Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 12:42   #4141
andziuleczyka
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cześć Dziewczyny!
Widze tutaj głowy pełne pomysłów, do których moja chyba nie należy :P Zbliża sie dzień chłopaka a ja kompletnie nie wiem co kupić swojemu... W sumie nie jestesmy ze soba dlugo (jakies 4 miesiące), ale mimo to chciałabym go czymś zaskoczyć, zwłaszcza, że jeszcze nic ode mnie nie dostał (nie bylo okazji). Na urodziny i imieniny które obchodzi za 2-3 miesiące pomysł mam, ale chciałąbym poznać Wasze opinie na ich temat
Urodziny - planowałam kupic mu breloczek-otwieracz do piwa z uwagi na fakt ze jest fanem piwa. breloczek swieci sie i ma symbol pilki noznej, która uwielbia. Do tego żeby go jakoś zaskoczyc chce zrobic mu niespodzianke i przekazac gazete codzienna z artukułem o nim na pierwszej stronie znalazlam fajna stronke na ktorej jest to mozliwe, dodatkowy oprawiony w ramke egzemplarz dostanie na pamiatke ;P
Imienieny - jako ze uwielbia pilke znalazlam fajny budzik wlasnie w takim ksztalcie, ktorym mozna rzucac o sciane (i nie tylko) aby przestal dzwonic
Myslicie ze "cos takiego" ma szanse sprawic mu radosc?

Bo na ten nieszczesny Dzien Chlopaka niestety pomyslu nie mam, myslalam jedynie o jakims pucharze z grawerem poza tym komletna pustka w glowie
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 12:56   #4142
MadameButterfly6
BAN stały

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Dziewczyny a ja wpadlam na taki pomysl. Moj TŻ ma urodziny w czwartek, a kinach Cinema City jest organizowana akcja "środy z Orange" gdzie sa 2 bilety w cenie jednego. Myslalam zeby go dzien wczesniej zabrac do kina (tzn. on i tak musi prowadzic:P). A poza tym chcial zeby mu kupic pasek do garnituru lub jakis dobry gin. I chyba wsyatrczy co??? TŻ chcial rowniez zeby prezent byl zwiazany ze mna ale nie mam pomyslu co to moglo by byc Chyba ze Wy macie jakies propozycje???
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:01   #4143
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Widze tutaj głowy pełne pomysłów, do których moja chyba nie należy :P Zbliża sie dzień chłopaka a ja kompletnie nie wiem co kupić swojemu... W sumie nie jestesmy ze soba dlugo (jakies 4 miesiące), ale mimo to chciałabym go czymś zaskoczyć, zwłaszcza, że jeszcze nic ode mnie nie dostał (nie bylo okazji). Na urodziny i imieniny które obchodzi za 2-3 miesiące pomysł mam, ale chciałąbym poznać Wasze opinie na ich temat
Urodziny - planowałam kupic mu breloczek-otwieracz do piwa z uwagi na fakt ze jest fanem piwa. breloczek swieci sie i ma symbol pilki noznej, która uwielbia. Do tego żeby go jakoś zaskoczyc chce zrobic mu niespodzianke i przekazac gazete codzienna z artukułem o nim na pierwszej stronie znalazlam fajna stronke na ktorej jest to mozliwe, dodatkowy oprawiony w ramke egzemplarz dostanie na pamiatke ;P
Imienieny - jako ze uwielbia pilke znalazlam fajny budzik wlasnie w takim ksztalcie, ktorym mozna rzucac o sciane (i nie tylko) aby przestal dzwonic
Myslicie ze "cos takiego" ma szanse sprawic mu radosc?

Bo na ten nieszczesny Dzien Chlopaka niestety pomyslu nie mam, myslalam jedynie o jakims pucharze z grawerem poza tym komletna pustka w glowie
pokaz ten budzik skad on fajny pomysl i dla mojego tez bylby idealny bo kocha pilke
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:52   #4144
B3jbiCzQ
Raczkowanie

ja jestem ze swoim chłopakiem 2lata i zdążyłam mu zrobić takie prezenty:
*kolacja we dwoje z szampanem fajną muzyczką w tle oraz tort oczywiście sama jedzonko przygotowałam, a główną atrakcją byłam ja zawiązana w czerwoną wstżeczkę...itd;P
*kupilam mu tez jakis fajny t-shirt, bluze
*oczywiscie smieszne,fajne bokserki
*poduszka z moim zdjeciem
*plytka z fajnymi moim zdjeciami oraz filmikiem
*portfel,rekawiczki, dwa paski do spodni to barsziej z tych praktycznych
*perfum/wode toaletowa
*kalendarz z naszymi zdjęciami zrobiony za pomocą programu znalezionego w internecie ;D
jak narazie nie pamietam co to jeszcze bylo ale teraz zblizaja sie jego urodziny takze mysl nad pucharem z jakims napisem wygrawerowanym

Edytowane przez B3jbiCzQ
Czas edycji: 2009-09-07 o 14:45
B3jbiCzQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:47   #4145
andziuleczyka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
pokaz ten budzik skad on fajny pomysl i dla mojego tez bylby idealny bo kocha pilke

Budzik znajduje się tutaj :
http://www.bigboystoys.pl/item575__F...wy_Budzik.html
Stary 2009-09-07, 18:02   #4146
wildrose
Raczkowanie

Ten budzik jest wspaniały! Zastanawiam sie czy nie podarować go mojego chłopcowi, który trenuje pilke nozna ; ) Tylko spotykam sie z nim od miesiąca/ Nie wiem czy nie za krótko i czy nie lepszy byłby symboliczny prezent.. Sama nie wiem! Wydaje mi się że byłby zachwycony ..
Stary 2009-09-07, 18:02   #4147
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23
Konto usunięte

Widzę nowe ciekawe pomysły
Ja swojemu TŻ, na dzień chłopaka, planuję kupić ogromny album na zdjęcia Jak już wcześniej mówiłam, uwielbia fotografię,więc to będzie chyba odpowiedni prezent. Zastanawiałam się tylko czy wywołać jakieś zdjęcie i umieścić je w tym albumie czy nie ;/ ..i czy lepiej żeby to było moje zdjęcie,czy wspólne?
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 18:08   #4148
karolajna160
Rozeznanie

Potrzebuję pomocy mój chłopak ma za miesiąc 18-nastkę, przejrzałam połowę tego wątku i masę innych i nic konkretnego nie znalazłam, chcę kupic mu coś wyjątkowego, mam do przeznaczenia 100zł. Chodzimy ze sobą rok, były już antyramy ze zdjęciami, portfel, misiek, ciuchy. A tym razem nie mam pojęcia. Zainspirowałyście mnie 100 cukierkami i powodami dlaczego go kocham na pewno dołożę to jako dodatek. Ale proszę również o pomoc, Tż interesuje się motoryzacją i siłownią, ale nie koniecznia musi to być związane z jego zainteresowaniami z góry dziękuję za pomoc

I blog zniżkowy - kupony, darmowe próbki
http://rabatomierz.blogspot.com/
karolajna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:53   #4149
AndziaSM
Przyczajenie

;-) Nio pomysłów na stronach "wizaż" jest dużo, jednak więcej jest takich"kupnych"... więc ja sie nie wypowiem bo będę powtarzać za przedmówczyniami... ;-( Jak wymysle coś nowego to dam znać;-) na razie wiem że oprócz kartki (w powyższym postach wspomnianianej) to zrobie babeczki z dr Otkera;-) i kupie kolorowe lukry w tubkach i każdą babeczkę podpisze ;-) coś pokroku Kocham Cie jedna babeczka = 1 literka
AndziaSM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:27   #4150
Lady_M7
Przyczajenie

Witam.
Proszę o pomoc, widzę, że sypie się tu mnóstwo pomysłow, więc może wymyślicie też coś dla mnie.
Długo sie zastanawiałam co kupić mojemu miśkowi na 18 urodziny. Chciałabym, żeby to było coś, co będzie mu się kojarzyło ze mną a nie będzie takie strasznie słodkie, tylko raczej praktyczne.
Wpadłam na stronkę http://www.galopersona.pl/personaliz...0PERSONA%20300 i pomyślałam, że kupię mu taki portfel. Tylko tu pojawił się problem. Chciałabym na nim wypisać coś fajnego i nie chciałabym żeby to było jakieś "kocham Cię" tylko coś mniej osobistego. Macie może jakieś pomysły?

Edytowane przez Lady_M7
Czas edycji: 2009-09-07 o 21:29
Lady_M7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:38   #4151
Apolinka
Zadomowienie

Hej! Niedługo wyjeżdżam na cztery miesiące i chciałabym dać coś mojemu TŻ-towi, ale nie mam żadnego oryginalnego pomysłu. Na pewno nie ma to być nic do odliczania dni, bo za dużo ich jest i to może być przygnębiające. Myślałam o jakimś breloczku z misiem, ale z drugiej strony chyba już trochę za stary jest na misia (25lat). Jakbyście miały jakieś pomysły to proszę piszcie!
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 22:43   #4152
k4rotk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Apolinka Pokaż wiadomość
Hej! Niedługo wyjeżdżam na cztery miesiące i chciałabym dać coś mojemu TŻ-towi, ale nie mam żadnego oryginalnego pomysłu. Na pewno nie ma to być nic do odliczania dni, bo za dużo ich jest i to może być przygnębiające. Myślałam o jakimś breloczku z misiem, ale z drugiej strony chyba już trochę za stary jest na misia (25lat). Jakbyście miały jakieś pomysły to proszę piszcie!
Jak ja wyjeżdżałam na miesiąc, podarowałam swojemu TŻtowi 3o kopert, każdą na jeden dzień.(w środku jakieś listy, zdjęcia, słodycze, etc) Mówisz, że nic z odliczaniem dni.. to może chociaż jedną koperte na tydzień? Mój TŻ mówił, że bardzo mu pomogły w tym rozstaniu te koperty

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 06:09   #4153
andziuleczyka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wildrose Pokaż wiadomość
Ten budzik jest wspaniały! Zastanawiam sie czy nie podarować go mojego chłopcowi, który trenuje pilke nozna ; ) Tylko spotykam sie z nim od miesiąca/ Nie wiem czy nie za krótko i czy nie lepszy byłby symboliczny prezent.. Sama nie wiem! Wydaje mi się że byłby zachwycony ..
To juz od Ciebie zalezy, wydaje mi sie ze nie jest to prezent szczegolnie "romantyczny" a raczej taki co to pasuje na wiele okazji, wiec nie widze przeszkód
Ale oczywiscie mozesz podarowac mu cos symbolicznego, jakas drobnostke - tak na dobry poczatek
Stary 2009-09-08, 13:51   #4154
wildrose
Raczkowanie

świetny pomysł z tymi babeczkami. i jaki smaczny !
Stary 2009-09-08, 16:01   #4155
martus18
Raczkowanie

Kupiłam mojemu tż z okazji obrony mgr taki posąg sowy z piórami tylko nie wiem czy to dobry prezent bedzie i jaką dedykację napisac?
martus18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 19:23   #4156
Askatasuna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lady_M7 Pokaż wiadomość
Witam.
Proszę o pomoc, widzę, że sypie się tu mnóstwo pomysłow, więc może wymyślicie też coś dla mnie.
Długo sie zastanawiałam co kupić mojemu miśkowi na 18 urodziny. Chciałabym, żeby to było coś, co będzie mu się kojarzyło ze mną a nie będzie takie strasznie słodkie, tylko raczej praktyczne.
Wpadłam na stronkę http://www.galopersona.pl/personaliz...0PERSONA%20300 i pomyślałam, że kupię mu taki portfel. Tylko tu pojawił się problem. Chciałabym na nim wypisać coś fajnego i nie chciałabym żeby to było jakieś "kocham Cię" tylko coś mniej osobistego. Macie może jakieś pomysły?
Dziękuję bardzo za podrzucenie tego linku, bo dzięki niemu mam kilka pomysłów na Dzień Chłopaka (bo oczywiście nie wiadomo było co podarować w tym roku..)i nie dopiszę tu kolejnego zdesperowanego postu pt. Doradźcie co kupić
Askatasuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 21:37   #4157
Elfir
Zakorzenienie

Mój ma proste potrzeby - gry komputerowe. Medalion z wilkiem z Wiedźmina, miecze, katany, elementy pancerza

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:35   #4158
milkNhoney
Rozeznanie

Chcę Tż kupić prezent do jego pierwszego swojego mieszkania Pomyślałam o takich kubkach, tylko nie mam już czasu zamówić i czekać na realizację Dziewczyny czy dostanę w jakimś stacjonarnym sklepie takie kubki?
Myślałam jeszcze o patelni na jajecznicę w kształcie serca..
Jednak obstawiam te kubki.

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:43   #4159
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Chcę Tż kupić prezent do jego pierwszego swojego mieszkania Pomyślałam o takich kubkach, tylko nie mam już czasu zamówić i czekać na realizację Dziewczyny czy dostanę w jakimś stacjonarnym sklepie takie kubki?
a ile takie kubeczki kosztują?? pomyślę o tym dla mojego TŻ

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:37   #4160
natalkaqwert
Raczkowanie

Cytat:
poszukaj we flo, albo sprawdz w kukartce, chyba wlasnie w ktoryms z nich je widzialam ostatnio
natalkaqwert jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 11:38   #4161
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaqwert Pokaż wiadomość
poszukaj we flo, albo sprawdz w kukartce, chyba wlasnie w ktoryms z nich je widzialam ostatnio
ja takie kubki widziałam na allegro po 28 zł i albo białe albo malowane kwiatki na nich

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-09-09, 13:48   #4162
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam takie tydzień temu i fajne są Solidnie wykonane i o dziwo wygodne do picia. I całkiem sporo się w nich mieści. Warto kupić
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:19   #4163
Madzia000
Zadomowienie

DZiewczyny świetny pomysl z tymi cukierkami w zyciu bym na to nie wpadła haha tylko pytanko... kupowałyscie cukierki zawijane ? Odwijalyscie i tam wkladalyscie karteczki czy jak ? Zdradzcie szczegoly
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:23   #4164
Mrs.
Zakorzenienie

moze ktos podac linka do tych kubkow na allegro ?
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 14:25   #4165
madzia2306
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item731616661_...dla_niego.html

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-09-09, 14:42   #4166
Mrs.
Zakorzenienie

dziekuje (edit: a te zz tymi malowanymi kwiatuszkami ? ) pod jakim haslem je szukasz ?

bd jeszcze szukac takich patelni w serca itp. Moj tz tez wprowadza sie do nowego mieszkania

Edytowane przez Mrs.
Czas edycji: 2009-09-09 o 14:44
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 20:07   #4167
AndziaSM
Przyczajenie

Smile Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Jeżeli chodzi o cukeirki, to ja kupiałam cukierki Trufle (ulubione mojego TŻ-ta) i osobno zrobiłam karteczki związałam je wstążką i przywiązałam do cukierka (nie rozpakowywałam cukierków). Trochę pracy jest ale efekt jest zadowalający;-)
AndziaSM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 20:12   #4168
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
dziekuje (edit: a te zz tymi malowanymi kwiatuszkami ? ) pod jakim haslem je szukasz ?

bd jeszcze szukac takich patelni w serca itp. Moj tz tez wprowadza sie do nowego mieszkania
wejdz na inne aukcje sprzedającego tam są te w kwiatki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-09-09, 21:22   #4169
BarbiKena
Raczkowanie

Mój chłopak jest po prostu uzależniony od swojego laptopa. Na święta zamówiłam mu na allegro naklejkę na niego - ze strony wybiera się zdjęcie, obrazek (lub wysyła się samemu) i podaje rozmiary klapy. Nie dość, że jest to oryginalna ozdoba to i chroni klapę przed porysowaniem. TŻ był zachwycony

"Pieniądze szczęścia nie dają.. dopiero zakupy"
BarbiKena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:31   #4170
kasiczka83
Raczkowanie

Witam wszystkich
Wybaczcie jeśli takie pytanie już padło ale ciężko przebrnąć przez 140 stron
Otóż niedługo obchodzimy z moim Miśkiem pierwsza rocznicę i wpadłam na pomysł, żeby jako prezent zamówić nasz wspólny portret przerysowany ze zdjęcia Co o tym myślicie? Facetom mogą się też takie rzeczy podobać? Ach nie wiem... Podaje linka
http://www.allegro.pl/item726001763_...y.html#gallery
kasiczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości