Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 21:54   #4081
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Przed chwilą zaaplikowałam sobie nowy krem solutions ten zielony (próbka; naturalna ochrona). Mam wrażenie, że to stary Witalność natury (Liiv Botanicals) na noc tylko w nowej szacie graficznej...

Też chciałabym więcej jasnych odcieni szminek Mamuśka zakupiła Młodej z UCR Cappuccino, bo chciała taką szminkę, która rozjaśni jej usta, ale to nie to W sumie Siostra jeszcze jej nie widziała, ale odnoszę wrażenie, że nie spodoba jej się. Dla mnie też mogłaby być ciut jaśniejsza, ale i tak ją przygarnę, bo cudownie się nią maluje usta
Bo to zielone Solutions miało być "dla klientek używających Liiv Botanicals" na zastępstwo właśnie
Szminkę UCR Cappuccino używałam przez lata,i bardzo ją lubię do tej pory,teraz jednak przeszłam na jaśniejsze Nude Perfection

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Sarunieczka, masz już Kryśkę? bo z tego co pamiętam bardzo chciałaś ją mieć. Zamówiłaś??
Oj tak,wiem,nagadałam się o Kryśce sporo,ale nie zamówiłam jej bo:
-zdjęcia z rosyjskiego forum troszkę mnie rozczarowały
-wpadła mi w oko inna torebka,a ze również jasna,tamta wygrała przetarg chodzi o torebkę o podobnej nazwie,Karina z kat.08,ją będę mieć na 1000%
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:09   #4082
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Chciałam zapytać o ten program "gorączka złota" czy jesli spelnilam warunki z kat 5 i 6, czyli mialam zamowienia powyzej wymaganej kwoty to moge zamowic w kat 07 wode rare gold i zestaw bizuterii na raz czy musze to zamowic w ciagu trwania kat 06 - wode i pozniej bizuterie? bo juz zlozylam zamowienia z kat 06 i zapomnialam calkiem o zamowieniu wody a wiecej zamowien z tego kat nie bede miec..... Pomozecie?
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:11   #4083
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Oj tak,wiem,nagadałam się o Kryśce sporo,ale nie zamówiłam jej bo:
-zdjęcia z rosyjskiego forum troszkę mnie rozczarowały
-wpadła mi w oko inna torebka,a ze również jasna,tamta wygrała przetarg chodzi o torebkę o podobnej nazwie,Karina z kat.08,ją będę mieć na 1000%
skąd ja to znam? też napalam się na coś, a jak już "nastanie" ten katalog to mi przechodzi
- dobrze mieć te "trędowate" katalogi do wglądu, bo wiele emocji nam opada zanim do niego dotrzemy
Dobrze że nie brałaś tej Kryśki, nie wyobrażałam sobie Ciebie z poduszką pod pachą a na tą Karinę sama mam chętkę
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:13   #4084
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nie patrzyłam na zdjęcie, biała to biała, nawet mi do głowy nie przyszło, że może być perłowa, przetestuję ją jutro
ja dziś testowałam i dziwnie wyglądała na oku ale zdjęcia już nie zrobię dziś bo już jej nie mam na oku
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:17   #4085
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać o ten program "gorączka złota" czy jesli spelnilam warunki z kat 5 i 6, czyli mialam zamowienia powyzej wymaganej kwoty to moge zamowic w kat 07 wode rare gold i zestaw bizuterii na raz czy musze to zamowic w ciagu trwania kat 06 - wode i pozniej bizuterie? bo juz zlozylam zamowienia z kat 06 i zapomnialam calkiem o zamowieniu wody a wiecej zamowien z tego kat nie bede miec..... Pomozecie?
kurczę nie wiem,wydaje mi się że możesz potem,ale niech Ci odpowiedzą mądrzejsze ode mnie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
skąd ja to znam? też napalam się na coś, a jak już "nastanie" ten katalog to mi przechodzi
- dobrze mieć te "trędowate" katalogi do wglądu, bo wiele emocji nam opada zanim do niego dotrzemy
Dobrze że nie brałaś tej Kryśki, nie wyobrażałam sobie Ciebie z poduszką pod pachą a na tą Karinę sama mam chętkę
dokładnie,emocje opadają z nastaniem katalogu,jednak z Kariny nie zrezygnuję,jest w moim stylu zdecydowanie mówisz że poducha mi nie pasuje? a ja takim śpiochem jestem
Stary 2011-04-17, 22:24   #4086
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
kurczę nie wiem,wydaje mi się że możesz potem,ale niech Ci odpowiedzą mądrzejsze ode mnie
Przeczytalam regulamin tego programu przed chwilą i wydaję mi się, że tak... ale pewności nie mam, więc czekam na potwierdzenie Dzięki Sarunieczka
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:29   #4087
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
człowiek się uczy na błędach
ja jak pierwszy raz sobie nakładałam balsam brązujący to też smugi porobiłam, ale potem obczaiłam co i jak i miałam piękną opalenizę
Mam nadzieję, że tak też będzie w moim przypadku

Cytat:
Już zdecydowałam, że go wezmę, ale teraz chyba zrezygnuję... Znając moe możliwości, to będę wyglądała jak dalmatyńczyk
Te wasze dzisiejsze teksty poprawiają mi humor
Ja nie spodziewałam się smug z prostej przyczyny, na opakowaniu wyraźnie jest napisane, że smug nie zostawia zapomnieli dodać, że jeśli ktoś umiejętnie nakłada ... /wstyd mi, że ja tego nie potrafię/

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja tez go mam i próbowałam na nodze;
moje są strasnie blade więc różnica w kolorze bardzo duża
pierwszy raz na całe nogi nałożę go jak radziła jedno z wizażoavonomaniaczek - pomieszany z balsamem normalnym; efekt będzie mniej widoczny, ale tak mam nadzieję dojdę do wprawy bez smug widocznych na kilometr
Tak się zastanawiam co zrobiłam źle "who knows"?! To, że źle rozsmarowałam to jasne Może niepotrzebnie nałożyłam balsam nawilżający tuż przed aplikacją Nie chciałabym popełnić następnym razem tych samych błędów

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Laski, wrzuciłam zdjęcia tej szminki Colordisiac na ustach - tylko 4 kolory, reszta może jutro albo kiedyś tam
no i wrzuciłam efekt farbowania włosów
Oj dziękuję za te foteczki
Efekt wyszedł Ci świetny, także słusznie jesteś usatysfakcjonowana. Podoba mi się kolorek wyszedł bardzo zbliżony, jak na fotce z farby

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość

No nie mów, że nie kojarzysz stylistki Eweliny

Znana (ponoć ) stylistka i projektantka, udziela rad w stylu "Wybierz się w modową wyprawę na Czarny Ląd! Postaw na ubrania w barwach safari i oryginalne dodatki z etnicznymi motywami."
Ja też przyznam się bez bicia, że nie miałam bladego pojęcia o tejże stylistce

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Hmmm, ja mam ze 100 takich książeczek i chętnie bym je rozdała, bo nie chce żeby mi zagracały. Szkoda ze w Avonie chcą sobie za nia dosc sporo
ile?! tonia chętnie bym przygarnęła kilka egzemplarzy

Cytat:
Ja mam portfel Zastanawiałam się nad wymianą, ale go sobie zostawię Materiał jest fajny w dotyku, ale kolor jest ciemniejszy niż w katalogu Na moje oko to takie cappuccino.
Cappuccino powiadasz Jedna z moich klientek właśnie sobie ją zamówiła. Jestem w ciężkim strachu, bo może czekać mnie zwrot, jeśli jej się nie spodoba
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 22:32   #4088
Lamarii777
Raczkowanie

Dziewczyny !

Właśnie składam zamówienie i widzę, że w ofercie specjalnej mam okazję zakupić Wodę toaletową Up to You dla Niej 50 ml - można ją mieć za 9zl pod warunkiem, że w ost. katalogu złożyło się zamówienie za min 1000zl.
Tak mnie korci.. ale nie mam pojęcia jak pachnie.
MOŻE WY COŚ WIECIE??? ZALEŻY MI NA CZASIE!
Prosze o szybką odpowiedź
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:36   #4089
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny !

Właśnie składam zamówienie i widzę, że w ofercie specjalnej mam okazję zakupić Wodę toaletową Up to You dla Niej 50 ml - można ją mieć za 9zl pod warunkiem, że w ost. katalogu złożyło się zamówienie za min 1000zl.
Z ochotą pomogłabym, ale przykro mi wiem, wąchałam, znam się
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2011-04-17, 22:42   #4090
Ewlyn
Zakorzenienie

Sarunieczkanie wiem czy to ty, czy nie, ale znalazlam zdjecie Twoich ust na aukcji allegro ze szminka.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:42   #4091
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Z ochotą pomogłabym, ale przykro mi wiem, wąchałam, znam się
Oj szkoda

To opis perfum: kwiatowo drzewny zapach z wyrazistym zapachem zmysłowego piżma, miękkim jak pocałunek aromatem soczystych brzoskwini, kwiatów magnolii oraz zmysłowy ślad kremowego drzewa sandałowego.

Może jakieś znacie do porównania?!
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 22:49   #4092
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Sarunieczkanie wiem czy to ty, czy nie, ale znalazlam zdjecie Twoich ust na aukcji allegro ze szminka.

dawaj aukcje

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Dziewczyny !

może jakieś trendi już wąchały

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:53   #4093
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Oj szkoda

To opis perfum: kwiatowo drzewny zapach z wyrazistym zapachem zmysłowego piżma, miękkim jak pocałunek aromatem soczystych brzoskwini, kwiatów magnolii oraz zmysłowy ślad kremowego drzewa sandałowego.

Sądząc po opisie nie należy do świeżych Mnie to wygląda raczej na takie bardziej orientalne. Choć naprawdę nie mam pojęcia i nie chciałabym niczego sugerować, a już na pewno nie wprowadzać Cię w błąd

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

dawaj aukcje
też o tym pomyślałam
Stary 2011-04-17, 22:57   #4094
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

dawaj aukcje [COLOR="Silver"]
http://allegro.pl/avon-probka-smooth...555846434.html
http://allegro.pl/avon-probka-lilac-...560419311.html

Mnie by to np wku***** gdyby ktos sobie uzywal moich zdjec bez pytania
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 23:04   #4095
Kissmisiaa
Zakorzenienie

To już przesada, żeby bez zgody użytkownika przywłaszczać tak sobie zdjęcia. Ja bym sprawę zgłosiła do allegro. A niech się ten ktoś tłumaczy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 23:10   #4096
Agatheska
Zadomowienie

Ewlyn zapewniam Cię, że nie tylko Ciebie I to jeszcze próbki sprzedaje

Swoją drogą dobra Jesteś, że wypatrzyłaś tą fotkę ust naszej Sarunieczki
Stary 2011-04-17, 23:30   #4097
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

usta Sarunieczki robią karierę w necie, nie ma co
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
To już przesada, żeby bez zgody użytkownika przywłaszczać tak sobie zdjęcia. Ja bym sprawę zgłosiła do allegro. A niech się ten ktoś tłumaczy.
no pewnie, poza tym na wizażu jak się wrzuca to jest taki napis na zdjęciu z nickiem i napisem "nie masz zgody na kopiowanie"
pewnie że nie wolno używać swoich zdjęć, niech Sarunieczka zgłosi...

a i w ofercie na dziś kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor" za 23,90. miał to ktoś? dobre?

Edytowane przez mistress88
Czas edycji: 2011-04-17 o 23:31
Stary 2011-04-17, 23:45   #4098
Oja 84
Zadomowienie

eee tam wcale nie macie długich wish list ;P ja teraz z ciekawości policzyłam ile rzeczy jutro przyjdzie tylko dla mnie i naliczyłam ...33 szt dopiero teraz sobie uświadomiłam, że to naprawdę przesada, a te nasze programy motywacyjne i atrakcyjne demo tylko pogarsza sytuację- bo "grzech nie wziąć" i potem są takie skutki, że zamawiam bez opamiętania-więc na następne kilka kat zamówię tylko to co naprawdę muszę, tymbardziej, że miałam oszczędzać na nową kuchenkę, telewizor i stół z krzesłami...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 23:50   #4099
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
eee tam wcale nie macie długich wish list ;P ja teraz z ciekawości policzyłam ile rzeczy jutro przyjdzie tylko dla mnie i naliczyłam ...33 szt dopiero teraz sobie uświadomiłam, że to naprawdę przesada, a te nasze programy motywacyjne i atrakcyjne demo tylko pogarsza sytuację- bo "grzech nie wziąć" i potem są takie skutki, że zamawiam bez opamiętania-więc na następne kilka kat zamówię tylko to co naprawdę muszę, tymbardziej, że miałam oszczędzać na nową kuchenkę, telewizor i stół z krzesłami...
święte słowa-ja póki nie weszłam do avon, nie miałam takich potrzeb jeśli chodzi o kosmetyki, właściwie to pogorszyło się znacznie, kiedy zaczęłam czytać Was ale ja tu wchodziłam z myślą o jednak jakichś zarobkach, więc nie ma co szaleć zresztą ostatnio część kosmetyków kupuje w drogeriach bo do Avonu jednak nie do końca mam zaufanie, niektóre rzeczy mi spasowały, ale nie mam też o tej firmie wybitnie dobrego zdania...

Stary 2011-04-18, 00:02   #4100
Oja 84
Zadomowienie

a najgorsze jest to, ze jak jest jakis atrakcyjny program motywacyjny to zazwyczaj nie mam klientek na te produkty i sama kupuję tyle żeby się na ten program załapać i zgarnąć nagrody Wy też tak macie? wiem, że np na ten program z nowymi kremami solutions to na bank sama będę musiała kupić te kremy żeby chociaż na perceive dew się załapać. Mi te kremy pasują (bynajmniej pasowały w tej serii która się kończy ale myślę, że nowa seria nie będzie gorsza) więc zrobię zapasik jakby co, kremy to na pewno zużyję ale już raczej nie będę kupować kolorówki za 150zl żeby dostać tą torbę babiana czy jakoś tak

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-04-18 o 00:04
Stary 2011-04-18, 00:19   #4101
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
B

a ja zamówię chyba swój imienny portfel z mini katalogu

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:

to napewno nie jest konto Sarunieczki bo ona jest z Krakowa a nie z Garwolina jak ta Madzia z all..

Cytat:

a tak w ogóle panienka zrobiła MEGA BŁĄD w opisie aukcji bo napisała :
Próbka szminki
"Uwodzicielskie spojrzenie"

: cojest: szminka spojrzenie o lol a obok dała fotkę i jest napis że to szminka UWODZICIELSKIE nawilżenie

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Oj szkoda

KTOŚ PISAŁ ŻE PRZYPOMINA ZAPACH GREJPFRUTA nie pamiętam dokładnie może to Katniewojt pisała
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 00:23   #4102
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

No i w końcu okazało się, że mój paczkomat ma dotykowy ekran Ech a mogłam się już od rana cieszyć paczką Niestety będę musiała zawsze z kimś podjechać do tego cudu techniki, bo duże skrytki sa na samej górze i najzwyczajniej w świecie bym nie dosięgła paczki

Pomalowałam już paznokcie peppermint leaf - szybko schnie ale jakoś dziwnie się nim maluje. No i niezłą gafę strzeliłam.. Klientka chciała krem na dzień anew złoty i tą kurację za 12,90 a ja durna wzięłam krem z wiosennej promocji bo taniej.. i się dzisiaj zdziwiłam, że kuracji nie mam w paczce. Pojutrze idę do Coku dokupić kolejny krem () i kurację.. Eh! Miałam też zamówienie na męskiego Windscape'a więcz wiosennej wzięłam oba, ale nie podszedł mi ten damski. Będzie czekał w szufladzie na sprezentowanie komuś

Dobranoc dziewczęta
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 00:30   #4103
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
No i w końcu okazało się, że mój paczkomat ma dotykowy ekran Ech a mogłam się już od rana cieszyć paczką Niestety będę musiała zawsze z kimś podjechać do tego cudu techniki, bo duże skrytki sa na samej górze i najzwyczajniej w świecie bym nie dosięgła paczki

Pomalowałam już paznokcie peppermint leaf - szybko schnie ale jakoś dziwnie się nim maluje. No i niezłą gafę strzeliłam.. Klientka chciała krem na dzień anew złoty i tą kurację za 12,90 a ja durna wzięłam krem z wiosennej promocji bo taniej.. i się dzisiaj zdziwiłam, że kuracji nie mam w paczce. Pojutrze idę do Coku dokupić kolejny krem () i kurację.. Eh! Miałam też zamówienie na męskiego Windscape'a więcz wiosennej wzięłam oba, ale nie podszedł mi ten damski. Będzie czekał w szufladzie na sprezentowanie komuś

Dobranoc dziewczęta
ja też miałam zamówienie na tą męską wodę i wzięlam obie windscape z wiosennej-choć wiem, że ta woda to nie mój zapach ale czasem zamawiają ją u mnie bo jest z tych tańszych, więc liczę na to, że uda mi się ją sprzedać- a była okazja bo ta woda wyszła za 15zl minus opust a ona w kat na promocji kosztuje 30zl...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 01:35   #4104
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a najgorsze jest to, ze jak jest jakis atrakcyjny program motywacyjny to zazwyczaj nie mam klientek na te produkty i sama kupuję tyle żeby się na ten program załapać i zgarnąć nagrody Wy też tak macie?
Hehe, skąd ja to znam Nie wiem czy pamiętacie, ale w zeszłym roku wchodziła szminka potęga koloru o kształcie diamentu. I tam bylo ze za jakąś ilość szminek dostawało sie nowości, i za 8 szminek było chyba z 3 produkty- nowości, no to ja tak sie na to napaliłam, ze zamówiłam na siebie 8 sztuk, na siostrę 8 i jeszcze na jedną swoją KK, która wyraziła zgodę, a sama chciała tylko 1. Czyli miałam az 8+8+7= 23 szminki. No i co do tej pory nie mogę sie ich pozbyć

A tak wogołe muszę sie pochwalić, ze bardzo mało dla siebie zamówiłam w tym katalogu Tylko maska z netto i ten nowy niebieski lakier, no i błyszczykiem z CT dobiłam do 150 zl. A i z pakietu dla lidera zostawiam sobie tylko ten nowy tusz skoro za grosze wychodzi
Resztę będę składać później bo nie mam jeszcze wszystkich zamówień od klientek- trzeba dobić do rarki
W 7 biorę tylko torbę izotermiczną i biały portfel z mini katalogu (nie pamiętam nazwy), no i zobaczę co tam przygotują dla lidera.
Jakoś tak powoli idzie mi ten odwyk kosmetyczny

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-18 o 01:37
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 02:23   #4105
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ano mogliby urozmaicic jasne odcienie o takie delikatne neutralne kolory.
Taka mega jasna jest Silky Pink z Anew... tylko, ze ona strasznie perlowa jest i strasznie w niej wygladam.
Jak chce miec jasne usta to uzywam blyszczykow, choc bardzo lubie szminki
Dzisiaj wykopalam jakas probke szminki Pro-To-Go... pink sizzle i tez jest mega jasna, tylko ze taka metaliczno-perlowa jakas.
Jutro bede miala Pout Cream to zobaczymy

I czego mi jeszcze bardziej brakuje, to podkladu o odcieniu o ton jasniejszym od tradycyjnego NUDE.
dla mnie Ivory też jest za jasny a Nude za ciemny

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-04-18 o 02:25
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 04:47   #4106
Justaa555
Raczkowanie

jaaaaacie, ale mnie tu dawno nie było.
muszę przyznać, że bardzo dużo pisałyście.

ja przed chwilą złożyłam zamówienie na ponad 1tys. i... mam wszędzie zielone kropy. co jest w sumie dosyć dziwne, bo zawsze się trafia jakiś odmieniec, który jest żółty.
to teraz tylko czekać na fakturkę, a jutro święto paczki.

jeszcze 14 miesięcy

Edytowane przez Justaa555
Czas edycji: 2011-04-18 o 04:50
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 05:42   #4107
Sarunieczka

Cytat:

Ja pierdziele,to nie moje konto już ja nasmaruje do tej laski jak przyjde z pracy
Stary 2011-04-18, 06:25   #4108
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
No prosze a jakim kolorem sobie poprawiasz?
Ja od dawna uzywam Garnier Color Naturals odcien 8-jasny blond.
Co jakis czas biore cos innego z ciekawosci ale i tak wracam do 8.
zazwyczaj "bardzo jasny popielaty blond:, ale on koło bardzo jasnego nawet nie leżał
kiedyś naturalne miałam włosy właściwie białe potem troszkę mi ściemniały i podchodziły pod taki mysi wqrwiało mnie to, więc zaczęłam farbować ....
ale mimo, że jest to "bardzo jasny" to dla mnie poprostu jest on taki, jaki kiedyś miałam (nawet w sumie i tak ciemniejszy);
a te farby z nazwy "naturalny blond" to dla mnie takie ciemne ....

Cytat:

Cytat:
Ja pierdziele,to nie moje konto już ja nasmaruje do tej laski jak przyjde z pracy

sarunieczka - zgłoś na allegro i do tej laski pisz; konieczne jest zgłoszenie na allegro taki "dupochron" dla Ciebie, jakby sytuacja się powtarzała i jak zgłosisz też allegro, to on moją taką aukcję zablokować i dać ostrzeżenie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 07:06   #4109
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
możesz w k7
Cytat:
zgłoś na allegro i jeszcze napisz do admina wizażu, bo zdjęć z wizażu też nie można kopiować
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 08:26   #4110
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej Ja pisałam o Up to you, jak dla mnie woda jest dusząca, nie świeża. Na początku czuć grejfruta z pieprzem, ale po chwili te perfumy przypominają mi Secret Fantasy....a tak liczyłam na tą brzoskwinię w opisie. Za 9zł warto wziąć nawet jako odświeżacz do wc, drożej bym nie kupiła...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości