|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Czyli nie bedzie bo jak zwykle chodzi o kasę...
Moszka, sny się podobno odwrotnie tłumaczy. Nie może być aż tak źle dwa razy z rzędu. Wszystkie tu trzymamy kciuki za dobre wyniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
...
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Raczkowanie
|
Moszka, oby wszystko było odwrotnie do naszych snów
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
O ironio, przez ich błędne decyzje, urodzi się w ciągu roku więcej dzieci chorych, niż zdrowych z tego ich całego programu w przeciągu 4 lat... Boże jaki ten rząd jest nieudolny, aż się płakać chce 🤬 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A fe takie sny! Goń je Cytat:
Cytat:
P. S. Witam się w 1dc. Dzwonie, żeby umówić się na drożność Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4116 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja już po pobraniu krwi ale znów widzę że mam zapisane beta HCG total. Czy to coś zmienia? To się czymś różni? Czy to nie ma w końcu znaczenia?
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Dziewczyny, mam już wyniki (jakiś ekspres chyba po godzinie już są) Beta 267 (dzisiaj mam niby 27dc, okres powinien być wczoraj tak naprawdę) Progesteron 36 TSH 1,7 (3tyg temu miałam ekstremalnie jak na mnie niski bo 0,6) Chyba się już lekko cieszę ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już na l4, ogólnie to się czuje super jedyne co to więcej i częściej śpię 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się że cię objawy omijają ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4122 | |
...
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kruszynka, daj znać na kiedy masz terminy droznosci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Raczkowanie
|
Moszka, tak. W czwartek po pracy zbadam jak rośnie. Mam nadzieję że będzie ok
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Raczkowanie
|
Nie dziękuję
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Raczkowanie
|
Frezjan, świetna beta i prog!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malamii tak bardzo mi przykro, że znowu Cię to spotkało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez anilani Czas edycji: 2020-11-10 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
Frezjan tym progiem to moglabys sie podzielic z kims ! pieeeekny ! a beta cudowna <3
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
Frezjan!!! Gratulacje ❤️❤️❤️ jejku idealnie!!!
Wiesz co jeśli byś miała takiego covida że tylko strata węchu i smaku na jakiś czas to Ci tego życzę, naprawdę ❤️ I ciężko ocenić teraz co to... Bo jak mi się covid zaczynał to też myślałam że mam chore zatoki, a potem zaczęłam mieć.inne objawy. U Meza na służbie znów była akcja taka że.jeden gostek zorientował się że smaku i zapachu nie ma..i to właśnie był jego covid. To były jedyne jego objawy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zadomowienie
|
Frezjan cudnie
![]() ![]() ![]() Moszka88 drożność mają mi sprawdzać 20.11.,czyli przyszły piątek. Już wiem że na oddział nie ptzjmuja, więc zbadają mnie w gabinecie. Jak na złość tą cholera rozkręca się jakby chciała a nie mogła. Brzuch raz boli raz nie. W pierwszych dniach nie wiem czy bardziej pragnę dziecka czy przerwy w @ 🤦☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Malamii baaaaaardzoooo mi przykro aż się popłakałam jak czytałam Twoją historię... Tak samo jak Soniuśki i innych Staraczek, które przeżywają ogromną stratę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam pięknie dziewczyny
![]() ![]() Wierzę że wszystkie tu zafasolkujemy do końca roku ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
Byłam u ginekologa.
Mega super wizyta. Mówił że mogę jeszcze krwawić, tzn mieć np miesiączkę teraz..że.to co teraz krwawilam to mogło być samo poronienie (dziś 4 dzien-juz tylko plamienie). Żebym się tym nie przejmowała, jeśli będzie miesiączka teraz . USG zrobił, nie ma śladu po ciąży już, badania sprawdził i mówi że TSH na granicy ale narazie nie będziemy się tym przejmować, żebym za 3 m-ce najwyżej skontrolowała znów jeśli nie będę zachodzić w ciążę przez ten czas. Za dwa tygodnie mam USG piersi, bo nigdy nie miałam jeszcze. Piersi też zbadał ale tylko recznie. Wysłuchał całego mojego wywiadu, chorób które mam itd. spytał o pierwszą ciążę, jak co i ile syn ważył itd.. więc.mega zainteresowany. Mówił że mogłabym teraz miesiączkę, dwie w razie co się wstrzymać ze staraniami, ale... Nie zabezpieczać się, jak się zdarzy to będzie super ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Laski - w ciąży, starające się , karmiące... Polecam Wam mama dha premium + . Sugerowałem się.mocno strona pan tabletka, nie wiem czy znacie. Powiedziałam ginowi właśnie o tych suplach i mówi że.rewelacja że je wybrałam ,bo da najlepsze na rynku. Mają dobry skład o wystarczające składniki . Możecie u pana tabletki o nich poczytać. Ja przez neta kupiłam to 23 zł jakoś.za miesiąc wychodzi. Jest 60tabsow (bierze się dwie dziennie) |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki lekarz to skarb! Ja mam pierwsza wizyte za tydzien i ta lekarka ma straszne opinie, ale to byl jedyny wolny termin ![]() Trzymam kciuki, zeby wam sie szybko udalo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
...
|
Soniuska super ze udało się dobrze trafić
![]() Też sugerowałam się panem tabletką i właśnie te biorę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny które złapały tutaj covida, straciliście węch i smak nagle całkowicie? Czy stopniowo? Jakieś dodatkowe objawy?
Wczoraj rano jeszcze czułam mocniejsze zapachy z bliska, teraz już praktycznie nic a nic. Tylko że wciąż mam wrażenie że nos w środku jest zatkany, mogę oddychać normalnie ale nawet czuję przy mówieniu że nie brzmię jak normalnie. Inhalacje na nic, nagrzewanie na nic, nic stamtąd nie leci. Plukalam też wieczorem zatoki irigasinem, coś tam wyleciało ale nie poczułam praktycznie żadnej ulgi po tym Od 2tyg pracuje tylko z domu, nawet do sklepów nie chodziłam, tylko chłop robi zakupy i to raz w tygodniu, nie miałam kontaktu z nikim zakażonym ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Raczkowanie
|
Anielka dziękuję. Już wczoraj wieczorem pilam mleko z miodem i czosnkiem, teraz też sobie już grzeje. Czuję zapach na zasadzie że 'przegryza' mi nos ale nie czuje typowo zapachu. Jeśli chodzi o smak to też czuję np że jest słone ale nie czuje dokładnego smaku potrawy
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.