|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
hej dziewczyny!
ja juz po wakacyjnych wojażach, wróciliśmy w niedzielę w nocy, a w pon rano juz do pracy jakoś nie mogę się jeszcze ogarnąć po tak wspaniale spędzonym czasie, ciągle czasu brakuje, bo a to pranie, a to sprzątanie albo rodzice dzwonią, żeby wypytac jak było a było super! tylko wielka szkoda,że już po wszystkim,a tyle czekania było. Paryż- bardzo ładne miasto, ale nie spodobało mi się metro, jakieś takie brudne się wydawało i dziwne, ale zabytki i wieża- cudo! Teneryfa- gorąca, że hoho także wakacje udane!A tu widzę,że nam sie spotkanko szykuje ![]() kofi zazdroszczę Majorki- pięknie tam jest! Po spędzeniu tam podróży poślubnej już chyba zawsze pozostanie mi sentyment do tego miejsca ehhh woda cieplutka, biały piasek i lazurowa woda, myślę,że nie pożałujesz wyboru
|
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nadraabiajac:
kofcia - super komoda! duzo daliscie? a Majorki strasznie zazdroszcze! ja tez chce na wakacje! luno - powtorze tylo, jestem pelna podziwu! trzymam kciuki! maatra - ja mam ten sam problem i tylko jednego szkraba do zorganizowania sie ![]() sylwunia - mnie juz tez z fb szlag trafia, zanim sie naucze i przyzwyczaje to znowu ruski miesiac minie! wrr kasienka - dawaj zdjecia z wojazy! cos malo cie ostatnio widac/slychac zapomnimy jak wygladasz ![]() hej hanjah ![]() lolcia - kuruj sie! chyba juz na przyszly tydzien sie zmowimy ![]() kofciu - jutro chyba amerykanski xfactor sie zaczyna!
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wyobrażasz sobie, jak Ci zazdroszczę ![]() też bym się wygrzała teraz, gdy za oknami zaczyna się robić jesiennie.... Cytat:
chodzę do pracy, wyglądam jak półtorej nieszczęścia, ale dziś wieczorem jest ważna kolacja i pomagam wszystko zapiąć na ostatni guzik ![]() a na weekend mamy zaplanowany wyjazd, więc mam nadzieję, że nie rozłoży mnie kompletnie
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Lola , sylwunia zdrówka
![]() Mnie wczoraj też cos atakowało, chyba zapalenie piersi ![]() Wzięłam trochę witamin, paracetamolu i jest lepiej ![]() Kasieńko super, że wakacje się udały ![]() Bakti nie jestem pewna czy jest co podziwiać i dziękuję Faktycznie w sklepach widać, kartki swiąteczne (lekka przesada wg mnie ).Moje dziecko nie daje mi zapomnieć o nadchodzących świętach. Juz dwa listy do mikołaja zostały 'napisane' ![]() Jeszcze dwa dni i weekend Oby było szyyybciutko
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Bry Bry
kasienka świetnie że się wakacje udały. Czekamy na zdjęcia! bakti za komode daliśmy 115 czy 120 f juz nie pamiętam dokładnie LOL . Czyli znosna cena Aaa FB możesz wrócić do stRych ustawień zapytaj Loriona wie jak Lola Luna kurujcie się Miłego dnia Czas do wariatowa uciekać pa pa buźki ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- bakti i know i know ale nie wiem czy mi się będzie chciało patrzeć na mordke Simonka i jego minki
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
bry bry
zdrowka dla chorybzd, Kasienka zazdraszczam, przez noc zrobilam sie jakas taka sloniowata i taczam sie jak kaczka z boku na bok, w robocie meksyk, ciagle ktoras na chorobowym, managerowie zachowuja sie jak dzieciaki, obrazaja sie ne siebie, zrzucaja wine kazdy na innego, nikt nie chce wziac za nic odpowiedzialnosci a maile pisza duzymi literami skarzac sie na siebie nawzajem. gorzej niz w piaskownicy. juz mam tak dosc tego miejsca
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#4087 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od dawna miałam napisać że chyba Ci ciężko musi być bo ostatnio bardzo oszczędna jesteś.... w słowach ![]() ojjjj jest, i jest mi wstyd że ja sama pracująca 3 dni w tygodniu i mająca cały wolny czas dla siebie jestem gorzej zorganizowana i leniwa, leniwaaaa, leniwaaaaaaaaa.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
teraz w Polsce rzeczy lepsze niż w UK, lepsze jakościowo i po przeliczeniu na funty tańsze.... Buty kupuję tylko w PL, nawet te z Deichmana za 80 zł są dla mnei lepsze niż tu za 50 czy 80 f i przede wszystkim lepszy wybór mają...Cytat:
ale nei masz czego żałować, to była żałosna wyprzedaż.... Nic konkretnego (no może za ich zestawami obiadowymi dla 4 osob za 15 f- ładne były) Ubrania kiepskie, maly wybor z tej kolekcji, chyba tylko to co w sklepie nie schodziło. ******* ehhh pospałam dzisiaj sobie.. prawie do 10. nie wiem co mnie tak zmorzyło... czy organizm wykończony czy psychika... Baaaardzo busy dzień wczoraj miałam, zostałam 1,5 h więcej po pracy i wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli, nawet menagerka chciała mnei obsłużyć i kawe i cos do jedzenia zrobic ![]() ![]() ... (ale jak coś ważnego jest do skonczenia na juz to wole zostac i konczyc niz komus w inne rece to oddawac)... tęsknię za starą pracą
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Czy dobrze widzę, że wątek jest "zagarnięty" dla wyspiarskich wizażanek
? Po zamknięciu "Anglii III" powstała seria kawowa? ![]() Powoli nastawiam się na przeprowadzkę, na początku października dołączę do Was, ale nie z Polski, a z Włoch, prosto z miasta śmieci, pizzy, mafii i makaronu Jak tam u Was z pogodą? Muszę przygotować się na szok termiczny
|
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzieki za zyczenia zdrowka- ja juz dzisiaj sie czuje ok. Jakbym wogole chora nie byla. Naleze do szczesliwych osob, ktore choruje gora 2-3 dni, a potem jak reka odjal.
Teraz siwetuje poczatek weekendu pijac wino ![]() Kofika- zabierz mnie ze soba na Majorke Dzisiaj TZ stwierdzil, ze chce mi cos kupic na urodziny, mimo iz wczesniej ustalilismy, ze idziemy do kina i na kolacje. No to mu powiedzialam, ze chce czerwone buty od Jimmiego Choo. Cena mu sie jednak nie spodobala No coz musialam sie zgodzic na zakupy w normalnych sklepach. Kasza Manna- hej- to jest 5 czesc watku Anglia, po Anglia 3 mialysmy jeszcze jeden watek o innej nazwie- Anglia nam sie znudzila ![]() Ja jestem bardzo zorganizowana w pracy, w domu zalezy od nastroju Czasami tak, a czasami kompletny chaos.Wiola trzymaj sie, juz niedlugo. Olka ja nigdy nie oddaje swojej pracy innym- moja najwieksza wada jest chyba to, ze uwazam, ze jak ja czegos nie zrobie to nie bedzie to zrobione dobrze, nawet te najglupsze, najprostsze rzeczy. Moj szef mi ciagle mowi, zebym oddala to co najprostsze mojej wspolpracownicy, bo mam coraz wiecej obowiazkow, ale poki sie wyrabiam w ciagu dnia, nie mam najmniejszego zamiaru. Zreszta sa dni, ze mi sie nudzi, dopiero by bylo. A jak mam za duzo do zrobienia naraz to wole przyjsc w wolny dzien i skonczyc sama, albo tak jak Ty zostac niz oddac.
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, zauważyłam, że to już druga część z kawą w tytule
Więc przyłączam się, bo akurat sobie parzę ![]() P.S. ciekawe, dlaczego Wizaż ma mnóstwo alkoholowych emotikonów, a żadnego z kawą
|
|
#4091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kasza manna
![]() Olu ja się nauczyłam delegować zwłaszcza, że swoją pracę tylko lubię jakby była moją pasją to pewnie bym też jej nie przekazywała
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Już biegnę do trójeczki nadrobić
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Klub Anonimowych Wizazowych Alkoholiczek
|
|
#4094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coz cie na wyspy sprowadza ![]() pogoda fajna wprawdzie jest dosyc chilly ale sloneczko swieci Cytat:
ooo sorki jakos nie doczytalam, ze ty tez 'smarkata' bylas .... super ze ci juz lepiej ![]() Cytat:
![]() Jimmiego Choo po co mu cene pokazywalas, trzebabylo zabrac do sklepu .......Cytat:
![]() Cytat:
prawda wnoszę o kawowego emotikona ![]() *** a ja mialam dzis taki dzien, ze po pracy zatrzymalam sie u kulezanki na lampke wina chala, ze jutro juz piatek poki co hamerykanski xfactor .... (jednak ogladam )a pozniej celebrity juice
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjeżdżam do pracy (
, więc pewnie będę smęcić , ale co poradzić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Kofcia- lampka wina na koniec zlego dnia jak najbardziej potrzebna. A sklep J.Choo to nawet nie gdzie jest najblizszy. TZ by chyba zawalu dostal jakby mial tyle za buty zaplacic
Sama sobie kiedys kupie.
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec poki co podeslalam mu stronke z UGGami
|
|
#4098 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola ja tylko dla dzieciakow po spodnie,bluzy,bielzzne i skarpetki. Standardowo. W sobote pojade.
Kasienka witaj,witaj. czekamy na fotki. Kasza manna czesc ![]() Kofika dobre uggi nie sa zle ![]() Zdrowka dziewczyny Jutro kuzynka z mezem w gipsie przyjezdza, moze sie troche rozerwe . ostatnio kazdy dzien wyglada tak samo.
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
spodziewam się, że nie raz będę w ciągu następnych miesięcy pytana, skąd taka zmiana - Bella Italia Maatra i gwiazdkowa Luna - cześć
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duuuzo pracy sie zrobilo a w domu to juz padam jak przecinak i nei mam czasu na siedzenie przed kompemkompletnie zapomnialam ze wapirki juz sa od tygodnia i greys i big bang. trzeba bedzie nadrobic przez weekend. idziemy dzis na skan po poludniu sprawdzic czy Tygrys ma sie OK, trzymajcie kciuki. Nigdy bym sie nei spodziewala ze bede sie martwic tym ze za malo mi przez tydzien przybywa milego pitaku podpisuje sie pod petycja o kawowego emota
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#4101 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już chyba będę musiała wstawać o godzinę wcześniej żeby nadgonić "moje"seriale Cytat:
Cytat:
Cytat:
W sumie do skinny jeans mi się podobają ale jak to zakładać do normalnych spodniCytat:
![]() ***** kurde jak już zakupów odmawiam to źle ze mną.... koleżanka chciala mnie wyciągnąć jutro do CH a ja odmówiłam i winę zwaliłam na.... naukę żebyście widziały uśmiech na mojej buzi kiedy obliczam ile stron książki przerobiłam (efektywnie to już sprawa drugoplanowa), ile mi zostało jeszcze do zrobienia, jaki to jest procent całości i ile stron dziennie muszę jeszcze przerobić... Normalnie matematykę chyba powinnam studiwoać
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola Ty godzine wczesniej,a co ja ??? Chyba noce bede musiala zarywac
Ja czekam na prywatna praktyke,chirurgow,desper atki i to by bylo na tyle. Moze zaczne wampirki ogladac ![]() Dobrze,ze moge filmy nagrywac na dekoderze, bo w przeciwnym razie nic bym juz nie obejrzala Co do Uggow. Uwazam,ze niskim pulchnym ludziom nie pasuja aaaa wystawiam moje szpile na ebay, nie dam rady w nich chodzic, moze za duzo waze, moze nogi mi spuchly... nie wiem,ale juz wiecej nie bede probowac ich zakladac, bo tylko blazna z siebie w nich robie.
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Chore zdrowiec .Jeszcze chwila i weekend Wieczorem ide do znajomych na kolacje wiec sie zrelaksuje no i gotowanie mi dzis odpada .A relaksu i odpoczynku mi trzeba, bo juz ksiazki po angielski zaczynam pisac Przenosimy czesc bazy danych z SQL do Crystal, co zmieni wyglad raportow i musze opisac wszystko od nowa co, gdzie, jak itd. Juz wyprodukowalam prawie 40 stron a to jeszcze nie koniec . Potem bede musiala sprawdzic czy zmienili wlasciwie i czy nie mamy zadnych potworkow . A potem pewno trzeba bedzie wyprodukowac nastepny dokument z komentarzem do dokumentu I love this game .Kasza manna (skad taki nick ? ) Exeter to piekne miasto . Czasem tam bywam bo brat TZa tam mieszka. Zreszta ja nie az tak daleko ciebie, tylko 'ciut' nizej .
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Lorelei, to dzieło przypadku i ciągu skojarzeń, ale od założenia tu konta minęło 3,5 roku
więc nawet dobrze nie pamiętam. Chociaż jedno dobre, że większości się pozytywnie kojarzę Nie musicie pisać Kasza Manna, wystarczy Kasza (i tak wiadomo, o kogo chodzi )Co do Exeter, do tej pory znam je tylko z fotek, bo mój brat tam mieszka od kilku lat Przekonam się na żywo już za 2 tyg.A Ty gdzie mieszkasz? Patrząc na lokalizację, to pewnie w Nowej Zelandii, bo tam Władcę kręcili?
|
|
#4105 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
Olka- ceny rozne, balerinki ok 300, szpilki tak 500-700 funcikow.
Maatra- wcale nie jestes mala i pulchna, no chyba, ze cos sie zmienilo odkac Cie ostatni raz widzialam ![]() Ja uggow nie mam, nidgy nie mialam zreszta. Ale niektore mis ei podobaja, tzreba tylko dobrze zestawic. Najbardziej mi sie nie podoba, ja dziewczyny maja stopy poza podeszwa, moze wiecie o co mi chodzi.
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie rozczlapane bambosze ![]() WEEEEEEKEND!!
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
skan mialam na 3 a pracuje do 5 a dyrektorka do mnie
- to co? wracasz potem tak? chiba jej sie cos poprzestawialo Tygrys ma sie ok, wszystko w normie i juz sie nawet ustawil glowa w dol. byle mu sie nie odmienilo po drodze uggi mi sie nie podobaja ze wzgledu na to ze nie trzymaja ksztaltu i po jakims czasie rozczlapuja sie tak ze podeszwa w jednym miejscu a stopa w drugiej. albo to tutejsze panny tak chodza obzarlam sie neieziemsko. hamburgery i milkshake. niby wszystko domowej roboty ale i tak. a i jeszcze tarta nektarynkowa z beza
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola, to juz na pewno Tygrys nie Cheetah?
![]() Kasienko, jak ja Ci zazdroszcze tych wakacji!!! Czekam na zdjecia! Wybaczcie, ze tak po kawalku, ale nadrabiam od konca
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
ale leniwy piątek....
nawet kolację robiłam w slow cooker - po raz pierwszy! czy któraś z Was ma to urządzenie? szukam przepisów ![]() a wieczorem zamiast imprezować idę na baby sitting do sąsiadów
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

jakoś nie mogę się jeszcze ogarnąć po tak wspaniale spędzonym czasie, ciągle czasu brakuje, bo a to pranie, a to sprzątanie albo rodzice dzwonią, żeby wypytac jak było
a było super! tylko wielka szkoda,że już po wszystkim,a tyle czekania było. Paryż- bardzo ładne miasto, ale nie spodobało mi się metro, jakieś takie brudne się wydawało i dziwne, ale zabytki i wieża- cudo! Teneryfa- gorąca, że hoho 

).

ooo sorki jakos nie doczytalam, ze ty tez 'smarkata' bylas .... super ze ci juz lepiej 

.