|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
U mnie kosmetyki sprzedawane są oddzielnie, nie ma żadnych zestawów.
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj znać jak się sprawuje ![]() Ja też byłam chwilę temu w biedrze, jest prawie wszystko oprócz max factora, błyszczyków eveline, suszarek i prostownic na których mi mega zależy Te nowe balsamy i kremy do rąk mają śliczne opakowania Przymierzałam się do balsamu, ale wydał mi się jakiś wodnisty, pachnie zieloną herbatą. Kusiły mnie też masła mango, ale mam już jedno w domu i trochę mi się znudziło Kupiłam jedynie krem do rąk - wydaje się ok chociaż pozostawia jakąś tłustą warstewkę i trochę się klei to ręce są widocznie gładsze. Zauważyłam że tych nowych balsamów jest w biedrze bardzo niewiele, więc kto pierwszy ten lepszy Wzięłam też maseczkę AA matującą i te batoniki choco. Dla mnie to są bardziej ciasteczka niż batoniki Ale są smaczne i można się najeść połową opakowania.P.S. właśnie sprawdziłam kod kreskowy - producentem tych nowych biedronkowych mazideł jest również Tołpa
Edytowane przez madzia0007 Czas edycji: 2011-05-10 o 21:09 |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Wtajemniczenie
|
niestety ale były tylko takie po 4 miesiącu i nie zauważyłam by było miejsce na inne herbatki.
u mnie też obok kas, spodziewałam się większego szału i więcej orzeszków. Mega słodki, jednak wole klasyke Cytat:
Skusiłam się na ten papier toaletowy Regina i na wypróbowanie wzięłam kawe z lodówki cappuccino, zobaczymy co tak zachwalacie |
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście jakie fajne lakierowane baleriny będą w następnym tygodniu
za 19zł
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4115 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak jesteś z Wawy to dawaj do mojej biedronki
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zadomowienie
|
haha niestety do wawy mam ponad 200 km
Ale wyczytałam w gazetce że one są od 12, więc najwyżej poczekam do jutra wieczorem/pojutra. Wypróbowałaś już nowy nabytek? Ciekawa jestem czy nie niszczy bardzo włosów, na super prostowaniu mi nie zależy bo mam proste włosy
|
|
|
|
#4117 |
|
BAN stały
|
To nie fair. U mnie nic nie ma;/ tego ciasta nie ma, kosmetyków max factor. Nic nie ma blee
|
|
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wypróbowałam prostownicę, mogę śmiało powiedzieć , że jest w porządku. Także jeśli chodzi o mnie, to polecam
|
|
|
|
|
#4120 |
|
BAN stały
|
Nie chodzi mi o to ,że to chciałam, ale wkurza mnie, że moja biedra jest jakaś biedna;/ chciałam te batony choco spróbować to od 3 tyg. ich nie ma;/
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odp w sprawie ciasta popatrze jutro jeszcze raz
no i zapoluje na herbatki Irving( w Rossmannie kosztuja cos kolo 5zl, a w Almie widzialam za prawie 7;/), na torbe eko i moze na zele Luksja i szczoteczki do zębów
|
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
a mnie szlag trafił
poleciałam dziś po 20 najpierw do Rosmana a tam dwa podkłady na krzyż i pani stwierdziła, że nie będzie bo markę Max Factor likwidują... taaa jasne... potem poleciałam do dwóch Bieronek, w pierszej nie mieli nic jeszcze powykładane a w drugiej bała część wyłożona, ale podobno podkłady nie dojechały a i tak dziś nie mogę kupić innych rzeczy bo gazetka jest od jutra, no myślałam że mnie piorun strzeli
|
|
#4123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W mojej akurat wogóle nie było pralinek lindt, serków toskania, india itp i wielu innych chwalonych rzeczy Ale najbardziej zależy mi i tak zawsze na kosmetykach, bo dobre i tanie Jeśli chodzi o te batoniki to mogę polecić, są to kwadratowe ciasteczka w liczbie 12 sztuk, z ryżem i jakąś mleczną łączącą ryż masą w środku. Ryżu w nich jest bardzo dużo, czekolada którą jest oblany jest bardzo dobra, taka mleczna A gazetka urodowa jutro powinna być, nie ma bata
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Konto usunięte
|
w Rossmannie 2000calorie jest po 23zł
|
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, po ile są te żele pod prysznic Luksja? Są one w jakiejś promocji?
W ogóle polećcie proszę, jakieś dobre żele pod prysznic dostępne w Biedronce(mogą być produkowane specjalnie dla Biedronki,niekoniecznie jakieś markowe) Dzięki i pozdrawiam
|
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
ja już dawno pisałam o tych batonikach https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1878, widać zauważyłam jako pierwsza
![]() Jak kiedyś byłam w biedronce 2razy dziennie tak teraz maks 1x na tydzień, więc o wszystkich nowościach dowiaduję się od was i czasami jestem zła, ze niektóre okazje przechodzą mi koło nosa.. dzisiaj odwiedziłam B. i niestety nie było jeszcze nic z tej nowej gazetki ale i tak kupiłam pyszne zielone jabłuszka za 2.97![]() jadłam ten baton ryżowy z białej czekolady z truskawkami... pyszota ![]() jedyne czego nie próbowałam to chipsy biedronkowe a mam ochotę na te Tortilla serowe, smaczne? |
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
W gazetce pisze, że prostownica jest od 12.05 czyli od czwartku. To teraz pewnie wielka loteria, czy wyłożą od razu czy dopiero w czwartek.
|
|
|
|
#4129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Były przepyszne ![]() A co do serowych chipsów tortilla/nachosów, uwielbiamy je z Tż Tylko szkoda, że dipy do nich zostały wycofane z regularnej sprzedaży i pojawiają się raz na jakiś czas (ostatni raz w ofercie karnawałowej :/)
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za pomoc |
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#4135 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam rano w b. przypadkowo i jest wszystko chyba z gazetki
krem Veet jest zielony i fioletowy 2 za jakoś 13 zł chyba i chyba kupię bo coś kojarzę że jeden kosztuje 11-12 zł " w sklepie" ![]() i dołożyli praliny Lindta których wczoraj nie było, kupiłam znowu ![]() i kupiłam Magnez z wit.B6 bo kiedyś słyszałam że jak się to wieczorem łyka to nie boli głowa tak często i ...mniejszy apetyt na słodycze się ma (czekolada zawiera magnez i jak brak w organizmie to ma się napady na słodkie) tylko mnie zdziwiło bo w aptece magnez z wit.B6 to średnio 30-40 zł a w B. był za 5,99 kurna farmaceuta nie jestemale czy to nie za duża różnica??? |
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dziś już w biedr. Kupiłam sobie błyszczyk taki jak chciałam Tych podkładów, tuszów było pełno u mnie, kremów do depilacji też. Nawet tych waszych trampek ile u mnie leży! |
|
|
|
|
#4138 |
|
BAN stały
|
U mnie wczoraj były jedne trampki w kwiatki rozmiar 37;P
Zapomniałam polecić żelki grrryzli (misie) są przepyszne są jeszcze w wersji glizd, ale mnie to trochę obrzydza:P
|
|
|
|
#4139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Daj znać jak się sprawuje
Te nowe balsamy i kremy do rąk mają śliczne opakowania
Kupiłam jedynie krem do rąk - wydaje się ok chociaż pozostawia jakąś tłustą warstewkę i trochę się klei to ręce są widocznie gładsze. Zauważyłam że tych nowych balsamów jest w biedrze bardzo niewiele, więc kto pierwszy ten lepszy
U mnie leżały przed kasami, w koszach.

w środku. Ryżu w nich jest bardzo dużo, czekolada którą jest oblany jest bardzo dobra, taka mleczna

dzięki podpowiedzi dziewczyn na wątku of course