|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Dziękuję za rady
![]() ![]() ![]() ![]() Malaczarna , Ty nie dawno się rozstawałaś z TŻem tak? Jak Ty to znosisz, powiedz mi? ![]() ![]() Foltynko , spóźnione, ale szczerze 200 lat i spełnienia marzeń, wybacz, ale byłam w takim dołku, że nawet nie miałam siły w komputerze siedzieć, nie mówiąc już o oszczędzaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Wtajemniczenie
|
Coffee będzie dobrze zobaczysz, szybciej niż myślisz
![]() Ja dziś wydałam 5.41 na parówki, 1.69 - danon pitny, 1.15 - bilet. Przez weekend wydałam mnóstwo kasy, był u mnie Tż no i same wiecie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie najlepszym lekarstwem na to było poprostu przebywanie wokół najbliższych osób, oraz nowopoznanych, najważniejsze jest żebyś nie była sama i zapełniała swój czas jak tylko jest to możliwe...uwierz mi, że pomoże ![]() ![]()
Nigdy nie rezygnuj z pragnień!!! patrzę przez różowe okulary dbam o siebie pilnie się uczę oszczędzam prowadzę zdrowy tryb życia właściwie zarządzam czasem Edytowane przez judus Czas edycji: 2010-04-12 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Wtajemniczenie
|
Coffe jak do mnie przyjedziesz(a musisz to zrobić) to tak Cię spiorę za te smucenie się , że popamiętasz na wsze czasy.
Jak to się mówi "Tego kwiatu jest pół światu" Więc uszka i kolanka do góry. Rozglądaj się za jakimiś ciachami(albo lepiej poczekaj jeszcze nim do Warszawy się przeprowadzisz) i nim się obejrzysz a będziesz ponownie szczęsliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiscie to nie jest tak, ze ja bez niego nie potrafie zyc i latam za nim ciagle. Mam swoje zycie, swoje sprawy, ale mamy wspolnych znajomych, wiec sie widujemy dosyc czesto. Po rozstaniu troche sie ogarnelam, postanowilam ponownie zaczac jezdzic autem, stalam sie bardziej niezalezna, robie co mi sie podoba.. stalam sie silniejsza. Kiedys bylam uzalezniona od niego, taka troche nieporadna ![]() Coffe, badz silna, jak jest Ci zle, to pisz z nami, a do niego lepiej sie nie odzywaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana nie pisz z nim bo sie zamęczysz i tak będziesz to ciągnąć bez końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mój były TŻ, z którym w wakacje minie 3 lata jak się rozstaliśmy, wysłał mi nasze zdjęcia jak byliśmy razem, których ja przez te 3 lata nie widziałam, trochę się pośmiałam, bo śmiesznie tam wyglądaliśmy ![]() Mam nadzieję, że z nim będzie tak samo. Dziękuję Dziewczyny za wsparcie ![]() Wracamy do naszego tematu, bo Was zamęczę ![]() Ja dzisiaj: 10zł karta do telefonu około 15zł zakupy spożywcze do końca tygodnia (czyt. czwartku), piątek, sobota i niedziela pracuję - na lustrzankę oczywiście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=CoffeeWithMilk;1853 2383]Jak dobrze pójdzie, to w następny weekend będę w Warszawie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- /QUOTE] A ja wtedy będę w pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=joyeuxe;18533110]
Cytat:
![]() ![]() Jaki to jest kretyn, napisał do mnie smsa, jeszcze takiego, że normalnie bym mu chyba walnęła jakbym teraz była przy nim!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
after hours
|
Coffee - przyklej sobie karteczkę post-it do telefonu z napisem: NIE ODPISZĘ MU!!
ew.napisz sobie czymś zmywalnym na lustrze ![]() musisz przede wszystkim ochłonąć po tym, co się stało i przyswoić to sobie jakoś, ciągły kontakt z nim Ci tego nie ułatwi. uszy do góry, będzie dobrze, nie siedź w domu, wyjdź gdzieś na miasto, spotkaj się ze znajomymi ze studiów, zrób coś, co sprawi, że nie będziesz o nim myśleć. a do tematu: tż mi kupił dzisiaj balerinki, za niecałe 50 zł, ale zamierzam mu oddać pieniądze. a jak się nie da oddać, to dorzucę do lokaty i tak razem oszczędzamy ![]() ale +30 zarobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=CoffeeWithMilk;1853 3288]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- [QUOTE=joyeuxe;18533513] Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Konto usunięte
|
dołączam się do trzymania kciuków za coffe
![]() ja dzis lidl; sałatka-3,97 zotly ser-4,59 jogurt-0,49 kapusta pekinska-2,9 sos tatarski-3,90 bułka pszenna-1,29 ogórek-2,97 banany-2,98 razem gdzies 28,00 ![]() ![]() ![]() ale na obiedzie byłam z exTŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
A jednak myślał...
![]() Dalej nie wiem jak poprzelewać te pieniądze do mBanku ![]()
#4096 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18534783]dołączam się do trzymania kciuków za coffe
![]() ja dzis lidl; sałatka-3,97 zotly ser-4,59 jogurt-0,49 kapusta pekinska-2,9 sos tatarski-3,90 bułka pszenna-1,29 ogórek-2,97 banany-2,98 razem gdzies 28,00 ![]() ![]() ![]() ale na obiedzie byłam z exTŻ ![]() Aneszna, exTŻ to ten co jeszcze niedawo był obecnym TŻ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
lepiej nie utrzymywac za bardzo kontaktu , wiem to po sobie utrzymywalam i byly tylko klotnie itd wyrzucanie jakis smieci ...
kurcze kupilam ta wage i sie zalamalam ( taka z BMI , WODA W ORGANIZMIE ITD ITD ) Muuuuuusze schudnac . no i przy okazji bylam w sklepie i znow spozywka okolo 20 euro odswierzacz jakies 5 ... znow za duzo wydaje ![]() nozyczki 2x do wlosow hehe ja obcinanie wlosow jutro mam tz obciac ale pewnie skonczy sie na jednej krotkiej glacy i tyle bo ja beztalencie do tego jestem no ale nozyczki byly okazja jedne 1 E drugie 5 e a i opaska na wlosy 1 e ... dobra moze juz sie zamkne ... wiem za duzo wydaje |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18534783]dołączam się do trzymania kciuków za coffe
![]() ja dzis lidl; sałatka-3,97 zotly ser-4,59 jogurt-0,49 kapusta pekinska-2,9 sos tatarski-3,90 bułka pszenna-1,29 ogórek-2,97 banany-2,98 razem gdzies 28,00 ![]() ![]() ![]() ale na obiedzie byłam z exTŻ ![]() Dziękuję za kciuki ![]() Ja wczoraj napisałam exTŻ, żeby do mnie na razie więcej nie pisał - nie napiszę na pewno... ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Ja zaprosiłam braciszka do siebie na następny weekend, więc pewnie też trochę wydam, bo muszę go ugościć, wiecie kino, mcdonaldy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Lecę na uczelnię, miałam na 8, ale oczywiście nie wstałam ![]() muszę w drodze powrotnej zajść do Biedronki po papier toaletowy i tylko papier toaletowy, wszystko inne mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
prosze pani a tu jakieś kwiatki leżą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak na razie 5 zł na dzieciaczki na obiadki dla nich(trzeba wspomóc) Potem czmychnę na zakupy po napój i jedzenie(siedzę teraz 3 dni w robocie, więc na fasto foodowe obiady trochę pójdzie) Coffe kurcze no nie rób jaj, że przyjedziesz w weekend a ja wtecy będę pracować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zadomowienie
|
Ja dziś 2 zł w lumpie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Braciszek ma 13 lat i jesteśmy kochającym się rodzeństwem ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam mu żel pod prysznic o zapachu coli (ziaja), a on uwielbia colę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pracuję z reguły max 2 weeekdny w miesiącu, ten mam wolny, w kolejny pracuje a jeszcze w kolejny co jest majówka też 2 maja robię. Ja wolę weekendy, wtedy dużo mam na prowizjach w robocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
after hours
|
wydałam trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Rozeznanie
|
ja dziś na szmatkach 43,00zł 3 torebki w tym jedna którą upatrzyłam na allegro i miałam zamiar kupić a kosztowała nowa 120zł także jestem zadowolona bardzo i 1,42 na owoce...
też bym na swoim najmłodszym braciszku nie oszczędzała, ehh miłość braterska ![]()
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj trochę też wydałam, a mianowicie kupiłam:
- papier toaletowy - odżywkę do włosów b/s - odżywkę do włosów d/s - żel dla braciszka Razem: około 23zł - peeling do ciała Farmona czekoladowo-kokosowy - 17zł (musiałam sobie humor poprawić ![]() - 1kg ziemniaków i koperek - 3zł - dwie gałki lodów - 4zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Wtajemniczenie
|
5 ZŁ - obiadki dla dzieci
5 zł - danie kfc(frytki plus twister) 8 zł - 2 duże coca cole 3 zł czekolada ;/ 1, 20 gazeta 2 zł bilet do domu z pracy Nie ma jak pożywne danie ![]() Do końca miesiąca pozostało mi 550 zł i jeszcze 90 zł mam jutro podobno dostać bo wypłaty całej mi nie dali. Więc będzie 640. Mamuśka ma mi ze 100 pod koniec miesiąca tez podobno oddać za spodnie i buty. Mam nadzieję, że tak z 300 uda mi się zaoszczędzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
2.50zł na sznurówki
1.40 na rożka francuskiego ![]() Oddałam na reklamację torebkę (50zł), ale musiałam za nią wziąć inną (41.50zł) i do tego cos jeszcze - wzięłam naszyjnik (12zł) = 3.50 w plecy. Wypłata z galerii 45.20zł ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.