|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
"idąc z psem ciemnymi uliczkami mam czasem taką malutką nadzieje, że z kumplami zastawisz Mi drogę i uśmiechniesz się tym zniewalającym uśmiechem, zapytasz jak zwykle ' Gdzie panna się wybiera? Może pójdziemy razem?''
Odchodzę Skarby na jakiś czas ( bliżej nieokreślony )
![]() Może kiedyś wrócę, a może nie. Muszę poukladać wiele spraw, a brak czasu nie pozwala mi na bywanie tutaj. Będzie mi was brakowało ![]()
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
Przekopałam sobie tunel do szczęścia. Na jego końcu stoisz Ty.
#4083 | |
Zadomowienie
|
świetny, świetny, świetny! <3
Cytat:
___________________ 'You say You`re happy and You`re doin` fine.
Sad eyes never lie..' Mówisz, że jesteś szczęśliwa i że dobrze Ci się wiedzie. Smutne oczy nigdy nie kłamią.. 'Here You come all dressed up for a date. Blue rib-bon in Your hair. Like You`re so sure, I`ll be standing here.' Przyszłaś tu ubrana na randkę. Niebieska wstążka w Twoich włosach. Na pewno Cię lubię, zostanę tutaj. 'I could be him. I could be that guy You need..' Mógłbym być nim. Mógłbym być facetem, którego potrzebujesz.. 'If You thought that I was perfect, boy You were wrong. I’m far from that.' Jeśli myślałeś, że jestem idealna, to myliłeś się, chłopcze. Daleko mi do tego.
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Raczkowanie
|
''
- Kocha mnie. - Skąd ta pewność? - Potrafi wyczuć mój smutek przez telefon. -Jak to? -Umarł? -Bez mojej zgody?! - Powiedział ze napisze - Że? - Że kocha - Ale on nie kocha - Kocha ale nie mnie - Masz jakiś inny głos. - Mam taki głos jak jestem szczęśliwa. - Każdy dzień myślałam o nim, był ze mną w snach i towarzyszył mi w każdej codziennej czynności... - Nie było warto... Tak cię skrzywdził. - Nie było warto? Człowiek wytrzyma najgorsze tortury, ale spróbuj mu choć na jeden dzień odebrać tlen. No spróbuj. ''
#4085 |
Raczkowanie
|
naiwnie__
![]() nie wiem dlaczego,ale na myśl o tobie, na mojej twarzy pojawia się rosa. rosa cierpienia,którą potocznie nazywamy łzy. jak myślisz? dlaczego na twój widok uginają mi się kolana,ręce stają mokre,mam ochotę rozpaść się a przed oczami robi mi się ciemno? dlatego,że cię nienawidzę? nie.. dlatego,że miłość we mnie jeszcze nie wygasła. zmarnowałam na ciebie sobotnie wieczory,pieniądze na wypady do kina,i swój cenny czas. szkoda,że nie byłam taka mądra wcześniej. oddałabym życie za ciebie. a ty? czy oddałbyś chociaż pięć groszy? przyjęłam zaproszenie do twojego serca,eksmisji stamtąd nie przyjmę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mmm.. jak milutko się zrobiło ![]() ![]() _____ Sekundy dają życiu wyjątkowy akcent.! Ty jesteś częścią mnie, a bez Ciebie nie istnieje mój świat.!
![]() |
#4087 |
Rozeznanie
|
`naiwnie__ ` ojj Ty. wręcz przeciwnie. Chcę więcej i więcej ![]() `need you love` ![]() "Robisz mi syf w sercu ... Dopiero co sprzątałam . -Byłaś grzeczna? -I to jeszcze jak. Mijałam go na ulicy i nawet go nie oplułam. Teraz to czas liczony jest w monetach , nie czekaj na szczęście , bo się nie doczekasz . Jeżeli nie potrafisz zrozumieć mego milczenia nigdy nie zrozumiesz moich słów. dzięki tobie, znów uśmiecham się do telefonu, a ludzie patrzą na mnie, jak na wariatkę" |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zadomowienie
|
dziękuję ;* Zza suącej dostojnie po niebie chmury wychyliło się słońce, zasypując ziemię skrawkami światła i cienia, migoczącymi w rytmie kołyszących się drzew rozsnących po obu stronach drogi. W taki dzień nie sposób nie wierzyć w to, że już zawsze wszystko będzie się dobrze kończyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Raczkowanie
|
przystosować oddech, do rytmu twojego serca. przyjaźń to nie spektakl, wystawiany pod nazwą ' kto tutaj jest lepszy? ' - wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam?
że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? odganiałeś dla mnie chmury. / zmierzch. / Edytowane przez noforme Czas edycji: 2010-10-20 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Raczkowanie
|
Czemu jestem cholernie zazdrosna o coś, a właściwie o kogoś, kto nie jest mój?
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
paralogiczna, kontrastowao- uwielbiam <3
To za mało by mnie mieć...
![]() |
#4092 |
Raczkowanie
|
![]() kocham was ![]() ... - a komu ty służysz? - zapytał nieśmiało, wietrzyk.. - ja.. ja Proszę pana służę sobie, bo na innych polegać nie można, ot co! - odpowiedziałam wietrzykowi, i zarzucając na siebie zielony płaszcz zniknęłam w błękicie liści Jesteśmy razem - Jak gwiazdy we wszechświecie Ja samotna Ty obojętny Czy jak zaprzepaszczę szansę i spadnę, to zażyczysz sobie czegoś? Żyją tylko słowa rozmazane na kartkach, rżnące się w myślach godzinamy sprzyjającego poranka. Nawet nie wiem kim jesteś, lecz gdy patrzę, w twe dzikie czekoladowe oczy, czuje jak kradniesz rozsądek i łamiesz mi serce sześć i pół tysiąca nocy, na które mnie już nie stać, już nie chcę się budzić.. bo kogo obchodzi przebudzenie? a jednak dalej mimowolnie wstaje i zaparzam Espresso. Mam w głowie Paryż zimny, nieprzyjazny. czerwone neony, co szukają ust. " - A kiedy odkryłaś że sie w nim zakochałaś? - Kiedy robiąc herbate dla siebie, zrobiłam dwie "
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
katastroficzna - nawet nie wiesz jak się cieszę
![]() NicNieMusisz - o jacie! dziękujęęęęęę ![]() ![]() -- nienawidzę twoich słów którymi karmiłeś mnie... W moim innym świecie możemy gadać do rana i rozumiesz mnie bezsprzecznie.. Łap oddechów moich tysiące. ufałaś mu tak. został moim - wszystko budzic się u Jego boku o poranku. kiedyś będziesz gotowy by pokochać mnie nie zagłuszaj ciszy całuj każdy skrawek mojego ciała. bez Ciebie nic już w moim życiu nie jest takie samo. do szczęścia potrzebuję tylko Ciebie. moje życie bez Ciebie nie jest juz nic warte. bez Ciebie usycham jak kwiat bez wody. otul mnie swoim ciepłem. pokaż mi te dni gdy byłam szczęśliwa. "Dziś już wiem, że Ty nie chcesz ze mną być... Dziś już wiem, że ja nie umiem dłużej tak żyć w tej niepewności, pośród kłamstw... Pośród tych ohydnych kłamstw.! Nie rozumiem tego, co rozłączyło nas...? Szkoda, że ta miłość okazała się być niewierną. Szkoda, że nie przeżyję, nie zobaczę tego, co było przede mną... Byłam...To tylko po to, byś był ze mną...ze mną wciąż tu był... Byłam...To tylko po to, by dosięgnąć,dosięgnąć z Tobą gwiazd... Byłam...To tylko po to, Byś uwierzył,uwierzył w to, że ja Byłam...To tylko po to, by być blisko, blisko Ciebie wciąż...! blisko Ciebie wciąż... Już żałuję tamtych dni, w których pozwoliłam Ci mieć w opiece każdą z chwil, którą i tak zniszczyłeś mi. Nienawidzę Twoich rąk, którymi prowadziłeś mnie. Nienawidzę Twoich słów, które pozostawiły chłód. Nie wiem, dlaczego byłam tak naiwna i pozwoliłam Ci wygrać. Nie wiem, dlaczego zostawiłam Tobie siebie, chociażby w połowie. Może czas już zapomnieć, ze istniałeś? Że o tą miłość nie dbałeś? Może czas już odnaleźć to na co czekam? to na co czekam...?" Jula - byłam |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous bajkowa serca Wasze zabieram i oddaję Wam swoje ![]() można się zakochiwać, oddychać,
#4095 |
Zadomowienie
|
skutecznym opatrunkiem na moją tęsknotę są twoje ramiona.
szukam drzwi do słodkich dni utopia miejsca i czasu rozplątuję to co zaplątane. rozwiązuję jak sznurówki w bucie każdą przeciwność
#4096 |
Raczkowanie
|
* m o n, _ZaagubiOna_ - okradzione.
![]() ' jej serce było jak galopujący pociąg.
nagle zaczęło bić coraz wolniej.. chyba ktoś wysiada.. ' Twoja samotność, to efekt Twojego stosunku do innych. Edytowane przez noforme Czas edycji: 2010-10-20 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Raczkowanie
|
dziękuję wszystkim
![]() i pomyśleć, że to jest kwestią przypadku.
chcę otwierać wino z moim mężczyznom, leżeć pod kocem i śmiać się z banałów, które nas otaczają. zamiast tego otwieram książki do angielskiego i biologii, piję herbatę i grzeję się przy kominku. tak bardzo chciałabym widzieć Cię więcej. mało osób zdaje sobie sprawę z tego, jakie to szczęście jest mieć kogoś bliskiego. kogoś, kto pomimo -5 stopni czeka na Ciebie na pks'ie aby towarzyszyć Ci w drodze do szkoły i dopilnować by Twoje dłonie nie były przypadkiem zbyt zimne .. i nieważne, że czasem nie wychodzi a słowa padają nie te.
![]() |
#4098 | |
BAN stały
|
katastroficzna
jak mi miło się zrobiło ![]() Cytat:
genialna ![]() ![]() ![]() ...
jeden Twój krok w przód, a ja zostaje w tyle, jeden Twój krok w tył, a ja wyprzedzam cię, nauczył byś się kur.va w końcu żyć w moim tempie. ani myślała błagać go o miłość, po prostu stanęła przed nim, a jej maślane oczy zrobiły resztę . lubię czasem sobie w cztery oczy pogadać ze swoimi myślami, więc przejdźmy do odosobnionego miejsca, wyszeptała mu skrycie . powiedziałam mu, że go kocham i pewnie myślisz, że to przez alkohol, i może masz rację, bo to nie jest historia o duchach, to coś znacznie straszniejszego . ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() oto moje propozycje: ` wino z Tobą piłam, nic nie pamiętałeś... dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by ci serce... pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
![]()
Do tej pory rzadko wymieniałam moje ulubienice
![]() ![]() Wreeednia, naiwna0, TwojaKokaina, nieliczylamwcalesie, Siatkarka18, rumuneczkaxd, soniss, kamisha, no love_no love you, m o n, naiwnie__ Okradam Was notorycznie ![]() ________________________ - Chcę być z Tobą i spróbować jeszcze raz - A umiesz zapalić jeszcze raz tę samą zapałkę? Ona - Myślałam że się ułoży On - Bo miało się ułożyć Ona - To czemu nic z tego nie wyjdzie? On - Bo muszą kochać dwie osoby...
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-20 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Raczkowanie
|
przecież wiem że jak mnie widzisz, to nie jesteś taki jak mój każdy zeszyt - cały w serduszkach.
ja i ty - zasady azotowe, złączyliśmy się wiązaniami wodorowymi na zasadzie komplementarności <3 (czyli uczę się z biologii a przy okazji myślę o Nim ;*) kocham patrzeć na Twoją pupę, bo wiem, że jest moja. <3 a teraz, dostanięte, od mojego romantyka <3 jesteś najcudowniejsza na świecie. I gdy oddalamy się od siebie na 3cm czuje się tak samo jak na 600km, brakuje mi tu Ciebie... kurfa, i jak tu Go nie kochać? ;*
#4102 |
Rozeznanie
|
o Szalone, dziękuje <3
![]() autoagresja, beautiful_lie ( jak tu o Tobie nie pamiętać?) - ![]() stajesz się jak dwustronne karty, nieciekawie się w nie gra. - znajdzie się w końcu taki co po kilkunastu tygodniach mi się nie znudzi. - ideałów nie ma. - ależ ja nie chce ideału ... - pod ideałów też nie ma [ rozmowa z przyjaciółką ![]() Free heart, free mind, time to start party! / wolne serce, wolny rozum, czas zacząć imprezę!/ budujemy miłość niczym domek z kart, tak starannie i powoli, by w ułamku sekundy runął. jesteś słodki, ale zarządziłam dietę, od dziś nie toleruje słodyczy. czuję łaskotanie w brzuchu, dziś to nie motylki, to po prostu trawienie. pooddychaj dla mnie w ten mroźny wieczór. pocałuj mnie w miejsce gdzie kręgosłup się kończy, oczywiście przez spodnie! Nie chce by mój jędrny tyłek został zbezczeszczony przez tak fałszywe i kłamliwe usta. jesteś jak fajka, z czasem się kończy, gaśnie, zmienia się w peta i trzeba ją przydeptać.
#4103 |
Rozeznanie
|
dziękuje ![]() kontrastowa0, Drift, otojest, _mandarynka, keeendy, kamisha, xxgroszek07xx, m o n boskie wy moje ![]() Twój pastelowy uśmiech Czas będzie teraz rąbał przeszkody.. Puść moją rękę! To niemożliwe Pusta dziura w twojej piersi tam, gdzie powinno bić twe serce Ukrywam się pod pajęczyną snów Świecę jaśniej niż ty płoniesz Łamiąc całą miłość w moim sercu zamknij moje oczy i wróć do moich myśli Ale jakim cudem mielibyśmy oboje być martwi
tak bez bicia serc? Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-10-20 o 20:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 |
Raczkowanie
|
malyyna18 - ja wśród tylu talenciar ? nie wierzę.
![]() ![]() 'Nie , nie kocham Cię, ale masz w sobie to coś, że jak tylko Ciebie zobaczę , uśmiech pojawia się na mojej twarzy . '
Chwilowa likwidacja uczuć .. nie przeszkadzać. 'Dzięki Tobie, i temu co mi zrobiłeś, lepiej poznałam, samą siebie. Dowiedziałam się nawet, że potrafię jednocześnie płakać i udawać, że jestem szczęśliwą .' 'Nie , właściwie to nie jest źle . Są przyjaciele , jest nadzieja , głośny śmiech . Jest PRAWIE tak jak być powinno .' |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Raczkowanie
|
- I co? Zamierzasz tak stać i patrzeć jak odchodzi z inną?! -A co ja mogę zrobić?! Przecież nie zniszczę ich miłości przez zwykły egoizm. Przecież najważniejsze jest to że jest szczęśliwy nawet jeżeli to nie ja jestem u jego boku… Jak miło.. thx talenciaro ![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
![]() *Dajesz nadzieję a potem wbijasz nóż w plecy *uśmiecha sie, a wewnątrz rozrywa ja ból i tęsknota * na głos :"Nie zasługujesz na mnie, " w myślach:"ale ja cię kocham " |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Raczkowanie
|
naiwna0 - więc proszę bardzo, spełniam Twoją prośbe
![]() _ZaagubiOna_ - wezmę kilka, jeśli pozwolisz. ![]() malyyna18 - kochana jestes ; * dreams_x33 - czekałam na Ciebie i się w końcu doczekałam ![]() Naughty - ![]() SparklyAngel - wracaj prędko ![]() A kiedy znów trzymam Cię za rękę,
Znów słyszę jak mówisz, że mnie kochasz, Wszystko psuję odgłos budzika. Znów czeka na mnie chora rzeczywistość bez Ciebie. Chcę powrócić do dni kiedy żyliśmy chwilą... Zapuchnięte oczy od płaczu, Włosy pachnące nikotyną. W ustach smak wódki. Nadal tęsknię. Gdybyś chciał to byś tu był, Nadal trzymał mnie za rękę, I ocierał każdą z łez. Gdybyś chciał nie odszedłbyś bez pożegnania, Błagał byś o przebaczenie I nigdy w życiu byś nie się poddał. Gdybyś chciał nie musiałabym przez te wszystkie miesiące być sama, Wylewać potoki łez w poduszkę I przeklinać Boga że mi Cię zabrał. Więc nie mów, ze tak po prostu wyszło, A ty niby kochasz mnie do dziś.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-20 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Przyczajenie
|
zniknęłam na troszkę, ale za pewnie nic to nie zmieniło
![]() - albo ja,albo on...
-po co mi Ty jak wiem że mnie nie kochasz ? to nie jest prawdziwa miłość... - co ?! kocham Cię jak wariat. - jakbyś mnie " kochał jak wariat" nie postawił byś mi wyboru. Bo jeśli sie kogoś kocha jego szczęście jest najważniejsze
#4110 |
Rozeznanie
|
Peculiarity istny_paradoks Kofeina w RedBullach kreskowa Bezczelnie okradłam ![]() Cały świat zamknięty w błysku Jego niebieskich oczu ![]() Zakochana w każdym jego słowie, uzależniona od każdego gestu. I snujemy plany, o kolejnych jutrach w parku, kiedy krople deszczu uparcie kapią na mój nos...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.