|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() Szminkę UCR Cappuccino używałam przez lata,i bardzo ją lubię do tej pory,teraz jednak przeszłam na jaśniejsze Nude Perfection ![]() Cytat:
-zdjęcia z rosyjskiego forum troszkę mnie rozczarowały -wpadła mi w oko inna torebka,a ze również jasna,tamta wygrała przetarg ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Raczkowanie
|
Chciałam zapytać o ten program "gorączka złota" czy jesli spelnilam warunki z kat 5 i 6, czyli mialam zamowienia powyzej wymaganej kwoty to moge zamowic w kat 07 wode rare gold i zestaw bizuterii na raz czy musze to zamowic w ciagu trwania kat 06 - wode i pozniej bizuterie? bo juz zlozylam zamowienia z kat 06 i zapomnialam calkiem o zamowieniu wody
![]() ![]()
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - dobrze mieć te "trędowate" katalogi do wglądu, bo wiele emocji nam opada zanim do niego dotrzemy ![]() Dobrze że nie brałaś tej Kryśki, nie wyobrażałam sobie Ciebie z poduszką pod pachą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4087 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie spodziewałam się smug z prostej przyczyny, na opakowaniu wyraźnie jest napisane, że smug nie zostawia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Efekt wyszedł Ci świetny, także słusznie jesteś usatysfakcjonowana. Podoba mi się kolorek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
Właśnie składam zamówienie i widzę, że w ofercie specjalnej mam okazję zakupić Wodę toaletową Up to You dla Niej 50 ml - można ją mieć za 9zl pod warunkiem, że w ost. katalogu złożyło się zamówienie za min 1000zl. Tak mnie korci.. ale nie mam pojęcia jak pachnie. ![]() MOŻE WY COŚ WIECIE??? ZALEŻY MI NA CZASIE! ![]() Prosze o szybką odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczkanie wiem czy to ty, czy nie, ale znalazlam zdjecie Twoich ust na aukcji allegro ze szminka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Raczkowanie
|
Oj szkoda
![]() To opis perfum: kwiatowo drzewny zapach z wyrazistym zapachem zmysłowego piżma, miękkim jak pocałunek aromatem soczystych brzoskwini, kwiatów magnolii oraz zmysłowy ślad kremowego drzewa sandałowego. Może jakieś znacie do porównania?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dawaj aukcje ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/avon-probka-smooth...555846434.html
http://allegro.pl/avon-probka-lilac-...560419311.html Mnie by to np wku***** gdyby ktos sobie uzywal moich zdjec bez pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
To już przesada, żeby bez zgody użytkownika przywłaszczać tak sobie zdjęcia. Ja bym sprawę zgłosiła do allegro. A niech się ten ktoś tłumaczy.
![]() |
#4096 |
Zadomowienie
|
Ewlyn zapewniam Cię, że nie tylko Ciebie
![]() ![]() ![]() Swoją drogą dobra Jesteś, że wypatrzyłaś tą fotkę ust naszej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie że nie wolno używać swoich zdjęć, niech Sarunieczka zgłosi... a i w ofercie na dziś kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor" za 23,90. miał to ktoś? dobre? Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-04-17 o 23:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
eee tam wcale nie macie długich wish list ;P ja teraz z ciekawości policzyłam ile rzeczy jutro przyjdzie tylko dla mnie i naliczyłam ...33 szt
![]()
#4099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Zadomowienie
|
a najgorsze jest to, ze jak jest jakis atrakcyjny program motywacyjny to zazwyczaj nie mam klientek na te produkty i sama kupuję tyle żeby się na ten program załapać i zgarnąć nagrody
![]()
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-04-18 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja zamówię chyba swój imienny portfel z mini katalogu ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Próbka szminki "Uwodzicielskie spojrzenie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
KTOŚ PISAŁ ŻE PRZYPOMINA ZAPACH GREJPFRUTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Raczkowanie
|
No i w końcu okazało się, że mój paczkomat ma dotykowy ekran
![]() ![]() ![]() Pomalowałam już paznokcie peppermint leaf - szybko schnie ale jakoś dziwnie się nim maluje. No i niezłą gafę strzeliłam.. Klientka chciała krem na dzień anew złoty i tą kurację za 12,90 a ja durna wzięłam krem z wiosennej promocji bo taniej.. ![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczęta ![]()
#4103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak wogołe muszę sie pochwalić, ze bardzo mało dla siebie zamówiłam w tym katalogu ![]() ![]() Resztę będę składać później bo nie mam jeszcze wszystkich zamówień od klientek- trzeba dobić do rarki ![]() W 7 biorę tylko torbę izotermiczną i biały portfel z mini katalogu (nie pamiętam nazwy ![]() Jakoś tak powoli idzie mi ten odwyk kosmetyczny ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-04-18 o 01:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-04-18 o 02:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
jaaaaacie, ale mnie tu dawno nie było.
![]() muszę przyznać, że bardzo dużo pisałyście. ![]() ja przed chwilą złożyłam zamówienie na ponad 1tys. i... mam wszędzie zielone kropy. ![]() ![]() to teraz tylko czekać na fakturkę, a jutro święto paczki. ![]()
![]() Edytowane przez Justaa555 Czas edycji: 2011-04-18 o 04:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś naturalne miałam włosy właściwie białe ![]() ![]() ale mimo, że jest to "bardzo jasny" to dla mnie poprostu jest on taki, jaki kiedyś miałam (nawet w sumie i tak ciemniejszy); a te farby z nazwy "naturalny blond" to dla mnie takie ciemne .... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() sarunieczka - zgłoś na allegro i do tej laski pisz; konieczne jest zgłoszenie na allegro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.