|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
Z tym to trafili! ![]() Reszta jak najbardziej pasuje ![]()
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agata - Ma zapadnięte policzki, często łysiny na skroniach i wyskubane brwi. Jej przypadłość to picie do upadłego. Najczęściej przedstawia się jako kombinatorka. Ludzie myślą, że reklamuje akcesoria GSM co, z tego jak dba o cudze palmtopy. Po pijaku remontuje ten sam hotel od lat. Ma niekiedy za grube pięty. Chętnie przesiaduje w bagażniku samochodu i uważa to za normalne. Agata prawie bez przerwy rozmyśla o niebieskich małpach. Niekiedy w czasie trwania długiego odpoczynku ujawniają się jej błony między palcami. Żeby wzbudzić litość smarcze na podłogę i podskakuje, żeby wydać się wyższym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
MICHAŁ
Pochodzenie: Pochodzenie: hebrajskie Znaczenie imienia: "któż jest jak Bóg?" Liczba dla imienia: 8 Znak zodiaku: Byk Planeta: Jowisz Imieniny obchodzi: 10 Kwietnia, 29 Września Michał to jeden z czterech archaniołów, książę niebios, stojący na czele duchów wiernych Bogu i walczących z wojskami Szatana. Jego imię po hebrajsku brzmi *Mikael* i znaczy: "któż jest jak Bóg", czyli "któż może równać się z Bogiem?". Archanioł Michał przeprowadza również dusze zmarłych do raju i do ostatniej chwili broni ich przed atakami złych duchów. Cały tytuł "Michał Anioł" używany bywa jako osobne imię. Tak nazywał się genialny włoski malarz, rzeźbiarz i architekt, Michelangelo Buonarroti. Liczba imienia Michał, osiem, oznacza w numerologii ludzi zaangażowanych w życiowe trudy, takich, którzy podejmują się ambitnych zadań i dobrze sobie radzą w materialnej rzeczywistości. Można zauważyć, że bezkompromisowa walka ze złem, do jakiej staje archanioł Michał, jest typowym przykładem ambitnych czynów ludzi ósemek. Michałowie mają zaufanie do samych siebie, tak jakby podświadomie czuli, że chroni ich moc własnego imienia. Zwykle są zrównoważeni i potrafią żyć w zgodzie z własną naturą. Potrafią dostrzec dobre strony każdej sytuacji i łatwo przystosowują się do życiowych warunków. Nie uchylają się od trudów i obowiązków. Lubią sprawdzać swoje siły w takich konkurencjach, w których mogą natrafić na lepszych od siebie. Ich pewność siebie i optymizm sprawia, że ludzie chętnie widzą w nich swoich szefów i przywódców. A Michałowie nie gardzą popularnością ani wysokimi stanowiskami. Wzorem anioła Michała, który prowadzi dusze do raju, Michałowie chętnie podejmują się roli przewodników (także wysokogórskich), oraz dowódców i pedagogów. Typowy Michał jako ósemka ma szczęśliwą rękę do pieniędzy i życiowych wygód. Umie bawić się i cieszyć życiem, często bywa smakoszem i miłośnikiem sztuki. Można powiedzieć, że Michał to jedno z tych imion, które zapowiadają życie pełne sukcesów, choć wcale nie łatwe. Najlepiej odpowiada to imię zrównoważonym, ufnym w swe siły i ceniącym uroki życia Bykom. W pełni zgadza się też z przywódczym charakterem znaku Lwa oraz z opiekuńczym nastawieniem Raka, Panny i Ryb. Jako imię anioła przewodnika Michał jest również odpowiednim imieniem dla Bliźniąt, Strzelców i Wodników. Jedynie dla prędkich Baranów i Skorpionów to imię jest zbyt łagodne, dla Koziorożców - zbyt miekkie, zaś dla znaku Wagi zbyt prostoduszne. http://www.imiona.dla-dzieci.org/michal,319.html _________________________ ___________ Wszystko prawda. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Jak czołg, to i wiadro nie pomoże. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Daria
TYP: Kobiety uczuciowe, flegmatyczne jak ich totem: żyrafa. (bzdura ![]() ![]() ![]() PSYCHIKA: Lubią otaczać się ludźmi. Najdrobniej*sza krytyka czy uwaga zbija je z tropu i niepokoi, dlatego wciąż zastanawiają się, czy kochają, czy też nie, czy zrobiły dobrze, czy źle. (bzdura) WOLA: Dobra, ale niekiedy nie doprowadzają do i końca tego, co zaczęły. POBUDLIWOŚĆ: Nader łatwo się denerwują. Bardzo. potrzebują przyjaźni, często czułej przyjaźni, co może spowodować zakłócenia w ich życiu uczucio*wym, gdyż nie potrafią rozróżnić między pojęciem przyjaźni a, miłości seksualnej. (eee, nieee) ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Bardzo słaba - przypomi*nają pod tym względem żyrafę: powolną i uroczystą. Są pewne siebie, a raczej swego uroku. AKTYWNOŚĆ: Jako dzieci lubią wagarować. W o*kresie dojrzewania ich nauka może ucierpieć. Trzeba pilnować, by kokieteria nie stała się jednym z przed*miotów ich szkolnego programu. (Kokieteria to tylko na studiach ![]() INTUICJA: Nie posługują się ani intuicją, ani wyob*raźnią. INTELIGENCJA: Typu analitycznego. Mają dosko*nałą pamięć, ale nie są zbyt ciekawe. Mają doskonałe mniemanie o sobie i biorą innych za opóźnionych w rozwoju! ![]() UCZUCIOWOŚĆ: Są bardzo uczuciowe i muszą mieć poczucie, że są kochane; to jest dla nich miernikiem wartości życia, mogą mieć poważne problemy, jeśli zostaną porzucone. MORALNOŚĆ: Ich swobodny sposób zachowania sprawia wrażenie, że niewiele robią sobie z zasad moralnych, a gdy już masz nadzieję, że pójdzie ci z nimi gładko, trach, odchodzą z obrażoną miną! ![]() ![]() ZDROWIE: Ich słabym punktem są drogi odde*chowe, a w szczególności płuca. Wystrzegać się papie*rosów! ZMYSŁOWOŚĆ: Nigdy nie wiadomo, czy chcą, czy me chcą! W tej dziedzinie mniej kierują się pożąda*niem, a więcej okolicznościami, najbardziej zaś - obawą, że wyjdą na idiotki wycofując się z dwuznacznej i niebezpiecznej sytuacji. Rodzice powinni wytłuma*czyć tym nastolatkom, jak daleko mogą się posunąć, by nie posunąć się za daleko! (kolejna bzdura) DYNAMIZM: Bardzo mały. Wykonują swoją pracę, ale bardziej z poczucia obowiązku, niż z entuzjazmu. TOWARZYSKOŚĆ: Jest dla nich bardzo silną po*trzebą. Mają dużo szczęścia. Nieoczekiwane spotkanie . często kończy się małżeństwem. ![]() PODSUMOWANIE: Nie dajcie się nabrać na ich pozorny spokój i powolność, gdyż mogą wam sprawić niejedną niespodziankę. - chyba nikt kto mnie raz widział nie powie, że jestem powolna i spokojna... ![]() ale Daria to podobno idealne imie dla Wodnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
PIP.
|
tez wlasnie to mi sie najbardziej spodobalo z mego opisu
![]() czy znacie jakas diete na przytycie w powiekach ![]() ![]()
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() nie mogłam wczoraj być z Wami ![]() było tu pięknie ![]() ![]() Kochanym Aniom życzę wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil... dużo miłości, zdrówka i słodkości
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4119 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Imię Daria, w naszym języku kojarzące się z "darami", a więc hojnością, niewątpliwie obdarza dużą wewnętrzną swobodą, niezależnością, odwagą. Daje rozmach w snuciu planów i śmiałość przy wprowadzaniu ich w życie. Trudno wyobrazić sobie Darię, która by pozwoliła, aby krępowały ją przesądy, poczucie małej wartości albo inne niskie myśli, które tak często ludzie sobie z upodobaniem hodują na własne utrapienie. Darie lubią nowoczesność, przestrzeń i bez ograniczeń mówią to, do czego są przekonane. Imię to często skłania do podróży albo i do czegoś więcej: do takiego ułożenia sobie życia, aby zawsze można było wyruszyć w świat i... wrócić do siebie, kiedy się zapragnie. wszystko się zgadza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co sie dzialo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
Ilios, czy Tobie na Ti wysylac te czesci do statku
![]() i czy one maja sobie w tym plecaku czekac , az wszytskie beda?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
nic takiego Grosiu ![]() cały dzień bylo spokojnie a późnym wieczorem się zaczął taaaki ból ![]() wymęczyłam się, ale dziś powinno być już dobrze ![]()
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Niuniolu, za dużo mrugasz
![]() I zrzucasz tłuszcz z powiek ![]()
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Anisia widze była
![]() ![]() super że ma pogode, a jak u Kamuszki? a u mnie od wczoraj w nocy pada - obudzilam sie jakos o 4 (dla mnie to noc żeby nie byl0) to lało ... i tak ciągle leje - dzis bede występować w kaloszkach ![]() moje szyle maja teraz dobra temperature powietrza ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
dobry opis ![]() też jestem zodiakalną panną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zakorzenienie
|
Ech, chyba czas, żebym zaczęła mrugać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- To tak, jak ja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
zmykam kochane
![]() musze zjesc sniadanie... wiecie ja wstam pół godziny temu ![]() się ogarnąć i sio do sklepu na zakupy zwyczajne...
![]() |
#4129 | ||
Zakorzenienie
|
no ja musze
![]() Cytat:
![]() ale to nasze jeszcze najlepsze ( chyba, ze wycielas z powodu imienin o pomarszonych np. rekach ![]() z reszty padlam ![]() tak szczegolnie cos z tymi lopatkami ![]() czytajac to stwierdzilam, ze to jest o nienormalnych i nienoramlnych, czyli dla nas ![]() Cytat:
![]() bo prawda ![]() a to piekne ![]() acha ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-26 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
byleby nie przesadziła z nie mruganiem, bo mogę przeciążyć i wciąż będą się same zamykać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z 18 września
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u kamusi ok ![]() znow pije ![]() ale napisala, ze troche ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- no 17 , w nicku ma ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- o to juz 2 pary mamy, co maja dzien po dniu urodziny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie patrze na cyferki przy nickach ![]() super mamy dzien po dniu ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- dobra zmykam ![]() później zajrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Zakorzenienie
|
Chciałam odpowiedzieć, ale...
Cytat:
![]() Spadam się kąpać, i tak już jestem spóźniona. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
Co oznacza ta żarówka na św?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja w środę też jadę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego NAJ NAJ wszystkim Aniom! ![]() ![]() Kfaa! ![]() Że ktoś jest Pomysłowym Dobromirem? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
przejście na kolejny poziom w punktacji :d
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Asik, a gdzie jedziesz?
#4139 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20931208]Łiiii, jak miło!
![]() ![]() ![]() Ja w środę też jadę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego NAJ NAJ wszystkim Aniom! ![]() ![]() Kfaa! ![]() Że ktoś jest Pomysłowym Dobromirem? ![]() Myślisz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.