ja trzymam kciuki za "kolejny odcinek"
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Ja też trzymam kciuki Bazylko
![]() Ja już czosnek od poniedziałku jem.....Jak ja buziaka na powitanie dam ![]() hihi.... Probuje wszystkiego, ale chyba po prostu trzeba to wyleżec i wygrzac....A moja historia z kolega to tez jak serial, wiec wierze w dobre zakończenie
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
kochane staraczki trzymam za was kciuki mocno przepraszam,ze duzo nie napisze,ale jestem w szoku nadal test zrobiony wczoraj wieczorem trzymajcie kciuki,gratki pozniej teraz za bardzo sie boje a moze test mnie oszukał
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Wiem,że ten temat pojawiał się 1000 razy, ale szyciej mi napiszecie niz znajdę....jakie są witaminki na poprawe nasienia? i dla kobiet ? Musze nas wzmocnic w nowym roku
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() k laski: :lov e:![]() klaski :Ten rok będzie nasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po cichutku krzycze: gratulacje!!!!!!
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Opowiadaj wszystko, ktory to d.c objawy, i ile sie staraliscie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bralam wiesiolek i mnie tak wysluszylo tam,ze szok,a innym pomaga,ale kupilam sobie oststnio tabletki drożdzowe,na poprawe cery tez i o dziwo co mnie zaskoczyło,że po tych tabletkach miałam tyle sluzu,ze szok... tak ten rok musi byc nasz ![]() Cytat:
a staralismy się ponad 2 lata
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje kochana !!!!!!
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Dra gratulacje
![]() ![]() ![]()
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
Dra!Normalnie mnie zamurowało!Cieszę sie pocichu
)))Od razu mi sie humor pprawił! Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-01-14 o 12:50 |
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
Dra jak to szczeście innych może byc naszym szcześciem![]() agusia8524 a co u Ciebie?
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
musze byc dobrej mysli ![]() i jak beddzie potwierdzone bede ciagnac za soba weteranki
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nic konkretnego, ot tak sobie żyję![]() dyra mnie męczy i dręczy choć wczoraj miała dziń do broci dla zwierzątek i była milusia jak człowiek wczoraj podeszła do mnie Julcia ode mnie z grupy(4latka mają paszkudki ![]() Poza tym czy coś ciekawego...czasem eksa widuje, ale już mi o wiele wiele lepiej, bo wiem, że nic się nie da uratować bo nie ma po co, poprostu to nie ten człowiek, to nie była miłość... tyle, że wszystkie znajome, które się rozstawały tak jak ja poznajdowały już kogoś a ja nic diuupa może by się jakiś porządny trafił istnieją takie okazy![]() ![]() A i zauważyłam, że od czasu gdy nie sypiam z eks mój organizm się reguluje powoli... psychika, czy jakieś złe reakcje organizmu na jego spermę... bo póki używaliśmy prezerwatyw wszystko ze mną było ok, problemy zaczęły się od czasu, gdy miał być dzidz...i tak się teraz zastanawiam co to, skoro sie zaczęło regulować, śluz wraca, znów czuję owu choć nie ejst jeszcze tak jak wcześniej, ale znacznie lepeiej (Kropci mam pytanko natury medycznej ale wyślę na priv bo tak tu się nie będę wyflaczać o dziwactwach śluzowych )aaa i pokoik wyremontowałam, ale z okazji ciągłego braku kasy dywanu brak...oj cierpie ja katusze bo kocham dywany ![]() Co tam jeszcze chcesz wiedzieć pytaj ![]() a Tobie powodzenia z "kolegą" hihi ![]() ![]() no i kuruj się kochanaDziewczyny jak ja się cieszę, że my nie zdążyliśmy wziąć kredytu na mieszkanie i go kupić Buziole i miłego dnia
|
|
|
#4108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
DRA...................... ...... az nie wiem co napisac poza tym , ze oczywiscie trzymam kciuki az puchna i wierze, ze bedzie wszystko dobrze i ze pociagniesz za soba nasze dziewczyny.... dzien zaliczamy zatem do udanych ![]() Cytat:
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Oj zaczynają mnie boleć jajniki i to dwa na dodatek
Mam nadzieję że to efekt odstawienia tabletek i budzą się do życia. A wieczór zapowiadał się tak pięknie i miało być przytulanie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

ponieważ ja już kilkanaście lat walczę z Pcos ale jakaś iskierka i nadzieja w nas ciągle się tliła ,że jednak nie będzie może tak ciężko i jednak nam sie uda ....ale niestety miesiące mijały i lata lecą a dalej nic
chociaż jeszcze wierzymy i nie tracimy nadziei ,że zostaniemy rodzicami a mamy już za sobą bardzo wiele badań tak mąż jak i ja w tym laporiskopie,histeroskopi e,IUI i wiele innych ....

dla Was i mój 23tygodniowy fluid na szczęście - 

(potrafiłam widzieć różne rzeczy których tak naprawdę nie było). Jak przestałam to mi się jajniki po mału uspokoiły, czasami pobolewały i miałam powiekszone. Teraz się zastanawiam czy to będzia miało jakiś wpływ na zajście w ciążę. W piatek idę do kolejnego czarodzieja zobaczymy co powie. 

k laski:
tyle, że wszystkie znajome, które się rozstawały tak jak ja poznajdowały już kogoś a ja nic diuupa