Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 23:38   #4081
Kasienka :)
Raczkowanie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

hej dziewczyny!
ja juz po wakacyjnych wojażach, wróciliśmy w niedzielę w nocy, a w pon rano juz do pracy jakoś nie mogę się jeszcze ogarnąć po tak wspaniale spędzonym czasie, ciągle czasu brakuje, bo a to pranie, a to sprzątanie albo rodzice dzwonią, żeby wypytac jak było a było super! tylko wielka szkoda,że już po wszystkim,a tyle czekania było. Paryż- bardzo ładne miasto, ale nie spodobało mi się metro, jakieś takie brudne się wydawało i dziwne, ale zabytki i wieża- cudo! Teneryfa- gorąca, że hoho tak się spaliłam,że teraz skóra mi z pleców schodzi,ale za to się wygrzałam i pozwiedzałam też także wakacje udane!
A tu widzę,że nam sie spotkanko szykuje
kofi zazdroszczę Majorki- pięknie tam jest! Po spędzeniu tam podróży poślubnej już chyba zawsze pozostanie mi sentyment do tego miejsca ehhh woda cieplutka, biały piasek i lazurowa woda, myślę,że nie pożałujesz wyboru
Kasienka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 01:55   #4082
Bakteryika
Wtajemniczenie

ja nadraabiajac:

kofcia - super komoda! duzo daliscie? a Majorki strasznie zazdroszcze! ja tez chce na wakacje!
luno - powtorze tylo, jestem pelna podziwu! trzymam kciuki!
maatra - ja mam ten sam problem i tylko jednego szkraba do zorganizowania sie
sylwunia - mnie juz tez z fb szlag trafia, zanim sie naucze i przyzwyczaje to znowu ruski miesiac minie! wrr
kasienka - dawaj zdjecia z wojazy! cos malo cie ostatnio widac/slychac zapomnimy jak wygladasz

hej hanjah

lolcia - kuruj sie! chyba juz na przyszly tydzien sie zmowimy

kofciu - jutro chyba amerykanski xfactor sie zaczyna!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 07:31   #4083
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasienka :) Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
ja juz po wakacyjnych wojażach, wróciliśmy w niedzielę w nocy
także wakacje udane!
A tu widzę,że nam sie spotkanko szykuje
hej kasieńko!
nawet nie wyobrażasz sobie, jak Ci zazdroszczę
też bym się wygrzała teraz, gdy za oknami zaczyna się robić jesiennie....

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
ja nadraabiajac:

kasienka - dawaj zdjecia z wojazy! cos malo cie ostatnio widac/slychac zapomnimy jak wygladasz

lolcia - kuruj sie! chyba juz na przyszly tydzien sie zmowimy
jestem zła na samą siebie, że się dałam chorobie
chodzę do pracy, wyglądam jak półtorej nieszczęścia, ale dziś wieczorem jest ważna kolacja i pomagam wszystko zapiąć na ostatni guzik
a na weekend mamy zaplanowany wyjazd, więc mam nadzieję, że nie rozłoży mnie kompletnie
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 07:31   #4084
***luna
Zakorzenienie

Lola , sylwunia zdrówka
Mnie wczoraj też cos atakowało, chyba zapalenie piersi
Wzięłam trochę witamin, paracetamolu i jest lepiej
Kasieńko super, że wakacje się udały
Bakti nie jestem pewna czy jest co podziwiać i dziękuję
Faktycznie w sklepach widać, kartki swiąteczne (lekka przesada wg mnie).
Moje dziecko nie daje mi zapomnieć o nadchodzących świętach.
Juz dwa listy do mikołaja zostały 'napisane'

Jeszcze dwa dni i weekend Oby było szyyybciutko
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 09:55   #4085
Kofika13
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Bry Bry
kasienka świetnie że się wakacje udały. Czekamy na zdjęcia!
bakti za komode daliśmy 115 czy 120 f juz nie pamiętam dokładnie LOL . Czyli znosna cena
Aaa FB możesz wrócić do stRych ustawień zapytaj Loriona wie jak
Lola Luna kurujcie się

Miłego dnia
Czas do wariatowa uciekać pa pa buźki

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

bakti i know i know ale nie wiem czy mi się będzie chciało patrzeć na mordke Simonka i jego minki

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 12:48   #4086
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

bry bry

zdrowka dla chorybzd,

Kasienka zazdraszczam,

przez noc zrobilam sie jakas taka sloniowata i taczam sie jak kaczka z boku na bok, w robocie meksyk, ciagle ktoras na chorobowym, managerowie zachowuja sie jak dzieciaki, obrazaja sie ne siebie, zrzucaja wine kazdy na innego, nikt nie chce wziac za nic odpowiedzialnosci a maile pisza duzymi literami skarzac sie na siebie nawzajem. gorzej niz w piaskownicy. juz mam tak dosc tego miejsca

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 13:45   #4087
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
przez noc zrobilam sie jakas taka sloniowata i taczam sie jak kaczka z boku na bok, w robocie meksyk, ciagle ktoras na chorobowym, managerowie zachowuja sie jak dzieciaki, obrazaja sie ne siebie, zrzucaja wine kazdy na innego, nikt nie chce wziac za nic odpowiedzialnosci a maile pisza duzymi literami skarzac sie na siebie nawzajem. gorzej niz w piaskownicy. juz mam tak dosc tego miejsca
jeszcze trochę i będziesz wolna... na zawsze

już od dawna miałam napisać że chyba Ci ciężko musi być bo ostatnio bardzo oszczędna jesteś.... w słowach

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
[B]
Bakti nie jestem pewna czy jest co podziwiać i dziękuję
ojjjj jest, i jest mi wstyd że ja sama pracująca 3 dni w tygodniu i mająca cały wolny czas dla siebie jestem gorzej zorganizowana i leniwa, leniwaaaa, leniwaaaaaaaaa....

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
hej kasieńko!
nawet nie wyobrażasz sobie, jak Ci zazdroszczę
też bym się wygrzała teraz, gdy za oknami zaczyna się robić jesiennie....
ohhhh właśnie porządne wakacje przydałyby i się najbardziej, takie z dala od domu w UK i w PL, żeby móc się wyrwać, zapomnieć o wszystkich iii odpocząć......

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
ja nadraabiajac:

kofcia - super komoda! duzo daliscie? a Majorki strasznie zazdroszcze! ja tez chce na wakacje!
luno - powtorze tylo, jestem pelna podziwu! trzymam kciuki!
maatra - ja mam ten sam problem i tylko jednego szkraba do zorganizowania sie
sylwunia - mnie juz tez z fb szlag trafia, zanim sie naucze i przyzwyczaje to znowu ruski miesiac minie! wrr
a do mnie nic????

Cytat:
jak tu przyjechalam to pamietam bylo tyle fajnych ciuchow, a teraz nic porzadnego, wszystko na jedno kopyto i co roku coraz gorzej
teraz w Polsce rzeczy lepsze niż w UK, lepsze jakościowo i po przeliczeniu na funty tańsze.... Buty kupuję tylko w PL, nawet te z Deichmana za 80 zł są dla mnei lepsze niż tu za 50 czy 80 f i przede wszystkim lepszy wybór mają...

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość

a ja znowu maila z powiadomieniem nie dostalam
to chyba jakas mala wyprzedaz, bo sklepy normalnie czynne od 9,a nie 5. Tak czy siak POJADE sprawdzic
************************* *
tragiczna pogoda !!!
zeby dostać zaproszenie na VIp sale musisz zamówić przez internet rzeczy za jakąś tam kwotę i 70% z zamówionych rzeczy nie oddasz... Gdzieś to kiedys cyztałam...

ale nei masz czego żałować, to była żałosna wyprzedaż.... Nic konkretnego (no może za ich zestawami obiadowymi dla 4 osob za 15 f- ładne były) Ubrania kiepskie, maly wybor z tej kolekcji, chyba tylko to co w sklepie nie schodziło.

ehhh pospałam dzisiaj sobie.. prawie do 10. nie wiem co mnie tak zmorzyło... czy organizm wykończony czy psychika...

Baaaardzo busy dzień wczoraj miałam, zostałam 1,5 h więcej po pracy i wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli, nawet menagerka chciała mnei obsłużyć i kawe i cos do jedzenia zrobic ... (ale jak coś ważnego jest do skonczenia na juz to wole zostac i konczyc niz komus w inne rece to oddawac)... tęsknię za starą pracą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 13:50   #4088
Kasza Manna
Zakorzenienie

Czy dobrze widzę, że wątek jest "zagarnięty" dla wyspiarskich wizażanek ? Po zamknięciu "Anglii III" powstała seria kawowa?

Powoli nastawiam się na przeprowadzkę, na początku października dołączę do Was, ale nie z Polski, a z Włoch, prosto z miasta śmieci, pizzy, mafii i makaronu . Będę mieszkać w Exeter, szkoda, że to mało oblegany przez Wizażanki region.

Jak tam u Was z pogodą? Muszę przygotować się na szok termiczny
Stary 2011-09-22, 19:25   #4089
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Dziewczyny dzieki za zyczenia zdrowka- ja juz dzisiaj sie czuje ok. Jakbym wogole chora nie byla. Naleze do szczesliwych osob, ktore choruje gora 2-3 dni, a potem jak reka odjal.
Teraz siwetuje poczatek weekendu pijac wino

Kofika- zabierz mnie ze soba na Majorke Dzisiaj TZ stwierdzil, ze chce mi cos kupic na urodziny, mimo iz wczesniej ustalilismy, ze idziemy do kina i na kolacje. No to mu powiedzialam, ze chce czerwone buty od Jimmiego Choo. Cena mu sie jednak nie spodobala No coz musialam sie zgodzic na zakupy w normalnych sklepach.

Kasza Manna- hej- to jest 5 czesc watku Anglia, po Anglia 3 mialysmy jeszcze jeden watek o innej nazwie- Anglia nam sie znudzila

Ja jestem bardzo zorganizowana w pracy, w domu zalezy od nastroju Czasami tak, a czasami kompletny chaos.

Wiola trzymaj sie, juz niedlugo.

Olka ja nigdy nie oddaje swojej pracy innym- moja najwieksza wada jest chyba to, ze uwazam, ze jak ja czegos nie zrobie to nie bedzie to zrobione dobrze, nawet te najglupsze, najprostsze rzeczy. Moj szef mi ciagle mowi, zebym oddala to co najprostsze mojej wspolpracownicy, bo mam coraz wiecej obowiazkow, ale poki sie wyrabiam w ciagu dnia, nie mam najmniejszego zamiaru. Zreszta sa dni, ze mi sie nudzi, dopiero by bylo. A jak mam za duzo do zrobienia naraz to wole przyjsc w wolny dzien i skonczyc sama, albo tak jak Ty zostac niz oddac.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 19:40   #4090
Kasza Manna
Zakorzenienie

Tak, tak, zauważyłam, że to już druga część z kawą w tytule Więc przyłączam się, bo akurat sobie parzę

P.S. ciekawe, dlaczego Wizaż ma mnóstwo alkoholowych emotikonów, a żadnego z kawą później powstaje stereotyp Polaka pijaka
Stary 2011-09-22, 20:24   #4091
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Tak, tak, zauważyłam, że to już druga część z kawą w tytule Więc przyłączam się, bo akurat sobie parzę

P.S. ciekawe, dlaczego Wizaż ma mnóstwo alkoholowych emotikonów, a żadnego z kawą później powstaje stereotyp Polaka pijaka ;)
Lol- tu nie o kawe chodzi, pod koniec 3 czesci jest wyjasnienie co KAWA znaczy

Stary 2011-09-22, 20:26   #4092
***luna
Zakorzenienie

Hej kasza manna

Olu ja się nauczyłam delegować zwłaszcza, że swoją pracę tylko lubię jakby była moją pasją to pewnie bym też jej nie przekazywała
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:36   #4093
Kasza Manna
Zakorzenienie

Już biegnę do trójeczki nadrobić

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Klub Anonimowych Wizazowych Alkoholiczek Może być w sumie przez ostatnie różnorakie mistrzostwa dużo alko się u mnie spożywa
Stary 2011-09-22, 22:14   #4094
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:

Powoli nastawiam się na przeprowadzkę, na początku października dołączę do Was, ale nie z Polski, a z Włoch, prosto z miasta śmieci, pizzy, mafii i makaronu . Będę mieszkać w Exeter, szkoda, że to mało oblegany przez Wizażanki region.

Jak tam u Was z pogodą? Muszę przygotować się na szok termiczny
hej
a coz cie na wyspy sprowadza
pogoda fajna wprawdzie jest dosyc chilly ale sloneczko swieci

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieki za zyczenia zdrowka- ja juz dzisiaj sie czuje ok. Jakbym wogole chora nie byla. Naleze do szczesliwych osob, ktore choruje gora 2-3 dni, a potem jak reka odjal.
Teraz siwetuje poczatek weekendu pijac wino
ooo sorki jakos nie doczytalam, ze ty tez 'smarkata' bylas .... super ze ci juz lepiej

Cytat:
Kofika- zabierz mnie ze soba na Majorke Dzisiaj TZ stwierdzil, ze chce mi cos kupic na urodziny, mimo iz wczesniej ustalilismy, ze idziemy do kina i na kolacje. No to mu powiedzialam, ze chce czerwone buty od Jimmiego Choo. Cena mu sie jednak nie spodobala No coz musialam sie zgodzic na zakupy w normalnych sklepach.
whoop whoop pakuj sie i jademy
Jimmiego Choo po co mu cene pokazywalas, trzebabylo zabrac do sklepu .......

Cytat:
ja nigdy nie oddaje swojej pracy innym- moja najwieksza wada jest chyba to, ze uwazam, ze jak ja czegos nie zrobie to nie bedzie to zrobione dobrze, nawet te najglupsze, najprostsze rzeczy.
to dokladnie JA
Cytat:

P.S. ciekawe, dlaczego Wizaż ma mnóstwo alkoholowych emotikonów, a żadnego z kawą później powstaje stereotyp Polaka pijaka

prawda
wnoszę o kawowego emotikona

a ja mialam dzis taki dzien, ze po pracy zatrzymalam sie u kulezanki na lampke wina
chala, ze jutro juz piatek

poki co hamerykanski xfactor .... (jednak ogladam )
a pozniej celebrity juice

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-09-22, 22:30   #4095
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przyjeżdżam do pracy ( kto by się spodziewał), bo w IT jest trudno, zwłaszcza bez znajomości włoskiego (podstaw nie liczę). A już na pd Włoch baaaardzo trudno. TŻ tu zostaje , więc pewnie będę smęcić , ale co poradzić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 22:34   #4096
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Kofcia- lampka wina na koniec zlego dnia jak najbardziej potrzebna. A sklep J.Choo to nawet nie gdzie jest najblizszy. TZ by chyba zawalu dostal jakby mial tyle za buty zaplacic Sama sobie kiedys kupie.

Stary 2011-09-22, 22:58   #4097
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjeżdżam do pracy ( kto by się spodziewał), bo w IT jest trudno, zwłaszcza bez znajomości włoskiego (podstaw nie liczę). A już na pd Włoch baaaardzo trudno. TŻ tu zostaje , więc pewnie będę smęcić , ale co poradzić.
mmm..... sie tak zapytalam

Cytat:
Kofcia- lampka wina na koniec zlego dnia jak najbardziej potrzebna. A sklep J.Choo to nawet nie gdzie jest najblizszy. TZ by chyba zawalu dostal jakby mial tyle za buty zaplacic Sama sobie kiedys kupie.
hehheh moj pewnie tez ..... wiec poki co podeslalam mu stronke z UGGami

Albert Einstein
Stary 2011-09-22, 23:34   #4098
maatra
Wtajemniczenie

Ola ja tylko dla dzieciakow po spodnie,bluzy,bielzzne i skarpetki. Standardowo. W sobote pojade.

Kasienka witaj,witaj. czekamy na fotki.

Kasza manna czesc

Kofika dobre uggi nie sa zle

Zdrowka dziewczyny Moj Tz tez chory. Musielismy wyjazd do Blackpoolu przelozyc na przyszly weekend
Jutro kuzynka z mezem w gipsie przyjezdza, moze sie troche rozerwe . ostatnio kazdy dzien wyglada tak samo.
Stary 2011-09-23, 00:02   #4099
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
mmm..... sie tak zapytalam
spodziewam się, że nie raz będę w ciągu następnych miesięcy pytana, skąd taka zmiana - Bella Italia na Wielką Brytfannę
Maatra i gwiazdkowa Luna - cześć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 09:38   #4100
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
już od dawna miałam napisać że chyba Ci ciężko musi być bo ostatnio bardzo oszczędna jesteś.... w słowach
znaczy cisza i spokoj? duuuzo pracy sie zrobilo a w domu to juz padam jak przecinak i nei mam czasu na siedzenie przed kompem

kompletnie zapomnialam ze wapirki juz sa od tygodnia i greys i big bang. trzeba bedzie nadrobic przez weekend.

idziemy dzis na skan po poludniu sprawdzic czy Tygrys ma sie OK, trzymajcie kciuki. Nigdy bym sie nei spodziewala ze bede sie martwic tym ze za malo mi przez tydzien przybywa

milego pitaku

podpisuje sie pod petycja o kawowego emota

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-23, 10:35   #4101
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
znaczy cisza i spokoj? duuuzo pracy sie zrobilo a w domu to juz padam jak przecinak i nei mam czasu na siedzenie przed kompem

kompletnie zapomnialam ze wapirki juz sa od tygodnia i greys i big bang. trzeba bedzie nadrobic przez weekend.
Wiolqn będzie dobrze

Teraz to już chyba będę musiała wstawać o godzinę wcześniej żeby nadgonić "moje"seriale

Cytat:
spodziewam się, że nie raz będę w ciągu następnych miesięcy pytana, skąd taka zmiana - Bella Italia na Wielką Brytfannę

Cytat:
Ola ja tylko dla dzieciakow po spodnie,bluzy,bielzzne i skarpetki. Standardowo. W sobote pojade.
Kofika dobre uggi nie sa zle
Cytat:

hehheh moj pewnie tez ..... wiec poki co podeslalam mu stronke z UGGami
rozpoczniemy pogawędkę o zaletach i wadach ugów?? W sumie do skinny jeans mi się podobają ale jak to zakładać do normalnych spodni

Cytat:
hej

pogoda fajna wprawdzie jest dosyc chilly ale sloneczko swieci

Jimmiego Choo po co mu cene pokazywalas, trzebabylo zabrac do sklepu .......:
o jakiej cenie mówimy??

kurde jak już zakupów odmawiam to źle ze mną.... koleżanka chciala mnie wyciągnąć jutro do CH a ja odmówiłam i winę zwaliłam na.... naukę to do mnie nie podobne....

żebyście widziały uśmiech na mojej buzi kiedy obliczam ile stron książki przerobiłam (efektywnie to już sprawa drugoplanowa), ile mi zostało jeszcze do zrobienia, jaki to jest procent całości i ile stron dziennie muszę jeszcze przerobić...

Normalnie matematykę chyba powinnam studiwoać
Stary 2011-09-23, 11:03   #4102
maatra
Wtajemniczenie

Ola Ty godzine wczesniej,a co ja ??? Chyba noce bede musiala zarywac
Ja czekam na prywatna praktyke,chirurgow,desper atki i to by bylo na tyle. Moze zaczne wampirki ogladac
Dobrze,ze moge filmy nagrywac na dekoderze, bo w przeciwnym razie nic bym juz nie obejrzala

Co do Uggow. Uwazam,ze niskim pulchnym ludziom nie pasuja Dlatego ja takich nie mam

aaaa wystawiam moje szpile na ebay, nie dam rady w nich chodzic, moze za duzo waze, moze nogi mi spuchly... nie wiem,ale juz wiecej nie bede probowac ich zakladac, bo tylko blazna z siebie w nich robie.
Stary 2011-09-23, 16:09   #4103
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Co do Uggow. Uwazam,ze niskim pulchnym ludziom nie pasuja Dlatego ja takich nie mam
Ulica zdaje sie uwazac zupelnie inaczej .

Chore zdrowiec zdrowe ... tak trzymac .

Jeszcze chwila i weekend .
Wieczorem ide do znajomych na kolacje wiec sie zrelaksuje no i gotowanie mi dzis odpada .

A relaksu i odpoczynku mi trzeba, bo juz ksiazki po angielski zaczynam pisac .
Przenosimy czesc bazy danych z SQL do Crystal, co zmieni wyglad raportow i musze opisac wszystko od nowa co, gdzie, jak itd. Juz wyprodukowalam prawie 40 stron a to jeszcze nie koniec .
Potem bede musiala sprawdzic czy zmienili wlasciwie i czy nie mamy zadnych potworkow . A potem pewno trzeba bedzie wyprodukowac nastepny dokument z komentarzem do dokumentu .
I love this game .

Kasza manna (skad taki nick ? ) Exeter to piekne miasto. Czasem tam bywam bo brat TZa tam mieszka. Zreszta ja nie az tak daleko ciebie, tylko 'ciut' nizej .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:33   #4104
Kasza Manna
Zakorzenienie

Lorelei, to dzieło przypadku i ciągu skojarzeń, ale od założenia tu konta minęło 3,5 roku więc nawet dobrze nie pamiętam. Chociaż jedno dobre, że większości się pozytywnie kojarzę
Nie musicie pisać Kasza Manna, wystarczy Kasza (i tak wiadomo, o kogo chodzi )

Co do Exeter, do tej pory znam je tylko z fotek, bo mój brat tam mieszka od kilku lat Przekonam się na żywo już za 2 tyg.
A Ty gdzie mieszkasz? Patrząc na lokalizację, to pewnie w Nowej Zelandii, bo tam Władcę kręcili?
Stary 2011-09-23, 16:48   #4105
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
A Ty gdzie mieszkasz? Patrząc na lokalizację, to pewnie w Nowej Zelandii, bo tam Władcę kręcili?
no bylas blisko .

Kornwalia byla podobno dla Tolkiena pierwowzorem krainy Hobbitow .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:56   #4106
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Olka- ceny rozne, balerinki ok 300, szpilki tak 500-700 funcikow.

Maatra- wcale nie jestes mala i pulchna, no chyba, ze cos sie zmienilo odkac Cie ostatni raz widzialam
Ja uggow nie mam, nidgy nie mialam zreszta. Ale niektore mis ei podobaja, tzreba tylko dobrze zestawic. Najbardziej mi sie nie podoba, ja dziewczyny maja stopy poza podeszwa, moze wiecie o co mi chodzi.

Stary 2011-09-23, 18:38   #4107
szperrr
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej mi sie nie podoba, ja dziewczyny maja stopy poza podeszwa, moze wiecie o co mi chodzi.
o tak... takie rozczlapane bambosze

WEEEEEEKEND!!
Stary 2011-09-23, 19:17   #4108
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

skan mialam na 3 a pracuje do 5 a dyrektorka do mnie
- to co? wracasz potem tak?
chiba jej sie cos poprzestawialo

Tygrys ma sie ok, wszystko w normie i juz sie nawet ustawil glowa w dol. byle mu sie nie odmienilo po drodze

uggi mi sie nie podobaja ze wzgledu na to ze nie trzymaja ksztaltu i po jakims czasie rozczlapuja sie tak ze podeszwa w jednym miejscu a stopa w drugiej. albo to tutejsze panny tak chodza

obzarlam sie neieziemsko. hamburgery i milkshake. niby wszystko domowej roboty ale i tak. a i jeszcze tarta nektarynkowa z beza

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-23, 19:46   #4109
szperrr
Zakorzenienie

Wiola, to juz na pewno Tygrys nie Cheetah?

Kasienko, jak ja Ci zazdroszcze tych wakacji!!! Czekam na zdjecia!

Wybaczcie, ze tak po kawalku, ale nadrabiam od konca
Stary 2011-09-23, 19:51   #4110
little_ola
Zakorzenienie

ale leniwy piątek....
nawet kolację robiłam w slow cooker - po raz pierwszy!
czy któraś z Was ma to urządzenie? szukam przepisów

a wieczorem zamiast imprezować idę na baby sitting do sąsiadów
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości