|
|
#4081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Czy odsyłała któraś z Was produkt, jako reklamacja w ramach Gwarancji jakości? Bo ja chcę odesłać mini mopa, który się do niczego nie nadaje
tylko klient go otworzył i nie mam opakowania, tylko samego mopa i boje się że reklamacja zostanie nieuwzględniona...A co sądzicie o katalogu wrześniowym? Ja się troszkę obawiam, że nie będzie zainteresowania, bo ceny są troszkę wygórowane moim zdaniem...
|
|
|
|
#4082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Czyli chyba wysyłają najpierw same katalogi..;( szkoda nie moge sie doczekac paczuszki xD |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 |
|
BAN stały
|
Informacje o seminariach są w "dokumentach firmowych"
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie widze za bardzo tego wrześniowego katalogu
zobaczymy, może jednak nie będzie tak źle
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wrześniowy katalog dostalam pocztą
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kawy nie piję, więc dla mnie odpada ![]() ale kilka nowości mi się spodobało |
|
|
|
|
#4089 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja katalog pocztą i paczkę produktów(w której też są katalogi) dostałamw tym samym czasie haha listonosz i kurier przyszli o tej samej godzinie i się spotkali a jaki był smiech jak obydwaj zobaczyli że i na paczce i na kopercie był napis ze to `betterware` haha smiali się że zamawiam z tej samej firmy od różnych dostawców
a swoją drogą.. myslalam ze jak zamawiałam katalogi w paczce(w piątek jak weszly)to juz nie wyślą pocztą a mimo tego jeden katalog przysłali pocztą.;D
Edytowane przez konwalia39 Czas edycji: 2011-08-24 o 17:32 |
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
oni przez te opóżnienia z katalogami wszystkim wysyłają katalogi pocztą(oczywiście tylko aktywnym) ja swój dostałam już w poniedziałek
|
#4091 |
|
BAN stały
|
nielegalna reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-08-25 o 12:06 |
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
i masz i narobiła sobie na diabła
a u mnie poszło drugie zamówienie mało w tym miesiącu
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tak narzekałam na ten wrzesniowy katalog..ze pewnie będzie mało.. że aż przezylam szoku jak dzisiaj zbierałam zamowienia na wrzesien.. 18 mleczek do czyszczenia i 14zelów do mycia łazienek .. uparli się na tą strone... ;D w paczce bede miala same płyny haha ;D najgorzej jak sie okaze że nie bedzie tego ani tego;<
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie marnie
tylko 10 rzeczy porażka
|
#4095 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przemyślcie sprawę soczków, nauczcie sie trochę /chocby z wademecum/ o konieczności wspomagania zdrowia, /np. po co koniecznie trzeba dostarczac witaminy i minerały/ i zbudujcie sobie bazę klientów świadomych tego. Te soczki są idealną sprawą na comiesięczne powielanie zakupów przez tych samych ludzi, po 10 buteleczek na łebka. Mieszanka jest niesamowita, a do tego świeżutka, bez konserwantów, do spożycia tylko do 48 godz od otwarcia. I jaka tania! Miesięczna kuracja klienta we wrzesniu ok 100 zł a przedstawiciela 75 zł.
Od 10 lat zajmuję się tematem zdrowia i wiem co piszę. Żeby tylko firma nie miała wpadek z brakami soków, to będzie dobrze. |
|
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie może kiedy rozstrzygną konkursy?;D
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie poszło
marne bo marne ale ważne że coś jest ![]() a katalogu na październik nie ma
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam się do pytania.. bo nie wiem czy zamawiać
![]() A ciekawe czy katalogi pazdziernikowe beda do kupienia tak jak wtedy dopiero 19-tego?. ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Sok będzie dostępny 10-tego. Edytowane przez konwalia39 Czas edycji: 2011-09-01 o 12:14 |
|
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
Soki będą od 10-go
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Katalog i cennik są już do pobrania
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie może czy idzie juz kupic katalogi? Bo jak zamawiałam wczoraj popoludniu to jeszcze nie bylo.
|
|
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
A ciekawe czy katalogi pazdziernikowe beda do kupienia tak jak wtedy dopiero 19-tego?.
![]() Podobno już można zamawiać październikowe katalogi. Są też już do pobrania w Strefie Przedstawiciela. Firma wraca do starej zasady
|
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
No i bardzo dobrze
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostaliscie powiadomienie o paczce? Miałam nadzieje że paczuszka bedzie jutro ale no niestety
a wam przyszło?
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam paczkę wczoraj ![]() Co do katalogu październikowego - fajne rzeczy są
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
a ja dostałam paczuszkę dzisiaj,fajne są te pojemniczki do przypraw a za 2,99 są jeszcze fajniejsze
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj składałam zamówienie, a dziś dostałam powiadomienie że jutro paczuszka będzie
rewelacja
|
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
Co do katalogu październikowego - fajne rzeczy są
[/QUOTE]A dostałas w paczce juz katalog nastepny czy patrzylaś w cennik??
|
#4110 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" Stawnica 33 77-400 Złotów KRS 0000186434 cel:Piotr Jaśkowski 76/J pomóż mi spełnić marzenia mojego syna i podaruj mu swój 1% Edytowane przez Lilka44 Czas edycji: 2011-09-09 o 11:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

tylko klient go otworzył i nie mam opakowania, tylko samego mopa i boje się że reklamacja zostanie nieuwzględniona...

Szok, czuje sie jakbym od wczoraj zapisala sie do nowej firmy!!