|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Cytat:
po prostu..wymienili mnie na (lepszy??)męski model..
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a wiecie co to za produkt?
![]() Isana krem- oliwka z olejkiem arganowym za 6.39? To coś nowego, żadnej opinii nie ma na KWC a jestem ciekawa. Może któraś z Was to kupiła? Miała w łapkach? co to ?
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
zwolnili cię z pracy?!
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że szybko znajdziesz lepszą pracę
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Tapetko trzymaj się
|
#4086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zrobiłam zdjęcia a interesuje mnie skład
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
Współczuję ci
Kocham właśnie Polskę za tą równość :P Teraz nawet jako kelnerów wolą często zatrudniać facetów A tak poza tym to idę dziś po skarba do rossmanna i mydło. Mam nadzieję że dostanę
Edytowane przez 8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 Czas edycji: 2013-02-12 o 08:00 |
|
|
|
#4090 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie bylam w 100% pewna ![]() hmm a skad wiadomo o takich promocjach na fb?? trzeba zwyczajnie sledzic fanpage? ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() moze jest jakas dziewczyna co pracuje w rossmannie i zna szczegoly? tak czy siak ja juz swojego TŻ uswiadomilam ze rano idziemy 14 lutego do rossmanna i bedziemy sie przy kasie calowac
|
|
|
#4091 |
|
Konto usunięte
|
a ta golarka do ubrań dobra jest?
|
|
|
|
#4092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tapetko! Oni jeszcze będą tego żałować! Szkoda, że nie ma promocji na babydream Nic innego mnie nie zainteresowało, teraz wydaję kasę na minerały - drogeryjne podkłady nie mogą się nim równać. Wracam do nich z podkulonym ogonem
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny muszę podzielić się z Wami swoja opinia na temat żelu uniwersalnego BD. Wcześniej miałam żel do mycia i kąpieli dla niemowląt a teraz kupiłam ten uniwersalny z pompką i jest genialny. Lepsza konsystencja, piękny zapach, super myje. Cieszę się, że go kupiłam.
Nabyłam też Blistex Brilliance, kupiłam co prawda w aptace bo w moim R. jeszcze ich nie ma, ale bardzo mi przypasował. Pięknie pachnie, delikatnie podkreśla usta, dobrze nawilża.
|
#4094 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Od pierwszego użycia tez jestem jego fanką, na pewno będę mu wierna.
Przymierzam się do umycia w nim włosów Jak się sprawdza w tej roli?
|
#4096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobry do mycia ciała, twarzy, domowych peelingów, czy korundu, wygodne opakowanie z pompką, czego chcieć więcej?
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4098 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myję nim ciało, twarz (odkąd go używam do twarzy problemy z cerą znacznie się zmniejszyły), używam jako żelu do higieny intymnej (nagle okazało się, że nie mam podrażnień i nawracajacych zapaleń), myjemy nim włosy - mój M. od lat borykał się z łupieżem - stosował wszystko włącznie z aptecznymi specyfikami, a odkąd zaczął myć głowę tym żelem łupież po prostu zniknął Przelewam go też do dozownika do mycia rąk, bo nawet przy częstym myciu nie wysusza. No ja nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez tego żelu Za to moim ostatnim odkryciem jest krem Babydream z serii Extrasensitive: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html Mam go w domu od lat, bo dzieci używają do twarzy i do ciała, ale sama smarowałam nim tylko dłonie od czasu do czasu. W zeszłym tygodniu moja twarz była mocno wysuszona (niestety jestem podatna na zimno, kaloryfery, klimę etc., a dodatkowo cały czas kombinuję z kwasami) i czułam duży dyskomfort. Wieczorem po umyciu twarzy już nie wiedziałam czym się ratować i pod rękę nawinął się ten krem. Długo nie myśląc nałozyłam go na twarz. Ulga w sekundzie! Mimo, ze krem jest dość gęsty i tłustawy to wchłonął się momentalnie. Pomyślałam, ze pewnie rano obudzę się z tysiącem wulkanów, bo krem mnie zapcha, ale rano buzia była wypoczęta, zdrowa i nawilżona! Po porannej pielęgnacji nałożyłam krem jeszcze raz, szybko się wchłonął i nawet nie błyszczał i po chwili nałozyłam podkład mineralny - spodziewałam się totalnej masakry, bo cerę mam mieszaną ku tłustej (i w dodatku z przesuszoną partiami skórą), ale ku mojemu zdziwieniu, podkład ładnie się przyjął i wytrzymał bez poprawek do późnego popołudnia! Używam tego kremu codziennie na dzień od tygodnia i jestem w totalnym szoku i żałuję, że tak późno go odkryłam Twraz zrobiła się bardziej promienista, gładsza i nawilżona
Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping. Edytowane przez White Demon Czas edycji: 2013-02-12 o 12:48 |
|
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba najlepszy kosmetyk jaki ostatnio odkryłam.
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowałyście mnie tym żelem z BD, rozejrzę się za nim następnym razem
Tapetko trzymaj się
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz twarz myje jeleniem ale przesusza cerę. Po babydream nie ma uczucia sciagania? A jak jeszcze do wlosow sie nadaje to juz w ogole super. Mam teraz szampon tej serii, fajnie myje wlosy, ale wlasnie jak ktos napisal wczesniej, że placze. Przy nastepnej wizycie w Rossmannie wrzucę do koszyka. Duża oszczędność mieć taki jeden uniwersalny kosmetyk. Odleje tezetowi bo biedny tez walczy z lupiezem, drogeryjne szampony pomagaja, ale tylko na czas ich uzytkowania. Jak odstawi to problem wraca.
|
|
#4105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4106 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie też hitem jest to, że jak jedziemy gdzieś całą rodzinką (2+2) to biorę jedną butlę żelu i wystarcza wszystkim za wszystko Nie musze brać osobno szamponów dla dzieci, osobno szamponu dla mnie, osobno dla M, żeli dla dzieci i dla nas, żelu do twarzy dla mnie i żelu do higieny intymnej. Jedna butla i tyyyle możliwości
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
Skusiłam się dzisiaj na Eliksir wibo nr 5
Dziewczyny, która z Was miała pomadkę Alterra rumiankową? Polecacie?
|
|
|
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo polecam
Używam jej samej w ciągu dnia jak i na noc (usta rano są super nawilżone i miękkie, bez suchych skórek). Używam jej też przed makijażem ust - wtedy szminka lepiej wygląda
|
#4109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz jestem w połowie drugiego-czyli można powiedzieć, że zużyłam całe Fajnie nawilża, nie nadaje żadnego koloru ale usta wyglądają tak...zdrowo. Zapach ma specyficzny ale można znieść![]() Ja za to capnęłam dzisiaj dodatkowy Krem UREA ISANY, nie chciałam kupować, no ale, że lezał na półce( czego się nie spodziewałam) to skusiłam się ostatecznie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye