|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Nafi, my tez w sumie nie wiemy, gdzies sie zgubimy w tych lasach hehe
![]() ![]() Dziekuję i oczywiście wzajemnie kochana ![]() Dzisiaj tato dzwonił z życzeniami, tak jakoś dziwnie... Hoppi, wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
znalazłam.
![]() w poniedziałek o 20 na TVNie. ![]() http://www.wykop.pl/link/701603/lekk...-okultyzm-cz1/ widziałyście to? ![]() Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2011-04-23 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię jej bloga, po pierwsze, została posądzona o kopiowanie strojów od koleżanek, dbając o takie szczegóły jak np. różowy kubek w ręce, czy wzór szala. Po drugie, dziewczyna, która nie oszukujmy się, ma więcej kasy niż przeciętna nastolatka, mówi o tym, że nosi jedną bluzkę 6 lat, albo , wstawia fotki i mówi , że nie.. ona się nie skusi. Trochę to udawane, bo gdyby wyszła i powiedziała to 100, to 200, płaszczyk 600 to byłoby wiarygodne, a szczypanie się z każdym groszem i latanie do h&m na przeceny może być wiarygodne przy kimś ,,normalnym", a nie ,,ponad stan". A ona za wszelką cenę próbuje udowodnić tą swoją przyziemność, dla mnie to sztuczne.
![]() |
#4117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu uwazasz, że skoro laska pochodzi z bogatego domu (tak to nazwijmy) to musi ubierac sie za duze pieniadze? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
wbrew pozorom premier nie zarabia kokosów.
![]() a co do bloga - lekki, łatwo, szybko się czyta, ale bez rewelacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Ponad 200 tysięcy rocznie to raczej dostateczna kwota, żeby córka nie piszczała z radości w internecie, ze zamiast zapłacić 159 zł za spodnie dostała 20 zł rabatu, albo mówić , ze poczeka z zamówieniem, bo będzie 10% rabatu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Pudelku pisali? czy moze w Fakcie? wybacz, ale rozłozyłas mnie tym na łopatki... Moja kolezanka pochodzi z bardzo dobrego domu, jej rodzice są bardzo bogaci a ona, uwaga, ubiera sie w lumpeksach. I co ty na to ? Owszem, zapewne stac ja (Tuskową) na szalenstwo zakupu butów za parę tysięcy, ale nie sądzę, by ten blog był tylko tak na pokaz a cała tresc zmyslona na potrzebny zyskania grona fanów z uboższych warstw społecznych. Kwota, o jakiej piszesz, to zarobek Tuska, a nie Kasi Tusk! Nie kazdy musi byc na utrzymaniu rodziców. Niektorzy (uwierz, tacy tez sa na tym siwecie) chca sobie radzic sami, nie ogladajac sie na to, co da tatuś czy mamusia. Oj, włączył mi sie bulwers... ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-04-23 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem to dorosła kobieta, która sama pracuje i stara się być samodzielna. nie wiem, nie lubię takiego oceniania ludzi 'po rodzicach' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tak Hoppi pisalam tu kiedys, ze TZ jest religijny ale ja nie mam z tym problemu, rozumiem to, chce isc do Kosciola, czuje taka potrzeba, prosze bardzo, niech idzie, nie mam nic przeciwko. TZ mial wczoraj do mnie przyjechac i mielismy isc razem do mnie do Kosciola, uzgodnilismy to juz w tamten weekend. A on w tygodniu mi mowi, ze idziemy jednak w piatek do niego do Kosiola bo on tak chce i juz, ze jest przyzwyczajony tam chodzic i zebym przyjechala do niego i zostala na noc itd no to sobie mysle, ok, niech mu bedzie, pojade. TZ koniecznie w niedziele znowu chce isc do siebie do Kociola to to ja kolejny raz ulegam i mowie ok, ale tez zaznaczylam, ze chcialabym zebysmy w sobote poszli do mnie (sama bym dzis nie poszla i nie poszlam bo nie czulam takiej potrzeby ale z nim moglabym isc), skoro ja juz 2 razy bede u niego. TZ sie nie zgodzil, chcial zebysmy znowu poszli do niego, a wiec musialabym zostac u niego dzis, jutro a tez chce troche pobyc z rodzina... w koncu tak sie wkurzylam, kazalam mu jechac samemu do siebie i isc sobie samemu do kosciola i dzis i jutro... ilez mozna ulegac, a skoro ja potrafie to on tez czasem moglby sie wykazac... klotnia (w sumie nie klotnia tylko wymiana zdan, nikt nie krzyczal, on byl spokojny, ja pofuczalam troche) niby o ✂✂✂✂✂✂✂e ale chodzi o cos glebszego, ja nie zawsze bede ustepowac, co to to nie ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-04-23 o 23:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Na początek... Kolorowych pisanek, słodkich mazurków, czekoladowych zajączków ![]() ![]() Ja zaraz idę spać, tylko czekam, aż mi włosy wyschną ![]() ![]() ![]() Aaa wyczaiłam na fb, że H. ma dziewczynę ![]() Pur spokojnie, troszkę dystansu i zaufania, a wszystko będzie dobrze ![]() Walinka zazdroszczę super podróży i tak wspaniałych widoków ![]()
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem, że znam masę ludzi , którzy mając pieniądze po prostu z nich korzystają. Zresztą sama jestem tak nauczona. Pieniądze zarabia się po to, żeby polepszać swój komfort życia. Moja rodzina ma takie zdanie. Ja nie wiem do jakich należy ona, ale Ty tego też nie wiesz, więc nie wyjaśnimy tego. Ja nie wiem czy bierze pieniądze od ojca, ty też tego nie wiesz. Żeby nie było, że mam kompleksy i zazdroszczę, moja rodzina też nie ma źle pod względem finansowym i nie odgrywam się w komentarzach na temat Tuskowej z powodu braku butów za kilka tysięcy w mojej szafie.
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | ||
Zakorzenienie
|
Szatan, widze Cie. Co tam u Ciebie? odezwałabys sie (np na gg
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() A co do Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do jej pieniędzy- owszem , to jej pieniądze, ale też jej decyzją jest rozliczać się na blogu co , gdzie i za ile kupiła. A kilkakrotne powtarzanie w każdym poście słów ,,okazja" ,,przecena" i ,,wyprzedaż" we mnie postronnym czytelniku wzbudziło raczej odczucie sztuczności, bo tak na prawdę komu potrzebna jest informacja, że 2 lata temu w h&m była wyprzedaż i tam oto został zakupiony ten i ten sweter za kwotę 59zł. Cena przed, czy po przecenie nie zmienia wyglądu ciucha na zdjęciu. Cenię blogi o modzie gdzie autorki przedstawiają konkretne stylizacje, które zachwycają wyglądem. I często specjalnie nie piszą skąd coś mają , bo nie chcą swoich klonów na ulicy. A przykładem sprzedawania mody jest na przykład blog Honey, gdzie sponsorami strony są poszczególne marki i te są promowane na jej zdjęciach.
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt pełnych rodzinnej atmosfery, pysznych ciast* i pięknego słonka!
![]() *niech wszystko idzie w cycki! ![]()
![]() |
#4128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak serio, gdyby był na miejscu, to bym po prostu zadzwoniła. Lubię chwilę porozmawiać przed snem, strasznie mnie to uspokaja. Po byłym M można było z łatwością poznać, że imprezuje (on o tym mówił zawsze, ale bez problemu bym to wyczuła, gdyby ściemniał), a Tżtowi powiedziałam, że szczerość to podstawa i mam nadzieję, że ściemniać nie będzie. Ciężka sprawa. Zazwyczaj daję radę, ale mam dni, że piszę sobie takie scenariusze, że powstałaby z tego niezła telenowela ![]() To dla mnie nowość. Byłam w związku na odległość, z poprzednim M. Ale tutaj jest "jeszcze gorzej", dlatego tak marudzę. Mam nadzieję, że jakoś wytrwam do wakacji ![]() Dziękuję Sweet za zainteresowanie moją sprawą ![]() ![]() Zmykam zaraz na śniadanko ![]() ![]() Smacznego jaja wszystkim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4130 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osobiście najbardziej podobał mi sie Split. Połączenie uroku starego miasta i klimu nowego. Jest co zwiedzać, jest się gdzie pobawić.. dla mnie bajka ![]() Cytat:
![]() ![]() Chętnie bym tam wróciła.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- juz mam ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- dziewczyny jakie plany na święta> ![]()
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że Coce chodzi o ten blog
http://www.honorata-skarbek.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podejrzewam, ze my skisniemy na tej wiosce ![]() Twoj tata planuje zostac tam dluzej? Cytat:
Za jednym razem mozna zobaczyc tyle wspanialych miejsc. Zazdroszcze!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu blog Kasi Tusk. ja świąt nie obchodzę, więc dla mnie to po prostu wolne. jak zwykle. szkoda tylko, że pogoda się zepsuła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
Nafi, no ja nie chcę przesiedzieć majówki w pensjonacie
![]() ![]() ![]() ![]() Mój tata jechał tylko na 2 miesiące, bo taki jest sezon zbierania szparagów. Co roku tak jeździ o tej porze. Już się nawet przyzwyczaiłam bo to już 12 rok jak jeździ, no ale zawsze to jakoś smutno... |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziemy wspolpracowac z przygoda ![]() Zreszta sadze, ze wiekszosc jedzie tam w innych celach niz zwiedzanie... ![]() Pewnie, ze Gdansk ![]() ![]() 2 miesiace szybko zleca, nie obejrzysz sie i juz bedzie z Wami ![]() Tym bardziej, ze jestes juz przyzwyczajona. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-04-24 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje. Tej Skarbek strasznie nie lubie. gra mi na nerwach.
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt Zazdrośnice ![]() Rodzinnych, zdrowych i pełnych miłości. I niech idzie w cycki! ![]() Ja przed Świętami zarobiona byłam, Mama ma obsesję na punkcie sprzątania, nawet z drabiną ścierała kurz na szafie -.- Sugerowałam, że dachówki też mogłaby wytrzeć, bo zakurzone ![]() ![]()
#4139 |
Zakorzenienie
|
Szatan u mnie też tyle sprzątania było, że to się w głowie nie mieści. Ja sugerowałam, że może pójdę wytrzepać dywany, wytapetuję i przy okazji położę panele.
![]()
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Kasi Tusk, blog jest ładny, lekki i przyjemny, treści może banalne i banalnym językiem pisane, ale nie mam jej nic poważnego do zarzucenia - i też nie uważam, że mając bogatych rodziców trzeba im siedzieć w portfelu. Ja też się z przecen cieszę, więc czemu Kasia nie ma? Jeśli to miałaby być jakaś autopromocja czy element strategii ocieplania wizerunku to przynajmniej ładnie to wygląda, zwłaszcza dla wzrokowców ![]() ![]() Tymczasem idę degustować babkę made by Tata ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.