|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Roksana
![]() nie wiem czy mało.. ale w porównaniu z innymi wątkami cos sie na nim dzieje ![]() ![]() dobra zmykam sie szykowac i lece do pracy ![]() ![]()
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
cześć Roksana
![]() Nati jak mało? Dużo nas. Wprawdzie Justyna sie wyłamała i Marysia w tym Poznaniu nam cierpi ale my wszystkie na possterunku. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ps. ja sie na chwile ulotnie bo musze iść prysznic wziac i wracam do Was sie szykować na popołudnie z moją Roksi, może jej Łukaszek braciszek do nas dołączy. Jak wam wczoraj minął dzień chłopaka? Bo ja koniec koncow stwierdziłam że to była dobra okazja do poćwiczenia kreatywności i zdolności pisarsko-życzeniowych ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- zyjecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
Rokasana a gdzie pracujesz..?
![]() Matko Kaś ja zapomniałam że był dzień chłopaka i chyba mój P też..o raju...ale wstyd... ![]() to mówisz Kas że życzonka pisałaś a pózniej slałaś do chłopaków.. ![]()
#4084 | ||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze, ciężko masz z tym zaliczeniem, nie zazdroszczę ![]() Znam to uczucie chęci wyłączenia się, miewam tak czasami. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A właśnie, masz może jakieś info od Marysi jak sobie daje radę? Dzień chłopaka to dla mnie taki sam dzień jak każdy inny, nie obchodzę go ![]() ![]() A i jeszcze tak w ramach motywowania Gosi, to wczoraj to wydziergałam: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a to filcowanie to dla mnie abstrkacja!!! poczytałam instrukcje ale jakoś tego sobie nie wyobrażam. te bombki zrobie napewno!!! trudne sie nie wydaje. szkoda tylko że nie piszą konkretnie ze uzyly takiej a takiej grubości tasiemki itd. ja to musze miec wszystko wytłumaczone jak krowa na granicy ![]() musisz mnie Kochana mobilizować i wszystko pokazywać! szydełkowanie też chociaż o tym to bladego pojęcia nie mam ale poaptrzeć chętnie popatrze ![]() a w Empiku to te drobiazgi 3x droższe są. kiedyś chciałam kupić zwykłą strugaczkę (temperówkę ![]() oj Marta kochana ![]() ![]() ![]() ciesz się też z małych rzeczy- tak jak to zaliczenie na ćw. ![]() ![]() Agata a tego adresu nie mozesz jeszcze zmienic? nie ruzmiem jak Twoja mama moze otwierac lsity zaadresowane do Ciebie? dla mnie prywatność to świętosć i ani rodzice, ani facet nie moze jej naruszac. Natali z tymi roczkami to różnie bywa. ja bym sobie nie pozwoliła na coś takiego żeby mi narzucili jaki i za ile chcą prezent!!!!! wystrzelałabym z miejsca! np. zauwazylam ze mama mojej chrześnicy robi lekkie sugestie, czasem nawet mowi wprost ze jestem chrzestna a Julce to by sie to czy tamto przydalo, albo ze Jula lubi prezenty itd. jest to moja przyjaciolka i moge ja zbesztac niemniej jednak mierzi mnie taka beszczelnosc, ale nie pzowalam sobie wejsc na glowe. i powiedzialam sobie ze Julka bedzie dostawac prezenty na urodziny, dzień dziecka i boże narodzenie. wsio. To bardziej rodzice chca tych prezebtow niz dziecko, zwlaszcza takie male. wg mnie taki roczek to bardzo symoliczne urodziny i powinny sie odbyc i powinny byc troche bardziej "podniosłe" niż inne. A wiadmomo ze dziecku ur. bedziesz co roku robic wiec czemu z tych rezygnowac? wiem ze z rodzina jest różnie, ale moze warto zaprosic kilka osób z najbliższej rodziny, napic sie kawki, zjesc tort itd. a F niech skorzysta z okazji do dostania zabawek,ciuszkow itd ![]() hmmm myslalam ze moze dostajesz od rodziny jakies ubranka. chociaz im dziecko wieksze tym z tym gorzej, bo jak niemowlak to wiadomo ze kazdy z czyms przychodzi. Cytat:
![]() ![]() masz cudonego nicka!!!! aż się uśmiechnęłam i mi się cieplej zrobiło jak go zobaczyłam ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
No więc lepiłam z masy solnej anioła. No i nie wysuszyłam bo na takiego malutkiego szkoda mi było piekarnika grzać. Ale bede piekla jutro jakies ciastko to upieke anioła
![]() zyczenia pisalam i wysylalam,moge wam wyslac 2 z nich ![]() Maryś? Ciezko jej, przezywa i twierdzi że ejst zle. Ale ja w nią wierzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie masz problemy z pracą? co robisz zawodowo? widze ze obie bedziemy sie pocic nad pracą, bo ja 3rok zarzadzania, tez zaocznie ![]() ![]() a gdzie studiujesz? Natali mzoe sie okaze że bedziesz miala na uczelni kumpele? ![]() Cytat:
Kaś a kiedy Ty ruszasz na Lbn?? ![]() i o co cho z tą masą? i zdolnościami p-ż? ja kupiłam mojemu Tż po drodze czekoladki milkowe a'la kinderki i zeżarłam prawie całe ![]() ![]() ![]() ![]() eee Natali ja to bym mu po fakcie juz chyba nie kupowała....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
Mysia śliczna ta choinka
![]() ![]() Kasia no pewnie pochwal sie życzeniami..tak wszytkie coś robią a ja tylko takie beztalencie... ![]() ![]() Kasia no nie mów ze marysi już tam źle.. ![]() ![]() ![]()
#4089 |
Zakorzenienie
|
Kaś to pewnie że wyślij
![]() tez bym chciała robić z masy solniej ale jak tak bede probowac wszystkiego to 1-zbankrutuje 2-zaczne wszystko i nie skoncze nic ale wizaz dziala na mmnie motywujaco-uduchowiajaco ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
gosia masa solna nie ksoztuje
![]() zyczenia narazie jedne, drugie musze przepisac ![]() "No i mamy Dzien Chlopaka. Z tej okazji Chłopaku życzę Ci samych radosnych chwil. Spełnienia marzeń w ilości większej niż to jedno co masz spełniać wspólne z bratem, nastroju i poztytywnej energii w ilości wystarczającej na niejedna kolysankę,muzy dającej natchnienie na niejeden utwór, płyt wydanych w ilości jakiej sobie tylko zamarzysz. No i kasy żebys mógł leżeć całymi dniami w łózeczku a wyjścia do sejmu były tylko dla przyjemności. No i żebys nie miał dylematu czy sprzedać blondynkę żeby kupic nowa piękną basówkę tylko żebyś mógł mieć dwie. A nawet trzy,czwarta gratis.Do tego uśmiechu, odpowiedniej ilości snu(!!) i wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
Natali jakbym ja robiła tyle co Ty to tez bym czasu nie miała!!!! Dziewczyno! Ty cały dzień latasz jak mały samochodzik to gdzie masz miec jeszcze czas, chęci, motywację itd do robienia czegoś ponad program??? no prosze Cię!
jak zrobie coś ładnego to Ci wysle ![]() a karteczką się pochwal, a pewni, kiedy nasz piękniś ma urodziny? jakos pod koniec października tak?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
"Dziubens, z okazjiT Twojego swięta jakie przypada na ten deszczowy dzień życze Ci wszystkiego, co najlepsze. Słoneczka obecnego w całym Twoim zyciu, obecnego codzień promiennego usmiechu z jakim mam Cię w mojej pamięci, oczu szeroko otwartych na nowe doświadczenia jakie pojawia sie na Twojej drodze oraz rozumu żebyś postepował zgodnie z samym sobą i swoim serduszkiem. A oprócz tej niezliczonej ilości słodyczy życze Ci dla urozmaicenia szczypty pikanterii ;D ;**" => drugie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym empikiem, że drogo, ale czasami skuszę się coś tam sobie kupić. Na allegro tyle tego wszystkiego, że tylko oczy mi się świecą jak to widzę, ale nie mam kasy by sobie te wszystkie śliczności kupić ![]() Mobilizować Cię będę się starać w miarę możliwości ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
a ja wiem do kogo to!!! a ja wiem!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() łłłłeeee ładne Romeo dostał życzenia ![]() fakt z tą masą solną....pomyliłam z modeliną. a to masą kiedyś się bawiłam, ale tylko troche
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziękuję ![]() ![]() I nie chcę słyszeć o żadnym beztalenciu, czekam na Twoją śliczną kartkę dla Filipka ![]() Kaś, ładne te życzenia, zawsze mnie to strasznie rozczula jak ktoś wymienia to wszystko o czym ktoś marzy, bo to widać, że pisane od serca, a nie tylko dlatego, żeby było ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wkońcu napisałm smsa G. z życzeniami na dzień chłopaka, takie zyczenia z całego serca wszystko co chce mu zyczyć najbardziej na świecie, prawie płakałam jak pisałam, jeszcze wczoraj miał coś zły dzień jakiegoś doła podłapał nie chciałam wypytywac, bo wiem, że jak nie chce nie mówi, sam się wygada jesli będzie tego potrzebował Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tu się czuje totalne beztalencie nie umiem nic, nie robie nic ![]() uciekam szykowac sie na praktyki zajrze może wieczorkiem miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
Myszka nie dodałam że bardoz mi się podoba Twój hafcik
![]() coś mi się net wali....
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro, że tyle złych rzeczy ostatnio Cię spotyka, ale trzymam kciuki by to były tylko przejściowe problemy i w końcu się los do Ciebie tak naprawdę uśmiechnął ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za mile slowa.Gosiu racja, pierwsze zyczenia byly dla Romea
![]() ![]() Poszalalam z mama i kupilam sobie pizamke z misiem. W zadnym stopniu nie ejst podobna do mojej wymarzonej ale coz... |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gosia ano widzisz otwiera te listy. Myślę że teog nie powinna otworzyć...choć jak tacie z sądu coś tam przysżło to same otworzyłyśmy ![]() a ja wróciłam z ćw, na których pani dr poinformowała nas ze przedmiot jest trudny do zrozumienia, że ustawa krótka ale trudna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
heh no wlasnie ja sie nasluchalam o magistrach a wszyscy zwykli magistrowie jakich mialam bylo przecudowni,czesto mieli zajecia u naszych wykladowcow sami i egz to nam poopowiadali...Gorszy byl taki jeden(na szczescie u niego nie bylam) ktory wlansie psial doktorat.Byl tragiczny, kolokwia zaliczali po kilka razy.No i nie wiem czemu ale ludzie z wydzialu biologii a dokladniej z zakladu genetyki byli wg mnie dziwni. Robili łaske wielką ze maja z nami zajęcia bo mogliby siedziec w probowkach.
co do życzeń, wysłałam do najbliższych,do niektorych suche wszystkiego najlepszego(z 3 kropkami zeby wymowne bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
to też zalezy od cżłowieka, a jak przedmiot trudny to mgr może niewiele wiedzieć teź
![]() ![]() mama taaaaaki bałagan w pokoju i wogłe nie chce mi sie rozpakować ![]()
#4103 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
Lenka
![]() hihih widzę że ja mam dziś dyżur na naszym wątku ![]()
#4105 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem. Ale miałam faaaaaaaaaaaaaaaaajne popołudnie. Szkoda,że takie krótkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
hmmm brzmi intrygująco
![]() ![]() ![]()
#4107 |
Zakorzenienie
|
Spotkalam sie z Roksanka moja na soczek i quesadille pozegnalna no i skoczylysmy do niej do cioci do pracy bo mialysmy chwilkę. Gadalysmy o jej synku no i my wychodzimy a tu Kuba mowi helloł
![]() ![]() Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-10-01 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Lala znajdz gdzies chwile czasu a nie wpadasz i wypadasz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() jaaaak mnie dawno nie bylo... ale słuchajcie niemożliwe mnie spotkało ;p naprawili mi laptopa to umarł mi komputer i zostałam bez internetu.. dziś się przeprowadziłam i internet mamy tylko na 1 komputer;/ no nie wiem kiedy to wszystko nadrobię ![]() ściskam was mocno i witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.