Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 20:15   #4111
maram87
Przyczajenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII

U mnie kosmetyki sprzedawane są oddzielnie, nie ma żadnych zestawów.
maram87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 20:50   #4112
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maram87 Pokaż wiadomość
dobra kobietki. Właśnie wróciłam z biedry. Są kosmetyki MF, są prostownice ( sama wzięłam jedną), są żele pod prysznic luksja, herbatki Irving - wszystko jest.
ale ci zazdroszczę prostownicy Daj znać jak się sprawuje
Ja też byłam chwilę temu w biedrze, jest prawie wszystko oprócz max factora, błyszczyków eveline, suszarek i prostownic na których mi mega zależy Te nowe balsamy i kremy do rąk mają śliczne opakowania Przymierzałam się do balsamu, ale wydał mi się jakiś wodnisty, pachnie zieloną herbatą. Kusiły mnie też masła mango, ale mam już jedno w domu i trochę mi się znudziło Kupiłam jedynie krem do rąk - wydaje się ok chociaż pozostawia jakąś tłustą warstewkę i trochę się klei to ręce są widocznie gładsze. Zauważyłam że tych nowych balsamów jest w biedrze bardzo niewiele, więc kto pierwszy ten lepszy Wzięłam też maseczkę AA matującą i te batoniki choco. Dla mnie to są bardziej ciasteczka niż batoniki Ale są smaczne i można się najeść połową opakowania.

P.S. właśnie sprawdziłam kod kreskowy - producentem tych nowych biedronkowych mazideł jest również Tołpa

Edytowane przez madzia0007
Czas edycji: 2011-05-10 o 21:09
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 20:54   #4113
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
chyba właśnie Bobovity.
niestety ale były tylko takie po 4 miesiącu i nie zauważyłam by było miejsce na inne herbatki.
Cytat:
Napisane przez malagaw Pokaż wiadomość
Też kupiłam Snickersy U mnie leżały przed kasami, w koszach.
u mnie też obok kas, spodziewałam się większego szału i więcej orzeszków. Mega słodki, jednak wole klasyke
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czy mogła by któraś z was wkleić zdjęcie tego ciasta do pizzy, bo go nigdzie nie umiem znaleźć chyba ślepa jestem;P
u siebie widziałam obok ciasta francuskiego i wygląda prawie tak samo - rulon ale kolor opakowania chyba czerwony. U mnie na samym koncu lodówki.

Skusiłam się na ten papier toaletowy Regina i na wypróbowanie wzięłam kawe z lodówki cappuccino, zobaczymy co tak zachwalacie

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:00   #4114
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Widziałyście jakie fajne lakierowane baleriny będą w następnym tygodniu za 19zł

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:06   #4115
maram87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
ale ci zazdroszczę prostownicy
Ja też byłam chwilę temu w biedrze, jest prawie wszystko oprócz max factora, błyszczyków eveline, suszarek i prostownic na których mi mega zależy Te nowe balsamy i kremy do rąk mają śliczne opakowania Przymierzałam się do balsamu, ale wydał mi się jakiś wodnisty, pachnie zieloną herbatą. Kusiły mnie też masła mango, ale mam już jedno w domu i trochę mi się znudziło Kupiłam jedynie krem do rąk - wydaje się ok chociaż pozostawia jakąś tłustą warstewkę i trochę się klei to ręce są widocznie gładsze. Zauważyłam że tych nowych balsamów jest w biedrze bardzo niewiele, więc kto pierwszy ten lepszy Wzięłam też maseczkę AA matującą i te batoniki choco. Dla mnie to są bardziej ciasteczka niż batoniki Ale są smaczne i można się najeść połową opakowania.

P.S. właśnie sprawdziłam kod kreskowy - producentem tych nowych biedronkowych mazideł jest również Tołpa

jak jesteś z Wawy to dawaj do mojej biedronki
Stary 2011-05-10, 21:12   #4116
madzia0007
Zadomowienie

haha niestety do wawy mam ponad 200 km Ale wyczytałam w gazetce że one są od 12, więc najwyżej poczekam do jutra wieczorem/pojutra. Wypróbowałaś już nowy nabytek? Ciekawa jestem czy nie niszczy bardzo włosów, na super prostowaniu mi nie zależy bo mam proste włosy
Stary 2011-05-10, 21:16   #4117
Dominique_90
BAN stały

To nie fair. U mnie nic nie ma;/ tego ciasta nie ma, kosmetyków max factor. Nic nie ma blee
Dominique_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:17   #4118
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominique_90 Pokaż wiadomość
To nie fair. U mnie nic nie ma;/ tego ciasta nie ma, kosmetyków max factor. Nic nie ma blee
dziewczyny pisały że w rosmanie Max Factor tańszy o 2 zł niż w biedrze więc nie masz czego żałować.
Stary 2011-05-10, 21:21   #4119
maram87
Przyczajenie

Cytat:
haha niestety do wawy mam ponad 200 km Ale wyczytałam w gazetce że one są od 12, więc najwyżej poczekam do jutra wieczorem/pojutra. Wypróbowałaś już nowy nabytek? Ciekawa jestem czy nie niszczy bardzo włosów, na super prostowaniu mi nie zależy bo mam proste włosy

Wypróbowałam prostownicę, mogę śmiało powiedzieć , że jest w porządku. Także jeśli chodzi o mnie, to polecam
Stary 2011-05-10, 21:22   #4120
Dominique_90
BAN stały

Nie chodzi mi o to ,że to chciałam, ale wkurza mnie, że moja biedra jest jakaś biedna;/ chciałam te batony choco spróbować to od 3 tyg. ich nie ma;/
Stary 2011-05-10, 21:29   #4121
kwiatuszek160
Zakorzenienie

dzięki za odp w sprawie ciasta popatrze jutro jeszcze raz no i zapoluje na herbatki Irving( w Rossmannie kosztuja cos kolo 5zl, a w Almie widzialam za prawie 7;/), na torbe eko i moze na zele Luksja i szczoteczki do zębów

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:31   #4122
juhaska
Zadomowienie

a mnie szlag trafił
poleciałam dziś po 20 najpierw do Rosmana a tam dwa podkłady na krzyż i pani stwierdziła, że nie będzie bo markę Max Factor likwidują... taaa jasne...
potem poleciałam do dwóch Bieronek, w pierszej nie mieli nic jeszcze powykładane a w drugiej bała część wyłożona, ale podobno podkłady nie dojechały a i tak dziś nie mogę kupić innych rzeczy bo gazetka jest od jutra, no myślałam że mnie piorun strzeli co jej zależy czy ja to kupię dziś czy jutro liczy się zysk
Stary 2011-05-10, 21:35   #4123
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Nie chodzi mi o to ,że to chciałam, ale wkurza mnie, że moja biedra jest jakaś biedna;/ chciałam te batony choco spróbować to od 3 tyg. ich nie ma;/
prawie każda biedra ma jakiś słaby punkt W mojej akurat wogóle nie było pralinek lindt, serków toskania, india itp i wielu innych chwalonych rzeczy Ale najbardziej zależy mi i tak zawsze na kosmetykach, bo dobre i tanie Jeśli chodzi o te batoniki to mogę polecić, są to kwadratowe ciasteczka w liczbie 12 sztuk, z ryżem i jakąś mleczną łączącą ryż masą w środku. Ryżu w nich jest bardzo dużo, czekolada którą jest oblany jest bardzo dobra, taka mleczna Za sztukę wychodzi jakieś 30 gr, według mnie tanio A gazetka urodowa jutro powinna być, nie ma bata
Stary 2011-05-10, 22:07   #4124
Dominique_90
BAN stały

Cytat:
prawie każda biedra ma jakiś słaby punkt W mojej akurat wogóle nie było pralinek lindt, serków toskania, india itp i wielu innych chwalonych rzeczy Ale najbardziej zależy mi i tak zawsze na kosmetykach, bo dobre i tanie Jeśli chodzi o te batoniki to mogę polecić, są to kwadratowe ciasteczka w liczbie 12 sztuk, z ryżem i jakąś mleczną łączącą ryż masą w środku. Ryżu w nich jest bardzo dużo, czekolada którą jest oblany jest bardzo dobra, taka mleczna Za sztukę wychodzi jakieś 30 gr, według mnie tanio A gazetka urodowa jutro powinna być, nie ma bata
u mnie nie ma tych batoników. Byłam w 2 biedronkach i nie ma
Stary 2011-05-10, 22:20   #4125
201804100943
Konto usunięte

w Rossmannie 2000calorie jest po 23zł
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:31   #4126
Pianka7
Raczkowanie

Dziewczyny, po ile są te żele pod prysznic Luksja? Są one w jakiejś promocji?
W ogóle polećcie proszę, jakieś dobre żele pod prysznic dostępne w Biedronce(mogą być produkowane specjalnie dla Biedronki,niekoniecznie jakieś markowe)
Dzięki i pozdrawiam
Pianka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:35   #4127
martuska196
Raczkowanie

Cytat:
u mnie nie ma tych batoników. Byłam w 2 biedronkach i nie ma
ja już dawno pisałam o tych batonikach https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1878, widać zauważyłam jako pierwsza

Jak kiedyś byłam w biedronce 2razy dziennie tak teraz maks 1x na tydzień, więc o wszystkich nowościach dowiaduję się od was i czasami jestem zła, ze niektóre okazje przechodzą mi koło nosa.. dzisiaj odwiedziłam B. i niestety nie było jeszcze nic z tej nowej gazetki ale i tak kupiłam pyszne zielone jabłuszka za 2.97 i standardowo wafle ryżowe, orzeszki w pikantnej panierce, batoniki muesli, serek wiejski light.. ostatnio też dorwałam te orzeszki Felix z majówkowej gazetki, o smaku chili no pycha żałuję, że nie wzięłam też tych o smaku cebulki, teraz już przepadło
jadłam ten baton ryżowy z białej czekolady z truskawkami... pyszota
jedyne czego nie próbowałam to chipsy biedronkowe a mam ochotę na te Tortilla serowe, smaczne?
martuska196 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:43   #4128
anula3333
Wtajemniczenie

W gazetce pisze, że prostownica jest od 12.05 czyli od czwartku. To teraz pewnie wielka loteria, czy wyłożą od razu czy dopiero w czwartek.
Stary 2011-05-10, 22:45   #4129
unBeatable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuska196 Pokaż wiadomość
ostatnio też dorwałam te orzeszki Felix z majówkowej gazetki, o smaku chili no pycha żałuję, że nie wzięłam też tych o smaku cebulki, teraz już przepadło

jedyne czego nie próbowałam to chipsy biedronkowe a mam ochotę na te Tortilla serowe, smaczne?
Ja kupiłam tylko 2 opakowania orzeszków o smaku chili i strasznie żałuję, że nie zrobiłam większych zapasów Były przepyszne

A co do serowych chipsów tortilla/nachosów, uwielbiamy je z Tż Tylko szkoda, że dipy do nich zostały wycofane z regularnej sprzedaży i pojawiają się raz na jakiś czas (ostatni raz w ofercie karnawałowej :/)
unBeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 23:33   #4130
martuska196
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unBeatable Pokaż wiadomość
Ja kupiłam tylko 2 opakowania orzeszków o smaku chili i strasznie żałuję, że nie zrobiłam większych zapasów Były przepyszne

A co do serowych chipsów tortilla/nachosów, uwielbiamy je z Tż Tylko szkoda, że dipy do nich zostały wycofane z regularnej sprzedaży i pojawiają się raz na jakiś czas (ostatni raz w ofercie karnawałowej :/)
Kurczę, też sobie pluję w brodę, że wtedy tych sosów nie spróbowałam, jak się teraz pokażą to przy pierwszej okazji będą moje dziękuję bardzo za pomoc
martuska196 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 01:58   #4131
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
muszę się koniecznie wybrać po pucharki do lodów, od dawna cierpię na ich brak
a ja kompletuję "pucharki" z wypalonych świec zapachowych dzięki podpowiedzi dziewczyn na wątku of course ewntualnie robią za szklanki do whisky
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:11   #4132
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Cytat:
ale ci zazdroszczę prostownicy Daj znać jak się sprawuje

dziewczyny, przecież promocja jest od dziś. Więc skąd te oburzenie???
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:11   #4133
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Widziałyście jakie fajne lakierowane baleriny będą w następnym tygodniu za 19zł
Tak już pisałam że fajowe są, szkoda że do 39 rozmiaru, ja mam 40

Była już dziś może któraś z Was po VEET krem depilacyjny?
Ja dopiero po pracy skoczę ok. 17, mam nadzieję że jeszcze będą
mgielkaCORP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:14   #4134
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez mgielkaCORP Pokaż wiadomość
Tak już pisałam że fajowe są, szkoda że do 39 rozmiaru, ja mam 40

Była już dziś może któraś z Was po VEET krem depilacyjny?
Ja dopiero po pracy skoczę ok. 17, mam nadzieję że jeszcze będą
Ja za godzinę będę po te kremy Veet, mogę dać znać
Stary 2011-05-11, 08:30   #4135
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ja za godzinę będę po te kremy Veet, mogę dać znać
Będę niezmiernie wdzięczna
Stary 2011-05-11, 08:39   #4136
gabriellao0
Zakorzenienie

ja byłam rano w b. przypadkowo i jest wszystko chyba z gazetki

krem Veet jest zielony i fioletowy
2 za jakoś 13 zł chyba i chyba kupię bo coś kojarzę że jeden kosztuje 11-12 zł " w sklepie"

i dołożyli praliny Lindta których wczoraj nie było, kupiłam znowu

i kupiłam Magnez z wit.B6 bo kiedyś słyszałam że jak się to wieczorem łyka to nie boli głowa tak często i ...mniejszy apetyt na słodycze się ma
(czekolada zawiera magnez i jak brak w organizmie to ma się napady na słodkie) tylko mnie zdziwiło bo w aptece magnez z wit.B6 to średnio 30-40 zł a w B. był za 5,99 kurna farmaceuta nie jestem
ale czy to nie za duża różnica???
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:47   #4137
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość

i kupiłam Magnez z wit.B6 bo kiedyś słyszałam że jak się to wieczorem łyka to nie boli głowa tak często i ...mniejszy apetyt na słodycze się ma
(czekolada zawiera magnez i jak brak w organizmie to ma się napady na słodkie) tylko mnie zdziwiło bo w aptece magnez z wit.B6 to średnio 30-40 zł a w B. był za 5,99 kurna farmaceuta nie jestem
ale czy to nie za duża różnica???
ja kupuję magnez + B6 właśnie za 5,99 w aptece Pod Różą

byłam dziś już w biedr. Kupiłam sobie błyszczyk taki jak chciałam i dla Tż-a balsam po goleniu. Ładnie pachną te perfumki za 9,99,najbardziej podobają mi się te w kolorowe kwiatki - słodki tropikalny zapach, wyraźnie czuję tam kokosy i chyba się skuszę na nie.

Tych podkładów, tuszów było pełno u mnie, kremów do depilacji też.
Nawet tych waszych trampek ile u mnie leży!
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:49   #4138
Dominique_90
BAN stały

U mnie wczoraj były jedne trampki w kwiatki rozmiar 37;P
Zapomniałam polecić żelki grrryzli (misie) są przepyszne są jeszcze w wersji glizd, ale mnie to trochę obrzydza:P
Stary 2011-05-11, 09:07   #4139
dorotade
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mam tak samo, poleciałam o 7 do B. i kupiłam Creme Puff, zachodzę do pracy i włączam onet, a tam na głównej oferta rosmanna
dorotade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:10   #4140
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też chciałam o tym napisać ale się spóźniłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości