O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 08:57   #4081
Promykas
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja spędzam czas bardzo aktywnie, wczoraj do godz.13 w łóżku i dziś jeszcze też nie wstałam, ale w końcu musze się zebrać i wyjść do sklepu po jabłka bo mnie naleciało.
No i trochę mi smutno bo wczoraj dowiedziałam się, ze moja kumpela ze studiów bierze ślub we wrześniu a my chyba nie będziemy mogli pojechac bo to jest około 300km od nas i nasz synek będzie miał wtedy 2 miesiące
Odpoczywaj sobie, odpoczywaj ile wlezie.
A z koleżanką będziesz myślami i sercem
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:01   #4082
gosiaczek20004
Zadomowienie

dzień dobry dziewczynki
jak wam mija dzień?

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny teraz chciałabym już na 100% do was dołączyć ponieważ moje niby "puste jajo" przemieniło sie w dzidzie
Jestem taka szczęśliwa,ubiegły tydzień był straszny,ale dziś byłam na USG i zobaczyłam moje maleństwo i walące serduszko
super
Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Przyszłam się zameldowac
Byłam dziś u gina pisałam cos tam w klubie... bardzo mnie boli,szczypie w miejscu intymnym...Gin powiedzial ze dorobilam sie sporego zapalenia macicy i szyiki powiedzial ze chlop za mocno tarł dostalam 2 rozne opakowania globulek i jakis lek doustny.Te jedne globulki sa meeega duze ja niewiem jak ja ją dzisiaj "tam" wcisne dal mi tez na badania mojej nie szczesnej prolaktyny jak sie unormowala to mam szanse na zajscie w ciaze patrzyl tez wyniki Nasienia i powiedzial ze sa srednie,ale jak prolaktyna sie unormuje to nie ma bata musze zaskoczyc
Ogolnie jestem smutna bo musielismy odstawic starania na bok
atko jak mnie tam boli...
nom to teraz tylko szybko kuracja wyniki na pewno beda dobre i czekamy na piekne wiadomości

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

dziewczynki a ja wczoraj byłam na pierwszym usg i słyszałam serduszko mojego maleństwa ale sie cieszę
lekarz powiedział że wszystko jest dobrze wszystkie wymairy w normie także normalnie jestem mega happy
od soboty zmagam sie z porannymi mdłościami i najchetniej poszłabym na zwolnienie tak mi sie nie chce w pracy siedzieć
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:06   #4083
Promykas
Wtajemniczenie

A mnie TŻ wprowadza w mega stres od wczoraj!
Każe mi dziś usiąść za kierownicą samej !!! Bo jedzie oddać motor do warsztatu i muszę za nim jechać samochodem. Ja 1,5 roku nie prowadziłam auta. Oszalał, że mam dziś tak nagle sama wyjechać w tą ogromną miejską dżunglę!!!!! Moje biedne dziecko musi czuć ten stres.
Obym tylko nigdzie nie stuknęła.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki
jak wam mija dzień?

dziewczynki a ja wczoraj byłam na pierwszym usg i słyszałam serduszko mojego maleństwa ale sie cieszę
lekarz powiedział że wszystko jest dobrze wszystkie wymairy w normie także normalnie jestem mega happy
od soboty zmagam sie z porannymi mdłościami i najchetniej poszłabym na zwolnienie tak mi sie nie chce w pracy siedzieć
Jeszcze raz suuuper
Dobrze, że mnie ominęły wymioty i mdłości
Stary 2012-04-11, 09:12   #4084
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:

uczucie nie doopisania jak się usłyszy serduszko cieszę, się że dzidzia dobrze się rozwija.

U mnie kończy się już 16 tydzień, normalnie nie mogę uwierzyć, że już tak blisko do połowy ciąży

A ja ostatnio sie dowiedzałam, że będe miała jeszcze jedno wesele w czerwcu Teraz koczuje na allegro, żeby upolować w dobrej cenie sukienkę. Strasznie podobają mi się sukienki z happy mum. Ta firma ma wogóle super ciuchy. Tylko ceny powalające
Stary 2012-04-11, 09:14   #4085
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Każe mi dziś usiąść za kierownicą samej !!! Bo jedzie oddać motor do warsztatu i muszę za nim jechać samochodem. Ja 1,5 roku nie prowadziłam auta. Oszalał, że mam dziś tak nagle sama wyjechać w tą ogromną miejską dżunglę!!!!! Moje biedne dziecko musi czuć ten stres.
Hej wszystkim
Co do autka - pewnie miałabym to samo, bo zawsze jeżdzę komunikacją miejską, bo się nie opłaca Zapnij dobrze pasy
Zakupiłam teściki owulacyjne i za tydzień do roboty, musi się ***** udać
A teraz jadę na uczelnię, która tak mi się nudzi, że już chodzę na siłę, czy też ktoś tak ma? Nie pociesza mnie nawet fakt, że to juz magisterskie. Wolę iść do pracy.

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2012-04-11 o 09:15
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:17   #4086
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Co do autka - pewnie miałabym to samo, bo zawsze jeżdzę komunikacją miejską, bo się nie opłaca Zapnij dobrze pasy
A teraz jadę na uczelnię, która tak mi się nudzi, że już chodzę na siłę, czy też ktoś tak ma? Nie pociesza mnie nawet fakt, że to juz magisterskie. Wolę iść do pracy.
Dasz radę to już ostatki studiów , ja też tak miałam na magisterskich
A ja mam nadzieję, że nie zrobię krzywdy dziecku, też odkąd tu mieszkam jeżdżą autobusami bo w mieście nie ma jak zaparkować i autobusem jest lepiej. Nie pamiętam już nawet znaków drogowych
Stary 2012-04-11, 09:19   #4087
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
uczucie nie doopisania jak się usłyszy serduszko cieszę, się że dzidzia dobrze się rozwija.

U mnie kończy się już 16 tydzień, normalnie nie mogę uwierzyć, że już tak blisko do połowy ciąży
nom uczucie super to prawda
a czas tak szybko leci że lada moment to zaczną sie u nas po kolei porody
Cytat:

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Jeszcze raz suuuper
dziekuje
nom wiem co czujesz ja tez wsiadam do samochodu tak bardziej od świeta ale teraz wlasnie chce wiecej jezdzic zeby pozniej z dzidzia juz sie nie bac jak bede musiał sama gdzies pojechac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:20   #4088
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Dasz radę to już ostatki studiów , ja też tak miałam na magisterskich
A ja mam nadzieję, że nie zrobię krzywdy dziecku, też odkąd tu mieszkam jeżdżą autobusami bo w mieście nie ma jak zaparkować i autobusem jest lepiej. Nie pamiętam już nawet znaków drogowych
Muszę Mam taki kierunek, że nic tylko
Stary 2012-04-11, 09:25   #4089
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
nom uczucie super to prawda
a czas tak szybko leci że lada moment to zaczną sie u nas po kolei porody

dziekuje
nom wiem co czujesz ja tez wsiadam do samochodu tak bardziej od świeta ale teraz wlasnie chce wiecej jezdzic zeby pozniej z dzidzia juz sie nie bac jak bede musiał sama gdzies pojechac

Ja wpadam w panikę w ruchu ulicznym, szczególnie jak droga ma 3 pasma na wsi mogę jeździć pomalutku.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Muszę Mam taki kierunek, że nic tylko
A co studiujesz?
Stary 2012-04-11, 09:33   #4090
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Ja wpadam w panikę w ruchu ulicznym, szczególnie jak droga ma 3 pasma na wsi mogę jeździć pomalutku.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

A co studiujesz?
Kroatystykę, a Ty co miałaś?
Stary 2012-04-11, 09:34   #4091
kefii
Wtajemniczenie

hej witam z rana
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
ja robiłam wszyskie hormony i lekar zmi powiedział że mam owulacje tylko trochę póżniej czyli te cykle dlatego są takie długie.ale jak będziemy się starac kilka miesięcy i nic to udam sie znowu do lekarza.
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
myślałam że termometr to wszystko jedno jaki a to musi być taki dokładny?
najlepiej jak jest taki dokładny zwykłym tez mozna ale zalecany jest dokładny jak zamowisz na allegoro dzis to za 2 dni masz go u siebie a my ci juz na skarbiemamy pomorzemy interpretowac i zanim sie obejzysz a bedziesz ekspertem

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Przyszłam się zameldowac
Byłam dziś u gina pisałam cos tam w klubie... bardzo mnie boli,szczypie w miejscu intymnym...Gin powiedzial ze dorobilam sie sporego zapalenia macicy i szyiki powiedzial ze chlop za mocno tarł dostalam 2 rozne opakowania globulek i jakis lek doustny.Te jedne globulki sa meeega duze ja niewiem jak ja ją dzisiaj "tam" wcisne dal mi tez na badania mojej nie szczesnej prolaktyny jak sie unormowala to mam szanse na zajscie w ciaze patrzyl tez wyniki Nasienia i powiedzial ze sa srednie,ale jak prolaktyna sie unormuje to nie ma bata musze zaskoczyc
Ogolnie jestem smutna bo musielismy odstawic starania na bok
atko jak mnie tam boli...

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Sensuall piękniusi brzusio
Camilla trzymam kciuki za Twoją wytrwałość w bieganiu
Natala Ty peplo juz sie wypaplałaś ze spodziewasz sie dzidziusia?
Martarynka zazdrosze tych linii,tego brzuszka i ciążowego stanu
bidulko wiem co to znaczy takie zapalenie ochydne
kuruj sie szybko i wracajcie do staran

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Anjouka- mój gigant ma 2 cm przez 2 tygodnie urósł 1,5 cm

Sensuall- rośnie Ci pięknie brzuszek A jest twardy?

Promykas
- super, że wyniki prawidłowe!!

Agrafka- ja wyszłam z założenia, że nie będę na starcie się martwić- więc dlatego wszystkim powiedzieliśmy a poza tym czuję się tak okropnie, że każdy widzi

Witam się z rana z Wami
Coś kiepsko i wolno idzie nam zapełnienie tej części wątku...Cichooo tu...
jak to moja kolezanka napisała 2 cm niewymownego szcześcia

Cytat:
dzień dobry dziewczynki
jak wam mija dzień?

super

nom to teraz tylko szybko kuracja wyniki na pewno beda dobre i czekamy na piekne wiadomości
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

super ze z dzidzia wszystko oki

Cytat:

Jeszcze raz suuuper
tego sie nie zapomina ale stres jest ja jak nie jezxdziałam 2 miesiace bo złamałam noge to tez miałam stresa do jazdy bo noga troszke słaba była jeszcze

Cytat:
Hej wszystkim
o a ja chce wrócic na studia co prawda rok temu skonczyłam studia a mysle o doktoracie ale znowu kasa potrzebna musze to powarznie przemyslec ale tak bym chetnie wrócila a z drugiej strony tak mi sie nie chce jak sobie przypomne te piekne weekendy a ja na uczelni w klimatyzowanej sali (UJ nowy kampus)
najgorsze jest to ze obiecałam mezowi ze jak bbede w ciazy to wracam ana uczelnie i jak juz bede w ciazy to bedzie nalegał zebym szła

aaaa zapomniałam moj kochany maz by poprawic mi wczorajszy humor i strasznie bolacy brzuch wyciągnął mnie na spacer ale do Kalwarii Zebrzydowskiej na dróżki
tereny tam są piekne zaraz wysle pare zdjec i tak spokojnie spacerowalismy ze przeszedł mi zły humor i brzuch pzresła bolec dzis jestem tylko na jednej bnospie a wczoraj to zjafdłam chyba z 3 przeciwbólowe i 5 nosp

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:40   #4092
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Kroatystykę, a Ty co miałaś?
A co to za kierunek wybacz moją niewiedzę, ale nie mam pojęcia co to
Ja studiowałam turystykę i hotelarstwo.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

A już wiem co to , znalazłam w internecie Powiem, że bardzo ciekawy kierunek

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Keffi ja już nie pamiętam przepisów drogowych, gdzie i kto ma pierwszeństwo jak nie ma świateł obym nie wjechała na pas pd prąd albo pod tramwaj

Fajny ten Twój mąż przynajmniej się zrelaksowałaś i dzis już jest ok.
Stary 2012-04-11, 09:42   #4093
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
hej witam z rana

o a ja chce wrócic na studia co prawda rok temu skonczyłam studia a mysle o doktoracie ale znowu kasa potrzebna musze to powarznie przemyslec ale tak bym chetnie wrócila a z drugiej strony tak mi sie nie chce jak sobie przypomne te piekne weekendy a ja na uczelni w klimatyzowanej sali (UJ nowy kampus)
najgorsze jest to ze obiecałam mezowi ze jak bbede w ciazy to wracam ana uczelnie i jak juz bede w ciazy to bedzie nalegał zebym szła

aaaa zapomniałam moj kochany maz by poprawic mi wczorajszy humor i strasznie bolacy brzuch wyciągnął mnie na spacer ale do Kalwarii Zebrzydowskiej na dróżki
tereny tam są piekne zaraz wysle pare zdjec i tak spokojnie spacerowalismy ze przeszedł mi zły humor i brzuch pzresła bolec dzis jestem tylko na jednej bnospie a wczoraj to zjafdłam chyba z 3 przeciwbólowe i 5 nosp
Kalwaria Zebrzydowska, rodzinne strony Kraków to miasto studenckie, nic dziwnego, ale z czasem już się człowiekowi nie chce, tym bardziej, że ja mam studia językowe i mózg rośnie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

ale już mnie odmóżdża
Stary 2012-04-11, 09:43   #4094
Promykas
Wtajemniczenie

Coffee tak Ci się wydaje tylko a pewnie jesteś mądra jak sowa
Stary 2012-04-11, 09:44   #4095
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Coffee tak Ci się wydaje tylko a pewnie jesteś mądra jak sowa
Na pewno
Stary 2012-04-11, 09:47   #4096
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Keffi ja już nie pamiętam przepisów drogowych, gdzie i kto ma pierwszeństwo jak nie ma świateł obym nie wjechała na pas pd prąd albo pod tramwaj

Fajny ten Twój mąż przynajmniej się zrelaksowałaś i dzis już jest ok.
jak zaczniesz jezdzic po trochu to wszytsko sobie przypominisz a jak nie to napewno nasi kochani kierowcy ci przypomna klaksonem

a mężowi udało sie wczoraj

Cytat:
Kalwaria Zebrzydowska, rodzinne strony Kraków to miasto studenckie, nic dziwnego, ale z czasem już się człowiekowi nie chce, tym bardziej, że ja mam studia językowe i mózg rośnie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

ale już mnie odmóżdża
rodzinne strony ?

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-11, 09:53   #4097
kefii
Wtajemniczenie

wrzucam obiecane zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02078.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02080.jpg (27,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02088.jpg (47,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02098.jpg (37,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02100.jpg (41,2 KB, 5 załadowań)

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-11, 09:56   #4098
kefii
Wtajemniczenie

mąż zrobił mmi ładne zdjęcie ale nie bardzo mogę je pokazać tu na forum

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

zmykam na chwile do miasta papa

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-11, 10:00   #4099
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
mąż zrobił mmi ładne zdjęcie ale nie bardzo mogę je pokazać tu na forum

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

zmykam na chwile do miasta papa
Piękne zdjęcia, aż sama wybrałabym się na jakąś wycieczkę
Ja zmykam pod prysznic i muszę też wyjść z domu i w końcu umyć okna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 10:03   #4100
kooocur
Zakorzenienie

Dzień dobry

Słoneczko świeci juz troszke cieplej....moze bociany sie pojawią..a maja obok naszego domu gniazdo....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:28   #4101
black secret
Wtajemniczenie

witam sie po swietach

Sloniatko bardzo sie ciesze i Gartuluje
Martarynko jejku gratuluje tego uczucia i poczucia juz ruchow dzidzi
Natalia w koncu jestes
Emilia mam nadzieje,ze II trymestr bedzie juz coraz spokojniejszy dla Ciebie
Istraa jak tam babcia??
Sensuall pieknie rosnie Ci brzuszek
Zielona mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok po pobraniu tego wycinka. szkoda,ze wciazy musisz to robic i taki stres przezywac....

Ja mialam w domku 24/24 od piatku do wczoraj Tz wiec cieszylam sie nim ile moglam.... A dzis juz na 7 pojechal do pracy,wroci po 16. ja zaraz ide z mama do sklepu bo sobie jakas sukienke upatrzyla i chce porady....

A w piatek z wizyty u lekarza wrocilam mega szczeliwa moje malenstwo pieknie rosnie, ladnie wszystko sie rozwija, machalo nozkami i raczkami

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:30   #4102
Nue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
Nue, Ty mi tak wygladasz na mamę synusia, naprawdę
No i tak też się czuję, mój mąż też się inaczej do brzucha nie zwraca jak "Pawełek". "Czy Pawełek nie napiłby się soku?" "A czego Pawełek chce posłuchać?" O matko
Jakoś ani przez moment nie pomyślałam, że przecież to może być dziewczynka, po prostu czuję synka i kropka. Co nie znaczy, że coś bym miała przeciwko dziewczynce. Oboje z mężem wychodzimy z założenia, że "byle było zdrowe".

W zeszłą środę dzidziuś miał 28mm , mam nadzieję, że zdąży dorosnąć do badań prenatalnych 26 kwietnia Póki co faktycznie rośnie 1mm dziennie.

black, brawo!

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:01   #4103
emillia006
Zadomowienie

Witam sie i ja w swiatecznym nastroju, bo dzisiaj konczymy 13 tc czyli pierwszy trymestr ciazy i od jutra zaczynamy 14 tc

Dzisiaj obudzilam sie z mega mdlosciami, zjadlam kanapke, wypilam rumianek i troche przeszlo. Poza tym jestem mega spiaca. Niedawno wstalam a znowu poszlabym na drzemke a mialam takie ambitne plany
Milego dnia Wam zycze
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:37   #4104
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Martarynka mi ginka przez pierwsze 3 m-ce kazała brać tylko kwas foliowy, nic ponad to; a jak zapytałam o Femibion to odradziła i powiedziała, że lepszy jest Pregna plus; ale wiadomo jak jest: tyle opinii ilu lekarzy pewnie w 2 trymestrze coś mi dołoży
Ja też w pierwszym trymestrze tylko kwas foliowy, prenatal zaczęłam brać od II trymestru.
Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Dobre...
Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
A ja ostatnio sie dowiedzałam, że będe miała jeszcze jedno wesele w czerwcu Teraz koczuje na allegro, żeby upolować w dobrej cenie sukienkę. Strasznie podobają mi się sukienki z happy mum. Ta firma ma wogóle super ciuchy. Tylko ceny powalające
Ja też mam wesele 3 czerwca i też rozglądam się za sukienkami, ale mam zamiar kupić na chwilę przed weselem, bo nie wiem jeszcze jak bede wyglądać
Cytat:
Hej wszystkim
Ja na szczescie nie mam problemu z prowadzeniem, od 6 lat mam prawko i cały czas jezdze. A jesli chodzi o uczelnie to ja tak mam, też mam jej dosc, tym bardziej, że ja uczelnie mam 120 km. od domu i jak juz mam zjazd to musze zostawać w Bydgoszczy na caly week i spać w obleśnym internacie, masakra. Dziewczyny macie jakieś pomysly na obiad? Bo zupełnie nie mam pojecia co by tu zrobić...
Stary 2012-04-11, 11:49   #4105
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
Ja na szczescie nie mam problemu z prowadzeniem, od 6 lat mam prawko i cały czas jezdze. A jesli chodzi o uczelnie to ja tak mam, też mam jej dosc, tym bardziej, że ja uczelnie mam 120 km. od domu i jak juz mam zjazd to musze zostawać w Bydgoszczy na caly week i spać w obleśnym internacie, masakra. Dziewczyny macie jakieś pomysly na obiad? Bo zupełnie nie mam pojecia co by tu zrobić...
JA też bardzo lubię jeździć autem
Rownież brak mi weny co by tu na obiad zrobic ale mam rosół z wczoraj więc przerobię go na pomidorówke chyba i do tego ziemniaczki z udkiem. Póki co ja jakoś nie mam weny na jedzenie obiadów, właśnie wtryniłam 2 jabłka.
Za to jutro mam w planach pierogi ruskie robić

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:53   #4106
natalia_b
Wtajemniczenie

Kochane ja mam dzisiaj zły dzień...a muszę siedzieć w pracy z okropnym odruchem wymiotnym
Niech mnie ktoś dobije....
Stary 2012-04-11, 12:00   #4107
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
JA też bardzo lubię jeździć autem
Rownież brak mi weny co by tu na obiad zrobic ale mam rosół z wczoraj więc przerobię go na pomidorówke chyba i do tego ziemniaczki z udkiem. Póki co ja jakoś nie mam weny na jedzenie obiadów, właśnie wtryniłam 2 jabłka.
Za to jutro mam w planach pierogi ruskie robić
U mnie minie 10 lat we wrześniu jak mam prawko i uwielbiam jeździć Chociaż jak przypomnę sobie pierwsze spotkanie z Wrocławiem straszne to było...nie mogłam się połapać...na szczęście auto na "obcych" rejestracjach, więc miejscowi się litowali))
A ja dzisiaj na obiad robię faszerowaną paprykę

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Kochane ja mam dzisiaj zły dzień...a muszę siedzieć w pracy z okropnym odruchem wymiotnym
powinno być "niech mnie ktoś przytuli"

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 12:10   #4108
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
U mnie minie 10 lat we wrześniu jak mam prawko i uwielbiam jeździć Chociaż jak przypomnę sobie pierwsze spotkanie z Wrocławiem straszne to było...nie mogłam się połapać...na szczęście auto na "obcych" rejestracjach, więc miejscowi się litowali))
A ja dzisiaj na obiad robię faszerowaną paprykę

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

powinno być "niech mnie ktoś przytuli"
lepiej nie, bo mogłoby się to źle dzisiaj skończyć
Stary 2012-04-11, 12:17   #4109
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Ja dzisiaj strasznie wymiotuje, boje sie cokolwiek jesc, bo wszystko mi sie wazy i laduje w wc
Matko kiedy to wszystko sie skonczy Moj maz jest w pracy do wieczora a ja musze sama ze soba sie meczyc HELP!!!
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 12:26   #4110
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
wiem co czujesz mam to samo ale wcinam troche migdały i ziarna słonecznika i jest lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości