![]() |
#4111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Betterware
A jak po konkursie? Zadowolone ze wszystkie żeśmy wygrały?;D a w ogole ta lista co przyszla na meila to te numerki są wg miejsc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zadomowienie
|
Czy ktos wie cos na temat płynu uniwersalnego do podłóg bo w brakach pisze że został wycofany...
#4113 |
BAN stały
|
Z tego co słyszałam to płyn do podłóg miał wadliwe opakowania - butelki niestety ale były nieszczelne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny same katalogi to w centrum obsługi klienta przez tel sien zamawia ? są juz październikowe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A pażdziernikowe katalogi już są dawno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie paczek. Czy naszym obowiązkiem jest czekanie na kuriera CAŁY DZIEŃ? Wczoraj miałam wolne czekałam na kuriera do godziny 16, nie było go a ja musiałam wyjść z dzieckiem do lekarza. O godzinie 16:25 zadzwonił do mnie kurier z pretensjami że nie ma mnie w domu,to mu mówie że za 20minut będe spowrotem a on że wtedy to już będzie w innym mieści,no to ja na to żeby zostawił u sąsiadki bo jestem z dzieckiem u lekarza a on mi na to: Pani chyba sobie żartuje,ja nie będe pukał do żadnych sąsiadów, Pani obowiązkiem jest czekanie na paczke! To mu mówie że skoro nie chce nigdzie zostawic to chociaz niech powie gdzie to ja już dojade po tą paczke nawet jakbym miała jechać tyle km. a on mi na to że zostawi u sąsiadki ale że na drugi raz mam czekać na niego choćby cały dzień! No i tam jeszcze zaczął mnie obrażać...
Dziewczyny to jest nienormalne chyba kazdy ma swoje zycie i naprawde czekalam na niego caly dzien a dziecko mam chore i tez musialam isc do lekarza z nim;/ teraz boje się zamawiać pod koniec wrzesnia paczki... bo wtedy już nie bede miała wolne i znowu bedą pretensje. Kiedys mialam fajnego kuriera co przyjezdzal drugi raz jak mnie nie bylo w domu albo sie umawialam w innym miescie i sobie po paczke dojechalam...;/ wy tez tak macie? Dziekuje za odp. Edytowane przez konwalia39 Czas edycji: 2011-09-13 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że kurier ma do Ciebie zadzwonić i umówić się w dogodnym dla Ciebie terminie! Ja mam super kuriera!
Jedna dziewczyna z Warszawy zadzwoniła do mnie, że chce zamówić pojemnik na sałatkę, czy ktoś mógłby pomóc bo ja jestem z Krakowa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 |
Raczkowanie
|
Również zdarzyło mi się, że kurier miał pretensje, że nie ma mnie w domu. a Pracowałam do 16 zanim dojechałam byla 16.30 i wielkie pretensje dlaczego nie ma Mnie w domu ! Czy oni nie umieją zrozumieć, że ludzie pracują a nie cały czas siedzą w domu. Też się zraziłam i bałam sie zamawiać, ale nie zrezygnowałam kurier trochę pobuczał i było ok. Inni są spoko bo zmieniają sie co jakiś czas i na szczęscie tego co tak marudził juz nie ma. Teraz jak przyjeżdza kurier to nie dzowni wgl a przyjeżdza rożnie ok 13-16 ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
BAN stały
|
Ja również na początku miałam takie nieprzyjemne sytuacje ale ... skończyło się jak złożyłam na niego skargę. U mnie doszło do tego, że kurier powiedział że ponieważ nie było mnie w domu to teraz mam do niego przyjść i sama zabrać towar. Ha Ha wtedy mnie już wkurzył i powiedziałam mu, że to jego obowiązkiem jest dostarczenie mi paczki a nie moim czekanie na niego cały dzień. Skoro jemu się nie chce to ja dzwonię do oddziału ze skargą. Oczywiście myślał, że blefuję ale jak dostał telefon od swojego zwierzchnika to już przestał podskakiwać. A jaki teraz jest miły
![]() Mimo, że wiem, że będzie paczka, to on zawsze rano do mnie dzwoni i pyta czy będę w domu np. koło 13. Jeśli mówię, że niestety bo jestem w pracy to umawiamy się i przyjeżdża do mnie później. Dziewczyny mam znajomego kuriera, który mi powiedział, że to oni mają naciski na dostarczenie jak największej liczby paczek, z tego mają liczone wynagrodzenie - więc wkurzają się jak nie ma kogoś w domu i muszą przyjechać jeszcze raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Rozeznanie
|
nie musisz mówic konkretnie o którego kuriera chodzi, sam adres i data zdarzenia powinno wystarczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Raczkowanie
|
ale u nas tu cisza
![]() ![]()
#4124 |
Przyczajenie
|
ja nie mam nikogo w strukturze,kończę w tym m-cu łatwy start dopiero, ale sprzedaż ok i wlaśnie mam pytanko....
udało mi się uzbierać ponad 200pkt w sierpniu. jak to będzie teraz we wrześniu wyglądać ten 3%rabat.Oni obliczają 3% od całości wartości sierpniowych faktur i tą kwotę odejmują od wrześniowej faktury?czy odjęcie tego rabatu jest jakoś widoczne na fakturze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4126 |
Przyczajenie
|
dziękuję za wyjaśnienie,rzeczywiście odjęli mi ładnie rabat. we wrześniu też udało się 200pkt i cieszę się z tego niezmiernie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Wtajemniczenie
|
wam też nie działa katalog listopadowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zadomowienie
|
#4129 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zadomowienie
|
Napewno naprawią
![]()
#4131 |
Zakorzenienie
|
Mi działa
![]() http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/kat/1111.pdf
#4132 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę,że Ci działa. Mi nie działą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne rzeczy na święta
![]()
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zadomowienie
|
To ciekawe czemu nam nie działa ;/
![]()
#4135 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na serwer -> http://wyslijto.pl/files/download/0npmtxo2f8 -> spróbujcie ściągnąć, może się Wam otworzy
![]() Wogóle dziwne że się Wam nie otwiera ![]()
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zadomowienie
|
Mi z Twojego linku tez sie nie chcial otworzyc ale z linku ze strony Bettera tak!
Powiem krótko - jak to co roku bywa listopad będzie najlepszym katalogiem ![]() ![]() I juz poczułam zapach świąt w tak ciepły październikowy dzień ![]() Szkoda tylko ze pianka do okien kolejny raz bez promocji ![]() I biżuteria zeszłoroczna wciąż w mega wysokiej cenie!!!
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Wtajemniczenie
|
O już mi działą. Ciekawe czemu jeden przepis jest przecież mieli dac 5przepisów odrazu tych co wygrali,dziwne.
Mi się ten zestaw za 24,99zł podoba za te każde wydane 40zł napewno ludzie będa brali,bo się opłaca. Edytowane przez konwalia39 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, biżuterie mogliby dać tańszą
![]() ![]() Ale ten zestaw z Blue Nature jest extra ![]() ![]()
#4139 |
Zadomowienie
|
To akurat im sie udało a jak ludzie kupia i preparaty spełnia ich oczekiwania to będą potem brac dalej
![]()
#4140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się podoba ten komplet zegarek +wisiorek szkoda że taka troicha dziecinna bo bym kupiła ten zestaw pod choinke mamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.