![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() wlasnie patrzylam na pranie, juz prawie wyschlo. na termometrze mamy juz +13,7 ![]() szzcerze, to tez wole zakupy w ciuchach niz galerie. bardziej zadowolona jestem jak cos trafie fajnego i za mala kase, niz kupujac cos nowego. tzn pewnie, ze sie ciesze jak cos sobie nowego kupie, ale jakos inaczej na to patrze. pozatym taki ciuch noszony to od razu wiem, czy sie nie zmechaci, rozciagnie czy zbiegnie, bo zazwyczaj to juz byl prany. wrzucam fotki wiosennej kurtki jaka trafilam dla B. widzialam ja kilka dni wczesniej i byla za 35zl, ale jak na uzywke, to za duzo dla mnie. wiec ja olalam. przyszlam kilka dni pozniej i byla przecena -70%, takze zakupilam w sumie za niecale 9zl ![]() kurtka z nexta na 4-5lat, 110cm. takiego czegos wlasnie szukalam ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-09 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
uff,jestem.
obiad zjadłyśmy, padłam przy kawce, wreeeeeeeeszcie ![]() rozmowa dziś ok. pytania standardowe. za tydzień zadzwonią i poinformują mnie czy będzie drugi etap. bo to wiecie firma gajerki, dziewczyny koszule,spódnice itp. no i proces rekrutacji bardziej rozbudowany,a przecież tak naprawdę obowiązki jak wszędzie ![]() ![]() ![]() M1 zaliczone. też wybrałam Walky ![]() cena oczywiście 39zł,bo to buty na kilka tygodni, wolę nie łudzić się,że we wrześniu będą dobre bo jeszcze tak się nie zdarzyło ![]() ![]() a na 17stą jeszcze ginekolog. na szczęscie na osiedlu obok, tylko znowu muszę iść z Igą i przy niej się rozwalać na fotelu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() fajne butki, widze ze postawiłyscie na sportowe ![]() Anisia Ty powiedz Piotrusiowi zeby sie nie wygłupiał z chorobskiem bo w piątek ma randke z Wiki ![]()
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iga ma aż jedną. w ogóle jej kiecek nie kupuję kurczę, do przedszkola niewygodne, w domu niewygodne. jedynie w lato rzeczywiście nosi spódniczki bo wtedy rzeczywiście są wygodne, i przewiew jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
oo buty na tapecie
![]() biopsja CIENKOigłowa nie jest robiona cienką igłą ![]() ![]() ![]() wyniki za ok 2 tyg. można dzwonić za tydz. czasem są wcześniej ![]() ![]() bardzo ładna ta sukienka Veronko ![]() ![]() panienka sofijowa narobiła dziś lekkiej siary na tańcach ![]() Jowisz mam nadzieję, ze pani poważna zaprosi na etap 2gi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia jesteś moim guru, padłabym tam jak kawka na tej biopsji ![]() ![]() Pochwal się proszę torebką i pierścionkiem ![]()
#4088 |
Zakorzenienie
|
Wersta
![]() ![]() dobrze ze juz po biopsji, trzymam ![]() Jowisz, Wiki w zeszłym roku tez latała w tenisóweczkach do kiecek ale jak trzeba było na jakąś wizitę isc to juz jakos gorzej. W sumie moze z 5 razy by sie przydały wiec w tym roku kupiłam. Duza juz jest wiec moze czesciej będzie elegantka ![]() Veronko ja tez uwielbiam takie kiecki ![]() ![]()
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyobrażam sobie jak się babcie i pozostała rodzina za nią stęknili ![]() Kasiu ja zdecydowałam sama ![]() Wersta to pocierpiałaś, niedobrze. bardzo proszę o pokazanie zakupów ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-09 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
wkleję linki, a jak naładuję baterię to cyknę
http://www.coccinelle.com/experience...tskay=ED43EAD7 torebka ta niebieska na dole ![]() http://3.bp.blogspot.com/_VQjjsVY2n-...Y/s1600/f1.jpg pierścionek z takim wzorem. najgorsze jest to, że upatrzyłam kolejną torbę i kolczyki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
hej witam
nie doczytałam was do końca //bo za bardzo nie mam czasu Ale chcę się z wami podzielić smutną nowiną ![]() pamiętacie jak wam pisałam o tej dziewczynie co zachorowała na tą wstrętną grypę i robili jej cesarkę // była 2 tyg w śpiączce w poniedziałek wieczorem umarła a jutro ma pogrzeb /a i będzie skremowana ze względu na zakaźną chorobę ciężko mi na duszy ![]() ![]() ![]() tak mi żal tej dziewczyny miała 29 lat zostawiła 2 letnie i 2 tyg. dziecko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mi się podobają na lato jeszcze kiecki rozkloszowane, w kontrafałdy, z paskiem w pasie
![]() a ostatnio nabyłam tanią maskarę do rzęs http://www.eveline.com.pl/product/id...j%C4%85ce.html chciałam przetestować te silikonowe szczoteczki jak dla mnie za 10 zł, maskara spełnia moje oczekiwania dość dobrze robi mi firankę rzęs z moich mikrych okrawków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Kristi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
padam na pysk. na szczęście Iga już w łóżku. a jutro po tygodniu idzie do przedszkola
![]() u mnie gin: wizyta + usg dowcipne, przy okazji piersi zawsze bada kosztuje 150zł ![]() to straszne jakie tragedie ludzi dotykają ![]() edit. nie cierpię nieelastycznych sprzedawców. kurtka wygrana,a na zakońćzenie aukcji swetra muszę czekać jeszcze 6 dni bo nie kończy aukcji przed czasem (tylko ja licytuję ofkors i cena wyjściowa moim zdaniem już bardzo satysfakcjonująca). moja wina bo nie spytałam wcześniej i nie spojrzałam na datę. niby nie pali się,bo zimno jeszcze ale nie lubię,grrrr Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-09 o 19:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Echhhhh Kristi okropnie to smutne
![]() ![]() Moje młode już od 45 min śpi, a ja standardowo czekam na małża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
OMG, Kristi...to okropne
![]() ![]() ![]() ![]() Wersta - dzielna byłaś ![]() ![]() i bardzo dobrze, że sie pocieszyłaś zakupkami - są boskie ![]() ![]() Zocha i jej teksty ![]() Veronka - niezły zakup upolowałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Anka - zazdroszczę ci tego turkusowego płaszczyka jak nie wiem ![]() ![]() Jowiszowa - za 2 etap ![]() butki dla Igi wypaśne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() więc w tym roku też jej takie kupię i koniecznie baleriny bo tego bardzo brakowało mojej elegantce do spódniczek ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-03-09 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
ja po kościółku /księżulek mi czoło pobrudził
\i Karolek chodzi i pyta dzie byłaś, jaki cądz cię pobudził co do tej dziewczyny to wam powiem że ona była jedynaczką, była tak wychuchana, wypieszczona,że dla mnie to jest nie możliwe jak można tak wychować dziecko//nie żeby była złym człowiekiem, była dobra, miła, ale co tylko sobie uznała to tak musiało być //rodzice koło niej skakali i robili co ona chce - aż do teraz. Ja wiem że rodzice kierowali się tylko miłością. I wiem jak im jest teraz ciężko //jak można przeżyć utratę jedynego,kochanego dziecka //dla mnie to jest nie pojęte ![]() ![]() mam nadzieję że się w miarę szybko otrząsną i życzę im dużo sił / |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Kristi o matko
![]() ![]() ![]() Werstunia zabiłaś mnie, pierścionek boski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jowisz mnie też takie coś wkurza. ![]()
#4101 |
Zakorzenienie
|
To tak jak mój
![]() Aaaaaa no właśnie... Wersta, trzymam kciuki za wyniki ![]() ![]() ![]() Torba boska!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Torba jest przepiekna. i ma świetny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o pomoc
Krystiankowi od dłuższego czasu pęka dolna warga i za chiny nie mogę mu tego doleczyć //już chyba wszystkiego próbowałam czy znacie jakąś dobrą metodę /dobry środek na tą przypadłość |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
kristi, kup w rossmanie carmex i niech smaruje dosc czesto
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() przed 19.00 mial 39.8 a on se ze mna zartowal, gadal do mnie szeptem ![]() ma apetyt, wszystko normalnie tylko goraczka go dzis atakuje ![]() nie wiem, czy leciec do lekarza czy czekac ![]()
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Anisia przy takiej temperaturze ja bym leciała do lekarza, bo strasznie wysoka ta gorączka... ale ja panikara jestem z wiadomych względów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
Anisia ja bym szła, toż to prawie 40.niedawno miałam przy grypie i byłam niemal nieprzytomna
![]() Dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Anisia a czemu w rossmanie - tylko tam to idzie kupić
co do temp. to na samą temp. doktorka i tak nic nie da każe zbijać, schładzać, poić, no chyba że ma gardło zawalone to inna sprawa, Ale jak mówisz że on ma apetyt i nawet humor to może faktycznie zęby Zobaczysz jak jutro nadal będzie gorączkował to przecież możesz zadzwonić i się zapytać, co masz zrobić Życzę Piterkowi by mu w końcu wyszły te piątki i miał już spokój |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Piotrek mnie do takich tempek przyzwyczail, najwyzsza jaka u niego zanotowalam to byla 41.3
ale to kiedys, teraz bylo 39.8, po podaniu czopka panadol hasco 250mg, po 5 minutach 2 stopnie mniej. Mozliwe ze termometr cos oszukuje ![]() Kristi, w rossmanie jest i w aptekach tez. Ale w rossku zaplacisz mniej ![]() Domowa metoda to grubo usta smarowac miodem prawdziwym, najlepiej na noc.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.