|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
ja za suknię np nie dalabym 4500zł ale kazdy ma swoje widzimisie i tyle Cytat:
taniej moze by i bylo, ale ile Ty bys miala nerwów... dobrze, ze sie na to nie zgadzasz
|
||
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
ona pisała strój ... ja liczę też ok. 4000 i w to wlicza się strój weselny - max 3000 - suknia, bielizna, pończochy, welon, halki, buty ( jakies buty na zmianę w razie czego ), biżuteria + strój na drugi dzień max 1000 : suknia, bielizna, buty, biżuteria
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
Szukam frajnego filmu żeby sobie oglądnac dzisiaj jeszcze ...moze doradzicie cos moze byc komedia, jakies romansidło(bo JA lubie Tż niekoniecznie)...
![]() Wczoraj dostałam prezent "wstępny" urodzinowy od TŻ...są to perfumy....śmiałam się wczoraj bo z moją kolekcją perfum mogłabym otworzyc perfumerie bo co jakies świeto to dostaje perfumy od TŻ wiec wczoraj zaznaczył że to wstepny prezent...a swoja droga to on zawsze trafia z tymi perfumami i nie ma nigdy problemu przy wyborze
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
pomóżcie mi wymyślić alternatywę spędzenia rocznicy nie siedząc na dupie w domu w deszczowy dzień
a tak cieszyłam się na ten wyjazd ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- kurde nawet w kinie nic nie ma... kac vegas widzieliśmy... jak obejrzę kolejny film o tańcu w stylu Step up to się porzygam a na kreskówkę jakoś mi się nie chce iść
|
#4145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys spotykałam sie z takim chlopakiem dlugo przed Tż-cikiem i on wiecznie do kina mnie ciagnał c sie spotykalismy to KINO...że aż mi zbrzydło ![]() może idźcie gdzies na kolacje a pozniej idźcie sie gdzies pobawic
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-14 o 23:15 |
|
|
|
|
#4146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa to troche zle zrozumialam tak sumując to wszystko, to pewnie gdzies tyle wyjdzie Cytat:
i zawsze sobie jakis wywącham i Moj TZ wie jakie lubię A JAKIE TERAZ DOSTALAS?![]() Cytat:
sie zrelaksujecie wspolnie masazyki, jacuzzi, sauna, grota solna itp My to uwielbiamy i to juz jest taki nasz puznkt staly gdzie sie wybieramy jak jestesmy w PL
|
|||
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
SPA to raczej nie w stylu mojego TŻ ehhh głupia pogoda co roku to samo
|
#4148 |
|
Rozeznanie
|
Paulinka tym razem Truth Calvina Klein...jak narazie z tych co od niego dostałam to te mi sie najmniej podobaja...liczyłam na Burberry
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
lece spać dziewuszki dobranoc
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
kicia romantyczna kolacja w fajnej restauracji jest zawsze dobrym wyjściem. Musicie się trochę przyszykować, wystroić i jest zupełnie inaczej niż w domu
![]() Ja za romantycznymi komediami nie przepadam, ale ta była całkiem niezła: http://www.filmweb.pl/film/%C5%BBona...by-2011-554812 oglądaliśmy na kompie (jest na torrentach).
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-06-14 o 23:29 |
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uu to szkoda... My to moglibysmy siedziec tam calymi dniami:P a w jacuzzi tylko we dwoje, swieczki, szampa/wino.. jest super moze Twoj TZ jeszcze nie byl i nawet nie wie jakie to fajne? bo w kinie to tylko poprzytulac sie mozna i sie patzrec na film, a skoro jeszcze nic fajnego nie ma to troszke nie ma sensu... ew. kolacja zostaje.. tez jest fajnie Cytat:
musze obwąchac heh ja rok temu wywąchałam i sie zakochalam sie w Versace bright cristal jeszcze musze sobie do tego balsamik dokupic wtedy jest gites
|
||
|
|
|
#4154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pierwsze jakie dostałam od Tź to Dolce&Gabana light blue (byłam w nich zakochana normalnie każdy mówił że są za cięzkie ale ja normalnie miałam szał pozniej Euforia CK własnie z balsamem no i jeszcze troche innych nie bede wymieniac
|
|
#4155 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że po ślubie się tu z nami jakoś dyskretnie podzielisz, chociaż fragmentami ![]() Cytat:
dla Mamusi za medalową akcję! Hehe, nie ma to jak wsparcie bliskich w takich sytuacjach. Super, że wszystko okazało się jednak WOW i że suknia już jest zaklepana!Cytat:
My z TŻ ze swojej strony przeznaczamy po 18 tys. zł z własnych oszczędności, a Mamy pokrywają koszty lokalu za gości z rodziny (my płacimy za znajomych).Cytat:
Powodzenia! ![]() kindziulindzia, wiesz, że masz nasze wsparcie! Wszystko pójdzie pomyślnie! My mamy limity, ale mamy również priorytety. To znaczy, że przy niektórych elementach (wodzirej, kamerzysta) głównym czynnikiem decydującym była jakość, a nie cena. Byliśmy też dosyć wybredni w tych kwestiach i mało który usługodawca nam odpowiadał, więc jak już znaleźliśmy tych, co do których nie mieliśmy żadnych "ale", to po prostu zdecydowaliśmy się na ich usługi. W sumie największa część wydatków weselnych to prawie zawsze koszty przyjęcia w lokalu, dlatego szukaliśmy sali o dobrych opiniach i blisko kościoła (odpadają wysokie koszty transportu) z rozsądną ceną za osobę. Ja np. w życiu nie zrobiłabym wesela w lokalu, gdzie płaci się 200zł za osobę za jeden dzień, bo w naszym regionie to najwyższa cena jaką słyszałam i - jak dla mnie - straszna rozrzutność. Ale wiem, że w innych rejonach Polski to po prostu standard. W lubelskim uznałabym to jednak za snobizm.
|
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam suknie...podoba mi sie bardzo..
ta 2 tez nawet bardziej
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-15 o 00:04 |
|
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
tu 2 bo wczesniej mi sie nie wgrało....chyba któraś Pamka wklejała ta 2...
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez moglabym sie rozpisac na temat perfumikow, bo mam taki "mały" ołtarzyk:P heh moj TZ tylko sie dziwi jak ja tak szybko te perfumy zuzywam:P a ja na to ze przeciez kobietą jestem:P i mi sie nie musi skonczyc, poprostu mi sie juz poprzedni nudzi:P heh:P moj TZ tak nie ma, Jak Mu kupię jeden, to nastepny dopiero jak sie skonczy ten pierwszy:P---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- ale piękna a ta druga chyba kicia kiedys wklejala tez jest super!
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się doprowadzę do takiego chociaż troszkę podobnego stanu jak ta Pani modelka na zdjęciu to taka sukna będzie moją suknią slubną na ślubie....ale zamieszałam ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Dobra uciekam bo Tż właśnie z pracy wrócił ide szykowac mu kolacje... Dobranoc
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-15 o 00:16 |
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś się w niej kochałam. Prawie nawet ją kupiłam. Mierzyłam taką ale była mega duża i i długa. Nie mogłam zobaczyć jak się układa. A ponoć pięknie wygląda nawet bez halki. Wszyscy ją chwalą ale do mnie jednak nie przemówiła. I wydaje mi się że przez te warstwy titlu jest ich sporo jest zdeka nie wygodna. Ale być może to moje odczucie. Dla mnie minusem też było to że jest na zamek a nie wiązana
|
#4161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nena śliczna ta suknia, pewnie niedostępna w Polen martuha to na ile osób wesele, że tylko 22 tyś planujecie wydać? My za samą sale szacunkowo na max 90 osób wydamy ok 13-14 tyś :/ kicia proponuję kolację, wypad na kręgle?
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- dziewczyny czytam sobie na stronie mojej parafii jakie dokumenty musimy przynieśc do ślubu i pisze "Ostatnie świadectwo z katechezy szkolnej" tzn? ostatnie świadectwo ze szkoły średniej?
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Heejka
![]() Witam sie z Wami i spadam do pracy Milego dniaa![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!
Wczoraj mnie wieczorkiem nie było, bo siedziałam nad tlumaczeniem. Dzisiajsze popołudnie i wieczorek też mi tak upłynie, więc wykorzystuję siedzenie w pracy, żeby się z Wami przywitać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i widzisz nie trzeba było się martwić Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kicia
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-06-15 o 10:46 |
||||||
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ostatni raz miałaś katechezę w szkole średniej, to właśnie dajesz to ostatnie świadectwo, gdzie masz ocenę z religii.
|
|
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Dzisiaj zamierzam podgonić naukę
![]() Cytat:
za zaklepanie godziny. My planujemy zamknąć się ze wszystkim w 30 tyś. Na weselu będzie ok. 80-90 osób.W tym małym salonie niedaleko Mc'Donalda. Nazywa się Szyk. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż pisze że ostatnie świadectwo katechezy a nie pisze że to ma byc świadectwo ze szkoły średniej
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!!
![]() ja byłam wczoraj u fryzjera kocham moje idealnie wyprostowane włosyyyy zamówiłam juz nawet taką prostownice jak miala babka w salonie ![]() co do swiadectwa uczeszczania na katechezę, to rozmawialam z księdzem, przynosi sie im albo indeks katechizacji albo swiadectwo z ostatniej klasy szkoly ponadpodstawowej, tak sie wyraził. Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-06-15 o 09:56 |
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam proste włosy jak druty
więc nie wiem jaką fryzurę mogę mieć na ślub
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

ja za suknię np nie dalabym 4500zł

Mówię wam, że po południu wyglądałam jak lachon pierwsza klasa. Miałam super talię, pięknie układała się na biodrach. Brakuje tylko 4 cm z tyłu. Ale da się wszystko poluzować i to starczy. Dla spokojnego sumienia przymierzyłam jeszcze inne suknie ale w żadnej nie było wow
dla Mamusi za medalową akcję! Hehe, nie ma to jak wsparcie bliskich w takich sytuacjach. Super, że wszystko okazało się jednak WOW i że suknia już jest zaklepana!

) że cena będzie taka i taka i ma mi to zapisać na umowie żeby problemów nie było
chociaż pisze że ostatnie świadectwo katechezy a nie pisze że to ma byc świadectwo ze szkoły średniej
więc nie wiem jaką fryzurę mogę mieć na ślub