![]() |
#4081 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Hej dziewczyny widzę, że zlitowałyscie się trochę i przystopowałyście z drukowaniem postów
![]() My już po wizycie w konsulacie, zdecydowaliśmy się na podróż pociągiem i było super bo moja Lena to nie zabardzo lubi jeździć autem więc pociąg wydał nam się leposzy i bez żadnych płaczów i jęków pojechaliśmy i wróciliśmy i paszporty już w czerwcu do odebrania także super ![]() Moja nosi lubię nawet w domu jej zakłądać bo wygodnie i mi i jej - chyba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mam pytanie do dziewczyn, które chrzciły już swoje maluszki jakie dzieciaczki dostały prezenty, bo mnie tu rodzinka podpytuje i ja za bardzo nie mam pomysłów ![]()
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- ![]()
#4083 |
Zakorzenienie
|
Ja sie ciesze bo soni przedszkole mamy blizej niz nasz smietnik przydomowy
![]()
#4084 | |
Zadomowienie
|
słuchajcie - własnie wyprawiłam TŻ z Bianką do biedry... i nie byłoby w tym nic dziwnego poza tym że pierwszy raz poszli zachustowani
![]() trochę mial opory, bo bał się co będzie jak mu zacznie jazde robic po drodze, ale wytłumaczyłam ze do biedry ma max 10 min w tę i z powrotem wiec na pewno da radę, no i poszli ![]() teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo to chyba najlepszy wabik na laski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- mam pytanko w sprawie glutu - kupiłam dzisiaj kasze manne - taka prawdziwa czystą do gotowania na wodzie - czy moge sobie troche wiecej ugotowac na kilka dni i trzymac w lodówce? czy trzeba ja spozyc tego samego dnia?
"Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" Edytowane przez Oliveira79 Czas edycji: 2012-05-18 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
Wreszcie tż przejął terrorystę mojego
![]() ![]() A tu jeszcze obiad trzeba, posprzątać itp. Głowa mi pękała, więc zapodałam kawkę i przeszło. Tż właśnie daje zupkę i zajmuje się młodym. Agulan ale śliczne dziewczyny ![]() Glam to super że się udało wreszcie wysępić to zapro, ale łaskę zrobili, normalnie rozwala mnie ten kraj i ci wszyscy w nim urzędujący na ważnych stanowiskach ![]() Oliveira faaajnie musiał tż wygladać, i super że chciał iśc w takiej formie chustowej ![]() Nika wracaj do nas, tęsknię ![]() Idę zmyć naczynia ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Joamic ślicznie Olivka wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Wtajemniczenie
|
Oli smaczniejsza jest świeza manna.Ja mam błyskawiczna i spedzam na jej gotowaniu max 3 min
#4087 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Oliveira79;34203489]słuchajcie - własnie wyprawiłam TŻ z Bianką do biedry... i nie byłoby w tym nic dziwnego poza tym że pierwszy raz poszli zachustowani
![]() trochę mial opory, bo bał się co będzie jak mu zacznie jazde robic po drodze, ale wytłumaczyłam ze do biedry ma max 10 min w tę i z powrotem wiec na pewno da radę, no i poszli ![]() teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo to chyba najlepszy wabik na laski ![]() ![]() QUOTE] Nie chcę ćię martwić, ale coś w tym jest ![]() Mój pojechał z Michałem do McDonaldsa, wziął zestaw, kawe, ciacho, a babka do niego "to może ja poomogę, pan sobie nie poradzi itp itd ![]() to nic, że my kobitki załadowany mamy kosz pełen zakupów, siaty w rekach jeszcze dziecko/dzieci w kolo, to nic kobieta da rade, a tutaj facet wezmie raptem 2 rzeczy i już "może pomóc..." ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 |
Wtajemniczenie
|
Aha mi dr kazała samego cyca teraz dawac jak mała osłabiona bo jak dostanie na cos alergie to bedzi jeszcze gorzej.
#4089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Orzechowej pracowałam, a na Kamienną chodziłam do gienka i mieszka tam moja wryzjerka ![]() BTW. NA Śródmieściu mieszkałam 22 lata mojego życia ![]() Dziewczyny oriętujecie sioę od kiedy można podawać DANONKI ?? Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-18 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zadomowienie
|
Agulan mi sie akurat nasze prezenty na chrzciny nie podobaly,bo nikt sie ze mna nie liczyl,jedna ciocia chciala kupic krzeselko do kramienia(a mala miala 2 meichy jak ja chrzcilismy) mowie dobra niech strace niech sobie kupi i bedzie szczesliwa,zadne jej sie nie spodobalo wiec kupila hustawke,taka mega wielka no nic tylko zajmie caly pokoj(zamiast kupic taka wieszana na haczykach w progu
![]() ![]() ![]() za to od chrzestnej dostala mega cudowny prezent,album recznie wykonany na zdjecia,w ktorym juz byla czesc zdjec malutkiej mojej niniu i miejsca na nastepne,jak bede miala czas wrzuce zdjecia ![]()
![]() |
#4092 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
Zyję, żyję ![]() Ale tyle piszecie, że Was nie nadgoniłam ... wybaczcie ... Witam nową mamusię (tą od skazy białkowej ![]() My walczymy dalej ze skazą białkową i łazimy po lekarzach. Byliśmy nawet u dermatologa i masakra jakaś jest. Wg niego to skaza na 100% + coś jeszcze. Alergolog obstawia marchewkę. Ja już nic nie jem. Martynka też nic oprócz mojego mleka, a to dziadostwo nie chce zejść i każdy rozkłada ręce. Teraz jest podejrzenie, że meble uczulają ![]() wariateczka88 ... ja też z Krzyków ![]() Przepraszam, że się nie udzielam i Was nie doczytuję na bieżąco, ale my albo u lekarza albo na spacerze. Martyna wogóle w nocy nie śpi. Tzn. śpi, ale co 1,5 godziny pobudka, potem przez to w dzień jest padnięta, tak samo jak i ja. Lekarze mówią, ze to od tej alergii, ale narazie walczymy ze skutkami, a nie znamy przyczyny. Ponoc póki jej nie znajdziemy to spokojnie spać nie będziemy ![]()
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem,żyję ![]() Rano byliśmy na zakupach, a później pojechaliśmy na wieś Michalka dotlenić, jak wróciliśmy tak sodko spał, ze szkoda mi było go budzić, więc przeniosłam go do wózka i 2.5h spaceru, bo tyle spal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baha niektóre mamy dają danonki w 7 czy 8 miesiącu już. Ja nie planuję ich dawać zbyt szybko albo i wcale, bo w nich sam cukier. Planuję do jogurtu naturalnego dodawać owoce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
oo kasik a dokladniej?bo jestem skazana na wiecznie samotne spacery eh :/
#4096 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas na chrzest dostaliśmy dla dziecka pieniążki, a ci co nie mieli pieniążków to przynieśli ciuszki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I jeszcze nici z naszych wakacji .. straciliśmy kasę, bo zaliczka już wpłacona. Mieliśmy 24 maja, za tydzień lecieć na tydzień do Grecji, na wyspę Korfu, ale że małej wysypka nie schodzi to zostajemy. Na dodatek szef tż nie dał mu urlopu, niby fabryka bez niego zginie przez te kilka dni, a dodajmy, ze ma do wykorzystania jeszcze 12 dni z zeszłego roku+tacierzyński i cały urlop z tego roku. Po prostu paranoja ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2012-05-18 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
to fajnie masz,ja do parku poludniowego tak piechota mam z pol godzinki,blizej mam skowroni
a jestem dzis tak wkurzona ze masakra,wczesniej szczepilismy nasza mala u tesciow,tam tez chodzila do lekarza,a teraz przenieslismy jej karte do jednej przychodni we wrocku,i ja nie wiem co za slepa baba tam pracuje no w kazdym razie wypisala inna szczepionke,a lekarka na ta inna wydala repte(na 5w1 3 dawke,a wczesniej byly 2 dawki 6w1) moj tz-et oczywiscie nic nie zauwazyl bo jak to powiedzial nie zna sie na tym- i teraz nie wiem co mam robic :/ zaszczepic ja tym co kupilismy choc wczesniej miala co innego?pani w aptece najpierw powiedziala ze jak przyjedziemy z paragonem wezmie od nas ta szczepionke,przyjechalism y a ona zmienila zdanie-szczepionki nie podlegaja reklamacji(ja bym tam dym zrobila ale moj tz nie bedzie sie z nikim klocil) i powiedziala ze mozemy ja zaszczepic tym i dodatkowa nie platna szczepionka na zoltaczke,bo tego brakuje w tej 5 w1 ![]()
#4099 |
Zakorzenienie
|
Oooo super ze samotne chlopy z dziecmi maja takiwziecie
![]() Moze jakas sie skusi na mojego ![]() Gratis i spokOj bedzie
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, ugotowane na parze Polozylam mlodego spac i wyszlam z pokoju, po jakims czasie wrzask. sprawdzam co jest a on sie na czworaka przekrecil w lozeczku i nei mial miejsca zeby sie odkrecic na plecki i tak sie bujal z nosem w przescieradle. najgorsze z polskimi urzedami jest to ze nia ma do kogo skargi napisac. w UK to sie caly czas skargi wysylalo i jeszcze gratisy za to byly bo oni maja hopla na punkcie obslugi klienta. a tu klient przeszkadza w pilowaniu paznokci "Co? czego? nie ma. nei ma, nie bedzie jutro se pani przyjdz"
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4102 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kasik wspolczuje. moze to na basen uczulenie? nas tez znow troche wysypalo, podejrzanych standardowo jest kilku, znow wstrzymujemy nowosci. Oliveira a czemu ten panstwowy, kasa? orientuje sie ktos moze, czy moge skladac wniosek do zlobka dofinansowanego przez panstwo jak sie dostalam do panstwowego? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie nie pomyslałam o tym, że w nich jest sam cukier...dałam Michałkowi jednego, nic mu nie było, ale dawać już ich nie będę ![]() Glam, nawet jeśli byś miła starcie z ochroniarzem urzędowym, odpuścił by na wstępię widząc zdeterminowana mamuśkę z pociechami ![]() No i moje gratulacje za zapro ![]() Wila, mój się tak budz w nocy, jak jest zaspany. W tedy wielkie zaskoczenie i wrzask : co ja robię tu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkiego powroty do zdrowia dla malutkiej ![]()
![]() |
#4105 |
Rozeznanie
|
zaraz smigam na basen, ale sie jeszcze pochwale, ze Kasia dzis po raz pierwszy wymamrotala mama, oczywiscie nie swiadomie, ona jeszcze glownie leci w aaaaa, ale i tak cudnie brzmialo
![]() moze u nas urzedy to tez kiedys bedzie obsluga klienta? wspolczuje glam bardzo dobrze, ze przed nami weekend z ladna pogoda to sie uspokoi na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to dużo gości chyba mieliście ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- baha odpuść sobie, to podobno syf jest straszny ![]()
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ręce opadają jak idziesz do specjalisty i wychodzisz bardziej zdezorientowana niz przed wizyta ![]() ![]() Bardzo Wam współczuję i trzymam kciuki żebyście w końcu znaleźli "winowajcę" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4109 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Glam nie kuś, bo tylko czekać jak się sznureczek u Twych drzwi ustawi ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.