|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Szminkę UCR Cappuccino używałam przez lata,i bardzo ją lubię do tej pory,teraz jednak przeszłam na jaśniejsze Nude Perfection ![]() Cytat:
-zdjęcia z rosyjskiego forum troszkę mnie rozczarowały -wpadła mi w oko inna torebka,a ze również jasna,tamta wygrała przetarg chodzi o torebkę o podobnej nazwie,Karina z kat.08,ją będę mieć na 1000% |
||
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam zapytać o ten program "gorączka złota" czy jesli spelnilam warunki z kat 5 i 6, czyli mialam zamowienia powyzej wymaganej kwoty to moge zamowic w kat 07 wode rare gold i zestaw bizuterii na raz czy musze to zamowic w ciagu trwania kat 06 - wode i pozniej bizuterie? bo juz zlozylam zamowienia z kat 06 i zapomnialam calkiem o zamowieniu wody
a wiecej zamowien z tego kat nie bede miec..... Pomozecie?
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dobrze mieć te "trędowate" katalogi do wglądu, bo wiele emocji nam opada zanim do niego dotrzemy ![]() Dobrze że nie brałaś tej Kryśki, nie wyobrażałam sobie Ciebie z poduszką pod pachą
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4085 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Sarunieczka
|
|
#4087 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie spodziewałam się smug z prostej przyczyny, na opakowaniu wyraźnie jest napisane, że smug nie zostawia ... /wstyd mi, że ja tego nie potrafię/ ![]() Cytat:
"who knows"?! To, że źle rozsmarowałam to jasne Może niepotrzebnie nałożyłam balsam nawilżający tuż przed aplikacją Nie chciałabym popełnić następnym razem tych samych błędów Cytat:
Efekt wyszedł Ci świetny, także słusznie jesteś usatysfakcjonowana. Podoba mi się kolorek Cytat:
Cytat:
tonia chętnie bym przygarnęła kilka egzemplarzy ![]() Cytat:
Jedna z moich klientek właśnie sobie ją zamówiła. Jestem w ciężkim strachu, bo może czekać mnie zwrot, jeśli jej się nie spodoba
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|||||||
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
Właśnie składam zamówienie i widzę, że w ofercie specjalnej mam okazję zakupić Wodę toaletową Up to You dla Niej 50 ml - można ją mieć za 9zl pod warunkiem, że w ost. katalogu złożyło się zamówienie za min 1000zl. Tak mnie korci.. ale nie mam pojęcia jak pachnie. ![]() MOŻE WY COŚ WIECIE??? ZALEŻY MI NA CZASIE! ![]() Prosze o szybką odpowiedź
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczkanie wiem czy to ty, czy nie, ale znalazlam zdjecie Twoich ust na aukcji allegro ze szminka.
|
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Oj szkoda
![]() To opis perfum: kwiatowo drzewny zapach z wyrazistym zapachem zmysłowego piżma, miękkim jak pocałunek aromatem soczystych brzoskwini, kwiatów magnolii oraz zmysłowy ślad kremowego drzewa sandałowego. Może jakieś znacie do porównania?! ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawaj aukcje ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/avon-probka-smooth...555846434.html
http://allegro.pl/avon-probka-lilac-...560419311.html Mnie by to np wku***** gdyby ktos sobie uzywal moich zdjec bez pytania
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
To już przesada, żeby bez zgody użytkownika przywłaszczać tak sobie zdjęcia. Ja bym sprawę zgłosiła do allegro. A niech się ten ktoś tłumaczy.
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Ewlyn zapewniam Cię, że nie tylko Ciebie
Swoją drogą dobra Jesteś, że wypatrzyłaś tą fotkę ust naszej Sarunieczki
|
|
|
#4097 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie że nie wolno używać swoich zdjęć, niech Sarunieczka zgłosi... a i w ofercie na dziś kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor" za 23,90. miał to ktoś? dobre? Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-04-18 o 00:31 |
||
|
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
eee tam wcale nie macie długich wish list ;P ja teraz z ciekawości policzyłam ile rzeczy jutro przyjdzie tylko dla mnie i naliczyłam ...33 szt
dopiero teraz sobie uświadomiłam, że to naprawdę przesada, a te nasze programy motywacyjne i atrakcyjne demo tylko pogarsza sytuację- bo "grzech nie wziąć" i potem są takie skutki, że zamawiam bez opamiętania-więc na następne kilka kat zamówię tylko to co naprawdę muszę, tymbardziej, że miałam oszczędzać na nową kuchenkę, telewizor i stół z krzesłami...
|
#4099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja tu wchodziłam z myślą o jednak jakichś zarobkach, więc nie ma co szaleć zresztą ostatnio część kosmetyków kupuje w drogeriach bo do Avonu jednak nie do końca mam zaufanie, niektóre rzeczy mi spasowały, ale nie mam też o tej firmie wybitnie dobrego zdania...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
a najgorsze jest to, ze jak jest jakis atrakcyjny program motywacyjny to zazwyczaj nie mam klientek na te produkty i sama kupuję tyle żeby się na ten program załapać i zgarnąć nagrody
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-04-18 o 01:04 |
|
|
|
#4101 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja zamówię chyba swój imienny portfel z mini katalogu ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
to napewno nie jest konto Sarunieczki ![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle panienka zrobiła MEGA BŁĄD w opisie aukcji bo napisała : Próbka szminki "Uwodzicielskie spojrzenie" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
KTOŚ PISAŁ ŻE PRZYPOMINA ZAPACH GREJPFRUTA nie pamiętam dokładnie |
||||
|
|
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
No i w końcu okazało się, że mój paczkomat ma dotykowy ekran
Ech a mogłam się już od rana cieszyć paczką Pomalowałam już paznokcie peppermint leaf - szybko schnie ale jakoś dziwnie się nim maluje. No i niezłą gafę strzeliłam.. Klientka chciała krem na dzień anew złoty i tą kurację za 12,90 a ja durna wzięłam krem z wiosennej promocji bo taniej.. ) i kurację.. Eh! Miałam też zamówienie na męskiego Windscape'a więcz wiosennej wzięłam oba, ale nie podszedł mi ten damski. Będzie czekał w szufladzie na sprezentowanie komuś Dobranoc dziewczęta
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy pamiętacie, ale w zeszłym roku wchodziła szminka potęga koloru o kształcie diamentu. I tam bylo ze za jakąś ilość szminek dostawało sie nowości, i za 8 szminek było chyba z 3 produkty- nowości, no to ja tak sie na to napaliłam, ze zamówiłam na siebie 8 sztuk, na siostrę 8 i jeszcze na jedną swoją KK, która wyraziła zgodę, a sama chciała tylko 1. Czyli miałam az 8+8+7= 23 szminki. No i co do tej pory nie mogę sie ich pozbyćA tak wogołe muszę sie pochwalić, ze bardzo mało dla siebie zamówiłam w tym katalogu Tylko maska z netto i ten nowy niebieski lakier, no i błyszczykiem z CT dobiłam do 150 zl. A i z pakietu dla lidera zostawiam sobie tylko ten nowy tusz skoro za grosze wychodzi![]() Resztę będę składać później bo nie mam jeszcze wszystkich zamówień od klientek- trzeba dobić do rarki W 7 biorę tylko torbę izotermiczną i biały portfel z mini katalogu (nie pamiętam nazwy ), no i zobaczę co tam przygotują dla lidera.Jakoś tak powoli idzie mi ten odwyk kosmetyczny Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-04-18 o 02:37 |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-04-18 o 03:25 |
|
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
jaaaaacie, ale mnie tu dawno nie było.
![]() muszę przyznać, że bardzo dużo pisałyście. ![]() ja przed chwilą złożyłam zamówienie na ponad 1tys. i... mam wszędzie zielone kropy. ![]() to teraz tylko czekać na fakturkę, a jutro święto paczki.
![]() Edytowane przez Justaa555 Czas edycji: 2011-04-18 o 05:50 |
|
|
|
#4107 |
|
|
|
|
|
|
#4108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś naturalne miałam włosy właściwie białe ale mimo, że jest to "bardzo jasny" to dla mnie poprostu jest on taki, jaki kiedyś miałam (nawet w sumie i tak ciemniejszy); a te farby z nazwy "naturalny blond" to dla mnie takie ciemne .... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() sarunieczka - zgłoś na allegro i do tej laski pisz; konieczne jest zgłoszenie na allegro
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja pisałam o Up to you, jak dla mnie woda jest dusząca, nie świeża. Na początku czuć grejfruta z pieprzem, ale po chwili te perfumy przypominają mi Secret Fantasy....a tak liczyłam na tą brzoskwinię w opisie. Za 9zł warto wziąć nawet jako odświeżacz do wc, drożej bym nie kupiła...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Mamuśka zakupiła Młodej z UCR Cappuccino, bo chciała taką szminkę, która rozjaśni jej usta, ale to nie to
chodzi o torebkę o podobnej nazwie,Karina z kat.08,ją będę mieć na 1000% 

a wiecej zamowien z tego kat nie bede miec..... Pomozecie?

"who knows"?! To, że źle rozsmarowałam to jasne
Może niepotrzebnie nałożyłam balsam nawilżający tuż przed aplikacją
Nie chciałabym popełnić następnym razem tych samych błędów
tonia chętnie bym przygarnęła kilka egzemplarzy 
Na moje oko to takie cappuccino.

to napewno nie jest konto Sarunieczki
) i kurację.. Eh! Miałam też zamówienie na męskiego Windscape'a więcz wiosennej wzięłam oba, ale nie podszedł mi ten damski. Będzie czekał w szufladzie na sprezentowanie komuś 
Tylko maska z netto i ten nowy niebieski lakier, no i błyszczykiem z CT dobiłam do 150 zl. A i z pakietu dla lidera zostawiam sobie tylko ten nowy tusz skoro za grosze wychodzi