Staraczkowe grono 2020 - cz. 3 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-11-11, 07:32   #4141
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Anielka dziękuję. Już wczoraj wieczorem pilam mleko z miodem i czosnkiem, teraz też sobie już grzeje. Czuję zapach na zasadzie że 'przegryza' mi nos ale nie czuje typowo zapachu. Jeśli chodzi o smak to też czuję np że jest słone ale nie czuje dokładnego smaku potrawy

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Ja z rana ciągle mam zapchany nos a metaliczny i dziwny posmak w ustach to typowy objaw ciąży i życzę Ci z całego serca żeby to było tylko i wyłącznie to! Czekamy na Ciebie na lipcóweczkach z niecierpliwością teraz cokolwiek bym nie wzięła do ust to mi nie smakuje, albo dziwnie pachnie i zaczęły się od wczoraj mdłości prawie na wszystko. Także wypij meliske na uspokojenie i głowa do góry.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AnielkaMamusiax2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 07:42   #4142
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Anielka dziękuję. Już wczoraj wieczorem pilam mleko z miodem i czosnkiem, teraz też sobie już grzeje. Czuję zapach na zasadzie że 'przegryza' mi nos ale nie czuje typowo zapachu. Jeśli chodzi o smak to też czuję np że jest słone ale nie czuje dokładnego smaku potrawy

To brzmi bardziej na zawalone zatoki miałam tak też na początku nos niby czysty ale w środku jakby kloc siedział i mówienie jakbym miała na nosie spinacz polecam parówki na twarz z dodatkiem olejku herbacianego. To mi chociaż na chwilę te zatoki odetkalo i walilam kroplami prenalen ile wlezie w sumie

Stary 2020-11-11, 07:51   #4143
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Dziewczyny które złapały tutaj covida, straciliście węch i smak nagle całkowicie? Czy stopniowo? Jakieś dodatkowe objawy?

Wczoraj rano jeszcze czułam mocniejsze zapachy z bliska, teraz już praktycznie nic a nic. Tylko że wciąż mam wrażenie że nos w środku jest zatkany, mogę oddychać normalnie ale nawet czuję przy mówieniu że nie brzmię jak normalnie. Inhalacje na nic, nagrzewanie na nic, nic stamtąd nie leci. Plukalam też wieczorem zatoki irigasinem, coś tam wyleciało ale nie poczułam praktycznie żadnej ulgi po tym

Od 2tyg pracuje tylko z domu, nawet do sklepów nie chodziłam, tylko chłop robi zakupy i to raz w tygodniu, nie miałam kontaktu z nikim zakażonym Jestem bardzo zestresowana tym, że dopiero zaczęłam 5 tydzień a tu możliwe że mam wirusa... Czy to będzie miało jakiś wpływ na mnie/dziecko, kiedy to minie itd

Przepraszam że się wtrace. Ale niestety myślałam takie same objawy jak pani.i jestem zarazona tym wirusem;/ warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym i iść na test .wech smak straciłam szybko i nadal to brak od 5dni to nie mam;/tez myślałam że to od zatok itp.no niestety nie.nadal mam uczucie zatkanegi nosa A nic z niego nie wychodź
Zdrówka zycze

Edytowane przez Wanilka5
Czas edycji: 2020-11-11 o 08:04
Wanilka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 08:04   #4144
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Przepraszam że się wtrace. Ale niestety myślałam takie same objawy jak pani.i jestem zarazona tym wirusem;/ warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym i iść na test .wech smak straciłam szybko i nadal to brak od 5dni to nie mama;/
Zdrówka zycze

Przepraszam najmocniej, ale proszę przeczytać precyzyjnie zamiast straszyć covidem. Frezjan nie straciła nagle smaku i węchu i dlatego jest na szczęście większe prawdopodobieństwo że ma najzwyczajniej w świecie typowe objawy ciąży i lepiej żeby nie chodziła teraz po labach bo to większe ryzyko zakażeniem. Nie ma gorączki ani innych objawów typowych dla covid. Przede wszystkim w ciąży najlepiej i tak leczyć się i wspomagać naturalnie, więc jeszcze dodatkowe stresy są niepotrzebne.

Stary 2020-11-11, 08:13   #4145
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez AnielkaMamusiax2 Pokaż wiadomość
Przepraszam najmocniej, ale proszę przeczytać precyzyjnie zamiast straszyć covidem. Frezjan nie straciła nagle smaku i węchu i dlatego jest na szczęście większe prawdopodobieństwo że ma najzwyczajniej w świecie typowe objawy ciąży i lepiej żeby nie chodziła teraz po labach bo to większe ryzyko zakażeniem. Nie ma gorączki ani innych objawów typowych dla covid. Przede wszystkim w ciąży najlepiej i tak leczyć się i wspomagać naturalnie, więc jeszcze dodatkowe stresy są niepotrzebne.

Nie starsze.tylko pisze że lepiej sprawdzić dla swojego zdrowia i dziecka a także otoczenie. też nie miałam goraczki tylko objawy jak wyżej napisane są.tez jestem w ciąży na początku i też się boję o siebie dziecko rodzinę ale ważne by to sprawdzić a nie roznosic wirusa bo napewno to nie to.
Życzę autorce posty Zdrowia i żeby to nie był covid bo widzę że "adwokata " już ma.

Stary 2020-11-11, 08:13   #4146
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
To brzmi bardziej na zawalone zatoki miałam tak też na początku nos niby czysty ale w środku jakby kloc siedział i mówienie jakbym miała na nosie spinacz polecam parówki na twarz z dodatkiem olejku herbacianego. To mi chociaż na chwilę te zatoki odetkalo i walilam kroplami prenalen ile wlezie w sumie

Frezjan ja bym poszła tą drogą na Twoim miejscu.

Stary 2020-11-11, 08:14   #4147
Ryksa
Rozeznanie

Frezjan ja uwazam, ze moze to byc covid, moze nie. Dopoki nie masz wysokiej goraczki nic Ci nie grozi, dziecku tak samo. I nie widze sensu w tym, zeby leciec na test, co to zmieni? Co da, ze sie przekonasz? Na test powinny jechac tak naprawde osoby, ktore mialy kontakt z zarazonym i to nie taki typy miniecie sie w drzwiach. Czekanie w kolejce i jeszcze placenie za to grubej kasy tylko po to, zeby sie utwierdzic nie ma sensu. Izolujcie sie i dbajcie o siebie, tylko gdy pojawiaja sie ciezkie powiklania dzwoncie na pogotowie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ryksa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-11-11, 08:19   #4148
Frezjan
Raczkowanie

Ryksa, myślę podobnie jak Ty. Nie pójdę robić testu bo zwyczajnie nie widzę w tym sensu, boje się że to covid, ale boje się też że to inny wirus np grypowy. Po prostu boje się chorować na samym początku ciąży. Nie widzę żadnej wartości dodanej w robieniu tego testu. Tak czy siak pracuje z domu, nie spotykam się z nikim. Wczoraj byłam w labie pobrać krew to nawet rękawiczki założyłam, panie też są ubrane w skafandry... Tylko spokój mnie teraz uratuje. Covid może przybrać tyle różnych objawów, że u każdego teraz chorującego można by się go doszukiwać, niestety taka prawda

Dziękuję za wsparcie dziewczyny.

Frezjan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 08:21   #4149
Ashya_
Zakorzenienie

Ja jestem zdania że co mi da ten test? Jeśli i tak siedzę na l4 to po prostu nie wychodzę chora z domu a leków i tak nie mogę brać. Obojętnie co by to nie było. A może nawet lepiej bo już czytam że ludzie antybiotyki dostają (na wirusa....) na nadkażenie bakteryjne na wszelki wypadek tylko nie wiem po co by tylko się osłabiają antybiotykami niepotrzebne. To ja podziekuje niepotrzebne mi to

Stary 2020-11-11, 08:25   #4150
anilani
Raczkowanie

Frezjan, ja wieczorem nie czułam delikatnych smaków i zapachów, ale te silne jeszcze tak. Następnego dnia obudziłam się i węchu nie miałam już w ogóle (perfumy wąchałam jak powietrze), a smaki niektóre czułam, np. cytrynę. Słony posmak, tak jak piszesz, też. Dziwne to było. Następnego dnia pozytywny test na covid :/ Ale ja do tego mam inne objawy. Myślę, że warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym, wyśle Cię na test i będziesz miała pewność, bo takie zastanawianie się co to jest, to tylko dla Ciebie niepotrzebny stres

Edit: widzę, że w międzyczasie pojawiło się kilka odpowiedzi, na co test itp. Ja np. wolałam wiedzieć, bo byłam w pracy i mogłam zarazić innych, tak samo wiedziałam, żeby nie puszczać dziecka do żłobka, mimo że nie miało żadnych objawów. Każdy w swojej sytuacji musi zdecydować, co jest najlepsze.

Edytowane przez anilani
Czas edycji: 2020-11-11 o 08:29
anilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 08:31   #4151
Frezjan
Raczkowanie

Anilani a przeszło Ci już? Czy chorujesz jeszcze? Ja poczekam kolejne dni, czy coś dojdzie do tego, tak czy siak siedzę w domu to będę się dalej leczyć domowymi sposobami, jakby było gorzej to będę się kontaktować z rodzinnym. Z tego co wiem to osoba żeby dostała skierowanie na test też musi kilka objawów mieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-11-11, 08:46   #4152
anilani
Raczkowanie

Frezjan, niestety jeszcze się nie wyleczyłam, oboje z mężem jesteśmy chorzy. Gorączkę mieliśmy oboje po jednym dniu i nie była wysoka. Teraz covid daje tak różne objawy, że lekarze już nie patrzą czy są wszystkie 'z katalogu', by dać skierowanie. Badanie jest bezpłatne, jesteś umówiona na konkretną godzinę, nie masz kontaktu z innymi badanymi. Przynajmniej tak było u mnie.
Wiedza, że ma się wirusa w leczeniu rzeczywiście nic nie zmienia, bo jest ono typowo objawowe, ale przynajmniej już dalej się tego wirusa nie przekaże. Bo osoba chora może się izolować, ale np. zarazić swoich domowników, którzy nie mając objawów mogą chodzić do pracy, szkoły itp. i dalej zarażać. Takie jest moje zdanie, ja sie zbadałam, bo tak uważałam za słuszne, ale każdy robi jak uważa

anilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 10:02   #4153
soniuska
Zakorzenienie

Frezjan to wszystko co odpisujesz to tak miałam z covidem.

Czułam tylko czy słodkie czy słone czy ostre . Smaku nic. Młody mógł pierdziec obok i nic...

Perfum nie czułam, no dosłownie nic. Mówiłam inaczej, jakbym miała katar którego nie miałam....

Nawet teraz czuję już smak i zapach ale nie jest on aż tak wyraźny jak kiedys
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 10:04   #4154
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anilani Pokaż wiadomość
Frezjan, niestety jeszcze się nie wyleczyłam, oboje z mężem jesteśmy chorzy. Gorączkę mieliśmy oboje po jednym dniu i nie była wysoka. Teraz covid daje tak różne objawy, że lekarze już nie patrzą czy są wszystkie 'z katalogu', by dać skierowanie. Badanie jest bezpłatne, jesteś umówiona na konkretną godzinę, nie masz kontaktu z innymi badanymi. Przynajmniej tak było u mnie.
Wiedza, że ma się wirusa w leczeniu rzeczywiście nic nie zmienia, bo jest ono typowo objawowe, ale przynajmniej już dalej się tego wirusa nie przekaże. Bo osoba chora może się izolować, ale np. zarazić swoich domowników, którzy nie mając objawów mogą chodzić do pracy, szkoły itp. i dalej zarażać. Takie jest moje zdanie, ja sie zbadałam, bo tak uważałam za słuszne, ale każdy robi jak uważa

Dodatkowo po wyzdrowienie można oddać osocze... To moim zdaniem też jest istotne.
Anilani dużo zdrówka
Frezjan, Tobie również dużo zdrowia

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 10:10   #4155
soniuska
Zakorzenienie

Ja poszłam na test, chciałam mieć pewność..

Dziewczyny ta izolacja to była moja 3 cia kwarantanna już od sierpnia... Więc zależało mi będąc chora zeby mieć stwierdzone bo jako osoba która to przeszła już na kwarantanne nie trafie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

I też nie straciłam gwałtownie smaku i węchu... Jednego dnia zauważyłam zebsłabo czuje laysy cebulowe.. a następnego już nie czułam nic..

Przy zatokach miałam inaczej jak 3 tygodnie nie miałam smaku i węchu bo wtedy to nie czułam nic, ani czy słodkie ani czy slone

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-11-11, 10:19   #4156
Frezjan
Raczkowanie

Soniuska, a przeszło Ci już? Jakieś inne objawy doszły?

Ja tak jak mówię, jeśli mam, to trudno, już tego nie przeskocze, uważałam na siebie itd. z domu nie wychodzę nigdzie bo mam home office, od rodziny i znajomych się już dawno izoluje. Osocza nie mogę oddawać tak czy siak - mam za słabe żyły. Zostaje mi tylko spokój teraz i liczyć że szybko przejdzie

Stary 2020-11-11, 10:29   #4157
soniuska
Zakorzenienie

Kochana czuje się dużo lepiej, jestem w stanie wyjść z psami na spacer itd. ja dwa pierwsze dni czułam się kiepsko. Potem straciłam węch i smak i byłam słaba, kręciło mi się w głowie. Obecnie bym powiedziała że już jestem zdrowa ale smakcicwech na 100% jeszcze nie wróciły. Są.slabsze niż powinny. Ale wiem że to może być długi proces - koleżance wracał 8tygodni..

Generalnie to też pracuje zdaljiez nawet podczas choroby itd ale wpadłam na jeden dzień do biura, jak pierwszy dzień miałam objawy - wtedy myślałam że.to zatoki. Czułam że katar mi po gardle od zatok spływa - i. Zaraziłam koleżankę z.biura

I od tego się zaczęło, następnego dnia miałam temperature już. Ale to trwało dwa dni temperatura

A potem już było coraz lepiej

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Moi teściowie dopiero teraz po dwóch tygodniach wracają do życia.wiec.kazdy inaczej.

Szwagier i szwagierka okropne bóle mięśni mieli

Mnie bardzo glowa bolała np
Stary 2020-11-11, 10:31   #4158
Frezjan
Raczkowanie

No to super, cieszę się że tak słabo to przeszłaś

W okropnych czasach żyjemy, rok temu każdy chory jeszcze u mnie w biurze normalnie do pracy chodził, wszyscy stronili od L4, o pracy zdalnej nie było mowy. A teraz strach głośno powiedzieć że masz katar albo sraczkę...

Stary 2020-11-11, 11:07   #4159
soniuska
Zakorzenienie

No masakra co nie?

My obecnie całe biuro na zdalnej mamy.kazdy w domu pracuje.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Ja np mocno martwię się o swojego syna.bo my ciągle na kwarantannie albo teraz ta.izolacja, on i mąż 17 dni w domu. Albo przedszkole zamknięte było. Zero kontaktu z dziecmi. To jest straszne.. albo jak już mogłam wychodzić z domu to mówię do niego że myślę że możemy się przytulić.. bal się..chciał ale się bał.. przytulił się..i jak sie przytulił to przez 3 dni nie opuszczał mnie na krok. Nawet do kibla za mną chodził.. pracowałam a.on obok mnie siedział. Nie chciał chodzić spać, koczował do 23-24 żeby tylko ze mną siedzieć...
Stary 2020-11-11, 11:27   #4160
Ryksa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
No masakra co nie?

My obecnie całe biuro na zdalnej mamy.kazdy w domu pracuje.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Ja np mocno martwię się o swojego syna.bo my ciągle na kwarantannie albo teraz ta.izolacja, on i mąż 17 dni w domu. Albo przedszkole zamknięte było. Zero kontaktu z dziecmi. To jest straszne.. albo jak już mogłam wychodzić z domu to mówię do niego że myślę że możemy się przytulić.. bal się..chciał ale się bał.. przytulił się..i jak sie przytulił to przez 3 dni nie opuszczał mnie na krok. Nawet do kibla za mną chodził.. pracowałam a.on obok mnie siedział. Nie chciał chodzić spać, koczował do 23-24 żeby tylko ze mną siedzieć...

Wlasnie, dzieci sa bardzo poszkodowane spolecznie przez te sytuacje

Ryksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 11:32   #4161
soniuska
Zakorzenienie

No to jest straszne..

Albo wiem że jego koleżanka z przedszkola jak się dowiedziała że.mam koronawirusa to pytała.swojej mamy czy ja nie umrę i czy Mikołajowi nic nie bedzie.

I np zauważam też że on normalnie się wita z babcią itd ale jak już potem coś się zabawi itd i babcia że chodź przytulimy się to on mówi że nie.bo jest koronawirus. Więc gdzieś to w tych dzieciach siedzi
Stary 2020-11-11, 11:37   #4162
PannaMagda
Zakorzenienie

A wiecie co sie z Shadow dzieje ? Dawno jej nie bylo
Stary 2020-11-11, 11:39   #4163
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
A wiecie co sie z Shadow dzieje ? Dawno jej nie bylo
Shadow odpoczywa od forum .

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-11, 12:19   #4164
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Byłam u ginekologa.

Mega super wizyta. Mówił że mogę jeszcze krwawić, tzn mieć np miesiączkę teraz..że.to co teraz krwawilam to mogło być samo poronienie (dziś 4 dzien-juz tylko plamienie). Żebym się tym nie przejmowała, jeśli będzie miesiączka teraz . USG zrobił, nie ma śladu po ciąży już, badania sprawdził i mówi że TSH na granicy ale narazie nie będziemy się tym przejmować, żebym za 3 m-ce najwyżej skontrolowała znów jeśli nie będę zachodzić w ciążę przez ten czas. Za dwa tygodnie mam USG piersi, bo nigdy nie miałam jeszcze. Piersi też zbadał ale tylko recznie. Wysłuchał całego mojego wywiadu, chorób które mam itd. spytał o pierwszą ciążę, jak co i ile syn ważył itd.. więc.mega zainteresowany. Mówił że mogłabym teraz miesiączkę, dwie w razie co się wstrzymać ze staraniami, ale... Nie zabezpieczać się, jak się zdarzy to będzie super i że do zobaczenia jak najszybciej w ciąży, zdrowej ;-)

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Laski - w ciąży, starające się , karmiące...

Polecam Wam mama dha premium + .

Sugerowałem się.mocno strona pan tabletka, nie wiem czy znacie. Powiedziałam ginowi właśnie o tych suplach i mówi że.rewelacja że je wybrałam ,bo da najlepsze na rynku. Mają dobry skład o wystarczające składniki .

Możecie u pana tabletki o nich poczytać. Ja przez neta kupiłam to 23 zł jakoś.za miesiąc wychodzi. Jest 60tabsow (bierze się dwie dziennie)
Super takie wizyty są ekstra
Cytat:
Dziewczyny które złapały tutaj covida, straciliście węch i smak nagle całkowicie? Czy stopniowo? Jakieś dodatkowe objawy?

Wczoraj rano jeszcze czułam mocniejsze zapachy z bliska, teraz już praktycznie nic a nic. Tylko że wciąż mam wrażenie że nos w środku jest zatkany, mogę oddychać normalnie ale nawet czuję przy mówieniu że nie brzmię jak normalnie. Inhalacje na nic, nagrzewanie na nic, nic stamtąd nie leci. Plukalam też wieczorem zatoki irigasinem, coś tam wyleciało ale nie poczułam praktycznie żadnej ulgi po tym

Od 2tyg pracuje tylko z domu, nawet do sklepów nie chodziłam, tylko chłop robi zakupy i to raz w tygodniu, nie miałam kontaktu z nikim zakażonym Jestem bardzo zestresowana tym, że dopiero zaczęłam 5 tydzień a tu możliwe że mam wirusa... Czy to będzie miało jakiś wpływ na mnie/dziecko, kiedy to minie itd

Uważam jak AnielkaMamusia, próbuj domowe sposoby! Zatoki trzymają mocno, i nie znam nikogo kto się szybko z nich wyleczył. Wszyscy, którzy piszą o tym wirusie i jego objawach to brzmi jak typowe przeziębienia czy grypy, takie sezonowe .... Osobiście nie pchalabym się do lekarza, bo i tak jedyne co to skieruje cię na badanie, i przepisze co najwyżej antybiotyk, a już lepiej ten naturalny. Ale lekarzem nie jestem.

Miłego dnia dziewczyny

Stary 2020-11-12, 08:26   #4165
WerkuUuS
Zadomowienie

Dzień dobry
A co tam, dołączę sobie jeśli oczywiście można do Waszego grona

Krótko o sobie...29 lat, córeczka z grudnia 2018.
Poród bardzo traumatyczny więc każda wzmianka czy pytanie o kolejną dzidzie tak mnie denerwowały, że lepiej nie mówić. Ale powiem Wam, że w tym miesiącu coś mnie w środku „pcha” do myśli, że może już czas? Nie mam pojęcia co to mi tam w środku się odzywa ale kurczę stwierdziłam „a co tam, ok listopad będzie pod hasłem hulaj dusza co ma być to będzie” i zobaczymy. Z córeczką tak samo było, zawsze byłam na nie, aż pewnego miesiąca stwierdziłam „ok, co ma być to będzie. Los zadecyduje” i tego właśnie miesiąca zaszłam w ciąże.

Ostatnia @ 31.10. więc zobaczymy jak los zadecyduje, czy to już czy jeszcze nie czas

Trzymam kciuki za wszystkie starające się Panie
Miłego dnia!

Stary 2020-11-12, 08:31   #4166
PannaMagda
Zakorzenienie

Witam Cie i tutaj!
Mam nadzieje, ze nie zasiedzisz sie u Nas
Stary 2020-11-12, 08:37   #4167
WerkuUuS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Witam Cie i tutaj!
Mam nadzieje, ze nie zasiedzisz sie u Nas

Zobaczymy

Stary 2020-11-12, 09:23   #4168
soniuska
Zakorzenienie

Werku powodzenia!

Frezjan trzymam dzis kciuki za betę
Stary 2020-11-12, 09:43   #4169
Kruszyna89
Zadomowienie

Werkuus powodzenia, oby i tym razem udało się za pierwszym razem! Może i dla mnie listopad będzie łaskawy w końcu!!!
Jak długie masz cykle?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

PannaMagda a Ty jak tam?

Stary 2020-11-12, 09:45   #4170
PannaMagda
Zakorzenienie

Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Kruszyna89 Pokaż wiadomość
Werkuus powodzenia, oby i tym razem udało się za pierwszym razem! Może i dla mnie listopad będzie łaskawy w końcu!!!
Jak długie masz cykle?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

PannaMagda a Ty jak tam?

Dwa dni plamilam.. temp 36.64 wczoraj, dzis 36.60.
Nadal nic, test zrobilam

IMG_0371.jpg

Edytowane przez PannaMagda
Czas edycji: 2020-11-12 o 09:50
PannaMagda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości