|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() ![]() A na wątku to już tęsknoty za Tobą były ![]() ![]() egwene- super, że parka ![]() ![]() ![]() ![]() alexa- przykro mi ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-06-07 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja już też wróciłam. Było pięknie, ale wszytko co dobre kończy się szybko... Mam jeszcze urlop do końca tygodnia, ale wybieram się do rodziców. Będę robić porządki ogrodowe. Planuję nowy skalniak. ![]() Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciukaski! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Wtajemniczenie
|
hejka dziewczyny widze ze paulinaizabela juz po wakacjach to super
![]() u nas nudy,ciagle czekamy poza tym ze mala juz ma coraz mniej miejsca i widze jej kazdy ruch praktycznie to doszly kolejne dolegliwosc ostatniego miesiaca.. w te upaly jest tak ciezko ,nie moge oddychac i nie wiem co ja zrobie chyba zejde do pywnicy i posiedze tam wiekszosc dnia bo juz masakra.... ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- tincia a ty niedlugo tez zapewne poznasz plec swojego skarbka ![]()
#4084 | ||
Zakorzenienie
|
Witam z kawką
![]() Ale zazdroszczę Wam pogody...u mnie 13 stopni i na szczęście nie pada...a;e prognozy sa przerażające...codziennie 12 stopni, a w nocy 5 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co tam wogóle u Ciebie?? ![]() Cytat:
![]() Współczuję, że tak ciężko przechodzisz upały, ale jeszcze 3 tygodnie i malutka ędzie na świecie ![]() ![]() Tincia ![]() Miło, że tęskniłyście, ja się też zastanawiałam co tu słychać, czy są nowe fasolki... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie staraczki.
Musze stwierdzic, ze niezle tutaj wypisujecie, bo ja juz nie nadazam was czytac. Co wy robicie ze macie tyle czasu? Ja jestem zabiegana ze ciagle mi brakuje czasu? Z checia podpisala bym petycje o wydluzenie doby. Moje cialo jest tak nasztrycowane adrenalina i stresem ostatnio ze co sie tu dziwic ze narazie z potomstwa nici. Ostatnio rozmawiamy do pluszowego misia - to juz chyba lekka przesada. Nie jestesmy osobami ktore otwracie o staraniach moga mowic, ale nie da sie ukryc, ze oboje pragniemy powiekszyc rodzine, zanim sie zestarzejemy i dzidzia na spacer chodzic bedziemy juz o lasce. U nas kolejny @ i nic. Juz zaczelo mnie irytowac pytanie TZ: A Ty znowu okres dostalas? Jutro wizyta u lekarza wiec zobaczymy co on na to? Prosze zwolnijcie tempo bo wogole was nie bede mogla podczytac. Pozdrawiam serdecznie i zycze sukcesow- fasolkowych;-)
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka ![]() Przykro mi, że @ przylazła ![]() ![]() teraz to jest tu spokój na maksa...ale bywały czasy, że i 4 strony dziennie naskrobałyśmy ![]() jak chcesz to dopiszę Cię do listy staraczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Raczkowanie
|
Ja nieśmiało witam was wszystkie...
![]() Chciałabym "dołączyć" do was - bo jak wiadomo, to w grupie raźniej ![]() Widzę, że już niektóre z Was się urlopują - zazdroszczę ![]() Ja mam dopiero urlop zaplanowany na koniec lipca... Jeszcze prawie 2 miesiące ![]() Z mężem mamy nadzieję, że w końcu na tych wakacjach będę 2 w jednym - i oby się udało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4089 |
Raczkowanie
|
Dziękuję! W sumie się przydadzą, gdyż mam mieć za kilka dni piewszą inseminację, i powiem szczerze, że się trochę boję
![]()
#4090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() to fakt w grupie raźniej a tym bardzie w takiej jak tu grupie wsparcia ![]() Trzymam kciuki, żeby się IUI udało ![]() gdzie się wybieracie na urlop?? Cytat:
![]() ![]() Co tu takie pustki?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My jedziemy na spływ kajakowy na Pojezierze Drawskie, a potem poplątać się trochę po Kaszubach i po wybrzeżu. Niby nic szałowego, ale właśnie 2 lata temu w ten sposób spędziliśmy nasze pierwsze wspólne wakacje (tylko w innej części Polski) i było po prostu rewelacyjnie, dlatego teraz chcemy zrobić coś podobnego ![]() A Ty gdzie właściwie byłaś na urlopie, pochwal się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o fajnie ![]() ![]() Byliśmy na tydzień na Fuerteventurze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie kilka dni - byliśmy z mężem u mojej mamy i nie miałam dostępu do internetu. Paulinko ale fajnie, że wróciłaś ![]() ![]() ![]() Alexa strasznie mi przykro Kochana, że to okropne zapalenie Cię dopadło ![]() ![]() Tincia bardzo dziękuję za fluidka ![]() ![]() ![]() Tacca ale fajnie, że zajrzałaś ![]() Egwene serdecznie gratuluję parki ![]() ![]() Rinco fajne masz plany na wakacje ![]() ![]() Roksiakb witam ![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn, które miały HSG: czy zabierałyście coś do szpitala np. koszulę nocną? Mam mieć to badanie we wtorek i nie wiem czy mam zabrać czy nie, a nie zapytałam doktorka ![]() ![]()
#4095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() paulinka i tacca mam nadzieje ze wypoczete jestescie, zazdroszcze Wam trochę tych urlopików....... mnie ta pogoda pomału wykonczy, puchną mi stopy i dlonie, jak balony wygladaja; chciałam kupic sandalki wkładane ale bez szans na zmierzenie i stwierdziłam ze pewnie mnie beda obcierac, wiec muszę sie przemeczyc z zapinanymi, chociaz coraz ciężej mi zapinać.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 1, last @ 8,05 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 26, last @ 17,05 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 43, last @ 21,05 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 13, last @ 24,05 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 31, last @ 24,05 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 27, last @ 4,06 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() Agawaa a co tam u Ciebie? pewnie juz dawno po wizycie u gina, napisz c słychać, zrzucę Cię na dół ![]() Irmusia trzymam kciuki za nowy cykl ![]() Magdulec bidulko się męczysz w te upały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak... w sumie to juz na ostatnim usg na to liczyłam, ale nasz dzidziol ma inny plan
![]() ![]() Tacca- masz świetne zamiłowanie. Mi się marzy mieć w przyszłości kawałek ogródeczka - nie musi być wielki ale ładny. I sama chciałabym zrobić jakiegoś skalniaczka... ale to pewnie za kupe lat, jak się czegoś dorobimy ![]() kamsi- a mi brakuje czasu i... adrenaliny... mam tempo ze wszystkim, masakra... najlepsze "żywczykowe" godziny spędzam w pracy, a później kiedy muszę się uczyć i podziałać w domu, to już wypluta jestem... roksiakb- zatem ![]() My urlop mamy zaplanowany koniec lipca,początek sierpnia. Za względu na ciąże wymyśliliśmy, że będzie to polskie morze nasze kochane, ale Tż jak zobaczył ceny noclegów to zaczął mieszać, że tyle kasy nad polskie.... bo ja chciałam na co najmniej 10dni... No i teraz nie wiem. Zapytam na wizycie jak tam u mnie z lataniemw tym terminie będzie :P Bo może jednak jakaś bułgaria... ![]() Magdulec- taakie uroki ciąży. Mi na razie nic nie "puchnie', ale mam swoje inne dolegliwości... AZS- szału idzie dostać, ehhh... No, ale cóż, nikt nie mówił, że zawsze będzie łatwo i przyjemnie ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-06-09 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Cześc kochane
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakieś przecucia są? imiona już macie? Trzymam kciuki za wymarzony urlop ![]() Cytat:
![]() Nasz już płeć dzidziolka?? Co tam u Ciebie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Będziemyt mieli synka
![]()
![]() |
#4101 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie caroline... też sprawdzałam czy jesteś pokolorowana na liście
![]() Nie mam przeczuć, wiemy co chcemy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4102 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() zaraz Cię pokoloruję ![]() Tincia to trzymam kciuki, żey było to co chcecie ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 1, last @ 8,05 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 26, last @ 17,05 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 43, last @ 21,05 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 13, last @ 24,05 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 31, last @ 24,05 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 27, last @ 4,06 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Wtajemniczenie
|
Paulinko, ja to zawsze mówie, że kciuki zdradzają
![]() ![]() Właśnie poszłam się przejść w koło osiedla, bo tak mi się owoców chciało i w jednym miejscu dorwałam panią z truskawkami ![]() ![]()
#4104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na przerwie się zaopatrzyłam w truskawki i wcinam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
Paulinaizabela, staramy się 3.5 roku o dzidzię - tak, możesz mnie dopisać do listy
![]() Roksana, 24l. śląsk, cykl 42, ostatnia @ 05.06.11 Na urlop jedziemy nad polskie morze ![]() Irmusia81 , inseminaję będę miała w Provicie w Katowicach. Ja miałam sono HSG, i nie musiałam brać koszuli - wszystko trwało ok. 0.5 godzinki, a badania na anty HCG musiałam zrobić - są ważne 30 dni. magdulec,rinco również dzięki za kciukasy - na pewno się przydadzą ![]() ![]() Gratuluję!! (to największe marzenie mojego męża - syn hehe)
Jak na razie nadal pozostaje nadzieja... Edytowane przez roksiakb Czas edycji: 2011-06-09 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Roksiakb - to prawie tyle cykli się staracie co i ja.
![]() |
#4108 |
Raczkowanie
|
Czyli śmiało mogę powiedzieć, że "rozumiemy się doskonale"
![]()
#4109 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
No i chyba jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie. Z tym, że ja nie miałam HSG a laparoskopię. A wiesz z jakiego powodu nie możesz zajść w ciążę? Jakieś diagnozy już postawione?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.