|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
keendy
![]() ![]() ![]() ![]() Błogosławiony ten, który w imię miłości idzie przez dolinę ciemności.
#4082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ***** Posłuchaj Jak mi prędko bije twoje serce. dziś Cię kocha a niedlugo nie chce znac - jakie to żałosne i .. prawdziwe. chcę zatopić cię w smutnym bursztynie wzroku. 'Fascynacja dziewczynami z grzywką na lewy bok, ciemnymi włosami, udami niewiele szerszymi od łydek. Posiadające niemoralne uzależnienia, biegające w amoku- chwytające niebo, przesyłające nieznanym osobą całusy i tulące do piersi brudne chodniki. Dopiszę się, jeśli pozwolisz do tej listy swoim różowym długopisem, prosząc równo znacznie o małą obietnice.' Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać. Na dole twoi rodzice, my zamknięci w czterech ścianach Czas biegnie z Tobą witaj w świecie ironicznych spojrzeń i sarkastycznych docinek. Ciesz się szczęściem dalej, potem może byc za późno.
![]() |
#4083 |
Rozeznanie
|
![]() ubierasz moje ciało w pocałunki <3 Trzymaj mnie blisko, spraw by to trwało wiecznie. nie potrafię żyć bez drugiego serca ... Zatracona we wszystkim co dotyczy Ciebie! ubierasz swoje usta w moje
pocałunki <3 Jesteś jedyną rzeczą, której warto jest się trzymać!
![]() |
#4084 |
Przyczajenie
|
...proszę, uderz, mnie w twarz, gdy przy poznaniu, kolejnego faceta, powiem, że jest inny niż wszyscy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Raczkowanie
|
wbiegła do domu. wybuchając spazmatycznym płaczem, zaczęła się krztusić z niedowierzania. nareszcie była w miejscu gdzie nikt nie pouczał jej łez, a ona mogła dać upust emocjom. zapaliła papierosa i kucnęła w przedpokoju kręcąc głową z niedowierzaniem. zalewała się po raz kolejny łzami, których twórcą był mężczyzna za którego gotowa była skoczyć w ogień.
uczę się żyć tym co mam. nie oczekując więcej. doceniając każdy z oddechów, który jest mi dany. cieszyć się każdym, nawet tym najbardziej pochmurnym porankiem. wierzę, że nadejdzie dzień kiedy będę w stanie stanąć w środku nocy na balkonie i zacząć krzyczeć jak obrzydliwie jestem szczęśliwa. czasem jedyne co mam do powiedzenia, to: 'ku . r . wa mać'
#4086 |
Zadomowienie
|
nocna wena
![]() * dobranoc szkraby;*
i wpatruję się w telefon jakbym kiedykolwiek przegapiła smsa od Ciebie. na rozgrzewkę weźmy Lecha zgrzewkę, za kumpli namową Wódkę Luksusową, jacyś jeszcze się nawiną, przyniosą ze sobą wino, skoro jest nas już tak wielu, skonsumujmy ciut likieru, żeby szaleć aż do rana, chlup po dwie lampki szampana, oj, będzie się jutro działo - mogę krzyknąć mega-śmiało. ![]() sprowadźmy Nasze myśli do wspólnego mianownika, podnieśmy do potęgi uczuć, a w nieograniczonym ciągu cudownych wydarzeń odkryjemy magię Miłości. kiedy inni zawodzą, Ty zawsze jesteś. i dwa z mojej najnowszej lektury : ARGOV SHERRY - DLACZEGO MĘŻCZYŹNI KOCHAJĄ ZOŁZY: przy tym wszystkim jest kobieca, jak stalowa magnolia - na zewnątrz delikatna jak kwiat, wewnątrz twarda jak stal. przytomność umysłu, dzięki której nie daje się ponieść romantycznym mrzonkom. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-05-06 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
dziękuje za wszystkie pochwały <3 jesteście cudowne ![]() * Leżąc w łóżku cały ranek aby tylko zabić czas ..
Jedno z nas się zmienia .. Jeśli niebo nad Tobą ciemnieje i zapełnia się chmurami, a ten stary północny wiatr zaczyna dmąć. Nie trać głowy i zawołaj głośno moje imię. Wkrótce usłyszysz mnie pukającą do Twoich drzwi Gdzie będziesz prowadzić, będę podążać.. Głos w twojej głowie szepczący że cała nadzieja umarła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Przyczajenie
|
Czy nie pragniesz więcej niż możesz mieć?
Sam dobrze wiesz ile dla mnie znaczysz Ile znaczy twój uśmiech, twój szept twoje słowa.. ![]() ona kiedyś była kimś innym niż teraz są tacy co sądzą, że mnie znają Trzymam dystans, żyję, śnię i mam marzenia Powiedziałam, że cię kocham mocno i stawiam na nas I nie wiedziałbyś o tym nawet jeśli bym kłamała.. i wiedz, że ja wierzę, że gdzieś tam jesteś czekasz na mnie, też mnie pragniesz Wiem, że was wkur wiam, wiem to na pewno ![]() kochanie twój zapach przyspiesza bicie serca Ja wyznaję, że błędy popełniłam Chciałam los oszukać, pobawić sie twą osobą
![]() |
#4089 |
Raczkowanie
|
Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem...
![]() |
#4090 |
Rozeznanie
|
![]() dostać się do Twego wnętrza ... chociaż kilka sekund w nim pomieszkać Otul mnie, zapachem, aromatem skóry, który ja zawsze już nosić będę <3 Nie chcę żebyś stał na rozjazdach moich snów... co się stało, że tak nagle zgasł Twoich oczu blask ? zimne słowa, zimne serce [...] pocałunków gorzki smak przypływ uczuć krótka chwila ... starczy mi, by móc oddychać.
![]() Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-05-07 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Raczkowanie
|
<3 Kocham <3
Każdy kawałek mojego serca tęskni za Tobą. Może po prostu chcę o tym wszystkim pamiętać? Zapomniałeś mnie kochać. Co dzień potykam się o niespełnione marzenia i sny. Zazwyczaj wieczorem wyciągam wspomnienia czułych dotyków. To miało być zawsze. Tak, to Ty kłamco tak mówiłeś. Zaryzykuj może to na czekałeś całe życie?
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 - dziękuję siostrzyczko
![]() ![]() _ Lubię zataczać pełne koła, wracać na nowo do Ciebie. Następne niespełnione pragnienie. On mnie całuje, zamykam oczy, widzę innego. Wciąż. Muzyka, teksty, zdjęcia - wszystko to, miało swój odpowiednik w przeszłości. Nie zniszczymy tego? To jedna na milion warta łez Ta miłość tak silna aż tracisz dech Choć pętlę zaciska na szyi Nie umiesz jak innej uciec jej. jak unosić Ciężar słów, słoność łez Gdy jak pistolet przy mojej skroni Twoja miłość dziś jest?
#4093 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie, szkoda,że faceci o tym nie wiedzą. Bardzo trafiony ![]() ![]() Cytat:
UWIELBIAM PEZETA! Kocham jego twórczość, ostatnia płyta zasługuje na gromkie brawa ![]() ![]() ![]() keeendy zwyczajnie i niezmiennie powalasz mnie ![]() ![]() ![]() _________ Niejednokrotnie łatwiej jest przebiec nago środkiem ulicy, niż powiedzieć o tym co się czuje.
Jesteśmy zakochani, leżymy nago w łóżku i mamy w dupie cały świat. A od szaleństwa dzieli mnie już tylko kilka słów.
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
BananowaDelma, CookieCrisp okradam
![]() Toogether93 też Cię uwielbiam ![]() Czarny_Aniolek <sex> ;D ***
niczym niezwykłość tęczy. radosny poranek. noc pełna miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Raczkowanie
|
Te które skradły Me serce <3
CookieCrisp grise xxgroszek07xx caroline2324 caroline060 abunee ciiri Drift _untouched_ Primadonna dresowa _mandarynka xsxs Moja szczęśliwa 13 ! Byliśmy królami i królowymi obietnicy
Krew i ból Może jesteśmy dziećmi mniejszego Boga.. Edytowane przez Aur0ra Czas edycji: 2010-05-07 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ta część mnie, która nadal wierzy nasza martwa miłość zakopana w błocie ... Dała mu swoje serce [...] On zostawił, by umarło biegnąc przez śnieg w kierunku zachodu słońca ale zawsze z Tobą <3 Twoje ulubione bajki, którymi dotąd żyje ...
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
z Tobą zawsze
![]() Świat się nie zmienia, to ludzie głupieją Daj mi zgubić się w Twoich źrenicach, nie pozwól odnaleźć drogi powrotnej
![]() |
#4098 |
Raczkowanie
|
twoje serce jak martwy przedmiot .
a myślami wciąż przy Tobie . sufler mojego życia . kolejna miłość . Czerwony Kapturek, który samotnie wędruje przez świat . kamuflaż uczuć . |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Raczkowanie
|
Jedyne na czym mi tak bardzo zależało, ty nazywasz 'moim problemem'. masz racje, jesteś moim problemem .
wiesz , że Twój wzrok przyciąga mnie do Ciebie tak samo jak za pierwszym razem. Może będziemy wiedzieć, że to On, a może będzie tak, że się do siebie uśmiechniemy, spojrzymy na siebie ze zdziwieniem i po chwili pójdziemy dalej, jakby nic się nigdy nie stało. Może być też tak, że wpadniemy w sobie w ramiona i odnajdziemy gdzieś to szczęście, którego szukamy. Może będziemy sobie obojętni. Może nie będzie już któregoś z nas. Może zapomnimy. Może będziemy mieć się cały czas w głowach. Chęć odnalezienia pozostanie w nas gdzieś. Może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i pokochamy. Może... ![]()
#4100 |
Wtajemniczenie
|
cornels, Guziki xD, Czarny_Aniołek, Cookie Crisp, Toogether93 - no aż kurde nie wiem co powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ___________________ I cała miłość którą potrzebowałam dać wreszcie znalazła dom.
jak to możliwe ze jesteś tak daleko leżąc przy mnie? Jesteś moją wiadomością z nieba Nie ma żadnych rzeczy, które mnie zasmucą Ty zawsze próbujesz znaleźć drogę, Żebym była uśmiechnięta. Nieważne co powiesz nigdzie nie pójdę Nieważne co myślisz zawsze tu będę Miłość którą dzielimy żyje we mnie.
#4101 |
Zakorzenienie
|
prawda jest jak tlen, otrzymasz zbyt wiele i się rozchorujesz.
` chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my ! niech moje biszkoptowe serce, owinięte często folią będzie ciepłe.` `tak, tak wiem, że się nie znamy, ale mogę Cię pocałować? Twoje usta wyglądają tak ponętnie i soczyście, Oh!` `co pół godziny całujemy się na kanapie, a Twój uśmiech jest jeszcze bardziej promienny` `witam Cię w moim świecie gdzie wieje hardcorem.` toogether93 - dziękuję plejbojku <3 Kocham Cię !
![]() ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-07 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Przyczajenie
|
'Miłość to ryzyko, ale warto ryzykować, bo cudownie jest być zakochanym.'
_________________________ _________ Chciałabym uciec od Ciebie.. .. i jak Kopciuszek, pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. _________________________ _________ Tam, gdzie się kocha nigdy nie zapada noc... Dałeś mi miłość i nauczyłeś jak kochać. Pokazałeś co to szczęście i prawdziwa zabawa. ...dziękuję ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
dla moich serduszek
![]() ![]() mój rozum w ciszy Twojego serca znajdzie najsłodsze wyznanie miłości. jestem wariatką wiesz ? i mam w swoim świeci ludzi, którzy są tacy jak ja . kredką szczęścia w końcu chcę pomalować swój świat. czasem to aż brakuje słów na to wszystko. dziś jest właśnie ten czas. czas, który pozwala odejść moim wspomnieniom. uciekłam z wesołego miasteczka wprost w Twoje ramiona. zainteresowany ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zadomowienie
|
500 ! całusów dla Was ! tak się cieszę, że tu jestem..; * Cytat:
co prawda wymieniona gdzieś tam na szarym końcu, ale jestem! ![]() i za to Wam dziękuję ![]() ___________________ 'Gdybyś miał przyjść jesienią, lato przegnałabym jednym ruchem ręki
- z uśmieszkiem pogardliwym, jak gospodyni muchę.' 'Gdybym za rok Cię ujrzeć miała, zwijałabym miesiące w kłębki - osobno po szufladach w obawie, że coś poplączę.' 'Gdyby stulecia nas dzieliły, liczyłabym na palcach mijanie lat - do zmartwiałości obu rąk – obumarcia.'
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Raczkowanie
|
wyczuwam twój strach.
a może tylko dlatego, że tak mi podpowiada serce. od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. otwórz sobie temat, wybierz inny schemat. pamiętaj, że to życie, a nie żaden poemat czasem trzeba pokonać, każdy mały swój dylemat. człowiek to nie maszyna, człowiek tonie.
#4106 |
Zadomowienie
|
` ...bo nie chodzi o to by uchronić się przed burzą, tylko nauczyć się tańczyć w deszczu... `
#4107 |
Zakorzenienie
|
zabieram ;*
Uczucia zamrożone i chłód serce gubi.
Widocznie tak było pisane .
![]() |
#4108 |
Raczkowanie
|
więc trwam.
miłość bez dna. grzeszny anioł.
#4109 |
Zakorzenienie
|
coś z twoich słów skapnęło w mój dekolt. zgubieni Ci, którzy ominęli Miłość. a Ty, tak jak zawsze w piątkowy wieczór usiądziesz na ławce przed moim blokiem i z dziwnym zdenerwowaniem wypatrywać będziesz mnie, wystającej zza firanki... przychodzą do mnie tylko listy-pomyłki i rachunki jedynie w myślach zapłacone.
#4110 | |
Raczkowanie
|
urodzinyy ![]() Cytat:
![]() ![]() 'Co poczujesz, kiedy powiem ci, że kogoś poznałam? Co poczujesz, kiedy powiem ci, że przystojny mężczyzna zabierze mnie w czwartek na kolację do eleganckiej knajpy? Co poczujesz, kiedy wyobrazisz sobie, jak będę wyglądać i jak wszyscy mężczyźni, co do jednego, odwrócą się za mną, kiedy będziemy z tej knajpy wychodzić? Co zrobisz z wiedzą, że to nie ty, że to ktoś inny?' Wszysto czego potrzebuje to "spokój" umysłu po prostu na chwile powiedzieć stop. Niech się skończy ten zawirowany tryb, niech ktoś zmieni bieg, przeprogramuje życie, wciśnie inny przycisk, albo niech po prostu to wyłączy. poczekam na wszystko ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.