![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Ja już mam (powiedzmy) brąz z poprzedniego farbowania
![]() A z tym farbowaniem czekam bo dopiero jutro do fryca ![]() ![]() No właśnie... jestem załamana ![]() ![]() Umówiłam się do jakiegoś nowego salonu który otworzyli paredziesiąt metrów odemnie, słyszałam, że sobie chwalą... ale mam mieszane uczucia i nadzieję, że "po" nie będę płakać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
o la la Cestia
jak czytam Twoje wywody fryzjerskie to widzę, że i Ty masz takie same obawy jak i ja przed takimi wizytami ![]() nie mam jak moja bratowa, takie fryzjera do którego chodziłabym od lat i wiedziała czego mogę sie spodziewać ![]() ciągle jakaś łapanka w tym temacie no u osiedlowego już byłam 2 razy, wiec chyba na razie poprzestanę na tym "salonie" ![]() przynajmniej bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
ja fryzjera kocham, zawsze wychodzę z założenia,że odrosną
![]() a jak się ma włosy do ramion lub za to czego się tu bać ![]() ![]() mam wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
bać jak bać
raczej żałować że ktoś ma fajnie włosy podcięte a my znowu nie ![]() ![]() ps. czy tylko ja mam pecha z firmami kurierskimi ? przerabiałam już gls, a teraz siódemkę zawsze są jakieś opóźnienia, wczoraj moja przesyłka bujała sie po L cały dzień, by być w końcu oddana do dyspozytorni jako niedoręczona szlag mnie trafia, bo dziś cudem wróciliśmy na czas, jeszcze pośpieszałam tż żeby szybciej drzwi do mieszkania otwierał bo usłyszałam domofon kurierzy nie dzwonią wczesniej że wpadną z przesyłką, jak klient nie wykupi takiej opcji, wiec jadą w ciemno, jak pocztowcy eh czasem wolę coś jak mi już pocztą leci Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-10 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
no jak to gdzie. do Stylisty
![]() raz byłam dzięki Werście i nie żałuję, i rzeczywiście wiem jakie kity mi przez całe lata wciskano. teraz od jakiegoś czasu chodzę w jedno miejsce u siebie, poszłam jak tylko otworzyli, no i jest ok. płacę 50zeta za ścięcie i modelowanie. edit. Śpi ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-10 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Cestia, no jak to co
![]() ![]() no nie mówcie, że Was ta akcja z nazwami nie rozwala; dzwonię, umawiam się i pytają: do kolorystki czy stylisty. a człowiek jeno do fryzjera po prostu ![]() ależ humorek panienka przed spaniem miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
wiesz Wersta
na osiedlu ino salon fryzjerski mam ![]() ![]() ![]() ![]() ale nazwy iście podnoszące ich ego ![]() ![]() ![]() kiedyś każdy wszystko robił, łącznie z uganianiem się z miotłą ![]() a teraz skrupulatny podział obowiązków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Wersta mnie ostatnio śmieszy wszechobecna "stylizacja"
![]() Ania co do kuriera to u mnie raczej dzwonią, poza UPS - ten jeździ w ciemno. Ale GLS i DHL przeważnie dzwoni. A ja już sobie ich numery w komórkę wklepałam i jak wiem,że będą,a muszę wyjść to dzwonię do nich sama żeby się nie minąć ![]() kiedyś pamiętam jak nr jeszcze nie miałam to poprzez stronę poprosiłam i podesłali mi bez problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
moja też już chrapie
![]() ![]() Takuśna - pewnie, że chłopy mają za dobrze ![]() ![]() u nas też z kurierami jazdy nie ma, dzwonią praktycznie zawsze żeby się upewnić czy zastaną odbiorcę przesyłki w domu ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia, Takuśna - ale wam dzieciaki pokrzyżowały plany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
wiecie w sumie nigdy tak nic na już nie zamawiam, żeby mnie piliło z kurierem
i obgryzała paznokcie czy zdąży ale myślałam że szybciej docierają przesyłki niż pocztą, ale widzę, że róznie bywa u nas różni kurierzy na liniach siedzą , taka rotacja czy kij go wie kiedyś faktycznie z gls chłopaczek zawsze dzwonił i znajdował mnie a to na placu a to w spożywczaku osiedlowym ale obecnie masakra to się przynam, że w końcu zamówiłam sobie prezent ze świąt bożonarodzeniowych ![]() noże gerlachowskie ![]() ![]() http://allegro.pl/gerlach-30-noze-96...458145047.html ale oczywiście z każdego dostępnego kompletu stworzyłabym swój osobisty przybornik, bo czasem jakiś noż zupełnie mi sie nie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
Baby fajniusie macie zakupy
![]() Ja nie mam się czym pochwalić bo ostatnio (chyba) nic ciekawego nie kupiłam, ale w markecie wsadziłam do koszyka takie coś do wc-tu ![]() ![]() ![]() http://www.bangla.babyonline.pl/chem...tiv-p12239.htm
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój sedes jest sponsorowany przez Biedronkę ![]() ja dziś nabyłam jeszcze używkę Chloe edp 35/75ml ![]() edit. a swoją drogą któraś kojarzy postać z bajki Fifi,któej to dom nabyłam ? gdzie to leci ? Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-10 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
he he
to piszesz Kasiulko że sobie kulki kupiłaś ![]() ![]() ![]() ano późno Jowiszku, bo wolałam je zobaczyć naocznie i tak czekałam gdzie by tu pojechać, ale że tż ostatnio te noże widział u kumpla, więc zdal relację, że się nadadzą ![]() ![]() i zarezerwował sobie nóż szefa kuchni ![]() ![]() ![]() była mama i przyniosła mi taką wiejską wędzonkę ze schabu, ale pycha, takie coś naturalne ![]() ![]() A ciężarne jak macie ochotę na piwo, to teskaczowe za 1, 49 zł. bezprocentowe zdaje próbę na moje podniebienie ![]() ![]() ![]() ja nie wiem Jowiszku skąd ta bajka mam pakiet polsatowski a u mnie w muszli króluje Lidl, taka zawieszka koszyczek i płyn , mam zawsze trudności z dopasowaniem koszyczka do gabarytów porcelany,a ten akurat pasi jak ulał i nie chce powtórzyć losu domestosowego koszyczka który gdzieś nam tam utkwił w odmętach rur i ścieków ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-10 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa my kupujemy Ambi Pur z takimi wymiennymi zbiorniczkami (niby perfumowane) ale fakt faktem nie znalazłam nic bardziej pachnącego. Tylko, że one są dość drogie a ten Bref za 4 zł wzięlam na sprobowanie
![]() Fifi nie mam pojęcia gdzie leci ![]() ![]() Jowiszkowa zazdraszczam zakupu ![]() ![]() Ania tak samo mówiłam do mamy, że kulki gejszy sobie sprezentowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Widziałyście to baby ![]() ![]() http://youcandance.plejada.pl/47,205...2,1,wideo.html
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
u mnie królują tylko domestosy (kostka i żel)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo mały wyjec wyje jak co wieczór. czy nasze też tak wyły? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
OMG
ale "artystka" z tej lasencji ![]() ![]() nie wiem jak Wasze, bobasy ale moj wył non stop ![]() ![]() no ale koło 9 chyba szedł już spać ![]() a tak serio, jak widzę, bobasa pufy, to widzę różnicę miedzy nim a Mikim, M więcej ryczał, 3 godzin bez jedzenia trudno było mu wytrzymać, ruszyć sie nigdzie sama nie mogłam, bo zaraz ryczał i tak non stop było, zero spania tylko płacz i jedzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poległam to mało powiedziane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
mnie ta atrakcja ryku za żarciem ominęła zupełnie. pierwszy miesiąc w ogóle sama nie wołała i usypiła po 2min. od podania cycka więc raczej miałam nerwa w drugą stronę. no ale dzieki temu od samego początku miałam wypracowany system karmienia co 3-4h, żadne żądanie, ja karmiłam zawsze na czas
![]() no ale wyła z innych powodów. gdyby nie te kolki to ja bym miała sielskie życie z tym jej spaniem ![]() ![]() no już sobie przypomniałam. moja wyła od 18 do kąpieli mniej więcej. potem szła spać i jak ją kolka obudziła o 23 lub np. 2giej w nocy. to wyła 2h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Ola tak nie wyła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
dzis bylam zaplacic za zlobek i kierowniczka mowi,zeby w lipcu przyniesc dok. z pracy moje i tz, to mala bedzie miala miejsce
![]() ciekawe tylko co z przedszkolami. u nas dopiero w polowie marca maja oglosic kiedy zacznie sie nabor. no i tak sobie przed chwila myslalam, ze kurcze niezle sie zzylysmy przez te ponad 3 lata. tyle o sobie wiemy....dzis kilka razy myslalam o Pietrku, co z nim i ze bidok znow chory. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
veronko super że będą ci trzymać miejsce w żłobku
u nas składa się wnioski do 15 marca - to szybko nie zobaczę listy kto się dostał Ale wczoraj pytałam pań które tam pracują i one mówiły że Dyrektorka nie bierze pod uwagę daty tylko to co jest wypisane na wniosku //ale na pytanie jak wybiera odpowiednią ilość dzieci z pośród odpowiednio wybranych wniosków jeśli jest ich za dużo - nie otrzymałam odpowiedzi - bo same nie wiedzą //ale przy okazji spotkania się Dyr. się popytam // Też jestem ciekawa co tam Piterka - nic Anisia nie pisała po wizycie |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Piotrek ma zawalone gardlo i migdaly
![]() dostal Ceclor i teraz spi, nawet spokojny i nie taki goracy ![]() ja jestem padnieta bo laze i sie martwie ![]() moze tej nocy sie wyspie Takusna, zdrowka dla wiki ![]()
#4166 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() biedny Piotruś...tak się go czepiają te choróbska ![]() ![]() Veronka - super, że w razie czego mała będzie miała miejsce ![]() Kristi - pewnie cie nie odpowiedziała jakie kryterium stosuje dyrekcja przedszkola bo reszta po znajomości się dostaje ![]() ![]() ja jak mówię, na przedszkole nie liczę a Maja tak chce iść...dzisiaj rano nawet mówiła, że ona nie idzie do baby tylko do ciećkola i będzie jisować (rysować) z dziećmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
hejka
no własnie Kristi mnie też zastanawia jak komisja w przedszkolu wyłania grupkę nowych przedszkolaków, jak np. wszyscy rodzicie mają takie same warunki, tj ,sa pracujący , to pierwszy dzieciak do przedszkola itp. jak wiadomo znajomości i jeszcze raz znajomości, skoro grupka liczy ze 20 maluchów ![]() tak zauważyłam że Pieteros najbardziej przez choróbska antybiotykowe oblegany ![]() szkoda malucha, mam nadzieję że łagodnie to przejdzie ![]() he he tż ostatnio mnie się pytał,że jak mam nowy brzuch to pewnie na dwóch forach muszę się udzielać jednocześnie, żeby być w temacie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj, kiedys to jeszcze gadal "i co znow wizazyk?" teraz dal sobie juz siana i nie przeszkadza mu to |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych ponoć w dziecku są jakieś kalosze z pepą
nie wiem jaki rozmiar http://www.edziecko.pl/edziecko/1,79...cien_2011.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się najbardziej martwię o grzywkę ![]() ![]() ![]() ![]() Tak Aniu... jak widzisz strach przed fryzjerami (tudzież stylistami itp. ![]() ![]() Werstunia, foty? A Ty kiedy się wpiszesz do "pamiętniczka Takuśnej"??? ![]() ![]() A tak serio - wybieramy się na jakąś krótką wycieczkę przez weekend, to może łaskawy mąż mnie na jakiejś focie uwieczni ![]() Zostawiam dziś wieczorem małża z młodą i idę pod nożyczki ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-11 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.