Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-23, 22:17   #4111
hoppipolla
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dokładnie
Ja nie wiem czym sie oni zachwycają biora ślub jak każda inna para, a że będzie bardziej spektakularny
ten film ma być w TV ?
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:21   #4112
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
ten film ma być w TV ?
Tak, jutro albo pojutrze z tego co pamietam

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:22   #4113
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Tak, jutro albo pojutrze z tego co pamietam
o dziękuje, może obejrzę.
Stary 2011-04-23, 22:29   #4114
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Nafi, my tez w sumie nie wiemy, gdzies sie zgubimy w tych lasach hehe Na pewno chcemy jechać do Szymbarku do tego domu do góry nogami, a potem sie zobaczy

Dziekuję i oczywiście wzajemnie kochana oby pogoda nam dopisała!

Dzisiaj tato dzwonił z życzeniami, tak jakoś dziwnie...

Hoppi, wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:33   #4115
hoppipolla
Zakorzenienie

znalazłam.

w poniedziałek o 20 na TVNie.

http://www.wykop.pl/link/701603/lekk...-okultyzm-cz1/

widziałyście to?

Edytowane przez hoppipolla
Czas edycji: 2011-04-23 o 22:39
Stary 2011-04-23, 22:45   #4116
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja nie lubię jej bloga, po pierwsze, została posądzona o kopiowanie strojów od koleżanek, dbając o takie szczegóły jak np. różowy kubek w ręce, czy wzór szala. Po drugie, dziewczyna, która nie oszukujmy się, ma więcej kasy niż przeciętna nastolatka, mówi o tym, że nosi jedną bluzkę 6 lat, albo , wstawia fotki i mówi , że nie.. ona się nie skusi. Trochę to udawane, bo gdyby wyszła i powiedziała to 100, to 200, płaszczyk 600 to byłoby wiarygodne, a szczypanie się z każdym groszem i latanie do h&m na przeceny może być wiarygodne przy kimś ,,normalnym", a nie ,,ponad stan". A ona za wszelką cenę próbuje udowodnić tą swoją przyziemność, dla mnie to sztuczne.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:48   #4117
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja nie lubię jej bloga, po pierwsze, została posądzona o kopiowanie strojów od koleżanek, dbając o takie szczegóły jak np. różowy kubek w ręce, czy wzór szala. Po drugie, dziewczyna, która nie oszukujmy się, ma więcej kasy niż przeciętna nastolatka, mówi o tym, że nosi jedną bluzkę 6 lat, albo , wstawia fotki i mówi , że nie.. ona się nie skusi. Trochę to udawane, bo gdyby wyszła i powiedziała to 100, to 200, płaszczyk 600 to byłoby wiarygodne, a szczypanie się z każdym groszem i latanie do h&m na przeceny może być wiarygodne przy kimś ,,normalnym", a nie ,,ponad stan". A ona za wszelką cenę próbuje udowodnić tą swoją przyziemność, dla mnie to sztuczne.
Coca
czemu uwazasz, że skoro laska pochodzi z bogatego domu (tak to nazwijmy) to musi ubierac sie za duze pieniadze?

Stary 2011-04-23, 22:50   #4118
hoppipolla
Zakorzenienie

wbrew pozorom premier nie zarabia kokosów.

a co do bloga - lekki, łatwo, szybko się czyta, ale bez rewelacji.
Stary 2011-04-23, 22:57   #4119
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Coca
czemu uwazasz, że skoro laska pochodzi z bogatego domu (tak to nazwijmy) to musi ubierac sie za duze pieniadze?
Bo ma na to pieniądze.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
wbrew pozorom premier nie zarabia kokosów.

a co do bloga - lekki, łatwo, szybko się czyta, ale bez rewelacji.
http://gospodarka.dziennik.pl/news/a...nald-tusk.html

Ponad 200 tysięcy rocznie to raczej dostateczna kwota, żeby córka nie piszczała z radości w internecie, ze zamiast zapłacić 159 zł za spodnie dostała 20 zł rabatu, albo mówić , ze poczeka z zamówieniem, bo będzie 10% rabatu

Stary 2011-04-23, 22:59   #4120
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ma na to pieniądze.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Ponad 200 tysięcy rocznie to raczej dostateczna kwota, żeby córka nie piszczała z radości w internecie, ze zamiast zapłacić 159 zł za spodnie dostała 20 zł rabatu, albo mówić , ze poczeka z zamówieniem, bo będzie 10% rabatu
Skąd o tym wiesz?
na Pudelku pisali? czy moze w Fakcie?

wybacz, ale rozłozyłas mnie tym na łopatki...

Moja kolezanka pochodzi z bardzo dobrego domu, jej rodzice są bardzo bogaci a ona, uwaga, ubiera sie w lumpeksach. I co ty na to ?
Owszem, zapewne stac ja (Tuskową) na szalenstwo zakupu butów za parę tysięcy, ale nie sądzę, by ten blog był tylko tak na pokaz a cała tresc zmyslona na potrzebny zyskania grona fanów z uboższych warstw społecznych.

Kwota, o jakiej piszesz, to zarobek Tuska, a nie Kasi Tusk! Nie kazdy musi byc na utrzymaniu rodziców. Niektorzy (uwierz, tacy tez sa na tym siwecie) chca sobie radzic sami, nie ogladajac sie na to, co da tatuś czy mamusia.

Oj, włączył mi sie bulwers...

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2011-04-23 o 23:02
Stary 2011-04-23, 23:02   #4121
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ma na to pieniądze.

ok, może faktycznie trochę zbyt często, że to i siamto z przeceny, ale.. nie uważam, żeby to było sztuczne. przecież nie kupuje ciuchów z przeceny po to, by pochwalić się na blogu. [miała zdjęcia metek]
moim zdaniem to dorosła kobieta, która sama pracuje i stara się być samodzielna.
nie wiem, nie lubię takiego oceniania ludzi 'po rodzicach'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 23:13   #4122
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
A czym on c ie tak wkurzył?bo nie zrozumialam...
i czego dotyczyc mial ten kompromis?
Cytat:
Myślę, ze dla niektorych te święta są naprawdę ważne i wypadałoby to uszanować...(bo podejrzewam, że ta klotnia dotyczyla własnie czasu spedzonego w kosciele zamiast wspolnie).
Cytat:
hm, może masz rację, ale przecież Caro już kiedyś wspominała, że jej TŻ jest religijny, to chyba zdawała sobie sprawę, że w tak ważnym dla katolików czasie jej TŻ będzie chciał uczestniczyć w życiu kościoła.
hmmm juz wszystko Wam mowie, wiem, zagmatwalam troche

tak Hoppi pisalam tu kiedys, ze TZ jest religijny ale ja nie mam z tym problemu, rozumiem to, chce isc do Kosciola, czuje taka potrzeba, prosze bardzo, niech idzie, nie mam nic przeciwko.

TZ mial wczoraj do mnie przyjechac i mielismy isc razem do mnie do Kosciola, uzgodnilismy to juz w tamten weekend. A on w tygodniu mi mowi, ze idziemy jednak w piatek do niego do Kosiola bo on tak chce i juz, ze jest przyzwyczajony tam chodzic i zebym przyjechala do niego i zostala na noc itd no to sobie mysle, ok, niech mu bedzie, pojade. TZ koniecznie w niedziele znowu chce isc do siebie do Kociola to to ja kolejny raz ulegam i mowie ok, ale tez zaznaczylam, ze chcialabym zebysmy w sobote poszli do mnie (sama bym dzis nie poszla i nie poszlam bo nie czulam takiej potrzeby ale z nim moglabym isc), skoro ja juz 2 razy bede u niego. TZ sie nie zgodzil, chcial zebysmy znowu poszli do niego, a wiec musialabym zostac u niego dzis, jutro a tez chce troche pobyc z rodzina... w koncu tak sie wkurzylam, kazalam mu jechac samemu do siebie i isc sobie samemu do kosciola i dzis i jutro... ilez mozna ulegac, a skoro ja potrafie to on tez czasem moglby sie wykazac... klotnia (w sumie nie klotnia tylko wymiana zdan, nikt nie krzyczal, on byl spokojny, ja pofuczalam troche) niby o ✂✂✂✂✂✂✂e ale chodzi o cos glebszego, ja nie zawsze bede ustepowac, co to to nie

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2011-04-23 o 23:18
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 23:16   #4123
Janis_
Zadomowienie

Dobry wieczór
Na początek...
Kolorowych pisanek, słodkich mazurków, czekoladowych zajączków Radości, dobrego nastroju i przede wszystkim miłych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.hallmark.com/ECardDisplay...EEaster%204/24

Ja zaraz idę spać, tylko czekam, aż mi włosy wyschną (nie mam zwyczaju używać suszarki:P). Dzisiaj wysprzątałam cały dom i teraz paaaadam ze zmęczenia... Moja siostra przyjechała z Włoch na Święta, razem z moim szwagrem oczywiście, więc na pewno nie będę się nudzić przez najbliższe dni Dostałam spóźniony prezent urodzinowy, jutro Wam pokażę, o jaką piękną biżuterię się wzbogaciłam
Aaa wyczaiłam na fb, że H. ma dziewczynę

Pur spokojnie, troszkę dystansu i zaufania, a wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki!
Walinka zazdroszczę super podróży i tak wspaniałych widoków
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 23:17   #4124
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd o tym wiesz?
na Pudelku pisali? czy moze w Fakcie?

wybacz, ale rozłozyłas mnie tym na łopatki...

Moja kolezanka pochodzi z bardzo dobrego domu, jej rodzice są bardzo bogaci a ona, uwaga, ubiera sie w lumpeksach. I co ty na to ?
Owszem, zapewne stac ja (Tuskową) na szalenstwo zakupu butów za parę tysięcy, ale nie sądzę, by ten blog był tylko tak na pokaz a cała tresc zmyslona na potrzebny zyskania grona fanów z uboższych warstw społecznych.

Kwota, o jakiej piszesz, to zarobek Tuska, a nie Kasi Tusk! Nie kazdy musi byc na utrzymaniu rodziców. Niektorzy (uwierz, tacy tez sa na tym siwecie) chca sobie radzic sami, nie ogladajac sie na to, co da tatuś czy mamusia.
Nie wiem czy jest sens się licytować na ten temat.
Ja Ci powiem, że znam masę ludzi , którzy mając pieniądze po prostu z nich korzystają. Zresztą sama jestem tak nauczona. Pieniądze zarabia się po to, żeby polepszać swój komfort życia. Moja rodzina ma takie zdanie.
Ja nie wiem do jakich należy ona, ale Ty tego też nie wiesz, więc nie wyjaśnimy tego.
Ja nie wiem czy bierze pieniądze od ojca, ty też tego nie wiesz.

Żeby nie było, że mam kompleksy i zazdroszczę, moja rodzina też nie ma źle pod względem finansowym i nie odgrywam się w komentarzach na temat Tuskowej z powodu braku butów za kilka tysięcy w mojej szafie.

Stary 2011-04-23, 23:23   #4125
sweetish
Zakorzenienie

Szatan, widze Cie. Co tam u Ciebie? odezwałabys sie (np na gg )

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Nie wiem czy jest sens się licytować na ten temat.
Ja Ci powiem, że znam masę ludzi , którzy mając pieniądze po prostu z nich korzystają. Zresztą sama jestem tak nauczona. Pieniądze zarabia się po to, żeby polepszać swój komfort życia. Moja rodzina ma takie zdanie.
Ja nie wiem do jakich należy ona, ale Ty tego też nie wiesz, więc nie wyjaśnimy tego.

Żeby nie było, że mam kompleksy i zazdroszczę, moja rodzina też nie ma źle pod względem finansowym i nie odgrywam się w komentarzach na temat Tuskowej z powodu braku butów za kilka tysięcy w mojej szafie.
Co do tych butów- nic takiego nie sugerowąłam, ze sie odgrywasz..takze spokojnie

A co do
Cytat:
to własnie chodzi mi o to, że ty z góry ją szufladkujesz, choć tego nie wiesz, a ja wolę w to nie wnikac, bo nie warto. To jej prywatna sprawa, skad ma pieniadze i na co je wydaje.

Stary 2011-04-23, 23:39   #4126
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, włączył mi sie bulwers...
Cytat:

Co do tych butów- nic takiego nie sugerowąłam, ze sie odgrywasz..takze spokojnie
Sweet, to Tobie się włączył bulwers, więc również proponuję spokój i opanowanie

Co do jej pieniędzy- owszem , to jej pieniądze, ale też jej decyzją jest rozliczać się na blogu co , gdzie i za ile kupiła.
A kilkakrotne powtarzanie w każdym poście słów ,,okazja" ,,przecena" i ,,wyprzedaż" we mnie postronnym czytelniku wzbudziło raczej odczucie sztuczności, bo tak na prawdę komu potrzebna jest informacja, że 2 lata temu w h&m była wyprzedaż i tam oto został zakupiony ten i ten sweter za kwotę 59zł. Cena przed, czy po przecenie nie zmienia wyglądu ciucha na zdjęciu.
Cenię blogi o modzie gdzie autorki przedstawiają konkretne stylizacje, które zachwycają wyglądem. I często specjalnie nie piszą skąd coś mają , bo nie chcą swoich klonów na ulicy.
A przykładem sprzedawania mody jest na przykład blog Honey, gdzie sponsorami strony są poszczególne marki i te są promowane na jej zdjęciach.

Stary 2011-04-23, 23:59   #4127
Cocaine essence
Zakorzenienie

Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt pełnych rodzinnej atmosfery, pysznych ciast* i pięknego słonka!

*niech wszystko idzie w cycki!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pisklak2.jpg (68,5 KB, 1 załadowań)

Stary 2011-04-23, 23:59   #4128
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet, to Tobie się włączył bulwers, więc również proponuję spokój i opanowanie

Co do jej pieniędzy- owszem , to jej pieniądze, ale też jej decyzją jest rozliczać się na blogu co , gdzie i za ile kupiła.
A kilkakrotne powtarzanie w każdym poście słów ,,okazja" ,,przecena" i ,,wyprzedaż" we mnie postronnym czytelniku wzbudziło raczej odczucie sztuczności, bo tak na prawdę komu potrzebna jest informacja, że 2 lata temu w h&m była wyprzedaż i tam oto został zakupiony ten i ten sweter za kwotę 59zł. Cena przed, czy po przecenie nie zmienia wyglądu ciucha na zdjęciu.
Cenię blogi o modzie gdzie autorki przedstawiają konkretne stylizacje, które zachwycają wyglądem. I często specjalnie nie piszą skąd coś mają , bo nie chcą swoich klonów na ulicy.
A przykładem sprzedawania mody jest na przykład blog Honey, gdzie sponsorami strony są poszczególne marki i te są promowane na jej zdjęciach.
Cytat:
Cena przed, czy po przecenie nie zmienia wyglądu ciucha na zdjęciu.
Owszem, ale nie kazdy ciuch opłaca sie kupowac np w Zarze przed przeceną, stad zapewne te wzmianki o wyprzedażach, rabatach, okazjach, przecenach itd.... bo to akurat zmeinia pogląd na opłacalność tychże zakupów.

Cytat:
O jakiej Honey piszesz? bo chyba nie jestem w temacie

Stary 2011-04-24, 07:51   #4129
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Pur

no ale powiedz szczerze..
Gdyby był na miejscu jak sprawdziłabys, czy to co pisze/mówi jest prawdą?
Dajmy na to dostajesz smsa: Kochanie, ide spac.. Całuje twoje piękne stópki życzac spokojnej nocy Skad wiesz, że on rzeczywiscie połozyłby sie a nie poszedł na imprezę?
Pierwsze co bym zrobiła to zadzwoniła, że nie lubię całowania w stópki
A tak serio, gdyby był na miejscu, to bym po prostu zadzwoniła. Lubię chwilę porozmawiać przed snem, strasznie mnie to uspokaja. Po byłym M można było z łatwością poznać, że imprezuje (on o tym mówił zawsze, ale bez problemu bym to wyczuła, gdyby ściemniał), a Tżtowi powiedziałam, że szczerość to podstawa i mam nadzieję, że ściemniać nie będzie.
Ciężka sprawa. Zazwyczaj daję radę, ale mam dni, że piszę sobie takie scenariusze, że powstałaby z tego niezła telenowela
To dla mnie nowość. Byłam w związku na odległość, z poprzednim M. Ale tutaj jest "jeszcze gorzej", dlatego tak marudzę. Mam nadzieję, że jakoś wytrwam do wakacji
Dziękuję Sweet za zainteresowanie moją sprawą

Zmykam zaraz na śniadanko Co prawda nic do jedzenia mnie w te święta "nie kręci", no ale coś tam skubnę

Smacznego jaja wszystkim I miłego dnia spędzonego w udanej atmosferze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 08:31   #4130
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Aahaaa...
Nie za wiele mi to mowi - ja nawet nie mam pojecia, gdzie dokladnie lezy ten "nasz" osrodek
Juz teraz Ci zycze udanej majowki, co bym pozniej nie zapomniala

Moja mama tez jest za granica. Zawsze spedzalismy swieta z ciocia i wujkiem, ktorzy tez wyjechali.
Kompletnie nie czuje tych swiat. Zamiast 9 osob bedzie nas 5....
Na przedwiateczne sprzatanie jestem zbuntowana od dawna (nie robie jakichs gruntownych porzadkow, sprzatam tak, jak zwykle), pieczeniem zajmuje sie babcia.
Mi zostalo zrobienie jednej salatki...

wanilko, w jakiej miejscowosci byliscie?
Ja tez jestem zakochana w Chorwacji - marzy mi sie, zeby jeszcze kiedys tam wrocic
My bylismy na wycieczce objazdowej wiec bylismy w wielu miejscach (min. Zadar, Trogir, Split, Szybenik, Zagrzeb). 2 noclegi mielismy nawet na terenie Bośni i Hercegowiny

Osobiście najbardziej podobał mi sie Split. Połączenie uroku starego miasta i klimu nowego. Jest co zwiedzać, jest się gdzie pobawić.. dla mnie bajka

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Na początek...
Kolorowych pisanek, słodkich mazurków, czekoladowych zajączków Radości, dobrego nastroju i przede wszystkim miłych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.hallmark.com/ECardDisplay...EEaster%204/24

Ja zaraz idę spać, tylko czekam, aż mi włosy wyschną (nie mam zwyczaju używać suszarki:P). Dzisiaj wysprzątałam cały dom i teraz paaaadam ze zmęczenia... Moja siostra przyjechała z Włoch na Święta, razem z moim szwagrem oczywiście, więc na pewno nie będę się nudzić przez najbliższe dni Dostałam spóźniony prezent urodzinowy, jutro Wam pokażę, o jaką piękną biżuterię się wzbogaciłam
Aaa wyczaiłam na fb, że H. ma dziewczynę

Pur spokojnie, troszkę dystansu i zaufania, a wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki!
Walinka zazdroszczę super podróży i tak wspaniałych widoków
Janis - przyznaje ze widoki wspaniałe Ty lubisz fotografować wiec miałabys tam co robic wszedzie jakieś zdobienia i inne cuda...
Chętnie bym tam wróciła.

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 09:27   #4131
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
daj namiary

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

juz mam

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

dziewczyny jakie plany na święta>)
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 10:31   #4132
hoppipolla
Zakorzenienie

wydaje mi się, że Coce chodzi o ten blog

http://www.honorata-skarbek.com/
Stary 2011-04-24, 10:36   #4133
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nafi, my tez w sumie nie wiemy, gdzies sie zgubimy w tych lasach hehe Na pewno chcemy jechać do Szymbarku do tego domu do góry nogami, a potem sie zobaczy

Dziekuję i oczywiście wzajemnie kochana oby pogoda nam dopisała!

Dzisiaj tato dzwonił z życzeniami, tak jakoś dziwnie...

Hoppi, wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi
Fajnie, bedziecie gdzies jezdzic...
Ja podejrzewam, ze my skisniemy na tej wiosce

Twoj tata planuje zostac tam dluzej?

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
My bylismy na wycieczce objazdowej wiec bylismy w wielu miejscach (min. Zadar, Trogir, Split, Szybenik, Zagrzeb). 2 noclegi mielismy nawet na terenie Bośni i Hercegowiny

Osobiście najbardziej podobał mi sie Split. Połączenie uroku starego miasta i klimu nowego. Jest co zwiedzać, jest się gdzie pobawić.. dla mnie bajka
Wycieczki objazdowe to najlepsze, co moze byc!
Za jednym razem mozna zobaczyc tyle wspanialych miejsc.
Zazdroszcze!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 10:38   #4134
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
daj namiary

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

juz mam

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

dziewczyny jakie plany na święta>)
http://www.makelifeeasier.pl/

a tu blog Kasi Tusk.

ja świąt nie obchodzę, więc dla mnie to po prostu wolne.
jak zwykle. szkoda tylko, że pogoda się zepsuła.
Stary 2011-04-24, 10:58   #4135
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Nafi, no ja nie chcę przesiedzieć majówki w pensjonacie choc wiem, że mojemu TŻtwoi by to bardzo pasowało a w ostatni dzień tzn. jak już będziemy musieli się wynieść z pokoju (pewnie koło 10:00) chcemy wskoczyć nad może na parę godzin i chyba najbliżej stamtąd będzie do Gdańska

Mój tata jechał tylko na 2 miesiące, bo taki jest sezon zbierania szparagów.
Co roku tak jeździ o tej porze. Już się nawet przyzwyczaiłam bo to już 12 rok jak jeździ, no ale zawsze to jakoś smutno...

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 11:20   #4136
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nafi, no ja nie chcę przesiedzieć majówki w pensjonacie choc wiem, że mojemu TŻtwoi by to bardzo pasowało a w ostatni dzień tzn. jak już będziemy musieli się wynieść z pokoju (pewnie koło 10:00) chcemy wskoczyć nad może na parę godzin i chyba najbliżej stamtąd będzie do Gdańska

Mój tata jechał tylko na 2 miesiące, bo taki jest sezon zbierania szparagów.
Co roku tak jeździ o tej porze. Już się nawet przyzwyczaiłam bo to już 12 rok jak jeździ, no ale zawsze to jakoś smutno...
My tez nie bedziemy siedziec - TZ zazyczyl sobie wedkowanie, poza tym tam jest jezioro, a do niego kajaki i rowery wodne.
Bedziemy wspolpracowac z przygoda
Zreszta sadze, ze wiekszosc jedzie tam w innych celach niz zwiedzanie...

Pewnie, ze Gdansk Polecam plaze na Brzeźnie

2 miesiace szybko zleca, nie obejrzysz sie i juz bedzie z Wami
Tym bardziej, ze jestes juz przyzwyczajona.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2011-04-24 o 11:21
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 11:24   #4137
Myszunia19
Zakorzenienie

Dziekuje. Tej Skarbek strasznie nie lubie. gra mi na nerwach.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 11:46   #4138
szatanica1989
Zakorzenienie

Wesołych Świąt Zazdrośnice

Rodzinnych, zdrowych i pełnych miłości. I niech idzie w cycki!
Ja przed Świętami zarobiona byłam, Mama ma obsesję na punkcie sprzątania, nawet z drabiną ścierała kurz na szafie -.- Sugerowałam, że dachówki też mogłaby wytrzeć, bo zakurzone Generalnie była masa roboty i jeszcze Święta pod znakiem pisania licencjatu Nie wiem kiedy to zrobię skoro dzisiaj jedziemy do Babci a jutro do Cioci do szpitala. Chyba z laptopem w samochodzie będę siedziała -.-

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 11:52   #4139
Honey_Girl
Zakorzenienie

Szatan u mnie też tyle sprzątania było, że to się w głowie nie mieści. Ja sugerowałam, że może pójdę wytrzepać dywany, wytapetuję i przy okazji położę panele.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 12:19   #4140
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Szatan u mnie też tyle sprzątania było, że to się w głowie nie mieści. Ja sugerowałam, że może pójdę wytrzepać dywany, wytapetuję i przy okazji położę panele.
Haha, ja osobiście dywan trzepałam, pompki nie poszły na marne bo takiej krzepy dostałam A tak poza tym zasuwałam ze ścierką po podłogach jak szalona, kroiłam mylion warzyw na sałatki i dopiero dzisiaj dostałam wizę z kuchni, jak to mówią

Co do Kasi Tusk, blog jest ładny, lekki i przyjemny, treści może banalne i banalnym językiem pisane, ale nie mam jej nic poważnego do zarzucenia - i też nie uważam, że mając bogatych rodziców trzeba im siedzieć w portfelu. Ja też się z przecen cieszę, więc czemu Kasia nie ma? Jeśli to miałaby być jakaś autopromocja czy element strategii ocieplania wizerunku to przynajmniej ładnie to wygląda, zwłaszcza dla wzrokowców I żałuję, że nie ma na blogu pana Premiera, jak maluje jajka - to byłoby coś!

Tymczasem idę degustować babkę made by Tata

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości