|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
Tyle, ze u Pietrka to anginy tak wygladaly chyba nie? wlasnie doczytalam, ze Pietrek przechodzil takie temp. u nas zadko bywa temp. ale ja zawsze czekam na inne objawy, bo tak to nawet lekarz nic nie wyczaruje z tego. no i u nas lekarki zawsze mowia, ze przy zebach nie ma tak wysokiej temp Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-09 o 22:24 |
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, faktycznie
Sister to już nie mam szans Anisia jejuś, biedny Piterkowski, jak on się wychoruje za młodu
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie czaje na nowa torbe, najchteniej w kremie lub bezu ![]() Anisia, jak Piterek?? Ja dzis ledwo zywa, mamy ostatnio zdecydownie za duzo stresow...psia kosc, co za zycie
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Cestusia farba Jowiszkowej jest w rossmannie własnie w promocji cos 23 zł na moj gust to jedno opakowanie na Twoje włosy to za mało ja farbuję jednym i jest ok, ale włosy do za ucho moja mama ma krótkie ale gęste włosy to jak farba jakaś ma mało ml to też ledwo na styk
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniu
Wiesz, ja ścinam włosy tak do ramion (może trochę ciut za bo mi żal ![]() Jak nie - TŻ będzie gnał do Rossmana
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu po porannym deszczu wychodzi sloneczko
no i najwazniejsze rano nie ma juz - temperatur, dzis bylo +6 ![]() wiecie co? nudze sie od rana
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka nie dobijaj
U nas K.... spadł śnieg! Pogoda normalnie szaleje, ponoć od weekendu ma być tak w okolicach 15 stopni. |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
ja po zakupy wyszłam w płaszczu, tu jest ciepło Nie mogę dodzwonić się do urzędu pracy do dziś nie otrzymałam PITa, a wiem,że jak byłam na początku lutego to już był wygenerowany,bo dziewczyna mi sprawdziła. Napisałam maila,może będzie odzew.Poza tym w końcu sama zdecydowałam co kupić dziecku zamiast konika. jej podoba się na allegro absolutnie wszystko i czego bym nie pokazała "o to,to. to mi kup mamusiu!" kupiłam używkę za 65zł wygląda tak mniej więcej:http://forum.gazeta.pl/forum/w,96171...i_zabawka.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-10 o 11:08 |
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
jaki śnieg???
![]() u nas słonecznie, na plusie ale nie wiem ile bo w pracy siedze ![]() nie wiem czy w rossmanie akurat ta farba Jowiszowej w promocji wydaje mi się, że w promocji jest Preference Feria, a Magda miała Recital Preference chyba kolor głęboki kasztan (caracas)...ale może się mylę bo na domowym lapku mam zapisane
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś pochmurnie, ale temperatura na plusie, ostatki śniegu się topią, jest wielkie błoto. Byłyśmy na kaczkach a tam nawalone kaczych klocków, nie wspominając o psich, Ola w żywiole chlapała się w kałuży więc zawinęłam się stamtąd szybciej niż przyszłam. Co za syf, mówię Wam! Cestunia też słyszałam, że weekend ma być piękny, byłoby bosko
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:56 |
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, u nas jest biało
A jeszcze wczoraj sobie śmigałam w cieniutkiej wiosennej kurteczce ![]() Ale spoko... tak zapowiadali. Skoro i tak ma przyjść ocieplenie to luzik ![]() Maluśna, dobrze pamiętasz całą nazwę |
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() rano obskoczyłyśmy fryzjera. obie ciut podcięte potem obiadek poza domem i dziś nie gotuję ![]() ![]() cieszę się, że torba Wam się podoba jak Pietrucha? bidulek ![]() Cestia a Ty masz już brąz? czy jeszcze czekasz z farbowaniem? |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
u nas pogoda też do bani ciągle coś pada z nieba /śnieg też padał ale od razu topniał a o słońcu dziś można zapomnieć przed chwilą właśnie się zrobiło tak ciemno że chyba będzie trzeba światło świecić w niedzielę robię imprezę rodzinną, i tak siedzę i dumam, nie mam pomysłu co upikcić /ciasta wszystkie już oklepane a do kolacji też pomysłów brak //nie cierpię wymyślać, wolę jak mi ktoś powie weź zrób to i tamto/\ kawkę dopiłam - muszę zrobić listę zakupów i pylnę się na zakupy dziś jestem bez chęci i bez humoru - bez kija nie podchodź // trzymajcie kciuki bym dziś kogoś nie zagryzła ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej jak Jowiszkowa potwierdzi, czy to ta farba dokładnie
bo to też ważne czy te same kolory są, a pewnie nie ![]() Się zastanawiam czy na weekendowe integracyjne szkolenie jechać wolałabym żeby to było w tygodniu jednak, bo w sumie tylko ten weekend jest dla rodziny... i mam dylemat.
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
tak,to odcień Caracas M1
czekam na przelew z UP żeby za domek zapłacić i doczekać się nie mogę ![]() idę zaraz po Igę, żebym tylko jej okularów nie zapomniała, słońce takie,że marudziłaby bez nich pół drogi |
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam maila w sparawie tych adidasków któe wystawiłam na all. Babka pyta za ile moze kuoic od zaraz
wystawiłam licytacje za 45 zł, moge jej powiedziec 55 czy sie zrazi? i jak to jest, moge wycofac aukcje, albo zmienic na kup teraz?
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wpłaci taką kwotę na jaką się mailowo umówicie i już. |
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaa...ale ostatnio to na szkolenie integracyjne miałam tż-ta nie puszczać
![]() ja teraz żeby jechać to muszę zorganizować opiekę babci (babć) na popołudnie piątek i pół soboty bo tż w pracy dlatego mi się nie uśmiecha
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wiesz, że samice są w tym wypadku uprzywilejowane zabaw się ![]() |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre najpierw ustalę czy któraś babcia ma czas weekendowo zająć się młodą i wtedy zakomunikuję tż bo to już za 2 tygodnie ![]() idę po pracy kupić tż jakiś słodki prezent bo dziś Dzień Mężczyzny wiedziałyście? nasz biurowy men dostał od nas big czekoladę Milki (jogurtowa z chrupkami kukurydzianymi)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
no, popłaciłam. wpadł na konto zasiłek, zapłaciłam za przedszkole, zabawkę dla dziecka i.. zostało na waciki
małż znów w pracy do późna więc się same kisimy. Iga rześka mimo,że w przedszkolu nie spała, za to byli na długim spacerze. tak więc w łóżku wyląduje przed 20stą
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
hej baby!
Czekam na lekarza, ma byc o 19.30. Piotrek nadal goraczkuje, dzis o 5 rano 41.3 ![]() Apetyt gowniany, ale nie marudzi, ani nie placze. Nic go nie boli. Tempka spada do 38 a on se zartuje i wyglupia ![]() zas angina pewnie na sucho
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia ale gorączka u Piotrkowskiego... niech mu szybko przejdzie,,, daj znać co lekarz powie....
ja czekam na tz i młodego oooo właśnie ich słyszę
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
zeby Piterkowi nie było samotnie to Wiki tez juz ma 37,3
i kaszel jej sie zaczyna odrywany i po randce
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
a miało być tak pięknie
a tu się dzieciaki zmówiły na chorowanie
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
hejka nic nie gadajcie że wirusy i bakterie na łączach
zdrówka dla wyrośniętych naszych bobasów byłam w teskaczu, dobrze że miałam tż do pomocy, bo zmierzenie przez Mikiego stada butów, graniczy z wyczynem dla mistrza normalnie masakra i te rozmiary mnie rozwalają, zawsze Miki wypada w jakąś niszę długości wkładki ![]() skórzane droższe to nie powiem, lepiej długość mi odpowiada no i fasony ale własnie na parę wiosennych m-cy to kij nie wywalę 80 zł , i Miki też jak nasze laski będzie chodził jednak w Walky z ccc, czarna ekoskórka, z jakimiś białymi piłkami, bo w deichmannie mi coś nie pasiły te niby zamszowe modele a młody padł, bo nie było spania, bo wpadła moja mama z ojczymem i M, się wybawił na całego a tż idzie na piwo , więc bedę na posterunku wizażowym i allegrowym
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-10 o 18:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

tez sie czaje na nowa torbe, najchteniej w kremie lub bezu 
Zdróweczka!
znowu

do dziś nie otrzymałam PITa, a wiem,że jak byłam na początku lutego to już był wygenerowany,bo dziewczyna mi sprawdziła. Napisałam maila,może będzie odzew.

potem obiadek poza domem i dziś nie gotuję
i mam dylemat.
bo tż w pracy
dobre