![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
U nas tez sa za darmo, chociaz nie w kazdym stanie. Ale w sumie wszedzie ubezp prywatne pokrywa. Prywatnie to wiadomo, placisz i masz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 kg ![]() Moi tez tak na mnie mówią, ale mnie to bawi, chyba od relacji zależy. ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Ale znam kogoś kto miał problemy, ale były one po stronie faceta (słabe nasienie). I kiedyś ktoś tam z rodziny klepnął tego faceta i powiedział „stary! Tyle lat po ślubie a dzieci nie ma? Co ty ślepakami walisz?”. Nosz kuuuuurde. Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
Dziękuję, już zerkam ![]() Cytat:
Kciuczki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja tez wolę tu, ale brzuszkiem bym się tu nie pochwaliła i robię to tam ![]() Cytat:
Do przewidzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przykre to co piszesz. Mam nadzieję, że to chwilowe ![]() A propo pisania na fb. My mamy grupę tajną, ale jest sporo takich otwartych całkiem, że jak się coś napisze to wszystkim znajomym - czy są w tej grupie czy nie - wyświetla się taka aktywność. I moja kuzynka ma jakąś tam koleżankę, która właśnie jest bardzo aktywna w tych tematach na tych otwartych grupach. I tak: wszyscy wiedzą, że ma luźne krocze, bo w pierwszej ciąży coś tam jej puściło, ale robi masaże ble ble. I inne baby jej odpisują swoje doświadczenia ze swoimi niedogodnościami w kroku i tak sobie piszą. Na miejscu jej chłopa bym jej odcięła internet ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie u nas byla o to afera, ze w Anglii za darmo a kobiety z NI nie dosc, ze ponosza koszty dojazdu, noclegu itd (bo wiadomo, ze w jeden dzien nie zrobi zabiegu i nie wroci), to jeszcze dochodza koszty aborcji. Wiem, ze dyskusje na ten temat sie ciagnely, pozniej juz nic mi sie w oczy nie rzucilo a tez zbytnio temat mnie nie interesowal, wiec nie wiem jak to sie skonczylo. Znam natomiast kobiety, ktore jezdzily na aborcje do Anglii kilka lat temu i placily za zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to chyba mam jakieś zboczenie jeżeli chodzi o prywatność na FB. ZAWSZE zanim coś napiszę w jakiejś grupie to MUSZĘ się upewnić czy grupa aby na pewno jest tajna (zamknięta) ![]() Edytowane przez Wiedzminkaa Czas edycji: 2019-03-14 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Striptiz nornalnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
To się dzieje teraz ![]() ![]() Cytat:
Masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4120 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe ja nie mam takich znajomych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja czasem przeglądam stronę mistrzowie i tak właśnie takie kwiatki wrzucają My dziś ruszamy z mężem na warsztaty bezpieczny maluch ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w niedzielę idę na Mamy Targ w Łodzi, i na mikro warsztaty z chustowania. Zobaczymy czy nas to zajara ![]() Wmawiam mężowi, że ja 9mies noszę dziecko, to on kolejne 9 w chuście ![]()
![]() |
#4122 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U nas szykują się wielkie zmiany, bo baaardzo wstępnie zarezerwowaliśmy mieszkanie, w przyszłym tygodniu ruszamy z załatwianiem. Jak wszystko dobrze pójdzie to przeprowadzka będzie na przełomie lipca/sierpnia, także latem wielkie zmiany. Tak jak któraś z dziewczyn zauważyła, wokół mojej ciąży też zrobiło się zainteresowanie, np. jak wpadam do pracy to wszyscy dopytują, ale tylko o dziecko i ciążę ![]() ![]() ![]() Martynka, ale Twój facet kiepsko się zachował. Mam nadzieję, że jakoś to sobie wyjaśnicie. Co do fb, to nie jestem tam zbyt aktywna, oprócz grup zamkniętych, ale jak czasem patrzę co np. mój tata pisze (tu akurat najczęściej tematy polityczne), to aż się cieszę, że nazwisko zmieniłam ![]()
#4123 |
Zakorzenienie
|
Juz po USG. Maluch zdrowy... Chlopak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Martynka super gratuluję synka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Kolejny chłop! Gratulacje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4126 |
Zadomowienie
|
Super, że dziecko zdrowe i fajnie, że udało się podejrzeć płeć
![]()
#4127 |
Zakorzenienie
|
Mialas polowkowe?
Sprawdzali rozszczep kegoslupa i wargi? Tak pytam z ciekawosci, no i gratuluje kolejnego siusiaka na forum! Mam nadzieje ze ja sie wylamie i bedzie dziewczynka, jeszcze 48h i3 minuty i bycmoze sie dowiem ![]() Dzieczyny ile maja cm wasze maluchy na polowkowych? ja mam polowkowe 17 kwietnia dopiero bedzie to 21+4 takze dosc pozno i zzera mnie ciekawosc!
![]() |
#4128 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny na dozie za zamówienie na 250zł dają gratisy https://www.☠☠☠☠☠☠☠/lp/hellobaby?ic_...aign=hellobaby pudełko z 17 produktami. Ja zamówiłam kilka rzeczy i jest jeszcze kod -15% A851CD5B82 , może któraś skorzysta
![]()
#4129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-ilość płynu owodniowego -wielkość i ksztalt glowki, mozg -kosci nosowe, galki oczne, ciagłosc wargi górnej -ciągłość kręgosłupa -serce -żoładek, pecherz moczowy, nerki, pępowina -płeć -kość udowa 27mm -orientacyjna masa ciala 256g 20 marca ide na połówkowe tak serio ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Po 14 tyg chyba już nie określa się wymiaru całego ciałka w cm, tylko właśnie masę orientacyjną, bo różnie się może bobas ułożyć
Czekamyyyyy! Edytowane przez Shiz Czas edycji: 2019-03-15 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
Slyszalam ze tu w uk podaja wlasnie w cm ale sie okaze jak pojde
![]() Tak sie obawia tych 2 prenatalnych, bardziej niz tych pierwszych. Z dwoja zlego latwiej mi byloby zaakceptowac dziecko z downem niz z rozszczepem kegoslupa ![]()
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wargi tez pokazywala i pieknie bylo widac ciaglosc. Oprocz tego sprawdzala czy sa nerki, zoladek, dlugosci kosci, mozg oraz przeplyw krwi przez pepowine, lozysko itd. Wszystko w normie, tyle, ze jesli chodzi o wady serca, to wykrywaja tylko okolo 50% ale zadnej powaznej raczej nie ma bo bylo widac cztery komory, mowila, ze zastawki pracuja jak nalezy. No i bylo widac, ze chlop jak dzwon ![]() Chcialam corke, no ale trudno, wazne, ze ze zdrowy synus. Mezowi cisnienie opadlo, od wczorajszego powrotu z pracy jest potulny jak baranek a teraz jak jeszcze zobaczyl, ze syn i zdrowy, to juz w ogole zadowolony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
tylko teraz Ty mozesz mu dac popalic
![]() niech sie chlop ogarnie troche z takimi zachwianiami emocjonalnymi. Usg bylo 2d czy 3d? nie wiem jak moga pokazac ciaglosc wargi w 2d hmmm zastanawiam sie ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- bralas zdjecia? U nas kasuja 3 funty za sztuke hehe
![]() |
#4133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no i dobrze ![]() btw. mąż na mnie woła ostatnio "Hormonku"... to że się poryczałam bo chciał mi skarpetkę zabrać, to nie znaczy jeszcze że przesadzam, prawdaaaa????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() USG robila w 2d ale przelaczyla na chwile zeby sprawdzic warge i bylo normalnie widac ciaglosc skory i kawalek noska. Niezle sobie u Was licza. U nas cennika nie ma. Jest w ulotce napisane, ze mozna dac voluntary donation. Kobieta sie nawet nie upomniala tylko dala mezowi zdjecia i ja mu powiedzialam, zeby wrzucil kase bo na scianie wisiala skarbonka. Dostalismy 5 zdjec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
my wzielismy chyba 3 na pierwszym usg.
Dla mnie to smieszne bo w skali kosztu calych badan etc te 3 funty to nic a wolaja i nawetj jak dostalam list z zaproszeniem na badania to zaznaczone bylo ze zdjecia odplatnie i tylko karta ![]()
![]() |
#4136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pierwszym USG u mnie w ogole daja za darmo bo robia kilka zdjec, dwa, ktore najbardziej ich interesowaly, wpieli w dokumentacje a ja dostalam 2 albo 3 dla siebie i tam nawet o dobrowonej wplacie nikt nie wspomnial. Na polowkowym troche inaczej bo specjalnie drukuje dla rodzicow, ale bez przesady, zebym za taki kawalek papieru miala dac 15f. Szok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
nic tylko wspolczuc tym chlopcom ze za 20 lat zony to ze swieczka beda szukac
![]() Za to dziewczynki beda mogly przebierac
![]() |
#4139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie narzeczony też mega zadowolony, że będzie miał dwóch synów - jak wczoraj wrócił z pracy, to już z daleka promieniował z dumy ![]() A jak tam u was z imionami dla chłopaków? My mieliśmy wybrane imiona dla dziewczynek, ale jeżeli chodzi o imiona męskie, to absolutnie nie potrafimy dojść do porozumienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Super ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.