Galeria naszych zwierzaków :) - WĄTEK ZBIORCZY cz. 1 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż > Galeria zwierząt

Notka

Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 05:56   #4141
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)

Falista, która z miejsca spodobała się kiedyś mojej mamie i kazała mi ją kupić W momencie zakupu była już stara, ale żyła u mnie kilka m-cy Zaprzyjaźniła się z jedną z młodziutkich wtedy nimf i nie odstępowała jej na krok. Miała charakterek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg luna.jpg (35,1 KB, 31 załadowań)
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 12:31   #4142
Iza8
Raczkowanie

Dot.: Pokażcie fajne, słodkie fotki Waszych piesiów:-)

czyż nie jest najsłodszym psiakiem na świecie ?
na razie jeszcze w przytulisku, mam nadzieje że będzie już u mnie w tym tygodniu. Nie mogę się doczekać!

a na drugim - mój staruszek )) ma 15 ludzkich lat a za listonoszem biega jak perszing )))

Edytowane przez Iza8
Czas edycji: 2014-08-27 o 16:30
Iza8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 12:33   #4143
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iza8 Pokaż wiadomość
czyż nie jest najsłodszym psiakiem na świecie ?
na razie jeszcze w przytulisku, mam nadzieje że będzie już u mnie w tym tygodniu. Nie mogę się doczekać!
Jaki słodziak Tylko oczka strasznie smutne, jak to u psiaków w schronisku - mam nadzieję, że szybko się to zmieni i w jego oczach będzie radość
Moja psica też ze schronu
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 12:49   #4144
diplofaza
Raczkowanie

witam, wasze psiaki są cudowne
pochwalę się swoim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz1.jpg (67,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz2.jpg (64,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz3.jpg (89,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz4.jpg (166,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz5.jpg (57,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz6.jpg (71,6 KB, 8 załadowań)
diplofaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-23, 07:33   #4145
limonkalime
Przyczajenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28122010.jpg (112,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20100807025.jpg (81,6 KB, 23 załadowań)
limonkalime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-23, 15:15   #4146
mandarynkka86
Rozeznanie

Boskie sa Wasze cudenka
Tak uwielbiam psiaki, ahhh
Pierwsze z lewej-ulubione ubranko,w ktore sama wskakuje
drugie-jedna z ulubionych zbaawek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie530.jpg (29,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0215.jpg (31,8 KB, 32 załadowań)
Stary 2011-04-24, 14:27   #4147
Kornella
Zadomowienie

Jakie Wy macie ślicznotki!
Wszystkie zwierzątka są piękne

A tu mój jamniczek. Ori
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0040.jpg (213,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0043.jpg (210,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0044.jpg (219,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0048.jpg (203,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0050.jpg (218,1 KB, 4 załadowań)

~Erica Spindler
Kornella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-24, 15:03   #4148
SuNailsArt
Raczkowanie

GG do SuNailsArt Send a message via Skype™ to SuNailsArt

Witam wszystkie wspaniałe właścicielki zwierzątek. Postanowiłam się również podzielić swoim domowym zwierzyńcem... Razem ze mną mieszkają:

1) Suczka Sigma, mieszaniec haskiego z wilczurem, wzięta ze schroniska,
2) Pies Pako, Cocker Spaniel bez rodowodu, którego uratowałam przed schroniskiem bo poprzedni jego właściciele po roku stwierdzili że mają nagle uczulenie (w rzeczywistości tak rozpuścili psa, że po prostu Pako do dnia dzisiejszego jest psem agresywnym i właściciele zaczęli być uczuleni na zęby psa....) - mimo, że Pako jest z nami już prawie 3 lata, nadal bardzo smutna jest dla mnie jego sytuacja, ponieważ nie potrafię sobie wyobrazić co Ci ludzie musieli mu robić, że pies ma taki uraz do wszystkich dwunożnych....
3) Króliki brązowy Leon i biały Lesiu, Leon kupiony w sklepie do towarzystwa Lesiowi; Lesiu wzięty od właścicieli którym się znudził,
4) Myszoskoczki Teodor i Kubuś (z białym brzuszkiem), kupione w sklepie
5) Kocurek Mruczuś czarno biały, spokojny poczciwy kocur rozpasiony przez teściową Wzięty ze schroniska,
6) Kocurek Whisky, maine coon bez rodowodu - nasz najmłodszy złoty skarb przywieziony dokładnie 21-04 tego roku
7) Salem, przygarnięty z ulicy w wieku ok 2 miesięcy i wyleczony z kociego kataru, (ten szary pręgowany)- świętej pamięci już kotek - BARDZO Nam CIEBIE BRAKUJE KOCIKU
Poniżej galerie moich ukochanych pupili:

Wyczytałam też Wasze poprzednie posty, w którym piszecie, że żal Wam kotów które siedzą w domach i nie są puszczane..... Ja osobiście również nie jestem za tym aby trzymać zwierzęta w pomieszczeniu, ponieważ posiadam ok 1 hektara działki i mieszkam na wsi. Każde moje zwierze, mimo, że mieszka z nami w jednorodzinnym domu, ma również swoje miejsce w ogrodzie. Psy mają zrobiony wybieg, a to dlatego że nasza Sigma to uciekinierka i zawsze znajduje jakąś dziurę w płocie przez którą chętnie ucieka i nie rzadko Pako się do niej dołącza - razem polują na kury sąsiadów. Psy umieszczane są w kojcu tylko wtedy kiedy wyjeżdżamy na zakupy lub do znajomych aby nie siedziały w zamkniętych czterech ścianach. Moje króliki i myszoskoczki mają zrobiony drewniany domek z siatką (4x4metry), i wypuszczamy je tam zawsze, kiedy tylko jest ciepło na dworze i jest sucha trawa - są w siódmym niebie....

Natomiast jeżeli chodzi o koty, to... no cóż.... nigdy nie byłam zwolenniczką trzymania psów na smyczach, królików w klatkach a kotów w domu. Jednak życie nauczyło mnie pokory bo jestem świeżym świadkiem i przykładem na to, że należy mieć wielki respekt przed naszymi dzisiejszymi ulicami i kierowcami dróg, którzy w swoich pojazdach czują się jak królowie i otoczenie zewnętrzne ich nie obchodzi.....
Dnia 12-04 zginął pod samochodem nasz ukochany kocurek Salem (zdjęcia poniżej, ten szary kotek). Miał zaledwie 8 miesięcy. Mój małżonek znalazł go dosłownie kilka metrów od naszej bramy...
Zrobiło się super ciepło i stwierdziliśmy, że przecież skoro mieszkamy na wsi, mamy ogromną działkę która posłuży za ogromny teren naszym kotom, nic złego się nie stanie - i się pomyliliśmy. Bo zdążyliśmy Salema wypuścić zaledwie dwa razy i już go nie mamy. Była to tak wielka strata dla nas, że postanowiliśmy przygarnąć Whiskiego aby wypełnić tą pustkę w sercu po Salemiku. Któraś z Was pewnie pomyśli, że żałoba nie trwała długo, że szybko się pocieszyliśmy drugim kotem, ale tak naprawdę była to tak wielka strata dla nas, że żałobę po tym kocurku będziemy nosili w sobie do końca życia - i nigdy sobie nie wybaczymy tego, że zdecydowaliśmy się na samowolne, wygodne przecież wypuszczanie kotów na dwór....
Mimo, że Whisky ma dopiero niecałe dwa miesiące, to już uczę go wychodzenia na dwór, ale na smyczy i w szeleczkach. Może nie będzie to tak wygodne jak otwarcie drzwi, bo przecież zawsze ktoś będzie musiał być aby wyjść z nim na powietrze, ale wolę to, niż stratę kolejnego naszego pupila. Whisky był już dwa razy w ogrodzie i wygląda na to, że spokojnie da się go przyzwyczaić do takiego sposobu spacerowania...
Podsumowując więc - odradzam Wam kochane kobietki wypuszczanie Waszych kociaków na dwór bez nadzoru, zwłaszcza jeśli mieszkacie w blokach lub kamienicach w miastach, przy ulicach, gdzie napewno ruch jest większy niż u mnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG14224.jpg (117,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (127,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0048.jpg (68,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0056.jpg (102,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0059.jpg (139,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0144.jpg (115,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0029.jpg (149,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0113.jpg (118,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0371.jpg (106,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0402.jpg (104,9 KB, 17 załadowań)
SuNailsArt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-24, 18:25   #4149
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SuNailsArt Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wspaniałe właścicielki zwierzątek. Postanowiłam się również podzielić swoim domowym zwierzyńcem... Razem ze mną mieszkają:

1) Suczka Sigma, mieszaniec haskiego z wilczurem, wzięta ze schroniska,
2) Pies Pako, Cocker Spaniel bez rodowodu, którego uratowałam przed schroniskiem bo poprzedni jego właściciele po roku stwierdzili że mają nagle uczulenie (w rzeczywistości tak rozpuścili psa, że po prostu Pako do dnia dzisiejszego jest psem agresywnym i właściciele zaczęli być uczuleni na zęby psa....) - mimo, że Pako jest z nami już prawie 3 lata, nadal bardzo smutna jest dla mnie jego sytuacja, ponieważ nie potrafię sobie wyobrazić co Ci ludzie musieli mu robić, że pies ma taki uraz do wszystkich dwunożnych....
3) Króliki brązowy Leon i biały Lesiu, Leon kupiony w sklepie do towarzystwa Lesiowi; Lesiu wzięty od właścicieli którym się znudził,
4) Myszoskoczki Teodor i Kubuś (z białym brzuszkiem), kupione w sklepie
5) Kocurek Mruczuś czarno biały, spokojny poczciwy kocur rozpasiony przez teściową Wzięty ze schroniska,
6) Kocurek Whisky, maine coon bez rodowodu - nasz najmłodszy złoty skarb przywieziony dokładnie 21-04 tego roku
7) Salem, przygarnięty z ulicy w wieku ok 2 miesięcy i wyleczony z kociego kataru, (ten szary pręgowany)- świętej pamięci już kotek - BARDZO Nam CIEBIE BRAKUJE KOCIKU
Poniżej galerie moich ukochanych pupili:

Wyczytałam też Wasze poprzednie posty, w którym piszecie, że żal Wam kotów które siedzą w domach i nie są puszczane..... Ja osobiście również nie jestem za tym aby trzymać zwierzęta w pomieszczeniu, ponieważ posiadam ok 1 hektara działki i mieszkam na wsi. Każde moje zwierze, mimo, że mieszka z nami w jednorodzinnym domu, ma również swoje miejsce w ogrodzie. Psy mają zrobiony wybieg, a to dlatego że nasza Sigma to uciekinierka i zawsze znajduje jakąś dziurę w płocie przez którą chętnie ucieka i nie rzadko Pako się do niej dołącza - razem polują na kury sąsiadów. Psy umieszczane są w kojcu tylko wtedy kiedy wyjeżdżamy na zakupy lub do znajomych aby nie siedziały w zamkniętych czterech ścianach. Moje króliki i myszoskoczki mają zrobiony drewniany domek z siatką (4x4metry), i wypuszczamy je tam zawsze, kiedy tylko jest ciepło na dworze i jest sucha trawa - są w siódmym niebie....

Natomiast jeżeli chodzi o koty, to... no cóż.... nigdy nie byłam zwolenniczką trzymania psów na smyczach, królików w klatkach a kotów w domu. Jednak życie nauczyło mnie pokory bo jestem świeżym świadkiem i przykładem na to, że należy mieć wielki respekt przed naszymi dzisiejszymi ulicami i kierowcami dróg, którzy w swoich pojazdach czują się jak królowie i otoczenie zewnętrzne ich nie obchodzi.....
Dnia 12-04 zginął pod samochodem nasz ukochany kocurek Salem (zdjęcia poniżej, ten szary kotek). Miał zaledwie 8 miesięcy. Mój małżonek znalazł go dosłownie kilka metrów od naszej bramy...
Zrobiło się super ciepło i stwierdziliśmy, że przecież skoro mieszkamy na wsi, mamy ogromną działkę która posłuży za ogromny teren naszym kotom, nic złego się nie stanie - i się pomyliliśmy. Bo zdążyliśmy Salema wypuścić zaledwie dwa razy i już go nie mamy. Była to tak wielka strata dla nas, że postanowiliśmy przygarnąć Whiskiego aby wypełnić tą pustkę w sercu po Salemiku. Któraś z Was pewnie pomyśli, że żałoba nie trwała długo, że szybko się pocieszyliśmy drugim kotem, ale tak naprawdę była to tak wielka strata dla nas, że żałobę po tym kocurku będziemy nosili w sobie do końca życia - i nigdy sobie nie wybaczymy tego, że zdecydowaliśmy się na samowolne, wygodne przecież wypuszczanie kotów na dwór....
Mimo, że Whisky ma dopiero niecałe dwa miesiące, to już uczę go wychodzenia na dwór, ale na smyczy i w szeleczkach. Może nie będzie to tak wygodne jak otwarcie drzwi, bo przecież zawsze ktoś będzie musiał być aby wyjść z nim na powietrze, ale wolę to, niż stratę kolejnego naszego pupila. Whisky był już dwa razy w ogrodzie i wygląda na to, że spokojnie da się go przyzwyczaić do takiego sposobu spacerowania...
Podsumowując więc - odradzam Wam kochane kobietki wypuszczanie Waszych kociaków na dwór bez nadzoru, zwłaszcza jeśli mieszkacie w blokach lub kamienicach w miastach, przy ulicach, gdzie napewno ruch jest większy niż u mnie.
}}

piekna gromadka
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-24, 19:12   #4150
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez SuNailsArt Pokaż wiadomość

Wyczytałam też Wasze poprzednie posty, w którym piszecie, że żal Wam kotów które siedzą w domach i nie są puszczane..... Ja osobiście również nie jestem za tym aby trzymać zwierzęta w pomieszczeniu, ponieważ posiadam ok 1 hektara działki i mieszkam na wsi.

M.in. ja trzymam koty w domu. Też mieszkam na wsi, ale mój blok znajduje się ok. 5 m od ulicy i nie raz widziałam przejechane koty mojej sąsiadki. Poza tym, chcę kota dla siebie, a nie takiego, który wychodzi i wraca kiedy chce , albo niekiedy w ogóle nie wraca, i człowiek się zastanawia, czy go coś może potrąciło i gdzieś cierpi, lub już nie żyje
Mam ogródek, ale kot to kot, zawsze wyskoczy i ucieknie. I nie chcę kotów uczyć wychodzenia, bo później będą się tego domagały, a ja nie zawsze mam czas, żeby biegać na 4 smycze ( 2 psy i 2 koty).

Oj, kiedyś też tak myślałam, że zamknięcie kota w domu to barbarzyństwo , ale już dawno zmieniłam tok myślenia.

Ale trzymanie na smyczach czy na łańcuchach

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2011-04-26 o 14:46
Stary 2011-04-24, 19:28   #4151
Nimfa20

Kocurki mojej babci Ten pierwszy, kolor jego sierści
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kot.jpg (86,9 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cz.jpg (119,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2011-04-26 o 14:46
Stary 2011-04-24, 19:40   #4152
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Kocurki mojej babci Ten pierwszy, kolor jego sierści
uuu ten pierwszy kojarzy mi sie z cappuccino
Stary 2011-04-24, 21:01   #4153
Nimfa20

Stare foty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mmm.jpg (45,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mmm (1).jpg (33,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-04-25, 06:35   #4154
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

a tu mozna zobaczyc najnowsze filmy calego mojego stada

http://www.youtube.com/watch?v=nbAi3O01gEU

http://www.youtube.com/watch?v=CUk1FPzlJV8

Na filmie jest tylko jeden kot MCO bo kocica woli wylegiwac sie na lozku choc tez jak jest cieplo to wychodzi. Na szczescie moje MCO sa na tyle duze i ciezkie ze po zadnej siatce ktora mam ogrodzony ogrod nie przechodza. Kocica ma juz 11 lat wlasnie skonczyla 20 kwietnia a Szymus to "gowniarz" na 2 latka. Wlasnie 30 kwietnia bedzie mial urodzinki i skonczy 2 lata

wiecej zdjec moich zwierzakow i wiecej filmow na mojej stronie www
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-25, 09:27   #4155
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mar_jolka Pokaż wiadomość

Na filmie jest tylko jeden kot MCO bo kocica woli wylegiwac sie na lozku choc tez jak jest cieplo to wychodzi. Na szczescie moje MCO sa na tyle duze i ciezkie ze po zadnej siatce ktora mam ogrodzony ogrod nie przechodza. Kocica ma juz 11 lat wlasnie skonczyla 20 kwietnia a Szymus to "gowniarz" na 2 latka. Wlasnie 30 kwietnia bedzie mial urodzinki i skonczy 2 lata

swietne filmy, super gromadka! kocham ta slodka niezdarnosc u szczeniorkow piekny kocur
Stary 2011-04-25, 11:59   #4156
Nimfa20

Cytat:

100 lat, 100 lat

Jakie cudne te Twoje maleństwa
Stary 2011-04-26, 06:45   #4157
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

Koty dziekuja za zyczenia urodzinowe A szczeniaczki sa rzeczywiscie slodkie i baaardzo mile. I do tego bardzo grzeczne. Jak slysze ze komus miot zdemolowal mieszkanie nie moge tego zrozumiec.. Moje sa w domu i jedynie co broja to wnosza piasek do domu i kopia dolki w ogrodzie. W domu NIC nie zniszczyly Kochane sa.
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 14:48   #4158
Nimfa20

Cytat:
Koty dziekuja za zyczenia urodzinowe A szczeniaczki sa rzeczywiscie slodkie i baaardzo mile. I do tego bardzo grzeczne. Jak slysze ze komus miot zdemolowal mieszkanie nie moge tego zrozumiec.. Moje sa w domu i jedynie co broja to wnosza piasek do domu i kopia dolki w ogrodzie. W domu NIC nie zniszczyly Kochane sa.
A proszę

Może nie niszczą dlatego, że mają dostęp do ogrodu i tam mają dużo zajęć A nie wszystkie szczenięta mogą się bawić na dworze
Stary 2011-04-30, 14:15   #4159
Nimfa20

A moja nimfa zniosła jajko Na szczęście niezapłodnione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jajko29kwiet.jpg (73,0 KB, 67 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 10:20   #4160
Nimfa20

Prysznic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg prysznicnimf.jpg (97,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prysznicnimf (1).jpg (81,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prysznicnimf (2).jpg (76,2 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2011-05-01 o 10:21
Stary 2011-05-01, 10:41   #4161
morelka37
BAN stały

Mam psa ,zdjęcie dodam potem
morelka37 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 19:19   #4162
Iza8
Raczkowanie

moja mała jest już u mnie )))

Edytowane przez Iza8
Czas edycji: 2014-08-27 o 16:26
Stary 2011-05-02, 19:30   #4163
lady opium
Zadomowienie

Cytat:
Obie modelki śliczne

08.06.2012
, 17.08.2013, 06.11.2013, 03.02.2014

lady opium jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 19:43   #4164
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Cudna
Stary 2011-05-02, 19:51   #4165
Iza8
Raczkowanie

Dziękujemy
moje ulubione zdjęcie to to trzecie- taki żabolek ))) muszę ją kiedyś nagrać w slow motion jak biegnie

Aha! i jakby co - w schronisku Sochaczewie powinien być jeszcze braciszek młodej (siostra z tego co wiem już wydana) POLECAM
Wogóle - takie cuda czekają tam na adopcje że najchętniej wzięłabym wszystkie
http://schronisko.sochaczew.prv.pl/

Edytowane przez Iza8
Czas edycji: 2011-05-02 o 19:57
Stary 2011-05-10, 20:58   #4166
Finlora
Zakorzenienie

Moja psica podczas rozkładania łóżka - odstawia taki numer codziennie, niech tylko pościel znajdzie się na podłodze

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 16:33
Stary 2011-05-11, 08:16   #4167
venilaaa
Raczkowanie

a to moja niunia

inne zdjęcia na moim blogu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zmiana wielkości obrazka-1q.jpg (49,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bvbv.jpg (28,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asdefrr.jpg (28,4 KB, 14 załadowań)

veni-fashion.blogspot.com trochę mody
wypchana-marzeniami.blogspot.com żyję zdrowo - mój motywator do zmian na lepsze

Edytowane przez venilaaa
Czas edycji: 2011-05-11 o 08:20
venilaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 22:04   #4168
mandarynkka86
Rozeznanie

venilaa zdjęcie pierwsze z lewej jest powalające
sweet

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Moja psica podczas rozkładania łóżka - odstawia taki numer codziennie, niech tylko pościel znajdzie się na podłodze
Finlora nawet nie wiesz jak bardzo ja znam taki scenariusz
Stary 2011-05-15, 09:05   #4169
shanti92
Przyczajenie

Mój Maks; d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1295.jpg (39,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (69,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6017.jpg (59,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6015.jpg (73,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4847.jpg (47,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4961.jpg (113,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5645.jpg (75,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5642.jpg (72,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5266.jpg (21,0 KB, 21 załadowań)
shanti92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 09:44   #4170
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shanti92 Pokaż wiadomość
Mój Maks; d
ale slodziak:love :

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Galeria zwierząt

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości