|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Spiritus Movens
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
ten bezbarwny podkład wizualnie robi z cerą mniej więcej to samo co serum naprawcze Anew - fajnie matowi, nie nadając żadnego koloru. Jeśli więc jesteś przyzwyczajona do kolorowego podkładu to bez sensu nakładać oba, tak sobie myślę albo jeden albo drugi. Bezbarwny Magix nadaje efekt podkładu bez podkładu, taki naturalny look ![]() A moja ulubiona, niezastąpiona dotychczas Avonowa trójka, to: 1. Podkład Idealny kolor (mam nadzieję że nowy Ideal Fawless to jego zamiennik, bo jak nie to... )2. Tusz SuperEnchant 3. Błyszczyk Anew ... a poza tym Oliwkowa maseczka do włosów SPA, poczwórne cienie Pink Sands, konturówki diamentowe: Sugar Plum i Smokey Diamond...
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz przez to przesuszonej cery Ja ten bezbarwmy magix nakładam na ten na dzień solutions botanicals (dla mnie świetny na dzień) i jest super. Na to daję podkład kolorowy i trzyma sie cały dzień jak u koleżanki Moja siostra tez doceniła teraz tego magixa |
|
|
|
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurier bywa w paczkomacie nawet o 19:00, choć to rzadkość. Wiem z pierwszej ręki.
|
|
|
|
#4086 |
|
BAN stały
|
a ja właśnie mam zamiar wziąć w 5kat w demo bazę z anew
jak myślicie dobra będzie ?? |
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mała faktycznie urodziła się po terminie, prawie 2 tygodnie Ale jej skóra szybko stała się delitkatna bo od początku ją mocno nawilżaliśmy. Co do próbek to bardzo się cieszę, że oferta dotyczy 12 różnych kolorów a nie tylko jednego Wezmę wszystkie ![]() Cieszę się, że nie tylko ja jestem wierną fanką Magixa, u mnie klientki niespecjalnie się nim interesują, sprzedaję głównie antystresowy i matujący.
|
|
#4089 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
bo dużo osób pisało własnie,że zamiast kremu się go nie powinno dawać,więc zrezygnowałam...teraz mi się przypomniało bo go wymieniacie w pierwszej trójce no ale nie wezmę,nie zdzierżę 3 warstw na twarzy...a jeśli mam go używać tak jak Tonia pisze-zamiast kolorowego podkładu,to wolę kolorowy-nie mam idealnej cery i lubię jej nadać kolorek i krycie
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ulubione
-bezbarwny Magix ![]() -glicerynowy krem do rąk - krem antycellulitowy - pianka solutions pierwsze co mi przyszły na myśl, ale lubię też wiele innych
|
|
|
|
#4092 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
)
|
|
#4093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak stałam goła wysmarowana po uszy w chłodnej łazience
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mogę prosić, jakąś dobrą duszyczkę o umieszczenie na katalogowym, formularza zamówień do 4/2012, bo poprzednio ściągnięty mi się nie otwiera, a link jest już nieaktywny
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Po prostu po goleniu zwykłą golarką musiałam się nim posmarować. Wtedy przy odrastaniu nic mnie nie szczypało, swędziało, nie miałam żadnych czerwonych kropek i wszystko jakoś tak łagodnie przechodziło. Ta nowa wersja mi się nie spodobała, użyłam kilka razy i sprzedałam siostrze. Może po użyciu już się tak nie lepi jak tamta i lepiej się wchłania ale nie podeszła mi. Już sama nie pamiętam dlaczego dokładnie, chyba ta stara lepiej działała. Więc teraz w netto kupiłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ogólnie nie podoba mi się ich system pakowania: kosmetyki - kartki itp -kosmetyki i jak te kartki maja nie być pogniecione |
||
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
moje hity:
1. konturówka do brwi Soft black 2. maseczka do włosów Planet Spa MM ( niestety wycofana )3. róż Soft Plum czy któraś z dziewczyn trendujących wypróbowała maseczkę do włosów z masłem shea? jakie efekty? zastanawiam sie czy zamawiac w kat. 3 czy poczekac na opinie na kwc bo nic jeszcze nie znalazłam... |
|
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Możecie polecić jakiś fajny krem pod oczy?
|
|
#4100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje klientki (większość oscyluje koło 40stki) natomiast kochają program liftingujący oczy z Anew. Dziewczyny natomiast pisały na wizażu że ten z Naturals z owocem granatu nic nie daje. O solutions tych nowych nic nie wiem. |
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
moje ulubione kosmetyki:
- glicerynowy krem do rąk i paznokci - scrub do twarzy naturals - miód i olejek migdałowy (wycofany) - incandessence poza tym: tusz super shock zwykły, maseczki do twarzy spa, żele senses, lakier szybkoschnący ballerina, serum na zniszczone końcówki AT.
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Rozeznanie
|
Ja też zauważałam przy tej błotnej maseczce efekt chłodzący (przy tej z tubki mniejszy).
I także stałam nago w łazience umazana błotem od stóp do głów. ![]() Nie wpisywałam na listę produktów, które zostały wycofane a wg mnie były świetne. Do takich należy m.in. - odżywka do ust z Anew - Naturals scrub do twzry z miodem i migdałami - żel do mycia buzi Marokańska Róża - maseczka błotna do ciała PS - róż mozaikowy - mnóstwo zapachów m.in Romantic Voyage, 50's Glam, Surrender męski - przezroczysty żel do brwi CT - płyn do kąpieli biała czekolada - żel pod prysznic Sunset (mandarynkowo-korzenny) z Senses - serie jednokwiatowe (jaśmin, lawenda, magnolia) |
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serum do twarzy anew czerwone pianka do twarzy krem do stóp tropikalny i do rąk też maseczka peel-off sake i ryż
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-01-25 o 09:42 |
|
|
|
|
#4106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to cierpiałam a że jestem ciepłolubna to cierpiałam podwójnie
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
ja ją lubię, nadaje sie również pod cienie, ale nie robi typowego matu
|
|
#4108 |
|
BAN stały
|
czy ten żel pod pryszcznic Avon Family Care z rumiankiem i owsem 400 ml ładnie pachnie i dobrze się pieni? nie man ic o nim w KWC. może któraś z Was go używała. poelcacie?
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
naszyjnik miś, żółta kropa
|
|
#4110 |
|
BAN stały
|
wie ktoś już może co jest w programie lojalnościowym na katalog 2 ?????
bo brakuje mi 200 zł do tysiąca i nie wiem czy dobijać czy nie.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

ale ale...ja bym go musiała stosować na gołą skórę i potem kolorowy podkład,może tak być? bo warstwy:krem-bezbarwny podkład-kolorowy podkład to dla mnie za wiele...
ten bezbarwny podkład wizualnie robi z cerą mniej więcej to samo co serum naprawcze Anew - fajnie matowi, nie nadając żadnego koloru. Jeśli więc jesteś przyzwyczajona do kolorowego podkładu to bez sensu nakładać oba, tak sobie myślę
albo jeden albo drugi. 

.
nie masz przez to przesuszonej cery
Ja ten bezbarwmy magix nakładam na ten na dzień solutions botanicals (dla mnie świetny na dzień) i jest super. Na to daję podkład kolorowy i trzyma sie cały dzień jak u koleżanki

)
to cierpiałam