|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Przyczajenie
|
![]()
CZeść dziewczyny
ja od dzisiaj mam zamiar zaczac ta dietke choc szczerze mówiąc to juz kompletnie dobita jestem tym dietami ![]() Mozecie mi powiedziec cos wiecej na temat fazy II czyli ile ona ma trwac i jak długo mają trwac te cykle proteinowe na przemian z pro plus warzywa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Cytat:
![]() Dobrej nocy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No, naklej je sobie, naklej kiedy chcesz - na noc, na dzień, na popołudnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
skoro masz zamiar dzisiaj zacząc dietę, to rozumiem, że pytanie o to, czy przeczytałaś książkę Dukana jest nie na miejscu? Żeby nie było, że jędza jestem, ale coś mi sie wydaje, że jednak nie czytałaś... Dukan wszystko łopatologiczne w niej tłumaczy, więc - dla Twojego dobra - polecam, zanim rozpoczniesz tę dietę, przeczytać ksiązkę od deski, do deski. A potem pytaj na forum ile chcesz ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne Edytowane przez YettaV Czas edycji: 2010-02-27 o 23:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Wtajemniczenie
|
No nie spodziewam się cudów, ale lubię nowości
![]() ![]() A wogóle to godzina "zero" minęła mi i teraz mogę siedzieć ale wiem że tak nie można, bo we śnie organizm się regeneruje i traci kilogramy więc chyba trza iść na spoczynek:
#4085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę, napisz jutro, jak tam działanie plastrów - jak zauważysz jakąś zmianę, to ja SCEPTYK PLASTROWY, pobiegnę truchcikiem do Rossmana i pędem nabędę ![]() ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne Edytowane przez YettaV Czas edycji: 2010-02-27 o 23:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Wtajemniczenie
|
Napiszę
![]() A teraz mykam spać. Miłej nocki i gubienia kilogramów życzę. Dobranoc ![]()
#4087 |
Przyczajenie
|
YettaV
ksiazki nie przeczytałam bo dopiero 'idzie' do mnie, a chce zaczac juz diete bo przeczytałam na necie co mam w pierwszej fazie jesc chce juz wiedziec mniej wiecej jak mam sie przygotowac do drugiej fazy dlatego sie pytam |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znajomość zasad jedynie I fazy przed przystąpieniem do niej, to naprawdę za mało. Życzę Ci jak najlepiej, trzymam kciuki za spadek wagi i właśnie dlatego nie odpowiem teraz na Twoje pytania. Poczekaj, poczytaj książkę (w necie jest naprawdę sporo bzdur na temat tej diety), zastanów się, czy jesteś gotowa i nie ma przeciwwskazań medycznych i startuj ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zbijcie mnie, bo zgrzeszyłam trochę. Wpadła niezapowiedziana imprezka i zjadłam tam trochę tłustego mięsa z zapiekanki i jaja z majonezem oraz 1 śledzia w musztardzie. Ale za to piłam tylko herbatkę bez cukru, więc przynajmniej napojowo byłam grzeczna... Ale byłam mega głodna i musiałam coś zjeść, więc chyba aż tak źle nie wybralam... Więc choc poduszkę pod baty, co... ![]() A teraz spać, papa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że cały czas nie śpisz, hmmm... idź spać, bo Ci plastry nie zadziałają ![]() Ja się na dzisiaj żegnam, spadków życzę i celulitowych ubytków ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
No, cóż, Córo Niewierna , należy Ci się, więc masz... ![]() ![]() A za poparcie mych tez książkowo-dietowych dziękuję ![]() ![]() ![]() A teraz naprawdę dobranoc ![]() ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie wszystkie dukanki w niedzielny poranek
![]() ![]() u mnie jak narazie waga sie zatrzymała, więc bez żadnych rewelacji , ale jestem cierpliwa bo wiadomo zastoje sie zdarzaja w II fazie, ale ogólnie czuje sie na dietce superaśnie !!!!! mimo że jestem teraz przeziębiona gardło boli i zasmarkana jestem, ![]() życze miłego niedzielnego dnia wam wszystkim, !!!
CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE ![]() ![]() a ja czekam, i czekam na niego ![]() Edytowane przez mona2007 Czas edycji: 2010-02-28 o 05:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Przyczajenie
|
dzis na wadze moim oczom ukazała sie magiczna liczba
69,5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie widziałam tej cyfry od 2 lat dziękuje Ci o Panie Dukanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mój cel 59,5 dam rade byle do przodu ![]()
#4093 |
Raczkowanie
|
Cześć. U mnie chwilowy zastój
![]() Było: 83 kg/168 Jest: 76 kg ![]() Będzie: 65, a moze 60 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
niewiarygodne !
spadek o,3 malo bo malo ale jest ![]()
#4095 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jako ze jestem jeszcze poczatkujaca dukanka to mam do Was pytanie o skrobie kukurydziana, od wczoraj zaczelam sie zastanawiac gdzie jest informacja ze mozna ja stosowac?
bo skrobia to cukier zlozony czyli weglowodany? a takie sa zakazane w kuracji, dopiero w IV fazie mozna zaczac je wprowadzac... wiec tak na prawde nie wiem skad sie ta skrobia wziela w dozwolonych produktach?
#4096 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam powiedzieć, że serniczek Megi jest ... odchudzający ![]() Wczoraj ważyłam 67,9 (przez 2 dni), a dziś rano 67,3 ![]() Taki sernik to ja lubię. Zaraz zjem resztę ![]() Megi ![]()
30 lat, 166 cm, było 71,5kg ![]() faza uderzeniowa 18-21 lutego... 68,7kg 1/1 25. lutego.... 67,8 kg 18. marca.... 66,2 kg 31. marca.... 65,2 kg cel - 64 kg, a jak się uda to 62,5 (wg. Dukana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Raczkowanie
|
Witam w słoneczną niedzielę ! Tak jak myślałam, waga poszła w górę i to o 0,5 kg. po tych rogalikach !!!!!!!!!!!! Ale może to i nauczka, już więcej nie będę grzeszyła
![]()
#4098 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie kapuję tego testu,robie go od dwoch dni i nie wychodzi mi zaden plan,tylko kawalek tekstu po francusku,a na maila dostalam tylko reklame ksiazki dukana
![]() ![]() Tylko to: FELICITATIONS ! Si les paramètres que vous nous avez indiqués sont corrects, votre juste poids est de 53,41 Kg, vous n'avez donc pas vraiment besoin d'un coaching minceur : votre poids actuel est tout à fait cohérent. SOUHAITEZ-VOUS NEANMOINS VOUS INSCRIRE POUR BENEFICIER D'AUTRES SERVICES QUE LE REGIME ? Vous êtes nombreux sur notre site à utiliser les différents outils mis à disposition de nos membres (recettes de cuisine, chat avec Pierre Dukan, appartement minceur virtuel, exercices de gym en vidéo, accès aux forums protégés, ... ou encore consolidation et stabilisation d'un poids déjà perdu). COMMENT S'INSCRIRE ? Nous vous invitons à modifier vos données personnelles en renouvelant votre calcul selon les étapes suivantes : 1. Cliquez sur "Je m'inscris" 2. Modifiez vos données personnelles Cependant n'oubliez pas que nous destinons ce site aux personnes en réel surpoids ce qui n'est peut être pas votre cas. En cas d'inscription, avec vos nouvelles données, vous serez donc seul(e) responsable de votre décision.
Uzależniona od Wizażu ![]() ![]() Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane ![]() Edytowane przez guniaaa Czas edycji: 2010-02-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cześć. Po wczorajszych grzeszkach ładnie mi waga podskoczyła, nie ma co ![]() ![]() Idę na dłuuuuugi spacer, cześć pa! ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Ja wymiękam, niech ktoś inny odpowie ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Przyczajenie
|
ja ostatnio się nie udzielam, ale milionowe pytanie o skrobię mnie zmotywowało.
SKROBIĘ pozwolił używac sam pan DUKAN!!!!!!!!!!!!! dotarło do wszystkich!? w ilości ograniczonej, bo to właśnie weglowodan, jak koleżanko zauwazyłaś. podziwiam was dziewczyny za cierpliwośc. mnie czasami szlag trafia od czytania tych wszystkich pytań "jak zrobić test" i "czy wolno serek waniliowy" lub "dlavzego wolno skrobię". masakra jakaś!!!!!!!!!!!!! a u mnie... waga stoi... 68.5. zaczynałam z 75, zostało mi 3,5 do celu. ale on zamiast się zbliżac, to się oddala. teraz 5 dni z warzywami, mama ndzieję że zejdzie chociaż 0,5 kg.... a może i 1.... ![]()
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plastry ekstra działają- jak sobie je przykleisz na usta ![]() Pierwszy raz w życiu ktoś mnie nazwał bezmyślną. Wypiję za to . Wysmarowałam długiego posta na ten temat, ale go jednak skasowałam. Nie chce mi się już ciągnąc tego tematu. Jutro ważenie, ciekawe czy waga się już na mnie nie boczy. Taka grzeczna byłam..... ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
O matko.. dziewczyny, otręby to też węglowodany a takich nam nie wolno ![]() i co teraz będzie? aaa a wolno jeść danio waniliowe..?
![]() |
#4102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, czytać książkę, czytać książkę, czytać książkę...!!! proszę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Raczkowanie
|
Witam Was słonecznie
![]() dziewczyny a co to jest węglowodan??? ![]() Teraz już wiem jak takie pytania wku... ale ja nie byłam lepsza ![]() ![]() ![]() Przepraszam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Jestem na diecie od 4 stycznia, ale książki nie czytałam (nie chce mi się). Mam kilka pytań: 1. Dlaczego nie można mąki kukurydzianej, tylko skrobię? 2. Można danio waniliowe? 3. Gdzie zrobić test? 4. Gdzie znaleźć tą waszą przepisownię? 5. Dlaczego Dukan pisze się przez K, a nie przez C? 6. Ile jajka jest w jajku? 7. Co to jest słodzik i czym się różni od zwykłego cukru? 8. Bardzo się na mnie zdenerwowałyście?? ![]() ![]() (Nie bierzcie oczywiście na poważnie mojego wpisu) Dzień dobry niedzielne! Idę robić naleśniki naleśnikowe z przepisowni. A wczorajsza zapienkanka z indyka wyszła super! Dzięki jeszcze raz wszystkim za wskazówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
zainspirowana hyh zrobiłam sobie owsiankę z otrąb hihih
#4106 |
Zadomowienie
|
Elianka, Ty kwoko Tyyyyy
![]() ![]() ![]() Też jadłam owsiankę. Najpierw zrobiłam z kwaśnego mleka - zauważyłam, że jest kwaśne po podgrzaniu i wsypaniu otrąb - to na pewno węgle ![]() ![]() ![]() Do boju! ![]() Emilia25, no naprawdę brak słów. ![]() ![]() ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 Edytowane przez Berlinianka Czas edycji: 2010-02-28 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny byłam dziś na zakupach i niestety w sklepie nie było żadnej wędliny plasterkowanej, na której mogłabym sprawdzić zawartość tłuszczu, więc kupiłam takiej na wagę kilka plasterków fileta z indyka firmy Indykpol, czy myślicie, że to może mieć jednak za dużo tłuszczu czy mogę to zjeść bez wyrzutów sumienia?
![]()
#4108 |
Zakorzenienie
|
Berlinianka- wracasz na dwójkę pokornie? To kara za katowanie nas nutellą i drożdżówką
![]() gdak!
#4109 |
Raczkowanie
|
A ja choc jestem na diecie od 4 miesiecy to chciałam spytac dziewczyny a po co stosujecie ta diete??????????????????Ni ektore pytania sa tak bezmyslne ze szkoda słow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taki mam przynajmniej plan ![]() Wio na rower!
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.