![]() |
#4081 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
A u nas wczoraj ładna pogoda, był grill i było super
O nocy nie wspomnę bo chce odstawić k w nocy wiec cztery razy obudził sie i bardzo płakał, wody nie chciał i mimo ze mu przed snem tłumaczyłam ze teraz dopiero rano dostanie to chyba zapomniał. No ale przeżył, ciekawe czy w dzien nie będzie nadrabiał (teraz je tylko rano, na drzemkę i na sen). Ciekawe ile mu potrwa odstawienie nocne. I czy w ogóle tak sie da. Bo na drzemki i na noc nie chciałabym mu zabierać... Dzisiaj tez sie zapowiada piekna pogoda ale czwartego grilla z rzędu bym nie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Szuu ja Ciebie podziwiam.
![]() Moj tz poszedl dzis do pracy wiex taka chujowa majowka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie
![]() U nas dziś jakoś brzydko. Lena dalej Chora... Idziemy dziś do lekarza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Ja juz mam kryzys kp z Leo. Cały weekend gdzies jezdzimy, jemy na miescie, kp to dramat. Odciagam ile sie da ale juz mnie tak bola cycki, brodawki mi odpadaja. Wczoraj juz nie dalam rady odciagac i nie bralam mleka. Latalam ciagle do auta karmic, karmilam w kiblu dramat. Raz jak nie mialam wyjscia musialam w restauracji, tragedia, owinieta szalikami, zeby nikt nie widzial, Leo sie szarpal, wkladka laktacyjna w drugim cycku mi sie przesunela, zalało mnie mlekiem, które kisło na mnie cały dzien. DRAAAMAAAAT
NIENAWIDZĘ
![]() |
#4085 |
Konto usunięte
|
Założyłam sobie pół roku, jak przeczytałam ze powinno sie rok to założyłam sobie rok. Dzis mijają 22 miesiące i czuje ze wypełniłam swoją misje
![]() ![]() Ale zaczynałam kp przecież tylko ze względów finansowych przypominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
Z tym że Kaja była moja motywacja to chodziło mi o to, że ona urodziła Blankę w młodym wieku i pokazała mi, że da się tak żyć. Ba, to nawet może być przyjemne.
![]() A wracając do tamtej dyskusji (bo nie miałam czasu wcześniej ![]() ![]()
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo dokładkę o to mi też chodziło.. Ja jak Blanka była mała jeździłam na balety, na weekend gdzieś. Ale! Teraz nie.. Jak Lena się urodziła była na no beze mnie może z 5 razy do tej pory. Szkoda mi jej zostawiać ![]() ![]() Byłyśmy u lekarza.. Lena ma angine. Dobrze że poszłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Kaja zdrówka dla Lenki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Konto usunięte
|
Kaja Stu był dzisiaj u lekarza - angina! Dostał antybola i przyzwolenie na wiadro lodów. Mnie tez gardło pobolewa wiec jestem zmuszona (
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- PS. Ja to jestem chora jak mam K na godzinę zostawić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Gapu świrze gdzie jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
Dominika taaa mamy antybiotyk..
Szuu lody mówisz ![]() Pojadę później może po lody do lidla. Może będzie mniejszy ruch bo wcześniej była masakra Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiem . U nas każde wyjście kończy się podobnie.
Cytat:
Wyjście do sklepu,galerii czy gdziekolwiek to dla nas katorga . Nie wysoedzi w wózku czy to naszym czy sklepowym. Za rękę pójdzie chwilę ale zaraz ucieka. Cytat:
Ja bym małej robiła soki czy lokjltajle ale ona nie chce . Nawet jak ja jem coś 'nowego' to nie ma potrzeby sprawdzenia co ja jem. Nigdy nie chce spróbować. Nic. Ja z L sama nigdzie nie wychodzę. Raz ze mi ciężko i boli to dwa ze nie mam samochodu a sklepy czy kawiarnie/restauracje mamy daleko. Jedynie tylko pole,spacery i czasami przejdziemy się razem do spozywczaka ale po 1 czy 2 rzeczy. My wróciliśmy dzisiaj do domu. Zimno jak pieron. Zaraz chyba zapalimy w piecu bo umarzniemy na noc ![]() Kaja zdrówka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4093 |
Wtajemniczenie
|
A ja się z Tobą KejtiCe nie zgodzę. Uważam że to kwestia osoby i charakteru. Urodziłam mając 35 lat. Teraz mam 37 i chętnie oddaje Ola pod opiekę babc albo zostawiam z ojcem. Nawet jak był malutki wychodził z ojcem na całutki dzień z moim odciagnietym mlekiem pomimo że kp ... na matkę polke się nie nadaje a wypoczęta tez jestem lepsza i spokojniejsza matka. Po imprezach nie latam szczególnie bo się wyszalal am za młodych lat ale robie coś dla siebie choćby szoping. ..albo nic nie robienie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej też zaczynam doceniać miejsca gdzie jest kącik dla dzieci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
Ja się zgadzam z tym co napisałaś Kejti.. Widzę po sobie. Różnica niby tylko 5 lat.. Ale podejście zupełnie inne. Przy lenie też mam czas dla siebie, ćwiczę, chodzę do kosmetyczki, na zakupy, na melanż z kumpelami. ale jednak jest to inne niż przy Blance.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj jest z kolei opiekunka do babki z dolu i jak babke gdzies zabrali i miala czas, to brala M na spacer. To bylo jak wybawienie. Tylko M jest specyficzny i jest niewiele osob z ktorymi jest w stanie isc gdziekolwiek. Takze widzac po sobie nie powiedzialabym, ze starsze matki nie chca oddawac nikomu dzieci pod opieke ani ze rezygnuja z siebie,bo bedac matka odkrylam nowe pasje, ale i z praca staram sie byc na biezaco. Oczywiscie na tyle ile to przy takin dziecku jak M i przy naszych warunkach mozliwe. ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4097 |
Wtajemniczenie
|
Bo mając 20 lat ogólnie ma się większy luz i mniej rozwazne podejście do życia ... z wiekiem przychodzi większa odpowiedzialność ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie sram nad nią jak tz. A to ze sie przewróci, a to ze jej bedzie zimno albo ze sie pobrudzi. I chuj. Jej bo nawet jak wyrznie na tym rowerku to nic wielkiego sie nie stanie nie? :P a jak sie u☠☠☠☠☠☠☠i cala z jogurtu albo z blota to sie upierze. Bez sensacji :P
![]() |
![]() |
#4099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam podobne podejście jak Ty, nic jej nie bedzie. Nie trzęsę sie nad nia. Jeśli bym tylko miała z kim to chętnie bym ja zostawiła. Tez mi sie wydaje, ze to kwestia charakteru a nie wieku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moge sie tez pod tym podpisac. ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zapytaj tam gdzie biorą dzieci od 3 lat czy nie przygarna. Ja wczoraj zapytalam na siłowni i Pani powiedziała że nie ma problemu I może zająć się Mloda w czasie mojego treningu Cytat:
![]() Edytowane przez country111 Czas edycji: 2017-05-03 o 07:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ikei niestety bardzo pilnuja tych 3 lat ![]() ![]() Kiedys tz sie nie przejmowal tak M, a od kilku miesiecy to ciagle za zimno mu omg ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą jak zawsze-składa się na to wiele czynników. Charakter, jakie jest dziecko, czy masz możliwość z kim zostawić dziecko na godzinę a co dopiero na noc, etc. Całkiem inaczej by było jakbyśnie miała z kim zostawić dziecka. A co do chuchania i dmuchania-na szczęście z tż podchodzimy do tego tak samo. Spadnie, uderzy się, itp. luzik. Nie stoimy nad nią i nie chronimy przed wszystkim ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
Ja napisałam o MOICH obserwacjach i MOIM otoczeniu.
I dla mnie tekst o odpowiedzialności jest tutaj nie na miejscu ![]()
![]() |
#4105 |
Konto usunięte
|
No ja nie wiem, drugie pokocham od początku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Wtajemniczenie
|
KejtiCe źle to odebrałas. Czasami zbytnia przezornosc i odpowiedzialność wcale nie jest dla dzieci lepsza... wszystko zależy od osoby i sytuacji. Ale faktem jest ze mając lat 35 i wspominając swoje poczynania w wieku 20 lat myśli się ze teraz by się tak nie postapilo i mówię tu ogólnie zupełnie. Młody wiek nie wyklucza bycia dobrym rodzicem. Moja chrzesnica ma 19 lat i 2 kę dzieci OMG ...i całkiem nieźle sobie radzi...o stokroć lepiej niż jej matka która ją urodziła w wieku 18 lat i była fatalną matka...
Edytowane przez marea Czas edycji: 2017-05-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko kolejny raz rzuca spanie w dzien. Plus tego taki ze pada o 20-stej nieprzytomna. Ciekawe czy tym razem oddrzemuje sie na dobre. ....
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
Michal mial pare dni bez drzemki w ciagu dnia i bylam bliska mordu.
Hop hop skacze na pilce porod moglby nadejsc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Ja bym juz chetnie blanki nie kladla wieczorem ma problen z zasnieciem. Ale minus tego jest taki ze na pewno bedzie budzic Patryka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj L spala 15 minut tylko chociaż nic była kiepska. Ale padła o 20 w 5 minut.
Ale nie wyobrażam sobie jeszcze dni bez drzemki. Chyba bym oszalala ![]() Fartuch seksyyy 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.