Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 13:07   #4081
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Migotko bardzo fajna ta kurtka

Mam (kolejne już pytanie do Poznanianek.Wyczytałam, że w ten weekend są targi fryzjersko kosmetyczne. Nigdy nie byłam na tego typu wydarzeniu, a że będę miała trochę czasu to pomyślałam, że może zajrzę.
Warto?
doczytałam właśnie, że bilety dla publiczności kosztują 37 zł.

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-04-04 o 13:14
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 13:29   #4082
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
O tak, można bezkarnie czytać, leżeć, spać, pisać na wizażu

Goldeny są piękne wśród naszych znajomych są rasą numer 1 pod względem liczebności. Świetna rasa tylko potrzebują dużo wolnego miejsca, więc Twoje założenia względem zapewnienia psu odpowiedniej przestrzeni są jak najbardziej wskazane i słuszne.

Ogólnie zanim się człowiek zdecyduje na psa powinien przemyśleć wszystkie za i przeciw, rozważyć potrzeby zwierzaka i swoje możliwości w tym względzie. Najgorsze co można zrobić to wziąść do domu psa a potem go oddać/wyrzucić

Jak słyszę, czytam historie z życia wzięte gdzie człowiek zdecydował się na psa, a potem chce się go pozbyć bo mija się z oczekiwaniami to nóż się w kieszeni otwiera.

My zdecydowaliśmy się na Westie bo znamy tę rasę z codzienności. Mój małżon zakochał się w naszym rodzinnym psiaku i jak rozpoczęliśmy rozmowy o posiadaniu własnego psa to z automatu stwierdził, że tylko West

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Wiosna wiosna ach to Ty
Liczę na to, że w końcu przyjdzie!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 13:38   #4083
catarina11
Rozeznanie

Mam do oddania te buty z Mango, skóra kozia, rozmiar 39 (standardowy), obcas 8 cm. Cena 99 zł plus przesyłka. Jak coś to proszę o prywatną wiadomość Nowe, z metkami, w pudełku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 63620029_MQ_D3.jpg (18,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 63620029_MQ_D1.jpg (14,4 KB, 24 załadowań)
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 13:55   #4084
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Migotko bardzo fajna ta kurtka

Mam (kolejne już pytanie do Poznanianek.Wyczytałam, że w ten weekend są targi fryzjersko kosmetyczne. Nigdy nie byłam na tego typu wydarzeniu, a że będę miała trochę czasu to pomyślałam, że może zajrzę.
Warto?
doczytałam właśnie, że bilety dla publiczności kosztują 37 zł.
ja się wypowiem bo pracuję poniekąd w branży moim zdaniem nie warto, dostaliśmy kiedyś zaproszenia na takowe od naszego kontrahenta, koleżanki z pracy były i mówiły,że szkoda czasu że jak ktoś faktycznie pracuje we fryzjerstwie czy branży kosmetycznej to coś dla siebie skubnie ale dla laika nic wartego uwagi
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:19   #4085
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Liczę na to, że w końcu przyjdzie!
U mnie przestał padać śnieg ... nie wierzę

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcia kurtki ze stradvariusa. Przepraszam za jakość zdjęć i pognieciony t-shirt, ale robiłam na szybko. Kurtka w rzeczywistości ma nieco inny kolor, warto wziać to pod uwagę.
Super. Jak z jakością ?
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:20   #4086
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a ten trencz z Zary oddałaś?

ja poluję na trencz z Mohito, ale okazało się że wymiotło je ze sklepów i aktualnie jedyne dostępne egzemplarze to te na manekinach wna wystawach

ja na angielskim nie mam oporu przed rozmawianiem, tylko denerwuje mnie to, że nauczycielka nie poprawia mojego słwotoku, bo na pewno poprawnie gramatycznie to nie jest przeze mnie konstruowane

dlatego zastanawiam się czy jest sens kontynuować to.....

widziałyście na żywo te szpilki?
Strasznie tanie...
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bz%2Bwinylem/
Oddałam ten z zary jak przymierzałam go w sklepie to nie widziałam, że ten nadmiar materiału na szerokości zbiera mi się nieestetycznie z tyłu :/
a online nie ma tego z Mohito? Na perhapsme czy coś takiego? Pokaż go
Fajne te szpilki, po co kusisz może warto zamówić i zobaczyć na żywo, skoro skóra
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Moim zdaniem dobrze, że wzięłaś S, bo każdy płaszcz, który mierzyłam w Mango w swoim rozmiarze (XS) był jakiś skąpy i musiałam go zapinać na wdechu Trzymam kciuki

O właśnie

Pogoda mnie dobija
Dzięki! oby był ładny, porządny i dobry
Mnie też a nasze melissy nie mogą się doczekać wyjścia
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Świetne pasiaki

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Myślę, że dobrze zrobiłaś, sama noszę rozmiar XS, ale jeśli chodzi o płaszcze w Mango to odpowiednie są dla mnie Ski
Super, dzięki za odzew
Cytat:
Napisane przez wantet Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych butach? Szukam jakiś botków do chodzenia na co dzień (mało wiosenne, ale pogoda niestety też).
Nie są złe, ale nie wiadomo jak wyglądają na nodze dziwny ten przód trochę
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:24   #4087
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
Pochwalę się, że kupiłam dzisiaj w Starej Mydlarni polecany przez blekitne_niebo olejek arganowy i różany I muszę powiedzieć, że ceny w sklepie stacjonarnym i internetowym różnią się.
to samo się tyczy sklepu kalina i normalnej mydlarni stacjonarnej. Szampon pomarancza chili na kalinie kilkanascie zl, w mydlarni 29 zl :/

ja też kupiłam te olejki i jeszcze olej macadamia i masło shea
i też zdziwiłam się różnicą w cenach [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Nie poddawaj się! Każdy to przechodził, ja też to jest okropne uczucie, ale jak się przełamiesz, to wskoczysz na zupełnie inny poziom. I wierz mi - sytuacja bardzo Ci sprzyja jeśli masz w otoczeniu osoby, które nie mówią po polsku Na jakim jesteś etapie?

Jeśli chodzi o różnicę w cenach w Starej Mydlarni to nawet napisałam do nich @, ale mnie olali

Czy ktoś wie, gdzie podziała się Mirell?????
Nad tym samym się ostatnio zastanawiałam. Może doktorat ją pochłonął??
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:29   #4088
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
to samo się tyczy sklepu kalina i normalnej mydlarni stacjonarnej. Szampon pomarancza chili na kalinie kilkanascie zl, w mydlarni 29 zl :/

ja też kupiłam te olejki i jeszcze olej macadamia i masło shea
i też zdziwiłam się różnicą w cenach

Nad tym samym się ostatnio zastanawiałam. Może doktorat ją pochłonął??[/QUOTE]

Też o niej myślałam, na blogu cisza Ale widziałam, ze ostatnio udzielała się na fb Sabriny Pilewicz
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:35   #4089
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przestał padać śnieg ... nie wierzę

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Super. Jak z jakością ?
Za taką cenę nie ma na co narzekać

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez catarina11 Pokaż wiadomość
Nad tym samym się ostatnio zastanawiałam. Może doktorat ją pochłonął??
Też o niej myślałam, na blogu cisza Ale widziałam, ze ostatnio udzielała się na fb Sabriny Pilewicz [/QUOTE]
Też się zastanawiam, co się z nią dzieje.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:21   #4090
lucy111
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
dawno mnie tu nie było. Święta szybko minęły, ale były dość intensywne i nie miałam nawet czasu żeby posiedzieć na wizażu.

Chyba rozkłada mnie jakieś przeziębienie. Mam już dośc zimy i tej paskudnej pogody, kurtek, czapek i wiecznie przemoczonych butów

Kupiłam w końcu olejek arganowy i dzisiaj zamierzam go wypróbować na włosach. Boję się trochę nakładać na twarz, bo nie wiem czy mnie nie uczuli.

PaulinaMigotka bardzo ładne te kurteczki. Nie wiem czy się nie skuszę na jasną
Marzy mi się tez ta biało-czarna torebeczka. I znów jest kupon do Reserved Oj trudno będzie się powstrzymać przed zakupem.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:30   #4091
Olcia
Zakorzenienie

Zamówiłam bershkowe szpilki, jak będą wygodne to pozbywam się asymetrycznych z Zary

lucy, ja też chętnie nabyłabym tę biało-czarną torebkę, z kuponem wychodzi korzystnie, kupuj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1318231040_2_3_1.jpg (61,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2555142506.jpg (23,7 KB, 43 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 15:35   #4092
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
dawno mnie tu nie było. Święta szybko minęły, ale były dość intensywne i nie miałam nawet czasu żeby posiedzieć na wizażu.

Chyba rozkłada mnie jakieś przeziębienie. Mam już dośc zimy i tej paskudnej pogody, kurtek, czapek i wiecznie przemoczonych butów

Kupiłam w końcu olejek arganowy i dzisiaj zamierzam go wypróbować na włosach. Boję się trochę nakładać na twarz, bo nie wiem czy mnie nie uczuli.

PaulinaMigotka bardzo ładne te kurteczki. Nie wiem czy się nie skuszę na jasną
Marzy mi się tez ta biało-czarna torebeczka. I znów jest kupon do Reserved Oj trudno będzie się powstrzymać przed zakupem.
Mówisz o tej za 79 zł? Wiesz może jakich jest rozmiarów? też mi się spodobała ale się zastanawiam czy jest bardzo malutka czy srednia?

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Zamówiłam bershkowe szpilki, jak będą wygodne to pozbywam się asymetrycznych z Zary

lucy, ja też chętnie nabyłabym tę biało-czarną torebkę, z kuponem wychodzi korzystnie, kupuj
Chyba z tymi butami będzie podobnie jak z białą marynarką z h&m, opanują cały wizaż widziałam je na żywo przedwczoraj nawet
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:43   #4093
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Mówisz o tej za 79 zł? Wiesz może jakich jest rozmiarów? też mi się spodobała ale się zastanawiam czy jest bardzo malutka czy srednia?

Chyba z tymi butami będzie podobnie jak z białą marynarką z h&m, opanują cały wizaż widziałam je na żywo przedwczoraj nawet
Ja tę torebkę oglądałam jak weszła nowa kolekcja, moim zdaniem jest średnia... Chociaż to pojęcie względne mniej więcej podobnej wielkości jak ta czarna z mango, którą kupiłam z wanką. Migotka wrzucała jej zdjęcie

I jakie wrażenie zrobiły szpilki? sprawdzałam dostępność na stronie i pokazało, że u mnie w pobliżu nie ma...
cena bardzo przyjemna jak na skórę więc lepiej było klikać niż potem pluć sobie w brodę właśnie widziałam później, że kilka dziewczyn je już kupiło
Stary 2013-04-04, 15:48   #4094
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, można bezkarnie czytać, leżeć, spać, pisać na wizażu

Goldeny są piękne wśród naszych znajomych są rasą numer 1 pod względem liczebności. Świetna rasa tylko potrzebują dużo wolnego miejsca, więc Twoje założenia względem zapewnienia psu odpowiedniej przestrzeni są jak najbardziej wskazane i słuszne.

Ogólnie zanim się człowiek zdecyduje na psa powinien przemyśleć wszystkie za i przeciw, rozważyć potrzeby zwierzaka i swoje możliwości w tym względzie. Najgorsze co można zrobić to wziąść do domu psa a potem go oddać/wyrzucić

Jak słyszę, czytam historie z życia wzięte gdzie człowiek zdecydował się na psa, a potem chce się go pozbyć bo mija się z oczekiwaniami to nóż się w kieszeni otwiera.

My zdecydowaliśmy się na Westie bo znamy tę rasę z codzienności. Mój małżon zakochał się w naszym rodzinnym psiaku i jak rozpoczęliśmy rozmowy o posiadaniu własnego psa to z automatu stwierdził, że tylko West
Zadbane są piękne Bo niestety czasami widzę tak spasione goldenki, że aż żal patrzeć.
Dokładnie tak, jak napisałaś, są to psy, które potrzebują przestrzeni. Trzeba też im zapewnić dłuższe spacery
Małżeństwo mieszkające pod nami miało owczarka niemieckiego, który całe dnie siedział w domu, latem na balkonie. Wychodzili z nim na max. 4 minutowe spacery Pies wiecznie im chorował, aż w końcu było trzeba go uśpić. Uważam, że jeśli się ktoś decyduje na trzymanie tak dużego psa, to powinien mu zapewnić tyle ruchu, ile to zwierzę potrzebuje, a nie później kisić go w domu. Inni nasi sąsiedzi mają yorka i teraz, zimą, kiedy im się nie chce wychodzić, piesek załatwia swoje potrzeby w kuwecie w domu
Niestety jak się patrzy, co ludzie wyprawiają ze zwierzakami w domu, to woła to o pomstę do nieba

Cytat:
Wyglądają bardzo fajnie, choć szczerze mówiąc nie przekonuje mnie ta plastikowa część z boku buta Ciekawe, czy nie będzie ona uciskać podczas chodzenia?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:51   #4095
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tę torebkę oglądałam jak weszła nowa kolekcja, moim zdaniem jest średnia... Chociaż to pojęcie względne mniej więcej podobnej wielkości jak ta czarna z mango, którą kupiłam z wanką. Migotka wrzucała jej zdjęcie

I jakie wrażenie zrobiły szpilki? sprawdzałam dostępność na stronie i pokazało, że u mnie w pobliżu nie ma...
cena bardzo przyjemna jak na skórę więc lepiej było klikać niż potem pluć sobie w brodę właśnie widziałam później, że kilka dziewczyn je już kupiło
O dziękuję, poszukam zaraz zdjęcia Migotki

Szczerze mówiąc nie przyglądałam im się za dokładnie, nawet nie wiedziałam, że to skóra bo ani jakoś szczególnie nie wyglądały ani butów z Bershki nie darzę zaufaniem Mnie przeszkadza odrobinę kształt, który się tworzy przez ten przezroczysty fragment, coś mi nie gra w tych butach ale sama nie wiem co.... Gdybym szukała takich butów to z pewnością też bym je zamówiła, żeby zobaczyć co przyjdzie, bo żal nie brać za takie pieniądze.
Stary 2013-04-04, 15:51   #4096
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Czuję, że swojego zakocham na śmierć
Hahaha i bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Myślę, że dobrze zrobiłaś, sama noszę rozmiar XS, ale jeśli chodzi o płaszcze w Mango to odpowiednie są dla mnie Ski
Widzę, że nie tylko ja odniosłam takie wrażenie

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcia kurtki ze stradvariusa. Przepraszam za jakość zdjęć i pognieciony t-shirt, ale robiłam na szybko. Kurtka w rzeczywistości ma nieco inny kolor, warto wziać to pod uwagę.
Bardzo fajnie wyglądasz

Cytat:
Oddałam ten z zary jak przymierzałam go w sklepie to nie widziałam, że ten nadmiar materiału na szerokości zbiera mi się nieestetycznie z tyłu :/
a online nie ma tego z Mohito? Na perhapsme czy coś takiego? Pokaż go
Fajne te szpilki, po co kusisz może warto zamówić i zobaczyć na żywo, skoro skóra

Dzięki! oby był ładny, porządny i dobry
Mnie też a nasze melissy nie mogą się doczekać wyjścia

Super, dzięki za odzew

Nie są złe, ale nie wiadomo jak wyglądają na nodze dziwny ten przód trochę
Moje tylko leżą i pachną

Cytat:

Kurdę kolejne buty, które bym kupiła, gdyby na moim koncie były dostępne jakieś środki. Cholera
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:25   #4097
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84
Dot.: Kl asa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Ooo będę Ciebie wypatrywać w takim razie
Jeśli Cię rozpoznam to obiecuję się odezwać
Może kiedyś uda nam się umówić na jakąś kawkę i pogaduchy ?
pewnie
w ogóle dużo nas tutaj z Poznania, możemy sie przecież umówić wszystkie

Olcia też kupiłam te szpile :P

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2013-04-04 o 16:28
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:38   #4098
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Super te pasiaki!
Jadę w sobotę do Poznania, będę miała trochę czasu i tak się zastanawiam właśnie czy nie wybrać się Maltę i zobaczyć ten Sinsay bo jeszcze nie bylam. No, ale chciałam też zajść do Hebe i zostawić zapewne pół wypłaty

Czy w Flo w browarze jeszcze jest czy już zamknięte? Kojarzysz może? albo któraś Poznanianka?
Flo w Browarze ciągle otwarte, ale już coraz mniej rzeczy Też nie byłam jeszcze w Sinsay, może sobie zajadę jak dostanę dofinansowanie Jest jakaś strona internetowa Sinsay albo sklep internetowy gdzie można przejrzeć rzeczy ?

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-04-04 o 16:41
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:44   #4099
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
pewnie
w ogóle dużo nas tutaj z Poznania, możemy sie przecież umówić wszystkie

Olcia też kupiłam te szpile :P
Ooo Super pomysł z tym spotkaniem

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Flo w Browarze ciągle otwarte, ale już coraz mniej rzeczy Też nie byłam jeszcze w Sinsay, może sobie zajadę jak dostanę dofinansowanie Jest jakaś strona internetowa Sinsay albo sklep gdzie można przejrzeć rzeczy ?
No właśnie strona jest, ale nic na niej nie ma Żadnych ciuchów, nic. Choć na reklamówkach mają napisane Online shop
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:02   #4100
vivien39
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Drożej jest w stacjonarnych? Ile zapłaciłyście za te olejki? Też się przymierzam do kupna

Tak w stacjonarnym drożej, ale nie pamiętam dokładnie o ile,

olej różany pomimo iż mam tłustą cerę wysusza mi ją bardzo... masło shea bardzo fajnie nawilża chociaż jest niesamowicie tłuste-stosuję pod oczy i do dłoni. Macadamia podobno ma pomóc w likwidowaniu blizn-zobaczymy. Na pewno kupię jeszcze raz eliksir z olejkiem arganowym i wit C-nadaje ładny i młodszy wygląd skórze acha i kupiłam jeszcze olejek różany do kominka cudnie pachnie, tyle ich było na sklepowej półce, że nie wiedziałam, który wybrać

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:07   #4101
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
Tak w stacjonarnym drożej, ale nie pamiętam dokładnie o ile,

olej różany pomimo iż mam tłustą cerę wysusza mi ją bardzo... masło shea bardzo fajnie nawilża chociaż jest niesamowicie tłuste-stosuję pod oczy i do dłoni. Macadamia podobno ma pomóc w likwidowaniu blizn-zobaczymy. Na pewno kupię jeszcze raz eliksir z olejkiem arganowym i wit C-nadaje ładny i młodszy wygląd skórze acha i kupiłam jeszcze olejek różany do kominka cudnie pachnie, tyle ich było na sklepowej półce, że nie wiedziałam, który wybrać
Ja też używam różanego do suchej skóry i nie zauważyłam pogorszenia stanu cery, hm.. Ale generalnie stosowanie olejów do twarzy sprawiło, że moja cera rano wygląda bardzo jednolicie i taka pielęgnacja się sprawdza
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:13   #4102
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też używam różanego do suchej skóry i nie zauważyłam pogorszenia stanu cery, hm.. Ale generalnie stosowanie olejów do twarzy sprawiło, że moja cera rano wygląda bardzo jednolicie i taka pielęgnacja się sprawdza
u mnie tak samo
wankaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:29   #4103
fablous
Zakorzenienie

Też kupiłam te szpilki z Bershki
Nie jestem do końca przekonana do nich, ale w razie czego oddam.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 19:02   #4104
justytynka
Zadomowienie

Właśnie kliknęłam Co mówicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30b51af205422bf97ce6eeb1136eb403.jpg (149,4 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-04-04, 19:31   #4105
caarolaaa
Zakorzenienie

Migotko - kurtka super muszę przejść się do stradivariusa i przymierzyć czarną
Nie kuście tymi szpilkami z bershki ! Człowiek chce tu kupować rzeczy tylko z listy a Wy mi takie cudeńka pokazujecie I faktycznie może to być hit na miarę białej marynarki z h&m
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 19:39   #4106
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wyglądają bardzo fajnie, choć szczerze mówiąc nie przekonuje mnie ta plastikowa część z boku buta Ciekawe, czy nie będzie ona uciskać podczas chodzenia?
Zobaczymy, na siłę ich nie zatrzymam
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
O dziękuję, poszukam zaraz zdjęcia Migotki

Szczerze mówiąc nie przyglądałam im się za dokładnie, nawet nie wiedziałam, że to skóra bo ani jakoś szczególnie nie wyglądały ani butów z Bershki nie darzę zaufaniem Mnie przeszkadza odrobinę kształt, który się tworzy przez ten przezroczysty fragment, coś mi nie gra w tych butach ale sama nie wiem co.... Gdybym szukała takich butów to z pewnością też bym je zamówiła, żeby zobaczyć co przyjdzie, bo żal nie brać za takie pieniądze.
Przyłożyłam tę biało czarną torebkę do tej z Mango dzisiaj w sklepie i są prawie równe
Mam ją odłożoną i teraz dumam

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Kurdę kolejne buty, które bym kupiła, gdyby na moim koncie były dostępne jakieś środki. Cholera
Butoholizm
Stary 2013-04-04, 19:54   #4107
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy, na siłę ich nie zatrzymam

Przyłożyłam tę biało czarną torebkę do tej z Mango dzisiaj w sklepie i są prawie równe
Mam ją odłożoną i teraz dumam

Butoholizm
Dziękuję, sprawdziłam wymiary Twojej z Mango na stronie i teraz mniej więcej wiem czego się spodziewać po tej z Re Też nad nią myślę, chciałam jakąś białą torebeczkę
Stary 2013-04-04, 20:02   #4108
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Właśnie kliknęłam Co mówicie ?
Widziałam ją u siebie w osiedlowym sklepiku (jest chyba firmy David Jones?). Mnie osobiście nie zachwyca
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:23   #4109
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pięknie wyglądasz Tylko kurtka, T-shirt i czarne spodnie, a efekt przepiękny
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:08   #4110
mm111111
Wtajemniczenie

Byłam dzisiaj w Mango. Mierzyłam szpilki. Były piękne, ale oczywiście moje stopy nie współpracują z takim typem butów i już. 36 cisnęło w palce, ale pięta leżała ok. Gdyby tylko obcas był niższy Mierzyłam też fajny basicowy t-shirt, 2 złote naszyjniki, i czarną torebkę na pasku. Były też ciekawe czarne sandały zapinane na kostce, takie minimalistyczne. Reasumując, dużo fajnych rzeczy mają w tym Mango
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-04-380.jpg (72,2 KB, 268 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-04-382.jpg (70,8 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-04-384.jpg (76,0 KB, 222 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości