|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Dziękuje, jeszcze mi kilka dekoracji zostało, ale to już bliżej świąt. Te na okno już bo tak popatrzyłam i wszędzie już się świeci. I tak myślę czy choinki wcześniej nie ubrać.
Powodzenia na wizytach ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Jak ktoś jeszcze pampersów szuka to w tesco jest promocja rozmiar mini wychodzi za 46 groszy paczka 108 sztuk. |
|
|
|
#4083 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie przypomniałam sobie ze Miałam pisać o zareczynach. Super się czyta Wasze historie, każda jest niepowtarzalna. Mój mąż sam wybierał pierścionek, ale niestety nie pasuje do obrączki bo jest za duży. Ale oświadczył się w moje urodziny u mnie w domu, tylko my dwoje, zrobił mi niespodziankę |
||
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
Kinga ale masz śliczne ozdoby.
Czytałam o zaręczynach, fajne historie, niektóre śmieszne,romantyczne:love : Mojej kuzynce też w Paryzu obok wieży sie oświadczył, potem wstawiła foty na fejsa, nie chciałabym tak ![]() U mnie było tak że najpierw pobiegliśmy ustalić datę slubu cywilnego bo chciałam żeby mi nie było jeszcze brzucha widac ![]() Poszliśmy po obrączki i z tym sie zaczał problem bo my chcielismy napis od grawera i wszędzie było że zrobią na następny dzień planowanego ślubu ![]() W końcu w Aparcie cos przyśpieszyli. No i tak gdzies za tydzien miałam oczywiście standardowo doła bo sie zle czułam w ciąży, wymiotowałam rano i marudziłam tz przez telefon że nie damy sobie rady. Przyszedł do domu z bukietem słoneczników (moje ulubione kocham je Wybrał tez z Apartu żeby pasowało do obrączki. Ja się oczywiście rozpłakałam, ale co w sumie nie spodziewałam się. Zwyczajne zaręczyny ale na pewno zapamiętam ten moment do końca życia
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gina ostatnio na wizycie pytałam o to okręcanie pępowiną i w ogóle widział chyba przerażenie w moich oczach bo zaczał mnie bardzo uspokajać, że dziecko wiele razy w brzuchu okręca się, robi węzły na pepowinie itd. i, że to zazwyczaj nie jest groźne żeby się nie martwić na zapas... no i racja bo tutaj to już nic od nas nie zależy..
Ale teraz tak sobie myślę, że już tego mojego Jaśka zostawię w spokoju, jak się nie chce okręcić to trudno, może za mało miejsca, ciasno lepiej niech juz tak siedzi byleby wszystko było w porządku ![]() kinga świetne ozdoby zrobiłaś ![]() O to ja w weekend kupuję pampki skoro taka promocja w Tesco
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
kogiel mój też w moje urodziny się oświadczył, wczoraj minęło nam 7 lat od zaręczyn.
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
mi w aplikacji wyskoczyła ostatnio informacja, że nie ma strachu o owinięcie pępowiną, bo jest śliska i nie ma jak się zacisnąć, bo ciągle się wyślizguje.
|
|
|
|
#4088 |
|
Rozeznanie
|
hej, gardło mnie boli i krzyż ;/ Popatrze za chwilę na zdjęcia bo na telefonie nic nie widać.
Przyszła mi koszula z textil market i mogę polecić, bo przyszła bardzo szybko i jest mięciutka, ładna. Czekam jeszcze na dwie przesyłki. Coś Hubiworld się obija... |
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
Na mall.pl też jest promocja na pieluchy 228 sztuk pampersow 2 za 109 zł to wychodzi ok. 48 gr za sztukę ale jeszcze przesyłka
![]() Wczoraj mąż mi kupił cotton balls w biedronce i szumis też przyszedł |
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
A ja czytałam że tez jest tak właśnie jak u Dotki że jest zanik tętna i za chwile dziecko znowu robi fikołki i jest spowrotem tetno.
|
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle napisałam plan porodu w oparciu o formularz ''rodzić po ludzku''. dziś druknę... Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2015-12-08 o 10:19 |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widac u Dotki tak fikołki robil ze moze obrócil sie ze 3 razy wokoł pepowiny i tak sie zakleszczył.Az ciarki przechodza... Dobrze ze tak sie skonczyło, trzeba sie cieszyc i gratulowac szczescia
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
kinga super ozdoby
Ja bym już ubrała choinkę, ale boję się, że wtedy zeświruję już z braku miejsca Powodzenia na wizytach! |
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy stawiacie choinke?
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 87. W urodziny 7 lat od zaręczyn i już ponad 5 lat po ślubie Jakoś na dniach chyba. Normalnie zawsze czekaliśmy do wigilii ewentualnie dzień przed, ale ten rok jest wyjątkowy więc chyba nic się nie stanie jak ubierzemy wcześniej. |
|
|
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
Kinga no więc ten sam rocznik i też ślub w 2010
![]() Mi się marzy żywa w tym roku zobaczymy ale nie wcześniej niż koło 20 grudnia.
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatni weekend przed świętami albo gdzieś na tygodniu wtedy
Póki co musimy przedłużacz kupić bo nie ma jej gdzie przypiąć Cytat:
Kogiel i Kinga - a może jesteście zagubionymi bliźniaczkami |
|
|
|
|
#4106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4107 | |||
|
Rozeznanie
|
Kinga super ozdoby
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a lepiej być na nie przygotowanym psychicznie Cytat:
Wczoraj mnie mąż pytał czy go w ogóle czytałam Ja co roku po 20 grudnia w tym roku pewnie 19 postawimy bo chcemy żywą a w sobotę zawsze jest więcej czasu żeby takową zakupić
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel i jeszcze dzieci nam sie w styczniu urodzą
I powiedź że Twój Tż jest o rok starszy
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
kogiel piękności
|
|
|
|
#4110 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze nie wiem kiedy zaczniemy ozdabiać mieszkanie na święta, jeszcze nic nie powyciągaliśmy ani nic nowego nie kupiliśmy. a choinka to pewnie jak co roku na ostatnią chwile.
jak na razie to ide prasować... w końcu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

ale to takie fajne z drugiej stronie widać że kocha Cię w każdym wcieleniu nawet przy piecu z łoaptą węgla i może jeszcze brudną buzią 

Jak widac u Dotki tak fikołki robil ze moze obrócil sie ze 3 razy wokoł pepowiny i tak sie zakleszczył.
bo zamiast od początku listy to zaczynamy rozpakowywanie od końca
a lepiej być na nie przygotowanym psychicznie