Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 08:59   #4111
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Porównując z Wami, to z przygotowaniami jesteśmy daleko za murzynami Z ważniejszych rzeczy, powinniśmy jeszcze zarezerwować fotografa i kamerzystę, ale zupełnie nie mam ostatnio czasu żeby się tym zająć A nawet nie wspominam o wybieraniu sukni, bukietu czy zaproszeń, bo jeszcze trochę czasu minie zanim się za to zabierzemy

Dobranoc jutro do pracy, może po południu uda mi się troszeczkę doczytać
Fotograf i kamerzysta to jest pewien problem, ale da się zrobić, naprawdę A co do reszty to się nie musisz spieszyć. Ale usługi to jż powoli powinniście zamówić...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chatka no to co? Umowa?
Deal, bejbe Zbijemy fortunę na Twoich pomysłach i moich poprawkach

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zero kontaktu... nie ma mnie tydzień w domu i ani razu nie zadzwoniła do mnie ani mama, brat a o siostrze nie wspomnę... przykro ale co zrobić
Możliwe, że siostra ją tam podburza i nastawia.... Pewnie jak pojedzie, to Mama będzie Cię błagać, żebyś wróciła do domu

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nawet nie wiecie jak się zdenerwowałan wczoraj przed samym snem. Zanim wyłączyłam komputer z ciekawości sprawdziłam stan konta bankowego. Jakoś się nie nastawiałam że już będzie wypłata ale z ciekawości weszłam. Ku mojemu zdziwieniu była. Wszystko cacy ja już zadowolona ale coś mnie tkneło. Sprawdziłam ile dokładnie mi przelali i ku mojemu zdziwieniu dostałam o 108zł za mało kasy. To jest cała dniówka. Nie to że robili nas na szaro bo miałyśmy wyrobić 14dni ja wyrobilam 12bo tylko tyle się dało to jeszcze nie potrafią się dokładnie doliczyć. Jeszcze zrozumien żebym to tylko ja. A tu się okazuje że moja druga koleżanka dostała o 2 dniówki za mało czyli ponad 200zł.
Laska, to uderzajcie tam i powiedzcie, że jest problem, co to w ogóle za jazda, żeby ludziom dniówki ucinać!!

Seagirl, wysłałam Ci priv

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:09   #4112
Madziuniusia
Zakorzenienie

monikazmc wszystkiego naj
Stary 2011-07-30, 09:33   #4113
(kicia)
Zakorzenienie

chatko walczymy o tą kasę tylko wszystko jest utrudnione przez fakt że ta firma znajduje się w Katowicach. A wiadomo kontakt i załatwianie spraw droga telefoniczno/emailową jest taki a nie inny

monika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:44   #4114
Madziuniusia
Zakorzenienie

a mi mój TŻ właśnie robi szafę na suknię
Stary 2011-07-30, 09:46   #4115
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że wczoraj zrobiłam 1/3 winietek Jutro będę robić dalej
poka poka ale chyba tylko sobie przygotowujesz podstawe ? czy z nazwiskami juz robisz??

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:49   #4116
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Kochane dziękuję za komentarze dotyczące sukni
nie mam czasu odpisywać, bo idę dziś na panieński przyjaciółki który organizujemy z resztą paczki, wiec mam jeszcze sporo do zrobienia

Miłej soboty życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:34   #4117
Nattiv
Zakorzenienie

Samą podstawę robię. Papier ma fakturę lnu, bo na zdjęciach tego nie widać Zastanawiam się czy dawać tą wstążkę na dole, ale chyba zrezygnuję, bo będzie mało miejsca na imię. Sama kokardka fioletowa powinna wystarczyć, bo na stołach i tak będzie dość fioletu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03792.jpg (65,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03793.jpg (103,4 KB, 37 załadowań)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 10:34   #4118
melod_y
Zakorzenienie

Ale śpiący dzień. U mnie niestety szaro za oknem a miałam ochotę na grillowanie.. Chyba moge o tym pomarzyć. Wczoraj w końcu wybrałam się z TŻ na chwile do słowacji i powiem że nawet bliżej tam mam niż do Krakowa hihi.
Dobrze że miałam jakies eurasy w portfelu bo znalazłam w sklepie piękneeeego dwupędowego storczyka miniaturkę na którego poluję już od roku, jednak cena 50 zł mnie nie przekonywała A tutaj za 20 zł go mam
Normalnie jestem szczęśliwa Zakupiłam tez notes do ślubnych spraw: wszelkich notatek, ważnych numerów telefonów itp
No i TŻ zakupił sobie kilka szmatek

Wole nie patrzeć ile z konta ubyło, jednak raz na jakiś czas należy odreagować od oszczędzania
Tym bardziej że za tydzień wyjeżdzam do Wiednia.... buuuuu

ide sprzatać pokój bo się zgubię w nim.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:12   #4119
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam kochane!
Posprzątałam i za 1,5 h jadę do TŻcika, bo biedactwo zachorzało. Ma 39 gorączki Nie wiadomo czemu. Wieczorem był zrów jak ryba, a w nocy już się obudził z gorączką. Jadę go kurować.
Cytat:
Własnie czekam na kuzynostwo z DE. Z racji tego, że laptopa mojego nie mam do piątku, a stacjonarny stoi w pokoju, w którym będą spali kuzyni (maniaki komputera i gier tv), mój kontakt z Wami może być nieco ograniczony. Oczywiście będę walczyła jak lwica, żeby się z Wam kontaktować, ale kto wie jak to z nimi będzie.

Miłej soboty życzę
Walcz, walcz. Chociaż ja wiem, co to znaczy najazd rodzinki na kompa. Ehhh...
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Widzę, że podczytuje się wątek Śląskich albo PM 2011
to mój plan

u nas taka tradycja, że śluby są bardzo wcześniej (najlepiej 11-13), więc jakoś ze wszystkim trzeba się wyrobić

pozdrawiam PM 2012
Wszystko na wysokich obrotach Powodzenia.
Ale mi smaka na dobre ciacho zrobiłaś swoim avatarkiem
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Cześć

zero kontaktu... nie ma mnie tydzień w domu i ani razu nie zadzwoniła do mnie ani mama, brat a o siostrze nie wspomnę... przykro ale co zrobić
Trzymaj się mimo wszystko
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry w ten zimny deszczowy sobotni poranek

Nawet nie wiecie jak się zdenerwowałan wczoraj przed samym snem. Zanim wyłączyłam komputer z ciekawości sprawdziłam stan konta bankowego. Jakoś się nie nastawiałam że już będzie wypłata ale z ciekawości weszłam. Ku mojemu zdziwieniu była. Wszystko cacy ja już zadowolona ale coś mnie tkneło. Sprawdziłam ile dokładnie mi przelali i ku mojemu zdziwieniu dostałam o 108zł za mało kasy. To jest cała dniówka. Nie to że robili nas na szaro bo miałyśmy wyrobić 14dni ja wyrobilam 12bo tylko tyle się dało to jeszcze nie potrafią się dokładnie doliczyć. Jeszcze zrozumien żebym to tylko ja. A tu się okazuje że moja druga koleżanka dostała o 2 dniówki za mało czyli ponad 200zł.
Kurde, no to nieźle przycięli. Ja bym do nich dzoniła z zapytaniem o co chodzi. Nie może być tak, że się nie wywiązują z umowy

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję za komentarze dotyczące sukni
nie mam czasu odpisywać, bo idę dziś na panieński przyjaciółki który organizujemy z resztą paczki, wiec mam jeszcze sporo do zrobienia

Miłej soboty życzę
Udanej zabawy! Grzeczne bądźcie
Cytat:
Samą podstawę robię. Papier ma fakturę lnu, bo na zdjęciach tego nie widać Zastanawiam się czy dawać tą wstążkę na dole, ale chyba zrezygnuję, bo będzie mało miejsca na imię. Sama kokardka fioletowa powinna wystarczyć, bo na stołach i tak będzie dość fioletu
Bardzo fajnie się prezentują. Gratuluję uporu w dłubaniu. Ja jednak jestem za leniwa na takie prace plastyczne
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:27   #4120
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne i mi się chyba bardziej podobają z tą wstążeczką na dole.
Ja nie będę robić ani kupować winietek bo u mojej rodziny by to nie przeszło (byłyby komentarze, że jak to ktoś im mówi, na którym krześle mają siedzieć). Napiszemy tylko listy kto, w którym stoliku (to też było dla nich dziwne ale kuzynki przełamały lody na szczęście ).

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:07   #4121
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ja nie będę robić ani kupować winietek bo u mojej rodziny by to nie przeszło.
Ja raczej tez nie będę mieć po prostu jedna rodzina usiądzie z jednej strony stołu, druga z drugiej. No chyba że dla rodziców, bo rok temu jak mój brat miał ślub to jakiś tam problem mieli jak siadali

Z drugiej strony trzeba to przemyśleć, bo tak to zawsze goście lecą na miejsca.
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 12:20   #4122
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!

Przyszłam się tylko przywitać w to sobotnie popołudnie. U mnie leje od rana.

Nattiv, super winietki Sama kokardka wystarczy. I podziwiam, że chce Ci się tak misternie składać te wstążeczki, no ale Ty masz dryg do takich rzeczy, już nie raz nam to udowodniłaś

Co do winietek - u mnie będą, nie wyobrażam sobie inaczej, stoły są długie i trzeba jakoś komfortowo rozsadzić towarzystwo. Będzie ład i porządek, a nie wyścig po najlepsze miejsca przy stole. Zresztą rodzinka jest już przyzwyczajona do winietek i akceptuje takie rozwiązanie

Ja zmykam się szkolić, przede mną dziś 120 stron manuala do przeczytania.

Miłej sobotki!
Stary 2011-07-30, 12:47   #4123
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Przyszłam się tylko przywitać w to sobotnie popołudnie. U mnie leje od rana.

Nattiv, super winietki Sama kokardka wystarczy. I podziwiam, że chce Ci się tak misternie składać te wstążeczki, no ale Ty masz dryg do takich rzeczy, już nie raz nam to udowodniłaś

Co do winietek - u mnie będą, nie wyobrażam sobie inaczej, stoły są długie i trzeba jakoś komfortowo rozsadzić towarzystwo. Będzie ład i porządek, a nie wyścig po najlepsze miejsca przy stole. Zresztą rodzinka jest już przyzwyczajona do winietek i akceptuje takie rozwiązanie

Ja zmykam się szkolić, przede mną dziś 120 stron manuala do przeczytania.

Miłej sobotki!
u mnie winietek nie będzie!
nie chcę żeby ktoś miał później do mnie żal że go usadziłam obok niewłasciwej osoby.. z resztą uważam że każdy sam powinien sobie wybrac towarzystwo.
moja siostra ostatnio byla na weselu i zostala z mezem posadzona obok jakis obcych ludzi zamiast kolo swojej rodziny, a panstwo mlodzi tłumaczyli ze chcieli ich posadzic miedzy mlodym towarzystwem. Oni jednak woleli by siedziec ze starszymi ale przynajmniej znali by kogos a tak to byli sami i zabawa byla kompletnie nie udana...
ja tam zawsze wolne gdy winietek nie ma

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
genialne gratuluję talentu i cierpliwości
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:51   #4124
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
u mnie winietek nie będzie!
nie chcę żeby ktoś miał później do mnie żal że go usadziłam obok niewłasciwej osoby.. z resztą uważam że każdy sam powinien sobie wybrac towarzystwo.
moja siostra ostatnio byla na weselu i zostala z mezem posadzona obok jakis obcych ludzi zamiast kolo swojej rodziny, a panstwo mlodzi tłumaczyli ze chcieli ich posadzic miedzy mlodym towarzystwem. Oni jednak woleli by siedziec ze starszymi ale przynajmniej znali by kogos a tak to byli sami i zabawa byla kompletnie nie udana...
ja tam zawsze wolne gdy winietek nie ma

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

genialne gratuluję talentu i cierpliwości

to ja się wypowiam do pogrubionego... w tym roku byłam na trzech weselach gdzie nie było winietek i to, że dwa rady nam się udało usiąść sensownie to był wielki fart... u mnie na 100% będą winietki, nawet jeśli goście mieli by się poobrażać. Nawet jeśli, to mogą się pozamieniać jakoś. Bo to co działo się na tych weselach to była parodia...
Stary 2011-07-30, 12:57   #4125
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
to ja się wypowiam do pogrubionego... w tym roku byłam na trzech weselach gdzie nie było winietek i to, że dwa rady nam się udało usiąść sensownie to był wielki fart... u mnie na 100% będą winietki, nawet jeśli goście mieli by się poobrażać. Nawet jeśli, to mogą się pozamieniać jakoś. Bo to co działo się na tych weselach to była parodia...
no wiesz u mnie nie ma mody na winietki i moja rodzina nie jest przyzwyczajona do tego i myśle ze źle by sie czuli gdyby były.. mam nadzieje ze jakos kazdy sobie usiadzie bez "wyścigu po miejsce"
ale wiadomo co "kraj to obyczaj"
wszystko wedlug gustu
Stary 2011-07-30, 12:58   #4126
monikazmc
Raczkowanie

Witam was dziewczęta dziękuję za życzonka niestety urodziny spędzam samotnie rodzice pojechali do Radomia na wesele kuzynki Tż nie wiem o której przyjedzie jest mi smutno

Kicia tą sukienkę którą wstawiałaś wczoraj to moja wybranka sincerity 3621 nic wam nie mówiłam ale kupiłam suknie ślubną niestety dopiero będę miała ją w lutym tato jak mnie w niej zobaczył to się rozpłakał

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:59   #4127
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Witam was dziewczęta dziękuję za życzonka niestety urodziny spędzam samotnie rodzice pojechali do Radomia na wesele kuzynki Tż nie wiem o której przyjedzie jest mi smutno

Kicia tą sukienkę którą wstawiałaś wczoraj to moja wybranka sincerity 3621 nic wam nie mówiłam ale kupiłam suknie ślubną niestety dopiero będę miała ją w lutym tato jak mnie w niej zobaczył to się rozpłakał
masz fotkę?
pochwal się
Stary 2011-07-30, 13:01   #4128
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
A moge wiedzieć gdzie ją kupiałas bo wiem że jesteś z lubelskiego? Mi ta suknia również się podoba I mogłabyś zdradzić ile za nią dałaś?
Stary 2011-07-30, 13:28   #4129
monikazmc
Raczkowanie

Suknie kupiłam w Radomiu ja daje za nia 3200 i mam dwa welony gratis i halkę bo to po znajomości załatwiła mi siostra która tam mieszka a tak to suknia kosztuje 3300 na suknie czeka się pięć miesięcy

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Fotek sukni nie mam z tego całego zamieszania nie zrobiłam nawet zdjęć ja tren w niej będę miała obcinany

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 13:32   #4130
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Suknie kupiłam w Radomiu ja daje za nia 3200 i mam dwa welony gratis i halkę bo to po znajomości załatwiła mi siostra która tam mieszka a tak to suknia kosztuje 3300 na suknie czeka się pięć miesięcy
Fotek sukni nie mam z tego całego zamieszania nie zrobiłam nawet zdjęć ja tren w niej będę miała obcinany
Szkoda że nie masz fotek. Sporo kosztuje ta suknia. Rzeczywiście wart jest tej ceny? Bo wiadomo zdjęcia nie pozwola mi dotknąć materiału, zobaczyć ją z każdej strony.
Stary 2011-07-30, 13:33   #4131
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczyny pokazałam TŻ tiulową sukienkę i zapytałam co o niej sądzi powiedział, że trochę jak firanka
Stary 2011-07-30, 13:37   #4132
magdziaS
Podróżniczka

Cześć dziewczyny!
Ale ponuro dzisiaj . Mamy dzisiaj plan z TŻem spędzić leniwy dzień w łóżku

Nattiv - fajne winietki. Podoba mi się ten odcień fioletu A jak potem dodasz do nich nazwiska ?

Dzisiaj postanowiłam zamówić, albo materiał na szarfę i buty, albo zaproszenia. W każdym razie muszę coś zamówić, bo inaczej pęknę Zdecydowaliśmy się na te zaproszenia: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...730094185.html

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 13:42   #4133
monikazmc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Szkoda że nie masz fotek. Sporo kosztuje ta suknia. Rzeczywiście wart jest tej ceny? Bo wiadomo zdjęcia nie pozwola mi dotknąć materiału, zobaczyć ją z każdej strony.
Szczerze ci powiem, że nie wiem czy warta takiej ceny wydaje mi się, że żadna sukienka nie jest tyle warta to sukienke trzeba zobaczyć na żywo szczerze to ja do Radomia jechałam z zamiarem kupna innej sukienki ale niestety beznadziejnie w niej wyglądałam jestem szczupła wysoka ale powiem wam, że tylko w tej dobrze wyglądałam a obleciałam wszystkie salony jakie tam są ta sukienka mi się nie podobała nawet nie chciałam jej mierzyć byłam taka zła że we wszystkim mi jest źle, że ją już wziełam dla świętego spokoju bo wiedziałam że już tam nie pojade a w Zamościu to tak naprawde nic nie ma, ale teraz coraz bardziej zaczyna mi się podobać więc mam nadzieje, że będę szczęśliwa w tej sukni w swoim dniu

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
Stary 2011-07-30, 13:49   #4134
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny pokazałam TŻ tiulową sukienkę i zapytałam co o niej sądzi powiedział, że trochę jak firanka
Nie przejmuj się, faceci się nie znają na takich sukniach

Cytat:
Szczerze ci powiem, że nie wiem czy warta takiej ceny wydaje mi się, że żadna sukienka nie jest tyle warta to sukienke trzeba zobaczyć na żywo szczerze to ja do Radomia jechałam z zamiarem kupna innej sukienki ale niestety beznadziejnie w niej wyglądałam jestem szczupła wysoka ale powiem wam, że tylko w tej dobrze wyglądałam a obleciałam wszystkie salony jakie tam są ta sukienka mi się nie podobała nawet nie chciałam jej mierzyć byłam taka zła że we wszystkim mi jest źle, że ją już wziełam dla świętego spokoju bo wiedziałam że już tam nie pojade a w Zamościu to tak naprawde nic nie ma, ale teraz coraz bardziej zaczyna mi się podobać więc mam nadzieje, że będę szczęśliwa w tej sukni w swoim dniu
I ja należę do szczupłych tylko tych niższych i marzy mi się suknia w stylu księżniczki a ta właśnie taka jest
Stary 2011-07-30, 13:50   #4135
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dziewczynki lecicie jak szalone... Ja wczoraj miałam niezłe cyrki i bieganie na stażu - nie zazdroszczę sekretarkom specyfiki ich pracy, choć szczerze podoba mi się ta papierkologia, segregatory, faxy i kserokopiarki Przygotowałam sobie wielocytowanie, ale wrzucę i poodpisuję na to wczorajsze później - teraz świeższe posty

Aha - pokłóciłam się wczoraj z TŻ o totalną głupotę... Ja już od 2 godzin szykowałam się na copiątkowe salsowo-bachatowo-kizombowe szaleństwo, włosy umyte, manicure i pedicure popełnione, już tylko prasowanie ubranek i... wielka kłótnia o byle gówno, aż mi się nie chce opowiadać... Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok... Popłakałam się totalnie, makijaż cały mi spłynął i nie miałam już na nic ochoty... TŻ oczywiście po 15minutach wrzasków usiłował mnie uspokoić i przeprosić, ale jak dla mnie to niestety ale o te 15minut za późno... wszystko z siebie zmyłam, poszłam pod prysznic i o 22 byłam już w łóżku... I spałam 15 godzin (tak, wstałam dopiero niecałe 2 godziny temu...) Ech...

Cytat:
Dziewczyny, mam prośbę, o kciuki oczywiście, bo w fitness klubie szukają instruktora, a ja mam papiery!!!!!!! Wysyłam aplikację, oby tym razem sie udało!!!!!!!!
Wow No to powodzenia

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Oo, też ładnie, chociaż ja (jak to ja ) bym przerobiła, żeby było krócej:
Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy
Jestem za Tytuł goszy o tym, że pierwsze śluby już zimą też jest superowy, ale może faktycznie na późną jesień go zostawić ?

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28438474]
Sztuczka widziałam na zdjęciu twoją sukienkę, powiedz skąd ona jest i co to za model? Bo wątku nie uda mi się przetrzepać żeby to znaleść [/QUOTE]

Miło mi, bo rozumiem że Ci się spodobała Moja suknia została uszyta w Centrum Mody Ślubnej w Szczecinie (ponoć największy salon sukien na Pomorzu Zachodnim) na specjalne życzenie Jest to modyfikacja któregoś z ich autorskich projeków (nie wiem którego), gorset został wydłużony i dodane ozdobniki z kryształków Swarovskiego

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej kochane.
wpadłam sie pochwalić ze załatwiliśmy kamerzystę i fotografa(ten sam pan) na plener na powietrzu a nie w studio. no zależy to od pogody ale trudno co będzie.
a no i po drugie dziś przyszły mi buciki ślubne zamówiłam jednak na all i są jak ulał, i jeszcze ładniejsze niz na zdj, alez jestem happy!
Gratki za załatwianie i buciki!

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Wyciełam tyle co sie dało Faceci byli wniebowzięci ale ja nie
Faceci wniebowzięci? Mój by dostał mdłości (słowo...) a ja mimo, że nie jestem hojnie przez naturę obdarzona to wierzcie mi, że nie zazdroszczę a wręcz takich nie chciałabym mieć... Jak dla mnie wygląda to obrzydliwie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a jak Wam się podobaja te suknie???
Druga miodzio
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 13:53   #4136
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ogólnie moje faworytki to:
1. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1362SW
2. http://www.maggiesottero.com/dress.a...=6&style=J1434
3. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3240

cały czas mój numer jeden pozostał ten sam... ta jedyneczka zakochałam się w niej jak ją tylko zobaczyłam... ale to w katalogu... i właśnie nie wiem czy znajdę u nas takie suknie ;/ i będę musiała zejść na ziemię albo uszyć (coś podobnego)
Ta druga jest niesamowita Wspaniała...

Cytat:
a mi mój TŻ właśnie robi szafę na suknię
Wow co za poświęcenie Brawo dla TŻa

Cytat:
Prześlicznie wychodzą Ci te winietki! Możesz opowiedzieć krok po kroku jak powstały takie piękne kokardeczki? I jakich wymiarów są Twoje winietki po złożeniu (dla ułatwienia może napisz też, ile winietek wchodzi na jedną kartkę A4 ) hm ? Robota pierwsza klasa

Cytat:

Sto lat! A suknia jest PRZE-CU-DO-WNA!!! Totalnie w moim stylu i guście (zerknij sobie w poście sukniowym jaką kieckę ma Sztuczka ) - Baaardzo mi się podoba, gratulacje Masz w niej fotę? Jestem ciekawa jak wyglądasz choć nie ukrywam, że spodziewam się iż ślicznie

Aha no i wczoraj byliśmy w naszym lokalu Zamówiliśmy sobie klasycznie filet z piersi kurczaka w panierce - to samo będzie podane na drugie danie na naszym weselu - był przepyszny I co prawda w menu weselnym są ziemniaczki z koperkiem a my wczoraj jedliśmy frytki (super!), ale za to w ramach baru sałatkowego zrobiłam coś na styl sałatki greckiej i było ekstra - wszystko świeżutkie, sałata, pomidorek, papryczka, ser feta mięciutki i świeży - bardzo mniam No i genialny sos czosnkowy (nie mogłam się powstrzymać ) hehe

Za to nasza sala przygotowana była na ok 120-130 osób, młodzi nie za wiele od siebie dali, nie wypożyczyli pokrowców na krzesła, ale i tak było pięknie W dalszym ciągu jestem zachwycona i pewna, że lepsze sali dla siebie nie mogłam znaleźć w okolicy Trafiła idealnie w nasze potrzeby! Do tego rozmarzyłam się na myśl korytarza prowadzącego do sali - obmyśliłam, gdzie postawimy naszą "księgę gości" (na stoliczku w tymże korytarzu) oraz że na ok. 50 kulach podwieszonych pod sufitem zawieszę na żyłce papierowe, fioletowe motylki - ach.. aż TŻ wczoraj podkreślał, że to super pomysł i że będzie to wyglądać zjawiskowo Załączam poniżej 2 fotki ściągnięte ze stronki (tylko my będziemy mieć serwetki kremowe i oczywiście dodam do tego swoje fioletowe dekoracje Będzie cudnie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala1.jpg (31,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg korytarz1.jpg (24,0 KB, 33 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 13:55   #4137
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Nattiv - fajne winietki. Podoba mi się ten odcień fioletu A jak potem dodasz do nich nazwiska ?

Dzisiaj postanowiłam zamówić, albo materiał na szarfę i buty, albo zaproszenia. W każdym razie muszę coś zamówić, bo inaczej pęknę Zdecydowaliśmy się na te zaproszenia: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...730094185.html
Nazwiska wydrukuję na kalce lub kartce zwykłej i dokleję. Zaproszenia bardzo ładne

Cytat:

Najlepszego
Suknię masz śliczną Gratuluję zakupu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 13:59   #4138
monikazmc
Raczkowanie

Cieszę się, że podoba wam się moja suknia dziękuję za życzonka

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
Stary 2011-07-30, 14:10   #4139
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Faceci wniebowzięci? Mój by dostał mdłości (słowo...) a ja mimo, że nie jestem hojnie przez naturę obdarzona to wierzcie mi, że nie zazdroszczę a wręcz takich nie chciałabym mieć... Jak dla mnie wygląda to obrzydliwie
Mój Tz też mówił że już lepiej to odsłonić tego biustu nie mogła i mi nigdy w życiu by się nie pozwolił tak ubrać na ulice a co mówić na swój ślub. Wstyd na masę i tyle..

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-07-30 o 14:12
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 14:24   #4140
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Ale ponuro dzisiaj . Mamy dzisiaj plan z TŻem spędzić leniwy dzień w łóżku

Madzia ukradłaś mi zaproszenia ja chciałam dokladnie te same zamówic a teraz musze inne bo jak to będzie wyglądało

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości