Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 15:27   #4141
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Sztuczka z formatu A4 wychodzi mi 6 winietek (wymiary około 10,5x5 po złożeniu) Ciężko wytłumaczyć jak robię te kokardki Robię po swojemu jak zwykle Znalazłam instrukcję do podobnej, ale błędny link mi się wkleja...
Wpisz w google "jak zrobić kokardki do zaproszeń" i wejdź w pierwszą stronkę (powinno pisać FOTOinstrukcja na początku)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:30   #4142
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
u mnie winietek nie będzie!
nie chcę żeby ktoś miał później do mnie żal że go usadziłam obok niewłasciwej osoby.. z resztą uważam że każdy sam powinien sobie wybrac towarzystwo.
moja siostra ostatnio byla na weselu i zostala z mezem posadzona obok jakis obcych ludzi zamiast kolo swojej rodziny, a panstwo mlodzi tłumaczyli ze chcieli ich posadzic miedzy mlodym towarzystwem. Oni jednak woleli by siedziec ze starszymi ale przynajmniej znali by kogos a tak to byli sami i zabawa byla kompletnie nie udana...
ja tam zawsze wolne gdy winietek nie ma

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

genialne gratuluję talentu i cierpliwości
co do pogrubuonego to wiesz co się robi? dzwoni się do gości i pyta się czy takie i takie towarzystwo odpowiada my mamy zamiar tak robic, byliśmy na weselu z winietkami i było super, bez winietek.. masakra.. fartem trafiliśmy na młodych ludzi koło nas a na przeciwko jakieś dziadki.. w dodatku nikogo tam nie znaliśmy... ale to jest tylko moje osobiste zdanie
moi rodzice byli sceptycznie nastawieni do winietek ale my wiemy kto z kim się lubi kto z kim wolałby siedziec i po przygodzie na weselu bez winietek nie widzę innej możliwości jak karteczki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-07-30 o 15:37
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:31   #4143
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Oki, teraz nadrobię to co wczoraj sobie zachomikowałam
Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Mam bardzo nieregularne miesiączki i chciałabym sobie jakoś cykl unormować. znacie jakieś sposoby naturalne? Typu picie jakichś ziółek albo coś? Nerwowo mnie i TŻ te cykle 40kilku dniowe wykończą :/

Wiesz, spróbuj może kupić sobie ziołowy, naturalny specyfik (oczywiście bez recepty!) – nazywa się Castagnus i kosztuje w aptece ok. 15,50zł – starcza na miesiąc, bierzesz 1 tableteczkę dziennie. Generalnie jest on na złagodzenie objawów PMS i na wyregulowanie cyklu. Jak ja biorę go codziennie i nie zapominam (ostatnio zaniedbałam…) to powiem Ci, że jest u mnie lepiej – wtedy cykl to tak 31-33dni (aktualnie też do 40kilku dni mi dobija :/) – także spróbuj sobie proszę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie w salonie Jjak już pisałam zdjęć nie można było robić Lno ale ogólnie było bardzo miło JPani bardzo się wczuwała w swoja rolę
Mierzyłam najpierw tę "moją", od razu ją poznałam na wystawie moim zdaniem nie różni się od tego jak wygląda na zdjęciu. Jedynie tren ma dłuższy czego tam nie widać w katalogu i koraliki wyglądają na zdjęci na lekko srebrne a w rzeczywistości są raczej w kolorze sukni. Nie wiem, może nasza Kocurka trafiła na jakiś sfatygowany model w salonie, bo wg mnie jest z nią wszystko ok i baardzo mi się podobała na żywo. Oczywiście była za duża o kilometr
Przypomnę jeszcze raz która to: http://trendybride.pl/kolekcje/suknie-lubne/orea-sposa/l561

Poza tym przymierzyłam jeszcze podobną Cosmobellę, o tą: http://www.lisaferrera.katowice. pl/public/gown/3234/Model_7458.html i też byłą fajna, ale mniej mnie urzekła
Jako trzecią, już tak dla jaj w sumie przymierzyłam tę: http://www.lisaferrera.katowice. pl/public/gown/3207/Model_GR182.html (na żywo wygląda całkowicie inaczej) ogólnie fajna, ale nie w moim stylu już, za bardzo ozdobiona, no i nie była biała tylko taka hmmm, jakby lekko srebrna

Tak więc na zakup się jeszcze nie zdecydowałam, bo nie muszę się spieszyć ale ta pierwsza dołączyła do grona poważnych kandydatek

Hmm… dziwne… w szczecińskiej Lissie można było cykać – ile się chciało! Myślałam, że to standard dla wszystkich salonów Tę drugą suknię (greczynkę) która wstawiłaś, Sztuczka w połowie czerwca mierzyła, wyglądała jak szczupaczek Fotka poniżej
Jeśli chodzi o tę pierwszą – nad którą się zastanawiasz – to muszę przyznać, że jest bardzo ładna i elegancka, taka z klasą przez duże „K”
J Szkoda faktycznie, że fotek w niej nie masz… Ale jasne – zastanów się jeszcze na spokojnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0020.jpg (94,0 KB, 68 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:34   #4144
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Oki, teraz nadrobię to co wczoraj sobie zachomikowałam

Wiesz, spróbuj może kupić sobie ziołowy, naturalny specyfik (oczywiście bez recepty!) – nazywa się Castagnus i kosztuje w aptece ok. 15,50zł – starcza na miesiąc, bierzesz 1 tableteczkę dziennie. Generalnie jest on na złagodzenie objawów PMS i na wyregulowanie cyklu. Jak ja biorę go codziennie i nie zapominam (ostatnio zaniedbałam…) to powiem Ci, że jest u mnie lepiej – wtedy cykl to tak 31-33dni (aktualnie też do 40kilku dni mi dobija :/) – także spróbuj sobie proszę

Hmm… dziwne… w szczecińskiej Lissie można było cykać – ile się chciało! Myślałam, że to standard dla wszystkich salonów Tę drugą suknię (greczynkę) która wstawiłaś, Sztuczka w połowie czerwca mierzyła, wyglądała jak szczupaczek Fotka poniżej
Jeśli chodzi o tę pierwszą – nad którą się zastanawiasz – to muszę przyznać, że jest bardzo ładna i elegancka, taka z klasą przez duże „K”
J Szkoda faktycznie, że fotek w niej nie masz… Ale jasne – zastanów się jeszcze na spokojnie
Sztuczko zmieniłaś czcionkę?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-30, 15:41   #4145
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
co do pogrubuonego to wiesz co się robi? dzwoni się do gości i pyta się czy takie i takie towarzystwo odpowiada my mamy zamiar tak robic, byliśmy na weselu z winietkami i było super, bez winietek.. masakra.. fartem trafiliśmy na młodych ludzi koło nas a na przeciwko jakieś dziadki.. w dodatku nikogo tam nie znaliśmy... ale to jest tylko moje osobiste zdanie
moi rodzice byli sceptycznie nastawieni do winietek ale my wiemy kto z kim się lubi kto z kim wolałby siedziec i po przygodzie na weselu bez winietek nie widzę innej możliwości jak karteczki
rozumiem Cie zadzwonić zawsze można ale też mam problem bo ja na swoim slubie duzo ludzi w ogóle nie bedę znała.. bo to jest rodzina mojego TŻ która za czesto się nie odwiedza wiec nie było okazji bliżej poznać i ciezko by mi było wszystkich ustawic chyba
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 15:43   #4146
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Sztuczka z formatu A4 wychodzi mi 6 winietek (wymiary około 10,5x5 po złożeniu) Ciężko wytłumaczyć jak robię te kokardki Robię po swojemu jak zwykle Znalazłam instrukcję do podobnej, ale błędny link mi się wkleja...
Wpisz w google "jak zrobić kokardki do zaproszeń" i wejdź w pierwszą stronkę (powinno pisać FOTOinstrukcja na początku)
Aha Ja mam zamiar robić takie prawie kwadratowe winietki, wyjdą dość małe, bo zmieści mi się 8 winietek na jednej kartce A4 - wtedy po złożeniu wysokość to ok. 5,5cm a szerokość 7,5cm - ot, takie niestandardowe I powiem Ci, że planowała zarówno do zaproszeń jak i do winietek robić takie normalne, zawiązywane kokardki (tak samo jak się sznuruje buty ) ale te Twoje wyglądają naprawdę ślicznie i chyba mnie zmotywowałaś Super ta instrukcja, dziękuję bardzo za zapodanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Widzisz, ja mam jednak bardziej klasyczną wizję PM (mimo, że sama suknia pewnie będzie dosyć ekstrawagancka), ale jednak kolorowe i odkryte buty mi się z tą wizją nie pokrywają. Dla mnie muszą być zakryte (przynajmniej palce-pięta) i w kolorze sukni ale bardzo ciekawa jestem Twojego imidżu Za to na inne wesela (nie na moje ) też często chadzałam w sandałkach, w tym roku za to postawiłam na koturny.
No widać tak Ale jak mówiłam – tym lepiej = każda z nas będzie zupełnie inaczej wyglądała tego dnia, a to SUPER (wszystkie inne, każda piękna!) Niom, a jak wiesz taneczne buciki piętki mają pozakrywane, więc git majonez Ja kocham odkryte buty – od dzieciństwa, uwielbiam po prostu! – a taneczne to już szczególnie, prześliczne są dla mnie I właśnie chcę przełamać trochę tę moją stylizację w pseudo-księżniczkowej sukni – chcę jej nadać więcej lekkości i finezji Myślę, że fioletowe, niestandardowe dodatki świetnie się tu sprawdzą Też jestem ciekawa jak ten imidż ostatecznie wyjdzie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28428343]dziewczyny a może w trakcie poszukiwań swoich sukni rzuciła wam się w oczy gdzieś podobna do tej ze zdjęcia na dole? bo zakochałam się jak zobaczyłam na zdjęciu w gazecie ale to kolekcja 2012. i szukam teraz podobnej-z podobnym ozdobieniem gorsetu, ale albo jest mało cyrkonii albo cały gorset w nich [/QUOTE]

O, jak Ci przed chwilą odpisywałam skąd mam moją suknię to tak coś mi się wydawało, że to właśnie Ty wklejałaś tę sukienkę Zacytowałam Cię wczoraj (znaczy się, właśnie tę wypowiedź na którą odpowiadam ) bo chciałam powiedzieć, że moja suknia jest bardzo podobna w stylu (mimo, że u mnie ozdoby kamyczkowo-koralikowe nie są rozproszone tylko nieco skumulowane w wybranych obszarach) Trzymam kciuki byś znalazła podobną Nasza monikazmc ma podobą

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zobaczcie co znalazłam k....r.... czy one są ślepe czy chore umysłowo???

Hmm… no wiesz, ona widocznie twierdziła, że wygląda „supcio”…

Cytat:
Napisane przez akinom50227 Pokaż wiadomość
hrmmmm hrmmmm a ja właśnie zamówiłam suknię ślubną zdecydowałam się w końcu na jedną z tych, które wklejałam na początku - nie mogłam się zdecydować pomiędzy Bellucią a Beatrice, ale wszyscy byli bardziej za Beatrice więc jest

Gratulacje!

Cytat:
a ja szukam czegoś dla siebie ;p i znalazłam jedną bardzo ciekawą
Cytat:
Jhmmm ciekawe jak bym w niej wyglądała ;p ooo i jeszcze ta
Podoba mi się pierwsza (mimo, iż styl nie mój to uważam, że jest urokliwa )

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A Gosza nabyła nową płytkę do aerobiku i się jara już pół godziny!!!!!!!
Cytat:
Szczególnie jak pięknie "Waka Waka" w stylu fitness przerobiona!!!!!

W ogóle to rockowa dusza Goszy baaardzo lubi Siekierę Shakirę!!!!!! Muzycznie i wizualnie
Wooow… ja chcę tę wersję waka waka!
TEŻ KOCHAM SZAKIRĘ!!!

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-07-30 o 15:46 Powód: nieprawidłowy format teksu
Stary 2011-07-30, 15:50   #4147
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Sztuczko zmieniłaś czcionkę?
Hmm... nieumyślnie - wybaczcie mi Po prostu skopiowałam wielocytowanie wczoraj pod koniec stażu do worda, przesłałam sobie na pocztę i teraz w domku na spokojnie odpisuję i jakoś się po.sra.ło wszystko ;p Ale jak? Nie można zmieniać czcionek jak coś :P? Nie rozumiem trochę, skąd to poruszenie ^^

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
A w ogóle to tak:
Wymyśliłam sobie, że bukiet będę miała ze storczyków, patrzcie w załączniku i komentujcie A do tego też storczyk we słosach, do fryzury, w której się absolutnie zakochałam! (też załącznik). W sierpniu będę ją czesać na wesele koleżanki, jako próbne czesanie, to wam wrzucę fotki

I mam dylemat, czy do mojej kiecuni brać halkę z kołem, czy taką z kilku warstw tiulu - jak myślicie?

A poza tym mam już kamerzystę JCo prawda bierze 2750, ale mam nadzieję, że to będzie jakość warta swojej ceny...
Jak dla mnie to bukiecik piękny, ale nieco za duży… Fryzurka jest przepiękna! Aż sama sobie ją zapisałam J
Jeśli chodzi o kwestię halki to jedziemy na jednym wózku Ja nigdy nie chciałam mieć halki z kołem, ale innych nie miałam okazji przymierzać i jednak mocno wątpię w to, by halka z samego tiulu była w stanie utrzymać Twoją czy moją suknię w takim kształcie jak na katalogowym zdjęciu Twojej sukni… Poruszałam tę kwestię kilka dni temu (niestety chyba tylko poza Chateczką coś nie zainteresowała naszego podpowiadajek ) Specjalnie dla Ciebie wrzucam jeszcze raz 2 halki nad którymi się zastanawiam, a obok nich zdjęcia tych halek pod sukniami – żeby wiedzieć jaki kształt kiecce nadają
J Pierwsza halka ma 2 koła ale jak dla mnie nadaje sukni kształt litery A, co w przypadku sukienek naszego typu myślę będzie trochę smutnym rozwiązaniem, jakoś bardziej by mi się podobały takie tiulowe puszyściaki I taki efet (jaki ja chcę) myślę że osiągnę z drugą halką, tą która ma 3 (!) koła… Trochę mnie przeraża ilość tych kółek (moja świadkowa się martwi, że to najwyżej umieszczone koło będzie mi się wbijało w tyłeczek podczas siadania hehe kochana jest ) no, ale trzeba przyznać że prześlicznie formuje suknię… Doczytałam, że nie miałaś do tej pory okazji w ogóle mierzyć żadnej halki J Ze swojego doświadczenia i odczuć z przymierzania halek mogę powiedzieć, że są one bardzo wygodne J To nie są takie koła jak 10 lat temu – sztywne i twarde… Facet spokojnie może stać blisko Ciebie (mój tatuś kochany testował ) no i generalnie dla nóg to wybawienie, bo żaden materiał nie majta Ci się między nimi Wiadomo, że trzeba uważać trochę przy siadaniu i przechodzeniu w wąskich przejściach, ale generalnie zachowują się one dość naturalnie Wypowiedz się proszę co myślisz

EDIT: Aha maxwelko Chciałam Ci jeszcze donieść, że parę dni temu pokazywałam swojemu TŻowi wszystkie nasze dotychczasowe suknie wątkowe I wiesz czyja mu się najbardziej podobała? TWOOOOJAAAA
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg halka2kola.jpg (35,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia2kola.jpg (23,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg halka3kola.jpg (36,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia3kola.jpg (21,7 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-07-30 o 16:00 Powód: Dopisek
Stary 2011-07-30, 16:14   #4148
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Kicia tą sukienkę którą wstawiałaś wczoraj to moja wybranka sincerity 3621 nic wam nie mówiłam ale kupiłam suknie ślubną niestety dopiero będę miała ją w lutym tato jak mnie w niej zobaczył to się rozpłakał
no ja będę szukać podobnej ale tą też mam zamiar mierzyć. Masz już wybraną biżu?

Cytat:
Miło mi, bo rozumiem że Ci się spodobała Moja suknia została uszyta w Centrum Mody Ślubnej w Szczecinie (ponoć największy salon sukien na Pomorzu Zachodnim) na specjalne życzenie Jest to modyfikacja któregoś z ich autorskich projeków (nie wiem którego), gorset został wydłużony i dodane ozdobniki z kryształków Swarovskiego
Tak, bardzo ładne zdobienia Tylko ja jeszcze myślę o czymś na spódnicy, nie wiem może jakiś brokacik? Ale to muszę na żywo znaleć taką suknię

Cytat:

O, jak Ci przed chwilą odpisywałam skąd mam moją suknię to tak coś mi się wydawało, że to właśnie Ty wklejałaś tę sukienkę Zacytowałam Cię wczoraj (znaczy się, właśnie tę wypowiedź na którą odpowiadam ) bo chciałam powiedzieć, że moja suknia jest bardzo podobna w stylu (mimo, że u mnie ozdoby kamyczkowo-koralikowe nie są rozproszone tylko nieco skumulowane w wybranych obszarach) Trzymam kciuki byś znalazła podobną Nasza monikazmc ma podobą
Dzięki, będę szukać ale przeglądam katalogi i podobnych znaleść nie mogę. Przymierzę sincerity, poczekam na ladybird (pewnie w październiku wejdzie) i może akurat. A jaką biżu dobierasz do sukni?

Cytat:
Jeśli chodzi o kwestię halki to jedziemy na jednym wózku
Moja kumpela miała właśnie tiulową suknię+halkę na 3 kołach i mówiła że było wygodnie Mi się osobiście bardziej podoba z 2- jak jest ta litera A. Ale o tym zdecyduję jak już suknię wybiorę i przymierzę
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 16:30   #4149
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?m=201008 tutaj chyba jest PM w tej Waszej sukni

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 16:52   #4150
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28451154]
Tak, bardzo ładne zdobienia Tylko ja jeszcze myślę o czymś na spódnicy, nie wiem może jakiś brokacik? Ale to muszę na żywo znaleć taką suknię
Dzięki, będę szukać ale przeglądam katalogi i podobnych znaleść nie mogę. Przymierzę sincerity, poczekam na ladybird (pewnie w październiku wejdzie) i może akurat. A jaką biżu dobierasz do sukni?
Moja kumpela miała właśnie tiulową suknię+halkę na 3 kołach i mówiła że było wygodnie Mi się osobiście bardziej podoba z 2- jak jest ta litera A. Ale o tym zdecyduję jak już suknię wybiorę i przymierzę[/QUOTE]

Dziękuję Ci bardzo, mnie też oczarowała moja suknia Nie wiem czy trafiłaś gdzieś na ten post, ale wielokrotnie pisałam już, że na przymiarce z której pochodzi foto w naszym zestawieniu moja suknia nie leży jeszcze idealnie Będę ją miała zwężaną i dobiorą mi inne miseczki wewnątrz, bo nie będę do niej zakładała biustonosza Przymiarka krawiecka już 5 sierpnia Wtedy też poproszę panie by dały mi różne halki do mierzenia, ale dzięki za cynk o Twojej koleżance - cenna uwaga, że ona w 3 kołach czuła się wygodnie Właśnie mnie najbardziej się podoba look z takim puszystym dołem - za dużo się w dzieciństwie Kopciuszka naoglądała Sztuczka hihi Jeszcze raz życzę powodzenia w szukaniu idealnej sukni

Teraz mi się przypomniało to, co mi się nie wiedzieć czemu nie zacytowało

Paulinka009 - Szczerze to nie wiem czy w CMŚ sprzedają używane suknie Z moją suknią akurat był taki myk, że przypadkiem znalazłam ją na allegro (wcześniej wykluczałam opcję z używaną suknią, ale po obejrzeniu mojej kompletnie zmieniłam podejście ), a że jej pierwsza właścicielka zna się z szefową salonu, to ta druga pozwoliła tej pierwszej () zorganizować przymiarkę dla mnie u nich w salonie Dzięki czemu ubierała mnie ich ekspedientka, miałam do dyspozycji duże lustro i podest Na poprawki krawieckie wybieram się właśnie do nich, bo znają suknię i wiem, że fuszerki nie odwalą

Tenebrosko - Jeśli chodzi o Akces2 to faktycznie, w fiolecie mają welur i jeszcze takie sztuczne tworzywo pt. "fioletowy błysk" czy coś w tym stylu, ale ani jedno ani drugie wg mnie nie pasuje i wcale mi się nie podoba Dlatego czekam aż wprowadzą śliwkową satynkę Jak nie to będę kombinowała z zakupem swojego materiału no i żeby mi z tego właśnie uszyli Moje obecne buty taneczne są z cielistej satyny i jakoś tak mi odpowiada ten materiał, śliczne są A i wszelkie zabrudzenia da się delikatną gąbeczką doczyścić

A teraz przepraszam, ale zapomniałam która z Was pytała mnie co zamierzam założyć do odkrytych butków tanecznych Otóż zamierzam założyć cieliste pończochy - sorry, ale nie obchodzi mnie żaden faux pas z tym, że do odkrytych palców nie zakłada się rajstop itp. - wybiorę takie bez wzmocnień na palcach. Wg mnie wygląda to ładnie, no ale fakt - kwestia gustu. Jednak bardziej estetycznie jak dla mnie wyglądają nogi odziane w cieniutkie pończoszki (szczególnie, że koło godziny 20 przewidujemy mały pokaz naszych kizombowo-bachatowych umiejętności, do którego odzieję się w krótką sukienkę - nogi znacznie ładniej będą się prezentowały z delikatnym połyskiem lycrowych rajstop) niż zupełnie bez niczego, szczególnie że przy tylu godzinach moje podatne na obtarcia stopy mogą mieć dosyć - nawet tanecznych butów, powaga Jeszcze jak chodzimy na imprezki to zdaża mi się założyć je na gołe nogi, ale 4-5 godzin to nie 12, prawda ?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?m=201008 tutaj chyba jest PM w tej Waszej sukni
Nooo bardzo ładnie się ta kiecunia prezentuje Sama mogłabym zdradzić tiulowy dół i takową choćby przymierzyć dla hecy

...ale nie mogę patrzeć ja PMka szura tę suknię siadając na podłodze w tych ruinach Aaaaj... normalnie serce mi się kraja
Stary 2011-07-30, 17:07   #4151
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Samą podstawę robię. Papier ma fakturę lnu, bo na zdjęciach tego nie widać Zastanawiam się czy dawać tą wstążkę na dole, ale chyba zrezygnuję, bo będzie mało miejsca na imię. Sama kokardka fioletowa powinna wystarczyć, bo na stołach i tak będzie dość fioletu
Moim zdaniem lepiej z tą wstążką na dole Ręcznie będziesz nazwiska wypisywać?

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dzisiaj postanowiłam zamówić, albo materiał na szarfę i buty, albo zaproszenia. W każdym razie muszę coś zamówić, bo inaczej pęknę Zdecydowaliśmy się na te zaproszenia: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...730094185.html
Super te zaproszenia je się wręcza bez koperty, prawda?
Stary 2011-07-30, 17:16   #4152
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Super te zaproszenia je się wręcza bez koperty, prawda?
Jeśli osobiście to raczej będziemy wręczać bez koperty Wydaje mi się, że nie ma sensu pakować ich dodatkowo w kopertę. Choć zdania są podzielone i moja mama twierdzi, że zaproszenie to zaproszenie i powinno być wręczane w kopercie Jednak pocztą siłą rzeczy, muszą być zaadresowane

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-07-30 o 17:17
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 18:26   #4153
(kicia)
Zakorzenienie

U widzę tu weekendowo na całego.

Tylko sztuczka szaleje z postami

Kurcze u mnie dziś pada cały dzień mgła jak nie wiem aż się odechciewa wszystkiego br.

Dziś odebrałam tort na mamy urodziny. Kupiliśmy prezent (zestaw obiadowy bukiet róż i piękną apaszkę na punkcie których ma fioła) i jutro będziemy świętować
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 18:28   #4154
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ach, ale się wkurzyłam na siebie, na siostrę, na cały świat. Siostra nawet ze mną nie pogada o co chodzi. Nawet nie mam jak z nią pogadać, bo ma do pewnych spraw inne podejście. I za każdym razem nie rozumie mojego stanowiska.
Do Austrii miałam jechać od następnego tygodnia- nie od września jak było ustalane, niestety nie mogę (czego niektórzy nie potrafią zrozumieć, m.in. moja siostra) więc pracę szlag trafił.
jestem wściekła na samą siebie!!!!!
I na dodatek ta oferta pracy w fitness klubie jest tylko na papierku, fizycznie nikogo nie potrzebują
Do tego mój kot latał nie wiadomo gdzie i ma pchły!!!!!!!! No żesz kurka wodna!!!!!!!
Mam już dosyć na dzisiaj!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 18:52   #4155
carmelova
Zakorzenienie

Cześć, dawno mnie tu nie było, ale trochę nadrobiłam Byłam na urlopie i nie miałam dostępu do neta.

gosza szkoda, że ta praca w fitness klubie to fikcja

My chyba zabieramy się do wszystkiego od końca, ale są rzeczy, które można kupić wcześniej żeby leżały, bo potem nie będziemy mieć do tego głowy. Skoro mamy załatwioną salę, fotografa, zespół i kościół, to przyszedł czas na... pudełka na gościńce
Wstępnie wybraliśmy te:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pudełko.jpg (22,8 KB, 24 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 19:26   #4156
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... nieumyślnie - wybaczcie mi Po prostu skopiowałam wielocytowanie wczoraj pod koniec stażu do worda, przesłałam sobie na pocztę i teraz w domku na spokojnie odpisuję i jakoś się po.sra.ło wszystko ;p Ale jak? Nie można zmieniać czcionek jak coś :P? Nie rozumiem trochę, skąd to poruszenie ^^

broń cię Panie boże jakieś wonty poprostu dziwnie mi się czyta taką czcionką

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

trochę sobie z wami posiedzę bo tŻ poszedł wywozic ekhm.. śmierdzące sprawy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-30, 19:32   #4157
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
broń cię Panie boże jakieś wonty poprostu dziwnie mi się czyta taką czcionką

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

trochę sobie z wami posiedzę bo tŻ poszedł wywozic ekhm.. śmierdzące sprawy

o to fajnie że z nami posiedzisz

bo ta pogoda mnie dobija a mój TŻcik poszedł z kolegą na piwo

Stary 2011-07-30, 19:35   #4158
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
o to fajnie że z nami posiedzisz

bo ta pogoda mnie dobija a mój TŻcik poszedł z kolegą na piwo
ja siedzę przy piwku przy komputerze a wcześniej kebaba opędzlowałam
kupiłam sobie nową spódniczkę chciałam ją sobie dzisiaj założyć to się kurna nie da tak zimno jest, a wczoraj fajnie grzało słoneczko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-30, 19:44   #4159
tenebrosa
Wtajemniczenie

A ja się już wyszkoliłam na dziś.

Właśnie maluję paznokcie i też idziemy zaraz na piwo do kumpla z całą paczką - miał być bar, ale wyszła domówka Pewnie tematem number one będzie wesele naszych znajomych, które już za 3 tygodnie i na które wyruszamy całą paczką aż w podkarpackie Busa już zamówiliśmy oj coś czuję, że impreza zacznie się już w drodze

Udanego wieczoru, Laseczki!
Stary 2011-07-30, 19:44   #4160
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja siedzę przy piwku przy komputerze a wcześniej kebaba opędzlowałam
kupiłam sobie nową spódniczkę chciałam ją sobie dzisiaj założyć to się kurna nie da tak zimno jest, a wczoraj fajnie grzało słoneczko
tak to bywa

my przez caly tydzień siedzieliśmy w domu bo po pracy TŻcik był zmęczony to prażyło slońce a dziś jak mamy pierwszą wspólną wolną sobotę od 3 tyg to leje

a ja popijam martini

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-07-30 o 19:49
Stary 2011-07-30, 19:50   #4161
madzia2306
Zakorzenienie

u nas dzisiaj nie pada ale zimno brrr.... więc pojechaliśmy sobie do marketu potem po kebaby i teraz sobie siedzę tż niedługo powinien przyjśc
jakaś taka rozmemłana jestem przez tą pogodę co to za lato ja się pytam żebym ja musiała w swetrze chodzic

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-30, 19:50   #4162
Madziuniusia
Zakorzenienie

to jak już wszystkie o tym co robią to ja zrobiłam naleśniki i teraz pałaszujemy z TŻ
Stary 2011-07-30, 19:52   #4163
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
to jak już wszystkie o tym co robią to ja zrobiłam naleśniki i teraz pałaszujemy z TŻ
ja dzisiaj na śniadanie zjadłam wczorajszy obiad czyli chłopski garnek z winiar gorąco polecam
a mama jeszcze upiekła drożdżowe ze śliwką

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-30, 19:55   #4164
(kicia)
Zakorzenienie

a ja mma ostatni weekend wcinania tego co mi się podoba od poniedziałku tylko zdrowe żarcie raz w tygodniu pozwalam sobie na coś słodkiego a raz na miesiąc na jakieś piwko

Stary 2011-07-30, 20:17   #4165
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a mi mój TŻ właśnie robi szafę na suknię
Noo co Ty, nieźle Zrób potem fotki i pokaż nowe mieszkanko sukni

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Kicia tą sukienkę którą wstawiałaś wczoraj to moja wybranka sincerity 3621 nic wam nie mówiłam ale kupiłam suknie ślubną niestety dopiero będę miała ją w lutym tato jak mnie w niej zobaczył to się rozpłakał
gratuluję, sukienka jest piękna! Ale że nie zrobiłaś fotki żadnej no...
I sto lat, spełnienia marzeń i jak najwięcej miłości

Cytat:
Ach, ale się wkurzyłam na siebie, na siostrę, na cały świat. Siostra nawet ze mną nie pogada o co chodzi. Nawet nie mam jak z nią pogadać, bo ma do pewnych spraw inne podejście. I za każdym razem nie rozumie mojego stanowiska.
Do Austrii miałam jechać od następnego tygodnia- nie od września jak było ustalane, niestety nie mogę (czego niektórzy nie potrafią zrozumieć, m.in. moja siostra) więc pracę szlag trafił.
jestem wściekła na samą siebie!!!!!
I na dodatek ta oferta pracy w fitness klubie jest tylko na papierku, fizycznie nikogo nie potrzebują
Do tego mój kot latał nie wiadomo gdzie i ma pchły!!!!!!!! No żesz kurka wodna!!!!!!!
Mam już dosyć na dzisiaj!
Ohoho, ale dziś masz dzionek Może włącz sobie jakiś luzujący filmik i wyłącz się na trochę ze świata, mi to czasem pomaga.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
My chyba zabieramy się do wszystkiego od końca, ale są rzeczy, które można kupić wcześniej żeby leżały, bo potem nie będziemy mieć do tego głowy. Skoro mamy załatwioną salę, fotografa, zespół i kościół, to przyszedł czas na... pudełka na gościńce
Wstępnie wybraliśmy te:
Hehe, to to już ostatnie o czym mogłabym teraz myśleć Niezłe macie ogarnięcie w temacie A to takie składane są, czy już Wam takie przyjdą gotowe?

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A ja się już wyszkoliłam na dziś.

Właśnie maluję paznokcie i też idziemy zaraz na piwo do kumpla z całą paczką - miał być bar, ale wyszła domówka Pewnie tematem number one będzie wesele naszych znajomych, które już za 3 tygodnie i na które wyruszamy całą paczką aż w podkarpackie Busa już zamówiliśmy oj coś czuję, że impreza zacznie się już w drodze

Udanego wieczoru, Laseczki!
Tylko żebyście tam dali radę wytoczyć się z tego busa i uczestniczyć na ślubie

A ja dziś byłam z Seagirl na tournee de salon i nawet się Jej udało porobić mi parę zdjęć Niestety nie przyszło nam wcześniej na myśl, żebym dała Jej swój telefon i robiła swoim, a że kabelka nie ma, to wysłała mi mmsem, więc fotki kiepskiej jakości... tylko ostatnia fota robiona już moim, ale oczywiście w każdym salonie fuczały na te zdjęcia, jak głupie. Yh, nie znoszę tych warszawskich salonów, są naprawdę koszmarne, a do Emmi Marriage, to już na pewno więcej nie wejdę - pani łaskawie pozwoliła mi przymierzyć jedną sukienkę, po czym traktowała mnie jak kretynkę w rozmowie. Łeh, aż się otrząsam normalnie.
Ale powiem Wam, że cieszę się z tego wypadu (i oczywiście spotkania z Seagirl, maxwelka, żałuj, żeś się wyłamała ), bo przymierzyłam dziś jedną suknię z falbankami, do której koło było mi zupełnie niepotrzebne... I teraz już wiem, że falbanki bez koła SĄ możliwe, co mnie oczywiście bardzo ucieszyło
A oto fotki (trzecia to ta bez koła, mega wygodna, ale jednak jeszcze nie jedyna... a 4 miałaby szansę być jedyną, gdybym ją przerobiła po swojemu - czyli zrobiła nie na ukos i pozbyła się aplikacji - ale jednak do niej koło było konieczne, więc szukam dalej...)
Oczywiście mierzyłam więcej, ale tylko tyle udało się cyknąć. A, evoonia - mierzyłam i Twoją kiecę w Dianie Ale moim biodrom się niestety nie spodobała i nie chciała się dobrze ułożyć :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100MEDIA_IMAG0326.jpg (26,7 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100MEDIA_IMAG0328.jpg (31,4 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MEDIA_IMAG0329.jpg (31,5 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie011.jpg (125,1 KB, 82 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-30 o 20:18
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:21   #4166
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

mam pytanie-co sądzicie o tych butkach? jako ślubne to raczej byc nie mogą chyba co? bo typowo białe nie są a suknie będę miec białą, ale kupiłam te buty bo pomyślałam że gdyby te ślubne były jakieś niewygodne to można by potem w trakcie wesela (jak ludzie trochę już popiją)zmienic je na te, myślicie że nadadzą się?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN2167.jpg (127,3 KB, 36 załadowań)
Stary 2011-07-30, 20:26   #4167
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko dwie ostatnie cudo

a druga trochę za duży dół za dużo się dzieje

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
mam pytanie-co sądzicie o tych butkach? jako ślubne to raczej byc nie mogą chyba co? bo typowo białe nie są a suknie będę miec białą, ale kupiłam te buty bo pomyślałam że gdyby te ślubne były jakieś niewygodne to można by potem w trakcie wesela (jak ludzie trochę już popiją)zmienic je na te, myślicie że nadadzą się?
ładne nawet na ślubne się nadają

Stary 2011-07-30, 20:38   #4168
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ładne nawet na ślubne się nadają
myślisz? dziękuję, z butami ślubnymi mogę miec problem bo mam takie maleńkie stópki że nawet białe dziecięce komunijne potrafią byc za luźne... więc jeśli nic nie znajdę to wstępnie te będą moje ślubne
Stary 2011-07-30, 20:39   #4169
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

A my chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy zamówić obrączki.
Teraz siedzimy i oglądamy contry w TV

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:45   #4170
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
myślisz? dziękuję, z butami ślubnymi mogę miec problem bo mam takie maleńkie stópki że nawet białe dziecięce komunijne potrafią byc za luźne... więc jeśli nic nie znajdę to wstępnie te będą moje ślubne
musisz dokładnie sprawdzić odcień butów do odcienia sukni ale ogólnie to i tak pewnie będą zasłonięte wiec nie ma problemu

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
A my chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy zamówić obrączki.
Teraz siedzimy i oglądamy contry w TV
a macie już jakieś upatrzone?? przepraszam jeśli już pokazywałaś ale tyle tu się wszystkiego przewija że trudno zapamiętać. My też w następnym tyg to załatwimy czekamy na odpowiedź od jednego jubilera czy nam je zrobi jak nie to kupujemy oryginał w salonie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości