![]() |
#4141 |
Moderator
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Dzień dobry
![]() Pięknego Dnia Kobiet ![]() Sernik dla wszystkich!IMG_20180308_063710.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4142 |
Zakorzenienie
|
Słodycze od rana! Chyba sobie zaraz zapodam miodownik 😂
Cudownego Dnia! ![]() Bazgram z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry! Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Ja rano poszłam do auta, 5 stopni... dzień zapowiadał się dobrze, potem nagle korek w Katowicach... wypadek pod Silesia. Tunel zamknięty. 45 minut stanie. Potem kontrola trzeźwości. Spóźnienie do pracy. Super ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
A propo badania trzeźwości, nie wiem czy też tak macie, ale mimo że wiem że nie piłam i tak zawsze mam lekkie obawy czy przypadkiem nic nie wyjdzie - bo jak ja się wtedy wytłumaczę...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze jest badanie z krwi jak coś. Bry ![]() Ja jeszcze w łóżku, a TŻ u lekarza. Czekam na wieści. Okazało się że kolega z pracy ma te same wyniki złe i na razie poprawiają je dietą, a jak się nie uda to leki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4148 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas są i używają ich i dla dzieci w przedszkolu - jest taki obowiazek i dla pacjentów u mnie w pracy.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
Z okazji Dnia Kobiet wszystkiego najlepszego i udanych zakupów na H&M z kodem -20%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry! Cudownego Dnia Kobiet. ![]()
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie bo utłukę tego chłopa jak nic. Załatwiam mu wizyty, kombinuje żeby miał tak żeby mu w pracy nie przeszkadzało. Bo jak nie załatwię to nie wiem czy pójdzie. Mówię co i jak to wychodząc pyta po raz 3 jaki gabinet i czy ma potwierdzić wizytę (A idzie na nfz a nie prywatnie więc nie i to mu mówiłam). Wytłumaczyłam, że jak dostanie badania to zależnie od wersji ma zrobić tak czy tak. Dzwoni po wizycie, że ma leki i badania i jedzie do apteki, a potem do pracy. To pytam czy się zarejestrował na te badania, odpowiedź - A to miałem?
Ręce mi opadły. Bo on nie wie czy tak może iść od ręki, czy za któreś trzeba zapłacić...No już by wykazał choć trochę inicjatywy. Generalnie on jest ogarnięty, ale ostatnio po 3 razy pyta o to samo, nie słucha mnie co do niego mówię, a w kwestii załatwiania spraw z lekarzami to już w ogóle. Tylko się wściekłam od rana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() poniekad jestem sklonna powiedziec ze trudno, jak cos sie zgubi to zgubi ale nie chce podpisywac ubran... na pewno jak bedzie starszy.
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak z innych ale ubrania z H&M i z Reserved chyba tez maja od razu metki do podpisania przyszyte . Ale fakt za naszych czasów nic się nie podpisywało.
Ale ostatnio w szkole mojemu siostrzeńcowi zajumali podpisana teczkę na plastykę, z blokami, papierami, pastelami, farbami, kredkami i mazakami. Były to naprawdę fajnej jakości rzeczy bo moja Sis pracuje w sklepie dla dzieci wiec ma dostęp do fajnych rzeczy sporo taniej. I nie ma, rozpłynęła się :/ fakt, ze mógł ją bardziej pilnować, ale temu co mu ukradł niech ręcę uschną (jak coś zgubią to rzeczy sa do odebrania na portierni, a tu ewidentne teczki nie ma, wiec komuś się musiała przykleić do ręki :/). Wymyślił sobie teraz ze chce na urodziny ukulele bo ma dodatkowe zajęcia z muzyki po lekcjach i aż strach zeby to nosił do szkoły skoro dzieją się takie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.huskd.no/navnelapper/?gc...xoCrtkQAvD_BwE To przykladowa strona. Jest info że do 60 stopni można prać ![]() I ja osobiście rozumiem podpisywanie. Niektóre dzieciaki są tak nierozgarniete że nie wiedzą np w jakim butach przyszły czy kurtce. Nauczycielki się gubią A rodzice mają wąty później że dziecko na coś nie swojego. Więc obligatoryjnie wszyscy mają leć naklejki i tyle. Wiem o czym mówię. Pracowałam z dziećmi w pl. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem ze rodzice mają problem ze się gubi ale ja wyznaje zasadę że znając imię dziecka łatwiej je porwać. Tak samo nie mam na aucie "z nami jedzie Maciuś". Dlatego w nosie mam czy zgubi mu się kurtka. Wolę go nie podpisywać.
#4160 |
Zakorzenienie
|
Hmm o tym nie pomyślałam. Ale gdyby tak iść ta druga to wieszak w przedszkolu też jest podpisany...
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
W życiu bym nie pomyślała o porwaniu.... i szczerze mówiąc uważam, ze jak ktoś chce porwać dziecko to czy znaj jego imię czy nie i tak go porwie...
Ale to sa sytuacje naprawdę mega skrajne i chyba nie ma co popadać w paranoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tylko na ręczniku w przedszkolu ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Chocisz faktycznie widze o imieniu za wiele nie zmienia. Jak ktoś chce to i tak to zrobi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Królewna super prezent, niech się chłopak oswaja ![]() Dzień dobry, dziecko śpi i wreszcie mam możliwość poczytać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ja miałam podpisany worek na paputki w zerowce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomoz e patrze na niego 100% czasu, ale mysli kazdy rodzic tak.. niech ktos w sklepie sobie zerknie co ma na metce a w kolejnym sklepie zawola go po imieniu i on pobiegnie a ja nie zauwaze? nie nie nie. (szczegolnie ze jak widac kazda zna praktyke wiec podpisanych dzieci chodzi masa po ulicach) ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
bija na alarm ze dziecko ktorego imie zna porywacz latwiej zaufa osobie obcej. wiec nie bede podpisywac dziecka ![]() sa dzieci ktore z obcym nie pojda, ale jak juz ktos uzyje imienia to moze uspic ich czujność... to tak jak masz zamek w drzwiach to go nie zamykaj bo jak ktos bedzie chciałto i tak sie wlamie. no robi sie wszstko zeby chronic co najcenniejsze. a dziecko takie jest. dlatego olewam ze zgubi w zyciu 7 kurtek i 22 bluzy sportowe ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2018-03-08 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
A może nie będę mieć. Zapomniałam ze jak nie jestem MADKĄ to nic nie wiem o życiu.
Mając taka paranoje równie dobrze do przedszkola i do szkoły lepiej dziecka nie posyłać a już broń zboże chodzić z nim do CH bo przecież może być atak terrorystyczny. Poza tym rzadko widze żeby dziecko miało na bluzie swoje imię. Takie metki to raczej są w środku. Na szczęście chwilowo to nie mój problem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.