Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 08:53   #4081
sun in the winter
Zadomowienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Roksana
nie wiem czy mało.. ale w porównaniu z innymi wątkami cos sie na nim dzieje

dobra zmykam sie szykowac i lece do pracy więc miłego dnia życze wszystkim

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 09:37   #4082
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

cześć Roksana
Nati jak mało? Dużo nas. Wprawdzie Justyna sie wyłamała i Marysia w tym Poznaniu nam cierpi ale my wszystkie na possterunku.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

ps. ja sie na chwile ulotnie bo musze iść prysznic wziac i wracam do Was sie szykować na popołudnie z moją Roksi, może jej Łukaszek braciszek do nas dołączy.
Jak wam wczoraj minął dzień chłopaka? Bo ja koniec koncow stwierdziłam że to była dobra okazja do poćwiczenia kreatywności i zdolności pisarsko-życzeniowych

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

zyjecie?

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 09:43   #4083
Legionistka23
Zakorzenienie

Rokasana a gdzie pracujesz..?

Matko Kaś ja zapomniałam że był dzień chłopaka i chyba mój P też..o raju...ale wstyd...może dzisiaj uda mi się kupic jakis prezent...
to mówisz Kas że życzonka pisałaś a pózniej slałaś do chłopaków..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 09:51   #4084
myszowata s
Rozeznanie

Hej

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki

myszka ta bombka jest boska matko jaka Ty jesteś zdolniacha kurde mi by się przydało takie hobby czymś bym się zajęła ale nie mam czasu siły, głównie czasu, bo szkoła się zaczłea teraz te problemy z zaliczeniem

no a właśnie nie zaliczyłam znów poprawki już mi się smiac chce z tego normalnie wyznaczyła nowy terminw poniedziałek masakra jakas do tego miałam z nią dziś ćwiczenia zrobiła wejściówke, ale zaliczyłam na 3
nienawidze jesieni zimy nienawidze to jest taki czas kiedy wiecznie mam doła, wiecznie mi źle, teraz to już w ogóle jest beznadziejnie chciałabym zasnąć obudzić się hmmm za kilka miesięcy, żeby już było dobrze i przetrwać wszystko co złe i ciężkie
Zaszło małe nieporozumienie, to nie ja robiłam tę bombkę, to tylko przykład wyszperany w necie dla Gosi jak one wyglądają ale zamierzam właśnie takie robić
Kurcze, ciężko masz z tym zaliczeniem, nie zazdroszczę
Znam to uczucie chęci wyłączenia się, miewam tak czasami.

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
ciocia dobra rada radzi- jak chcesz suszyc mase solna nie rob tego w mikrofali
A co Kaś robiła z masy solnej?

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość

a więc mam 21 lat mieszkam na Śląsku .. ;p studentka 3 roku ekonomii menadżerskiej (zaocznie) czyli w tym roku pisanie pracy
wieczne problemy z pracą co za tym idzie z kasą :P no i Tż od 2lat :P czyli tyle samo radości co i nerwów i problemów hehe

hm nie wiem co jeszcze reszta pewnie wyjdzie w trakcie :P
Witaj, baw się z nami dobrze

Cytat:
cześć Roksana
Nati jak mało? Dużo nas. Wprawdzie Justyna sie wyłamała i Marysia w tym Poznaniu nam cierpi ale my wszystkie na possterunku.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

ps. ja sie na chwile ulotnie bo musze iść prysznic wziac i wracam do Was sie szykować na popołudnie z moją Roksi, może jej Łukaszek braciszek do nas dołączy.
Jak wam wczoraj minął dzień chłopaka? Bo ja koniec koncow stwierdziłam że to była dobra okazja do poćwiczenia kreatywności i zdolności pisarsko-życzeniowych

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

zyjecie?
Ja żyję
A właśnie, masz może jakieś info od Marysi jak sobie daje radę?

Dzień chłopaka to dla mnie taki sam dzień jak każdy inny, nie obchodzę go ale jestem ciekawa jak efekty tych Twoich ćwiczeń

A i jeszcze tak w ramach motywowania Gosi, to wczoraj to wydziergałam:
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 09:57   #4085
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Goś, znalazłam Ci dwie instrukcje na te bombki - karczochy:
http://kachaskowo.blogspot.com/2009/...karczocha.html
http://nitkowo.blogspot.com/2008/11/...nstrukcja.html

Bardzo miło słyszeć, że stanowi się dla kogoś inspirację oczywiście nie ma problemu bym Ci pokazywała co aktualnie robię, chociaż ostatnim czasem siedzę tylko w hafcie, do tego stopnia, że w tym roku kartki świąteczne również będą haftowane, więc nie wiem czy Cię to interesować będzie

Najczęściej to co stworzę praktycznie zaraz wrzucam na bloga, więc tam też będziesz mogła zobaczyć conieco.

Aha, czasem w Empiku można dorwać bardzo fajne ozdóbki do tworzenia kartek, jakiś czas temu udało mi się dorwać śliczny zestaw do pamiątek ślubnych dziurkacze ozdobne też tam widziałam, zresztą w tych dużych hipermarketach też się pojawiają.
Wiem, że są też np. domowe sposoby na barwienie papieru, najprostsze to moczenie kartki w herbacie czy kawie, posypywanie przyprawami i takie tam Ale jeśli chodzi o robienię kartek to, naprawdę bez zbędnej kokieterii, raczkuję
Myszka dziękuję za te linki, zaraz je podczytam jej! a wczoraj patrzyłam na te cudeńka na all wszystko bym chciała mieć!!! teraz juz natychmiast!!! bo ja taka jestem ze jak nie mam wszytkiego to uwazam ze nie moge nic zrobic bo nie mam warunków a ja glupia durna myslalam ze ludzie takie rzeczy sami wyczarowuja!!! a to wszystko gotowe! to coz to za problem zrobic taka pierdołeczke? żaden!!!! ja to zazwyczaj staram sie wykminic wszystko sama.
a to filcowanie to dla mnie abstrkacja!!! poczytałam instrukcje ale jakoś tego sobie nie wyobrażam.
te bombki zrobie napewno!!! trudne sie nie wydaje. szkoda tylko że nie piszą konkretnie ze uzyly takiej a takiej grubości tasiemki itd. ja to musze miec wszystko wytłumaczone jak krowa na granicy
musisz mnie Kochana mobilizować i wszystko pokazywać! szydełkowanie też chociaż o tym to bladego pojęcia nie mam ale poaptrzeć chętnie popatrze
a w Empiku to te drobiazgi 3x droższe są. kiedyś chciałam kupić zwykłą strugaczkę (temperówkę) i była za 6zł! a normalnie 1.5-3! także ja tam raczej nic nie kupuje.

oj Marta kochana wszstko się tak zwala na głowe, pogoda do dupy, głupia baba wymyśla niewiadomo co ehhhh... nie daj się temu, nie pozwól sobie na załamywanie się, na poddanie się handrze,bo będzie gorzej podpatrze w klubie co napisałać.
ciesz się też z małych rzeczy- tak jak to zaliczenie na ćw. to też ważne

Agata a tego adresu nie mozesz jeszcze zmienic?
nie ruzmiem jak Twoja mama moze otwierac lsity zaadresowane do Ciebie? dla mnie prywatność to świętosć i ani rodzice, ani facet nie moze jej naruszac.

Natali z tymi roczkami to różnie bywa. ja bym sobie nie pozwoliła na coś takiego żeby mi narzucili jaki i za ile chcą prezent!!!!! wystrzelałabym z miejsca! np. zauwazylam ze mama mojej chrześnicy robi lekkie sugestie, czasem nawet mowi wprost ze jestem chrzestna a Julce to by sie to czy tamto przydalo, albo ze Jula lubi prezenty itd. jest to moja przyjaciolka i moge ja zbesztac niemniej jednak mierzi mnie taka beszczelnosc, ale nie pzowalam sobie wejsc na glowe. i powiedzialam sobie ze Julka bedzie dostawac prezenty na urodziny, dzień dziecka i boże narodzenie. wsio. To bardziej rodzice chca tych prezebtow niz dziecko, zwlaszcza takie male.
wg mnie taki roczek to bardzo symoliczne urodziny i powinny sie odbyc i powinny byc troche bardziej "podniosłe" niż inne. A wiadmomo ze dziecku ur. bedziesz co roku robic wiec czemu z tych rezygnowac? wiem ze z rodzina jest różnie, ale moze warto zaprosic kilka osób z najbliższej rodziny, napic sie kawki, zjesc tort itd. a F niech skorzysta z okazji do dostania zabawek,ciuszkow itd
hmmm myslalam ze moze dostajesz od rodziny jakies ubranka. chociaz im dziecko wieksze tym z tym gorzej, bo jak niemowlak to wiadomo ze kazdy z czyms przychodzi.

Cytat:
Można do Was jeszcze dołczyć bardzo fajny wątek..

pozdrawiam i miłego dnia życze
witam pewnie ze mozesz powiedz nam coś więcej o sobie.
masz cudonego nicka!!!! aż się uśmiechnęłam i mi się cieplej zrobiło jak go zobaczyłam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:01   #4086
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

No więc lepiłam z masy solnej anioła. No i nie wysuszyłam bo na takiego malutkiego szkoda mi było piekarnika grzać. Ale bede piekla jutro jakies ciastko to upieke anioła

zyczenia pisalam i wysylalam,moge wam wyslac 2 z nich
Maryś? Ciezko jej, przezywa i twierdzi że ejst zle. Ale ja w nią wierzę.

Stary 2010-10-01, 10:20   #4087
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

a więc mam 21 lat mieszkam na Śląsku .. ;p studentka 3 roku ekonomii menadżerskiej (zaocznie) czyli w tym roku pisanie pracy
wieczne problemy z pracą co za tym idzie z kasą :P no i Tż od 2lat :P czyli tyle samo radości co i nerwów i problemów hehe

hm nie wiem co jeszcze reszta pewnie wyjdzie w trakcie :P
hej Roksana, fajne imie coś w nim jest co mi się podoba a trudno mi to określić.
jakie masz problemy z pracą? co robisz zawodowo?
widze ze obie bedziemy sie pocic nad pracą, bo ja 3rok zarzadzania, tez zaocznie i juz wiem ze znowu bede miec klopot przy wyborze tematu, tak jak z mgr, nie moge sie zdecydowac
a gdzie studiujesz? Natali mzoe sie okaze że bedziesz miala na uczelni kumpele?

Cytat:

zyjecie?
żyje żyje
Kaś a kiedy Ty ruszasz na Lbn??
i o co cho z tą masą? i zdolnościami p-ż?

ja kupiłam mojemu Tż po drodze czekoladki milkowe a'la kinderki i zeżarłam prawie całe smieszy mnie to i jednocześnie wkurza bo on nie uważa żadnych dni- ani ojca, ani matki, ani kobiet, ani kuźwa zdechłego kota, czy tak jak dzisiaj- dnia wegetarianina, muzyka, lekarza i osób starszych (a 2dni temu był dzień stawów i oczek wodnych) ale na dzien chlopaka jak mu czekoladki przyniose i buziaka dam to wezmie, a co tam!!!! a ja jak na DK rycze bo ma mnie w dupie i głosi tylko swoje po******* teorie to nieważne

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Rokasana a gdzie pracujesz..?

Matko Kaś ja zapomniałam że był dzień chłopaka i chyba mój P też..o raju...ale wstyd...może dzisiaj uda mi się kupic jakis prezent...
to mówisz Kas że życzonka pisałaś a pózniej slałaś do chłopaków..
eee Natali ja to bym mu po fakcie juz chyba nie kupowała....
.
Stary 2010-10-01, 10:21   #4088
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia śliczna ta choinka:cm ok: eh Ty Nasza zdolniachoooo!

Kasia no pewnie pochwal sie życzeniami..tak wszytkie coś robią a ja tylko takie beztalencie... ale jak zrobię kartke dla synusia to też się pochwalę..

Kasia no nie mów ze marysi już tam źle.. powiedz jej że my ją wszystkie sciskamy tą Naszą pierdołkę

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:24   #4089
gg22
Zakorzenienie

Kaś to pewnie że wyślij
tez bym chciała robić z masy solniej ale jak tak bede probowac wszystkiego to
1-zbankrutuje
2-zaczne wszystko i nie skoncze nic
ale wizaz dziala na mmnie motywujaco-uduchowiajaco (tak to sie pisze?)
.
Stary 2010-10-01, 10:27   #4090
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

gosia masa solna nie ksoztuje

zyczenia narazie jedne, drugie musze przepisac
"No i mamy Dzien Chlopaka. Z tej okazji Chłopaku życzę Ci samych radosnych chwil. Spełnienia marzeń w ilości większej niż to jedno co masz spełniać wspólne z bratem, nastroju i poztytywnej energii w ilości wystarczającej na niejedna kolysankę,muzy dającej natchnienie na niejeden utwór, płyt wydanych w ilości jakiej sobie tylko zamarzysz. No i kasy żebys mógł leżeć całymi dniami w łózeczku a wyjścia do sejmu były tylko dla przyjemności. No i żebys nie miał dylematu czy sprzedać blondynkę żeby kupic nowa piękną basówkę tylko żebyś mógł mieć dwie. A nawet trzy,czwarta gratis.Do tego uśmiechu, odpowiedniej ilości snu(!!) i wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz" => wiadomo do kogo

Stary 2010-10-01, 10:29   #4091
gg22
Zakorzenienie

Natali jakbym ja robiła tyle co Ty to tez bym czasu nie miała!!!! Dziewczyno! Ty cały dzień latasz jak mały samochodzik to gdzie masz miec jeszcze czas, chęci, motywację itd do robienia czegoś ponad program??? no prosze Cię!
jak zrobie coś ładnego to Ci wysle
a karteczką się pochwal, a pewni, kiedy nasz piękniś ma urodziny? jakos pod koniec października tak?
.
Stary 2010-10-01, 10:32   #4092
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

"Dziubens, z okazjiT Twojego swięta jakie przypada na ten deszczowy dzień życze Ci wszystkiego, co najlepsze. Słoneczka obecnego w całym Twoim zyciu, obecnego codzień promiennego usmiechu z jakim mam Cię w mojej pamięci, oczu szeroko otwartych na nowe doświadczenia jakie pojawia sie na Twojej drodze oraz rozumu żebyś postepował zgodnie z samym sobą i swoim serduszkiem. A oprócz tej niezliczonej ilości słodyczy życze Ci dla urozmaicenia szczypty pikanterii ;D ;**" => drugie

Stary 2010-10-01, 10:38   #4093
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Myszka dziękuję za te linki, zaraz je podczytam jej! a wczoraj patrzyłam na te cudeńka na all wszystko bym chciała mieć!!! teraz juz natychmiast!!! bo ja taka jestem ze jak nie mam wszytkiego to uwazam ze nie moge nic zrobic bo nie mam warunków a ja glupia durna myslalam ze ludzie takie rzeczy sami wyczarowuja!!! a to wszystko gotowe! to coz to za problem zrobic taka pierdołeczke? żaden!!!! ja to zazwyczaj staram sie wykminic wszystko sama.
a to filcowanie to dla mnie abstrkacja!!! poczytałam instrukcje ale jakoś tego sobie nie wyobrażam.
te bombki zrobie napewno!!! trudne sie nie wydaje. szkoda tylko że nie piszą konkretnie ze uzyly takiej a takiej grubości tasiemki itd. ja to musze miec wszystko wytłumaczone jak krowa na granicy
musisz mnie Kochana mobilizować i wszystko pokazywać! szydełkowanie też chociaż o tym to bladego pojęcia nie mam ale poaptrzeć chętnie popatrze
a w Empiku to te drobiazgi 3x droższe są. kiedyś chciałam kupić zwykłą strugaczkę (temperówkę) i była za 6zł! a normalnie 1.5-3! także ja tam raczej nic nie kupuje.
Niby najlepsze tasiemki do bombek to te o szerokości 2,5cm.
Zgadzam się z tym empikiem, że drogo, ale czasami skuszę się coś tam sobie kupić. Na allegro tyle tego wszystkiego, że tylko oczy mi się świecą jak to widzę, ale nie mam kasy by sobie te wszystkie śliczności kupić
Mobilizować Cię będę się starać w miarę możliwości

Cytat:
No więc lepiłam z masy solnej anioła. No i nie wysuszyłam bo na takiego malutkiego szkoda mi było piekarnika grzać. Ale bede piekla jutro jakies ciastko to upieke anioła

zyczenia pisalam i wysylalam,moge wam wyslac 2 z nich
Maryś? Ciezko jej, przezywa i twierdzi że ejst zle. Ale ja w nią wierzę.
To jak możesz to się pochwal aniołkiem i napisz Marysi, że my tu wszystkie jesteśmy z nią
Stary 2010-10-01, 10:41   #4094
gg22
Zakorzenienie

a ja wiem do kogo to!!! a ja wiem!!!!
łłłłeeee ładne Romeo dostał życzenia

fakt z tą masą solną....pomyliłam z modeliną. a to masą kiedyś się bawiłam, ale tylko troche
.
Stary 2010-10-01, 10:49   #4095
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
ja kupiłam mojemu Tż po drodze czekoladki milkowe a'la kinderki i zeżarłam prawie całe smieszy mnie to i jednocześnie wkurza bo on nie uważa żadnych dni- ani ojca, ani matki, ani kobiet, ani kuźwa zdechłego kota, czy tak jak dzisiaj- dnia wegetarianina, muzyka, lekarza i osób starszych (a 2dni temu był dzień stawów i oczek wodnych) ale na dzien chlopaka jak mu czekoladki przyniose i buziaka dam to wezmie, a co tam!!!! a ja jak na DK rycze bo ma mnie w dupie i głosi tylko swoje po******* teorie to nieważne
Skąd ja to znam mój Tż to nawet Bożego Narodzenia nie chce obchodzić...

Cytat:
Mysia śliczna ta choinka:cm ok: eh Ty Nasza zdolniachoooo!
A dziękuję starałam się i nieskromnie powiem, że jestem baaardzo zadowolona z efektu
I nie chcę słyszeć o żadnym beztalenciu, czekam na Twoją śliczną kartkę dla Filipka

Kaś, ładne te życzenia, zawsze mnie to strasznie rozczula jak ktoś wymienia to wszystko o czym ktoś marzy, bo to widać, że pisane od serca, a nie tylko dlatego, żeby było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 10:49   #4096
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

czesc Roksana witaj

Cytat:
cześć Roksana

Jak wam wczoraj minął dzień chłopaka? Bo ja koniec koncow stwierdziłam że to była dobra okazja do poćwiczenia kreatywności i zdolności pisarsko-życzeniowych[COLOR="Silver"]
a właśnie co sie dzieje z Justynką?cos mnie ominęlo nie wiem?
ja wkońcu napisałm smsa G. z życzeniami na dzień chłopaka, takie zyczenia z całego serca wszystko co chce mu zyczyć najbardziej na świecie, prawie płakałam jak pisałam, jeszcze wczoraj miał coś zły dzień jakiegoś doła podłapał nie chciałam wypytywac, bo wiem, że jak nie chce nie mówi, sam się wygada jesli będzie tego potrzebował

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej
Zaszło małe nieporozumienie, to nie ja robiłam tę bombkę, to tylko przykład wyszperany w necie dla Gosi jak one wyglądają ale zamierzam właśnie takie robić
Kurcze, ciężko masz z tym zaliczeniem, nie zazdroszczę
Znam to uczucie chęci wyłączenia się, miewam tak czasami.
myszka ale Ty jestes taka zdolna i chętna do takiej cierpliwej pracy, że wiem, że i Ty zrobisz i zaraz nam się pochwalisz swoją bombką i innymi cudami

Cytat:
oj Marta kochana wszstko się tak zwala na głowe, pogoda do dupy, głupia baba wymyśla niewiadomo co ehhhh... nie daj się temu, nie pozwól sobie na załamywanie się, na poddanie się handrze,bo będzie gorzej podpatrze w klubie co napisałać.
ciesz się też z małych rzeczy- tak jak to zaliczenie na ćw. to też ważne
teraz Gosiu tym bardziej staram się wyłapać nawet najmniejsze rzeczy, z których moge się cieszyć, bo tak naprawde nie mam ich wcale, wszystko jest źle, wszystko. tak naprawde jest strasznie wstałam dziś i chciało mi się płakać tak poprostru usiaść i płakać mialam tak jakoś w czerwcu bez sensu wszystko, wstawałam i płakałam codziennie jak depresja, ale podniosłam się spotkalam G. a teraz jest jeszze gorzej, znów totalnie nie mam siły. Ciesze się, że jesteście moge się wygadać pogadać, bo nawet nie mam z kim, do kogo, nikogo

Cytat:
Kasia no pewnie pochwal sie życzeniami..tak wszytkie coś robią a ja tylko takie beztalencie... ale jak zrobię kartke dla synusia to też się pochwalę..
pochwal się pochwal kartka
ja tu się czuje totalne beztalencie nie umiem nic, nie robie nic nie mam hobby, pasji straszne.

uciekam szykowac sie na praktyki zajrze może wieczorkiem
miłego dnia
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:50   #4097
gg22
Zakorzenienie

Myszka nie dodałam że bardoz mi się podoba Twój hafcik zrobiłaś go w 1 dzień?

coś mi się net wali....
.
Stary 2010-10-01, 11:16   #4098
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
myszka ale Ty jestes taka zdolna i chętna do takiej cierpliwej pracy, że wiem, że i Ty zrobisz i zaraz nam się pochwalisz swoją bombką i innymi cudami

teraz Gosiu tym bardziej staram się wyłapać nawet najmniejsze rzeczy, z których moge się cieszyć, bo tak naprawde nie mam ich wcale, wszystko jest źle, wszystko. tak naprawde jest strasznie wstałam dziś i chciało mi się płakać tak poprostru usiaść i płakać mialam tak jakoś w czerwcu bez sensu wszystko, wstawałam i płakałam codziennie jak depresja, ale podniosłam się spotkalam G. a teraz jest jeszze gorzej, znów totalnie nie mam siły. Ciesze się, że jesteście moge się wygadać pogadać, bo nawet nie mam z kim, do kogo, nikogo
Bardzo miło słyszeć tyle słów uznania, dziękuję
Strasznie mi przykro, że tyle złych rzeczy ostatnio Cię spotyka, ale trzymam kciuki by to były tylko przejściowe problemy i w końcu się los do Ciebie tak naprawdę uśmiechnął

Cytat:
Myszka nie dodałam że bardoz mi się podoba Twój hafcik zrobiłaś go w 1 dzień?

coś mi się net wali....
Tak, w jeden dzień, ale do późna z tym siedziałam, bo nie dość, że głupek ze mnie i się pomyliłam i musiałam kawałek pruć, to jeszcze robiłam sobie spore przerwy, bo dość szybko mi nadgarstki wysiadają
Stary 2010-10-01, 11:29   #4099
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Dziekuje za mile slowa.Gosiu racja, pierwsze zyczenia byly dla Romea Aniolka wam pokaze ale pozniej takiego co juz wisi na scianie. Chcialam zrobi identycznego ale nie wyjdzie
Poszalalam z mama i kupilam sobie pizamke z misiem. W zadnym stopniu nie ejst podobna do mojej wymarzonej ale coz...

Stary 2010-10-01, 12:22   #4100
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:

oczywiście że można ja pozwalam
Cytat:
Agatko właśnie nie kupiłam bo nie było takiego koloru jak chciałam..ale ostatnio widziałamw rossmanie i chyba w tym miesiacu sie skusze na ten z http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...zetej-cery-454
a ja myslałam wlaśnie że są jakieś nowe wydarzenia.. np jakieś spotkanie we dwoje
aaaa ja wogóle nie używam tej firmy, zawsze podkłady kupuje z maybelline ale tak się rozglądam tylko ta cena...ja jestem taki szkot ze do 35-40 zł jeszcze kupię

Cytat:
ja wysłałam M. życzenia na gg-bardzo kreatywne o treści "weszystkiego naj naj z okazji dnia chłopaka" i uwaga zakonczone emotką "", a w moim wydaniu to nie takie zwykłe buzi emotkowe

Gosia
ano widzisz otwiera te listy. Myślę że teog nie powinna otworzyć...choć jak tacie z sądu coś tam przysżło to same otworzyłyśmy

a ja wróciłam z ćw, na których pani dr poinformowała nas ze przedmiot jest trudny do zrozumienia, że ustawa krótka ale trudna jakieś gr ma mieć młody pan magister świeżo po studiach a ja lubię takich młodych magistrów ale po ostatnich doświadczeniach z młodym mgr od kpk jednak zostanę u pani dr wiadomo taki młodziak p[ewnie będzie kozaczył że co to nie on i wogóle

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:52   #4101
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

heh no wlasnie ja sie nasluchalam o magistrach a wszyscy zwykli magistrowie jakich mialam bylo przecudowni,czesto mieli zajecia u naszych wykladowcow sami i egz to nam poopowiadali...Gorszy byl taki jeden(na szczescie u niego nie bylam) ktory wlansie psial doktorat.Byl tragiczny, kolokwia zaliczali po kilka razy.No i nie wiem czemu ale ludzie z wydzialu biologii a dokladniej z zakladu genetyki byli wg mnie dziwni. Robili łaske wielką ze maja z nami zajęcia bo mogliby siedziec w probowkach.

co do życzeń, wysłałam do najbliższych,do niektorych suche wszystkiego najlepszego(z 3 kropkami zeby wymowne bylo).A o własnym bracie zapomniałam

Stary 2010-10-01, 12:56   #4102
ygerna
Zakorzenienie

to też zalezy od cżłowieka, a jak przedmiot trudny to mgr może niewiele wiedzieć teź i głupio byłoby nie zdać tego egz, bo mam tylko 1 w sesji zimowej

mama taaaaaki bałagan w pokoju i wogłe nie chce mi sie rozpakować

Stary 2010-10-01, 15:50   #4103
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej ale za wami tesknie niestety nie mam na stancji interntu u mnie ok mam nadzieje ze u was tez Sciskam was mocno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 16:02   #4104
ygerna
Zakorzenienie

Lenka ja już nawet nie pamiętam kiedy z Toba rozmawiałam....
hihih widzę że ja mam dziś dyżur na naszym wątku a to dlatego że póki co siedzę na stancji i do tego sama...

Stary 2010-10-01, 16:57   #4105
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem jestem. Ale miałam faaaaaaaaaaaaaaaaajne popołudnie. Szkoda,że takie krótkie Ech

Stary 2010-10-01, 17:03   #4106
ygerna
Zakorzenienie

hmmm brzmi intrygująco z kim je spędziłaś?? ja niestety wyłączam komputer i idę się szykować do wyjścia

Stary 2010-10-01, 17:11   #4107
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Spotkalam sie z Roksanka moja na soczek i quesadille pozegnalna no i skoczylysmy do niej do cioci do pracy bo mialysmy chwilkę. Gadalysmy o jej synku no i my wychodzimy a tu Kuba mowi helloł No to my go zwinełyśmy i z nim na spacer. W miedzyczasie zadzwonila Roksi mama i dojechali do nas z Łukaszem. I posiedzieliśmy godzinę na parkingu w samochodze w piątkę.Było genialnie,wspaniała rodzinka

Edytowane przez nietypowynick
Czas edycji: 2010-10-01 o 17:12
Stary 2010-10-01, 18:03   #4108
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:

witam

hej laski wpadłam się tylko przywitać mam okres i umieram, a do tego... a z resztą, nieważne. Kocham Was
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:11   #4109
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Lala znajdz gdzies chwile czasu a nie wpadasz i wypadasz...

Stary 2010-10-01, 21:26   #4110
Babcia Jaga
Zakorzenienie

hej kochane
jaaaak mnie dawno nie bylo... ale słuchajcie niemożliwe mnie spotkało ;p naprawili mi laptopa to umarł mi komputer i zostałam bez internetu.. dziś się przeprowadziłam i internet mamy tylko na 1 komputer;/ no nie wiem kiedy to wszystko nadrobię tęskni mi się za wami
ściskam was mocno
i witam nowe dziewczyny
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości