Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-19, 13:04   #4081
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Dziekuje dziewczyny za wasze opinie jednak skusze sie na te jasniejsze bo fajniej wygladaja
Ekaterina dzieki za zdjecia, u ciebie tez bardziej podoba mi sie ten jasniejszy zestaw chociaz zawsze bylam za ciemnymi meblami

Latte piekny mazurek i chociaz ja nie lubie tego ciasta to uwielbiam na nie patrzec bo niektore sa poprostu bajecznie przyzdobione

Dziewczynki zycze wam wesolych swiat, takich rodzinnych, pelnych milosci i zrozumienia
Buziaki

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 13:16   #4082
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Mnie wkurza taka ciekawość.. Wielka sensacja,bo pewnie jako pierwsza kobieta na świecie zaszłam w ciążę... Ten temat chyba zawsze będzie na czasie
Meta bo to jest a bo ta : Nowakowa Kowalska czy Iksińska jest w ciaży pewnie wpadka i tak bedzie ciagle

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wasze opinie jednak skusze sie na te jasniejsze bo fajniej wygladaja
Ekaterina dzieki za zdjecia, u ciebie tez bardziej podoba mi sie ten jasniejszy zestaw chociaz zawsze bylam za ciemnymi meblami

Latte piekny mazurek i chociaz ja nie lubie tego ciasta to uwielbiam na nie patrzec bo niektore sa poprostu bajecznie przyzdobione

Dziewczynki zycze wam wesolych swiat, takich rodzinnych, pelnych milosci i zrozumienia
Buziaki
Miss bo ten jasniejszy to kolor drzewa wygląda na naturalny i jak dobrze myslę to pewnie pod palcami bedzie czuć żłobienia - jak to ten sam kolor faktycznie co u mnie Bo tamten ciemniejszy to zwykła sklejka czy co to wogule jest, ale jednolite sliskie takie. Osobiście jak juz nie moge pozowlic sobie na drewniane meble to staram sie wybierać takie które to drzewo przypominają

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 13:55   #4083
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Meta bo to jest a bo ta : Nowakowa Kowalska czy Iksińska jest w ciaży pewnie wpadka i tak bedzie ciagle

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Miss bo ten jasniejszy to kolor drzewa wygląda na naturalny i jak dobrze myslę to pewnie pod palcami bedzie czuć żłobienia - jak to ten sam kolor faktycznie co u mnie Bo tamten ciemniejszy to zwykła sklejka czy co to wogule jest, ale jednolite sliskie takie. Osobiście jak juz nie moge pozowlic sobie na drewniane meble to staram sie wybierać takie które to drzewo przypominają
Kasiu no niestety drewno to to nie jest, nie stać nas na nie. Ale rzeczywiście wyglądem je przypomina
Ja mam sofe z eko skóry i dwa fotele do tego w podobnym kolorze wiec bedzie ta szafa pasować tam

Boże jaka piękna pogoda u mnie jest, 20 stopni i słoneczko świeci niech już tak zostanie plis

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-04-19 o 13:56
Stary 2014-04-19, 13:57   #4084
ZygaEffka
Zadomowienie

U nas to na pewno gadają lub tez gadali , że ci to pewnie bez ślubu żyją i mieszkają razem a dzieci pewnie miec nie mogą ... Ślub wzięliśmy w innym mieście i innym kościele a sąsiadom się nie tłumaczę z mojej sytuacji a brzucha jeszcze na tyle nie widać żeby się kapnąć że to ciążowy czy się dobrze najadłam Ci co mają wiedzieć to wiedzą a do kościoła nie chodzę nawet w święta, bo święta są dla mojej rodziny a nie dla księdza i dla panującej mody , ja to zawsze nazywam fashion weekend, bo od dawien dawna ludzie nie chodzą by sie modlić tylko obgadywać innych i komentować co sobie kupili znów w ciągu tygodnia , lub kto umarł i kto z kim się puszcza więc jak by mnie w kościele zobaczyli to by padli na kolana ze zdziwienia i 10 różańca odmawiali w mej intencji

Meta - spokojnie leżę i pachnę teraz już nic nie robię dziś

Miss - będziesz zadowolona z jasnego

A ja nadal szukam zestaw do salonu bo ten z linka co wam dałam ostatnio to na żywo porażka w wykończeniu ...
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-04-19 o 13:59
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 14:05   #4085
Misstic
Wtajemniczenie

Ja nie jestem katoliczką ani nie należe do żadnej innej religii. Lubię święta bo jest okazja, żeby wszyscy się w końcu razem spotkali.
U nas święconki nie ma, dań postnych nie ma itd.
Idziemy jutro do dziadków (babcia to chodzi ze święconką ) na śniadanie a w poniedziałek na śniadanio-obiad do mamci.
Posiedzimy, pogadamy, pośmiejemy się, jest fajnie

A są pewne tematy które będą w TOP 10 tematów plotkarskich i nigdy z tapety nie zejdą
Jak to mówią teraz: "Taki mamy klimat"

Najważniejsze to się nie przejmować i robić swoje

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-04-19 o 14:06
Stary 2014-04-19, 14:11   #4086
ZygaEffka
Zadomowienie

No właśnie oto chodzi Misstic dla mnie to jest magia świąt to co Ty piszesz ... Ja szanuję tych co chodzą do kościoła itd , ale ja taka nie jestem nie mam ciśnienia na to , jeśli mam potrzebę idę do kościoła kiedy nikogo tam nie ma , wejdę pomodlę się powiem co chce , pogadam z Tym u góry i wychodzę , jeśli mam prośbę modlę się o nią w domu , ale na prawdę jak ja słucham o tych wszystkich pedofilach księżach , i o tym jak ostatnio w pobliskiej parafii ksiądz spoliczkował chłopca bo wypadła mu komunia z buzi kiedy ją podawał mu to mi się włos jeży na głowie i wiem że ja tam nie będę chodzić , choć zamierzam ochrzcić moje dziecko itd i wychowywać je w wierze , ale bez presji oto że co niedziele musi lecieć do kościoła bo to zło jak się nie pójdzie , jeśli ksiądz mi porównuje morderstwo do niechodzenia do kościoła jako na tej samej pozycji grzechu śmiertelnego no to sorry
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-19, 14:15   #4087
Misstic
Wtajemniczenie

Otóż to
Liczy się wiara a nie bycie w świątyni żeby się pokazać.
A co do tego jakie okropne rzeczy wychodzą na światło dzienne to mam ochote wszystkich tych duchownych ukatrupić. Przydała by się jakaś bazuka
I nie mówie tu tylko o religii katolickiej, chociaż ona jest najbliżej nas. Ale w każdej znajdzie się pedofil, kłamca, złodzień, materialista i poprostu cham. Ale takie coś trzeba tępić

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 14:45   #4088
ZygaEffka
Zadomowienie

KOmentarz pod pewnym artykulem :

"Swego czasu do radia zadzwoniła kobieta z tekstem, którego nie zapomnę do końca swoich dni; cytuję:
Przeszedł do mnie po kolędzie ksiądz, a było to przed świętami Bożego Narodzenia. Mówię do niego , proszę księdza nie mam pieniędzy na ofiarę, ponieważ idą święta i są wydatki. Chciałabym iść do fryzjera, by jakoś ładniej wyglądać. Ksiądz , na to Matka Boska do fryzjera nie chodziła. To mu odwaliłam , że święty Piotr mercedesem też nie jeździł."
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-19, 15:19   #4089
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Misstic tez jestem z jaśniejszymi jakoś lepiej to wygląda

Dziewczyny pomożcie

to co mam na udach to są jednak chyba rozstępy takie czerwono sinie paskudne fuj

i na co mi sie bylo smarowac 2 razy dziennie od początku ciązy jaki my w ogole mamy na to wplyw?Skoro hormony robią z nami co chcą

Mozecie polecic jakis krem punktowy na rozstępy ale jakis lepszy z apteki czy cos?Moze byc drogi byleby działał

A w ciązy jest sie takim pięknym podobno

Juz tu kiedyś wspominałam, ze mojej siostrze na rozstępy na piersiach w okresie dojrzewania jak jej wystrzeliły pomógł jakiś krem z Vichy naprawdę całkiem zniknęły dawno temu to było ale podejdź do apteki i zapytaj albo poczytaj w internecie jej akurat naprawdę bardzo pomogło

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 15:21   #4090
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
O nie.... zaparcia. Pamietasz jakie zelazo bralas? Transfuzja? Az tak? O matko
chyba hemofer się nazywało, w szpitalu mi przepisali to.

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Ja nie mam jeszcze rozstępów "ciążowych", ale mam na nogach swoje które mam od bardzo dawna. Smarowanie nic nie da serio. Wiem,że jest taki zabieg kosmetyczny spłycający rozstępy :P po ciąży w jeśli bedzie taka potrzeba to pewnie sie skuszę. Coś ok 300/350 zł kosztuje ( chyba przez pół roku uzbieram )(
a to taki jednorazowy zabieg? czy kilka wizyt? bo jeśli każda wizyta tyle kosztuje to masakra, ale jeśli to jednorazowy wydatek to bym sobie fundnęła

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
U nas to na pewno gadają lub tez gadali , że ci to pewnie bez ślubu żyją i mieszkają razem a dzieci pewnie miec nie mogą ... Ślub wzięliśmy w innym mieście i innym kościele a sąsiadom się nie tłumaczę z mojej sytuacji a brzucha jeszcze na tyle nie widać żeby się kapnąć że to ciążowy czy się dobrze najadłam Ci co mają wiedzieć to wiedzą a do kościoła nie chodzę nawet w święta, bo święta są dla mojej rodziny a nie dla księdza i dla panującej mody , ja to zawsze nazywam fashion weekend, bo od dawien dawna ludzie nie chodzą by sie modlić tylko obgadywać innych i komentować co sobie kupili znów w ciągu tygodnia , lub kto umarł i kto z kim się puszcza więc jak by mnie w kościele zobaczyli to by padli na kolana ze zdziwienia i 10 różańca odmawiali w mej intencji
mój znajomy z podpoznańskiej wsi mówi, że co niedziele do kościoła każdy jedzie samochodem, by się pochwalić bryką. A do koscioła mają zaledwie kilkaset metrów

Cytat:
i o tym jak ostatnio w pobliskiej parafii ksiądz spoliczkował chłopca bo wypadła mu komunia z buzi kiedy ją podawał mu
że co???? mi niezbyt po drodzę z naukami Kościoła Katolickiego, a za in vitro to już w ogóle w katolickim piekle będę się smażyć. W Boga wierzę, jak byłam w ciąży po in vitro, co krwawiłam cały 1 trymestr, to się modliłam nocami do matki Boskiej, by uratowała moje dziecko. I uratowała, dlatego moja córka ma na drugie imię Maria. Księdza po kolędzie wpuszczam, bo w mojej parafii są fajni księża, można z nimi na wesoło sobie pogawędzić. Ale ogólnie Kościół Katolicki to dla mnie mafia (przepraszam jeśli kogoś uraziłam). Szanuję ludzi, którzy chodzą do kościoła, nie ich wina, że Kosciół jest jaki jest. Ostatnio oglądałam ciekawy dokument pt " Tajemnice Watykanu". Dowiedziałam się m.in., że wcale nie Szwajcaria jest idealnym krajem dla tych, co unikają podatków albo do prania brudnych pieniedzy, tylko właśnie bank watykański. W koncu się włoska prokuratura dobrała do tego, niedawno nawet aresztowano księdza (nie wiem dokładnie, jakie w Watykanie stanowisko obejmował), który szmuglował na pokładzie prywatnego samolotu 20 mln euro ze Szwajcarii do Watykanu oczywiscie mafijne pieniądze też były (może nadal są) prane w banku watykańskim.

Cytat:
KOmentarz pod pewnym artykulem :

"Swego czasu do radia zadzwoniła kobieta z tekstem, którego nie zapomnę do końca swoich dni; cytuję:
Przeszedł do mnie po kolędzie ksiądz, a było to przed świętami Bożego Narodzenia. Mówię do niego , proszę księdza nie mam pieniędzy na ofiarę, ponieważ idą święta i są wydatki. Chciałabym iść do fryzjera, by jakoś ładniej wyglądać. Ksiądz , na to Matka Boska do fryzjera nie chodziła. To mu odwaliłam , że święty Piotr mercedesem też nie jeździł."

dobre

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 16:01   #4091
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:

A dziewczynom które nie obchodzą świąt życzę słonecznego weekendu [/CENTER]
Dziekuje i nawzajem

Cytat:
Ja nie jestem katoliczką ani nie należe do żadnej innej religii. Lubię święta bo jest okazja, żeby wszyscy się w końcu razem spotkali.
U nas święconki nie ma, dań postnych nie ma itd.
Idziemy jutro do dziadków (babcia to chodzi ze święconką ) na śniadanie a w poniedziałek na śniadanio-obiad do mamci.
Posiedzimy, pogadamy, pośmiejemy się, jest fajnie

A są pewne tematy które będą w TOP 10 tematów plotkarskich i nigdy z tapety nie zejdą
Jak to mówią teraz: "Taki mamy klimat"

Najważniejsze to się nie przejmować i robić swoje
Ja tez spędzam ten czas z rodziną i nic więcej ani zadnego koszyczka,ani postu,mowy nie ma i dopiero co z roweru wrocilam

A co do rozstępów jestem załamana

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 16:11   #4092
agnes 20
Zadomowienie

Uff, w końcu mogę sobie odpocząć, posprzątane, jedzonko porobione i ide na słoneczko bo u nas dzisiaj 23 stopnie w cieniu
Latte piękny mazurek, jak ja Ci zazdroszczę że lubisz i umiesz gotować, Ja nienawidzę
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 16:15   #4093
Misstic
Wtajemniczenie

A mnie moje hormony ciazowe zabija
Jestem wesola a po chwili chce mi sie ryczec i smutek na calego..
Na dodatek czuje sie mega nie atrakcyjna
No wziac i tylko sobie baranka w sciane zafundowac

A jakby tego bylo malo moje cycki postanowily juz przygotowywac sie do karmienia co jakis czas wychodzi mi z sutkow maciupenka ilosc plynu, taka jak glowka od szpilki. Pytalam sie lekarza to powiedzial ze to calkowicie normalne i ''pocieszyl'' ze to dopiero poczatek, potem sie bardziej rozkreci, suuuuper :ryczy:

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-19, 16:21   #4094
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
A mnie moje hormony ciazowe zabija
Jestem wesola a po chwili chce mi sie ryczec i smutek na calego..
Na dodatek czuje sie mega nie atrakcyjna

A jakby tego bylo malo moje cycki postanowily juz przygotowywac sie do karmienia co jakis czas wychodzi mi z sutkow maciupenka ilosc plynu, taka jak glowka od szpilki. Pytalam sie lekarza to powiedzial ze to calkowicie normalne i ''pocieszyl'' ze to dopiero poczatek, potem sie bardziej rozkreci, suuuuper :ryczy:
Tylko nie cisnij nic bo poleci bardziej
ja też się czuje nie atrakcyjna , dopiero jak sie wyglancuję na wyjście to jest ok ale po 30 min mam juz wlosy nie tak , mokro w gaciach i rowku , cycki mi ze stanika wychodzą ... makijaż spływa , facjata się świeci i radary wychodzą spod pudru więc jakies 30 min raz na wyjście czuję się sexi haha . Do tego jak w końcu mój mąż mnie nie bzyknie to pozostaną mi tylko sny erotyczne ...No ale on sie boi .. za karę nawet na "lody go nie zabieram ":P

Ja właśnie kończę malować na bakłażanowo
nasz kawałek nieba

Czas edycji: 2014-04-19 o 16:36
Stary 2014-04-19, 16:35   #4095
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
baranek to jak najbardziej świąteczny motyw i na czasie
a tak serio, to przytulam mocno stan mi nieobecny, a doszło teraz to, że czuję się nieatrakcyjna, bo ciuchów coraz mniej na mnie pasuje. Niby tylko 2 kg przytyłam a to już 19 tc. No ale brzuszek już dość widoczny i bluzki dziwnie się opinają a nie chce za dużo ciażowych ciuchów kupować. Czekam na prawdziwe ciepło i chodzenie w sukienkach

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 16:39   #4096
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Uff, w końcu mogę sobie odpocząć, posprzątane, jedzonko porobione i ide na słoneczko bo u nas dzisiaj 23 stopnie w cieniu
Latte piękny mazurek, jak ja Ci zazdroszczę że lubisz i umiesz gotować, Ja nienawidzę
ja ani nie umiem ani nie lubię

Stary 2014-04-19, 16:55   #4097
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ja ani nie umiem ani nie lubię
Ja właściwie też nie umiemMam kilka potraw które w miarę mi wychodzą i nimi męczę męża i rodzinkę w każde święta
Stary 2014-04-19, 17:04   #4098
ZygaEffka
Zadomowienie

A ja jestem kucharką z wykształcenia kocham gotować ale zawiodlam się na pracy w kuchni bo to marne pieniądze i problemy ze zboczonymi współpracownikami ... Tak więc jestem pokojówką w 5 gwiazdkowym hotelu zarabiam 2 razy tyle co w kuchni
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-19, 17:10   #4099
88Ekaterina88
Zakorzenienie

U nas też cieplutko a już się bałam, że będzie zimno

Teraz tatuś gotuje żurek na jutro - będzie w chlebkach
Powiem Wam szczerze, że dobrze że nie jestem tutaj na codzien bo bym już wyglądała jak szafa trzy drzwiowa Tyle jedzonka pysznego, że szok

A jak nie miałam i nie mam ochoty na wędliny tak ostatnio zapachniała mi kiełbasa z dzika, że zjadłam w 3 sekundy Mogę Wam polecic ich wyroby klik

Cos jeszcze miałam napisać, ale kurcze z pamięcia w ciaży coś nie tak mam

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
A ja jestem kucharką z wykształcenia kocham gotować ale zawiodlam się na pracy w kuchni bo to marne pieniądze i problemy ze zboczonymi współpracownikami ... Tak więc jestem pokojówką w 5 gwiazdkowym hotelu zarabiam 2 razy tyle co w kuchni
i chyba masz lepszy grafik i godziny pracy niż w kuchni

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 17:13   #4100
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
U nas też cieplutko a już się bałam, że będzie zimno

Teraz tatuś gotuje żurek na jutro - będzie w chlebkach
Powiem Wam szczerze, że dobrze że nie jestem tutaj na codzien bo bym już wyglądała jak szafa trzy drzwiowa Tyle jedzonka pysznego, że szok

A jak nie miałam i nie mam ochoty na wędliny tak ostatnio zapachniała mi kiełbasa z dzika, że zjadłam w 3 sekundy Mogę Wam polecic ich wyroby klik

Cos jeszcze miałam napisać, ale kurcze z pamięcia w ciaży coś nie tak mam

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

i chyba masz lepszy grafik i godziny pracy niż w kuchni

No praca w hotelu to świątki piątki i niedziele niestety , ale przynajmniej nikt na mnie nie drze ryja , zamknę się w pokoju i na kilkadziesiąt minut mam spokój chyba że wejdzie gość i zaczyna się pytać o wszystko co nie powinno go interesować
No ale dzieki tej pracy poznałam znanych ludzi min Justynę Steczkowską , Danutę Stenkę , Lewandowskiego, Kulczyka , Nelly furtado ,Paul Wesley (Wasilewski) , Jana Kaczmarka ,Chriss Botti ( tego zastałam nieprzytomnego w łóżku w zdemolowanym pokoju, przed występem się nachlał)
nasz kawałek nieba

Czas edycji: 2014-04-19 o 17:23
Stary 2014-04-19, 17:17   #4101
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
No praca w hotelu to świątki piątki i niedziele niestety , ale przynajmniej nikt na mnie nie drze ryja , zamknę się w pokoju i na kilkadziesiąt minut mam spokój chyba że wejdzie gość i zaczyna się pytać o wszystko co nie powinno go interesować
Ile czasu robisz pokój ?

Ja potrafiłam w 5 minut jesli gość tylko połozył się w łózku i nawet zębów w umywalce nie mył Czasami meżczyżni w delegacjach tak mają - zero mycia, czysto w łazience, tylko wc uzyty, a łóżko korzystane tylko przez kilka godzin Dobrze, jak zostawiali mi jeszcze euro

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-19, 17:29   #4102
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Ile czasu robisz pokój ?

Ja potrafiłam w 5 minut jesli gość tylko połozył się w łózku i nawet zębów w umywalce nie mył Czasami meżczyżni w delegacjach tak mają - zero mycia, czysto w łazience, tylko wc uzyty, a łóżko korzystane tylko przez kilka godzin Dobrze, jak zostawiali mi jeszcze euro
Zamieszkałe to się sprząta szybciutko zwłaszcza w takich pokojach jak mówisz , uwielbiałam jak byli piloci bo ci to się kładli i budzili w tej samej pozycji , zazwyczaj użyty tylko kibelek i zlew. No maks to 10 min , ale jak już pokoje wyjechanę to nie tak wesoło u nas to standard taki że masakra jak choć odrobina kurzu była lub plamka na szybie prysznicowej to cofka i poprawka ... zdarza się ze taki pokój się sprząta 40 min , a po Romach to już w ogóle skandal..
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-19, 17:39   #4103
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Zamieszkałe to się sprząta szybciutko zwłaszcza w takich pokojach jak mówisz , uwielbiałam jak byli piloci bo ci to się kładli i budzili w tej samej pozycji , zazwyczaj użyty tylko kibelek i zlew. No maks to 10 min , ale jak już pokoje wyjechanę to nie tak wesoło u nas to standard taki że masakra jak choć odrobina kurzu była lub plamka na szybie prysznicowej to cofka i poprawka ... zdarza się ze taki pokój się sprząta 40 min , a po Romach to już w ogóle skandal..
ja to miałam czasem tak, że taki jednonocny pokój sprzątałam 5 minut bo dzien wczesniej np. robiłam generalkę a tu przyszedł na jedną noc gośc i czysto Kąty przejrzane, rach ciach i do widzenia A takie kilkudniowe no to juz nieco wolniej, ale i tak np. na 10 pokoi wyjazdowych, czyli na generalkę i na 6 zostających miałam 5 godzin z samodzielnym praniem pościeli i ręczników - bo szefostwo cieło koszty i sami pralismy a i też sama jedna byłam na tyle roboty
To była masakra, szkoła zycia, ale wytrzymałam ponad rok
A u was to pewnie lepiej, kilka pokojówek, kierownik piętra i inne bajery

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-19, 18:05   #4104
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ehhh... dla mnie świąt w tym roku nie ma. Stoję przed ciężką decyzją. I chyba odejdę od tżta. Mam dość wylanych łez, stresu. Nie będę wam pisać wszystkiego bo tylko powiecie że powinnam już dawno go zostawić. Jestem załamana i bezradna. Płakać mi się chce jak pomyślę że moje dziecko wychowa się tylko ze mną. Kolejna sprawa będę musiała znaleźć dom dla mojej suni. Dziadkowie nie pozwolą mi jej zabrać. Gdyby nie ona już dawno bym się pewnie wyprowadziła. A tak nie wyobrażam sobie rozstania z nią. No i się poryczałam. To tyle.
Wesołych Świąt Wam Życzę

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 18:26   #4105
WwikIi
Raczkowanie

Dziewczyny ja tylko tak na szybko złożyć życzenia, a nadrabiać będę pewnie po weekendzie

A teraz życzę spokojnych, radosnych, zdrowych, spędzonych w miłej atmosferze Świąt Wielkanocnych. Uśmiechu i słońca
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 18:32   #4106
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ehhh... dla mnie świąt w tym roku nie ma. Stoję przed ciężką decyzją. I chyba odejdę od tżta. Mam dość wylanych łez, stresu. Nie będę wam pisać wszystkiego bo tylko powiecie że powinnam już dawno go zostawić. Jestem załamana i bezradna. Płakać mi się chce jak pomyślę że moje dziecko wychowa się tylko ze mną. Kolejna sprawa będę musiała znaleźć dom dla mojej suni. Dziadkowie nie pozwolą mi jej zabrać. Gdyby nie ona już dawno bym się pewnie wyprowadziła. A tak nie wyobrażam sobie rozstania z nią. No i się poryczałam. To tyle.
Wesołych Świąt Wam Życzę
Wszystko się jakoś ułożyMoże Twoja wyprowadzka podziała na niego jak kubeł zimnej wody i się jeszcze opamięta.
Tobie i wszystkim wrześnióweczkom życzę spokojnych, radosnych, zdrowych, spędzonych w miłej atmosferze Świąt Wielkanocnych.
Stary 2014-04-19, 19:01   #4107
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Wesołych Świąt Wam Życzę
przykro mi bardzo Kochana ale moze sie ulozy,moze TZ zawalczy o Ciebie,o was...
co do pieska tez przykro,przezywalam to jako dziecko ze musialam oddac psa i nawet nie chce do tego wracac...

Stary 2014-04-19, 20:27   #4108
elffirka
Rozeznanie

Monika wierzę, że Ci się jakoś ułoży... Nie płacz i nie stresuj się. Wiem że mi łatwo powiedzieć, bo nie mam takiej sytuacji ale uwierz w siebie i że nic nie dzieje się przypadkiem. Może dziewczyny mają rację, może się opamięta.
A co do pieska to powiedz dziedkom że wprowadzisz się z nią póki nie znajdziesz dla niej domu. Może pozwolą Ci zostawić...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 20:41   #4109
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Wesołych Świąt Wam Życzę
Och Monia , co za bydlak z niego i wybacz że tak pisze ale bardzo mi przykro bo nikt a tym bardziej żadna kobieta nie powinna przechodzić czegoś takiego i to w Święta . staraj się być spokojna żeby dzidzia nie odczuwała smutku
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-19, 20:44   #4110
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny kochane

Spokojnych świat, czasu spędzonego w milej atmosferze i bezproblemowych ciąż

Monika dużo siły dla Ciebie, niezależnie od tego jaką podejmiesz decyzję. Przytulam mocno

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości