Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 18:44   #4141
szakal165
Zakorzenienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39618044]ja teraz tylko na to czekam

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

oby oby, bo został mi tylko balkon do umycia[/QUOTE]

a ja umyłam lodówkę
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 18:48   #4142
KOCI
Raczkowanie

Hej wszystkim, nie wiem czy mnie pamietacie kiedyś pisałam na temat mojej pracy i mobbingu. Nadal pracuje w tamtej pracy i wciąż szukam czegoś nowego.

Fajnie że tyle osób znalazło prace - to daje nadzieje dla innych. Ja miałam kilka zaproszeń na rozmowy ale warunki i prace okazały się na podobnym poziomie do mojej obecnej pracy.

Tusia mam pytanie - czy dałabyś rade zerknąć na moje CV - może coś mi doradzisz bo powoli wpadam w depresje?

- domowy zwierzyniec
KOCI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 19:31   #4143
alexandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
Zaraz się poryczę.
Wysłałam dziś CV do rzeszowa i teraz otrzymałam taką odp.
"Pani imię moje
Ogłoszenie po to zostało zamieszczone w PUP Rzeszów,by znaleźć osobę z najbliższej okolicy Rzeszowa,a Pani podaje adres....
Życzymy owocnych poszukiwań ale nie możemy Pani przyjąć z tej przyczyny" .
Mogli lepiej nie odpisywać.
ja też nie jestem z samego Rzeszowa, ale na tej ostatniej rozmowie na której byłam Pan mnie pytał jak poradze sobie z dojazdami i mówiłam wszystko, "że zaczne pracować to zamieszkam w Rzeszowie, bo będe w stanie się utrzymać", "że mam samochód którym mogę dojeżdżać", a kiedy powiedział, że będe zarabiać na samo paliwo opowiedziałam, mu, że znajde osoby które też dojeżdżają na tą godzinę i wyjdzie nas taniej
alexandrika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 19:43   #4144
greenka19
Rozeznanie

GG do greenka19

Dawno mnie tu nie było. I od razu gratuluję wszystkim, którzy w ostatnim czasie znaleźli pracę

Ja dzisiaj zarejestrowałam się w urzędzie pracy, wzięłam papiery do wypełnienia żeby starać się o pożyczkę na działalność. I mam nadzieję, że teraz będzie już tylko do przodu

Jak czekałam w kolejce to usłyszałam, że to już ostatni rok takich bezzwrotnych pożyczek, później będzie trzeba w ciągu 7 lat pieniądze zwrócić.
Tak więc nie mam nic do stracenia (no prawie) i zaryzykuję.
Stary 2013-03-06, 19:56   #4145
spadajaca_gwiazda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka 512 Pokaż wiadomość
Ja tak czytam Twoje posty... i się zastanawiam czemu nie wyjedziesz za granice?Ja wiem, że niektórzy studjują i chcieliby pracować w zawodzie i dobrze zarabiać, ale w życiu różne bywa.
Jakbym była tyle czasu bez pracy to bym sie nie zastanawiała. Zawsze można wyjechać na 2 miesiące. Na jakieś segregowanie ziemniaków czy coś. Zawsze to coś się zarobi. Można podszkolić język, a pieniądze zainwestować w siebie. Łatwiej by było później znależć prace w Polsce. Mamie byś też w ten sposób pomogła. Jeżeli nie ma kasy na wyjazd, to można od kogoś pożyczyć. Choćby od kilku osób po małej kwocie. Wydaje mi się, że Ciebie nic nie trzyma. Inaczej jest jak ktoś ma rodzine, albo sie kimś opiekujesz, ale tak
Oczywiście nie zrozum mnie źle. Moja wypowiedź nie ma na celu obrażanie Cię... tylko się tak zastanawiam
Ale się rozpisałam
Popieram w 100%!
Tajkuna
, rozumiem, że największą przeszkodą byłyby pieniądze na bilet za granicę, ale często nie jest to aż tak wielka kwota, żeby nie dało się jej w jakiś sposób zorganizować (pożyczyć na przykład). Za chwilę zaczyna się sezon na zbiory owoców, mogłabyś wyjechać właśnie na 2-3 miesiące, zarobić coś, pomóc mamie i mieć na lepszy start.

Nie możesz mieć wszystkiego. Gdzie byś to położył?
spadajaca_gwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:19   #4146
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alexandrika Pokaż wiadomość
ja też nie jestem z samego Rzeszowa, ale na tej ostatniej rozmowie na której byłam Pan mnie pytał jak poradze sobie z dojazdami i mówiłam wszystko, "że zaczne pracować to zamieszkam w Rzeszowie, bo będe w stanie się utrzymać", "że mam samochód którym mogę dojeżdżać", a kiedy powiedział, że będe zarabiać na samo paliwo opowiedziałam, mu, że znajde osoby które też dojeżdżają na tą godzinę i wyjdzie nas taniej
grunt to wyjść z każdego pytania z twarzą!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez KOCI Pokaż wiadomość

Tusia mam pytanie - czy dałabyś rade zerknąć na moje CV - może coś mi doradzisz bo powoli wpadam w depresje?
pewnie
podeślę Ci zaraz mój mail i dajesz

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
a ja umyłam lodówkę
to jest mój cel na piątek!

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Carpathia Pokaż wiadomość

Kobietki! Miałam najbardziej pozytywną rozmowę rekrutacyjną ever! Usłyszałam tak budujące rzeczy od country managera że aż było mi głupio gdy tak werbalnie rzucał we mnie lukrem.

Jutro mam kolejny etap (przyspieszyli, słysząc że jestem w trakcie kilku rekrutacji) i aż mi się ciepło na serduchu zrobiło gdy w zaproszeniu na rozmowę usłyszałam "mój przełożony widzi w pani wielki potencjał"
No to ja wczoraj usłyszałam, że mam bardzo duże szanse, że super doświadczenie, duża wiedza... Jutro mają dzwonić. Oby był drugi etap i u mnie...
Gratuluję!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:47   #4147
Carpathia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alexandrika Pokaż wiadomość
Nawet nie widziałam że w Rzeszowie robią z tego aż taki problem. Sama pochodzę spod Rzeszowa i aż skóra mi cierpnie na myśl że szukając tam pracy musiałabym zmierzyć się jeszcze z taką barierą.
Co ciekawe, w obecnym miejscu zamieszkania w Warszawie mam tę samą odległość ponad 20 km do centrum i nikt nie uznał tej odległości za przeszkodę, pomimo że czas dojazdu jest bardzo wydłużony w godzinach szczytu.

Tusia, trzymam mocno kciuki! Jeżeli Ci się uda z tą ofertą to nawet nie odczujesz braku pracy.
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:59   #4148
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

A ja ostatnio chyba przychodzę do Was pomarudzić, zaraz mnie stąd wyrzucicie za to - oczywiście mam doła, bo niby nie specjalnie i pewnie nie było to zamierzone, ale rodzice jakoś dziwnie podkreślają, że Sz. (syn sąsiadów) dostał się do urzędu miasta, że R. (kolejny syn sąsiadów) będzie animatorem na orliku, że A. (córka sąsiadów) będzie położną - tylko ja się czuję jak ten ostatni debil, co roboty nie ma i niańczy córkę kuzynki (swoją drogą nie chce mi się, jednak 10 h to dla mnie długo, bo nic produktywnego zrobić nie mogę, bo mała marudzi, zaraz jej zęby będą wychodzić, i trzeba ciągle przy niej być, bo zaraz w ryk) - jestem poirytowana, wolałabym iść do jakiejś roboty, odbębnić swoje 8h, gdzie wiem co i jak mam zrobić i wracać do domu, a tak... dupa.

I po prostu nóż w kieszeni mi się otwiera, jak słyszę pytania czy mam pracę

Ech

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 21:43   #4149
Konto usunięte

Cytat:
Nawet nie widziałam że w Rzeszowie robią z tego aż taki problem. Sama pochodzę spod Rzeszowa i aż skóra mi cierpnie na myśl że szukając tam pracy musiałabym zmierzyć się jeszcze z taką barierą.
Co ciekawe, w obecnym miejscu zamieszkania w Warszawie mam tę samą odległość ponad 20 km do centrum i nikt nie uznał tej odległości za przeszkodę, pomimo że czas dojazdu jest bardzo wydłużony w godzinach szczytu.
dla mnie to jest głupota niestety, bo dojazd to problem pracownika a nie pracodawcy! ja wiem, że dojazd do pracy jest ważny (musi być w miarę ok, aby się nie spóźniać) ale bez przesady!
Cytat:
Tusia, trzymam mocno kciuki! Jeżeli Ci się uda z tą ofertą to nawet nie odczujesz braku pracy.
dokładnie, nawet jakby to była praca na okres kilku miesięcy to przygarnę, bo ciut inna branża i nowe doświadczenie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio chyba przychodzę do Was pomarudzić, zaraz mnie stąd wyrzucicie za to - oczywiście mam doła, bo niby nie specjalnie i pewnie nie było to zamierzone, ale rodzice jakoś dziwnie podkreślają, że Sz. (syn sąsiadów) dostał się do urzędu miasta, że R. (kolejny syn sąsiadów) będzie animatorem na orliku, że A. (córka sąsiadów) będzie położną - tylko ja się czuję jak ten ostatni debil, co roboty nie ma i niańczy córkę kuzynki (swoją drogą nie chce mi się, jednak 10 h to dla mnie długo, bo nic produktywnego zrobić nie mogę, bo mała marudzi, zaraz jej zęby będą wychodzić, i trzeba ciągle przy niej być, bo zaraz w ryk) - jestem poirytowana, wolałabym iść do jakiejś roboty, odbębnić swoje 8h, gdzie wiem co i jak mam zrobić i wracać do domu, a tak... dupa.

I po prostu nóż w kieszeni mi się otwiera, jak słyszę pytania czy mam pracę

Ech
Słonko, nie łam się. Ja myślę, że też po części "wychwytujesz" te informacje i jesteś na nie wyczulona, bo jesteś bez pracy. Znajdziesz coś. Idzie wiosna, życie się budzi. Uszy do góry!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 22:30   #4150
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39625374]dla mnie to jest głupota niestety, bo dojazd to problem pracownika a nie pracodawcy! ja wiem, że dojazd do pracy jest ważny (musi być w miarę ok, aby się nie spóźniać) ale bez przesady!

dokładnie, nawet jakby to była praca na okres kilku miesięcy to przygarnę, bo ciut inna branża i nowe doświadczenie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Słonko, nie łam się. Ja myślę, że też po części "wychwytujesz" te informacje i jesteś na nie wyczulona, bo jesteś bez pracy. Znajdziesz coś. Idzie wiosna, życie się budzi. Uszy do góry![/QUOTE]

Dzięki :-*
jestem tak nabuzowana że chyba niedlugo komuś wpierdzielę... dobrze że jutro już tz przyjeżdża to się wyprztulam chociaż.

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 08:42   #4151
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39625374]
Słonko, nie łam się. Ja myślę, że też po części "wychwytujesz" te informacje i jesteś na nie wyczulona, bo jesteś bez pracy. Znajdziesz coś. Idzie wiosna, życie się budzi. Uszy do góry![/QUOTE]

Dokładnie też tak miałam, że ze wszystkich rozmów wychwytywałam tylko wkurzające mnie kwestie odnośnie pracy, ale powiem Ci że mimo tego, że udało mi się na staż załapać to dalej słyszę takie teksty więc to jest normalne, ale będąc na bezrobociu większą uwagę się na to zwraca

Poza tym przekonałam się niestety, że ludzie potrafią być bardzo zazdrośni...usłyszałam parę niemiłych tekstów odnośnie tego, że mi się udało do biura załapać, a inni muszą w sklepie pracować...nosz ku....wa człowiek się cieszy jak głupi, a tu takie coś no i zazdrość też na to, że bez znajomości się gdzieś załapałam...no i oczywiście, że napewno mnie nie przyjmą do pracy bo jest 6 stażystów, a mają przyjąć 2 więc małe szanse ale ja tym wszystkim zazdrośnikom jeszcze pokaże, teraz się będę starać podwójnie, żeby niektórym udowodnić, że jak się chce to można

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:05   #4152
mikados
Rozeznanie

Monia nie ma się co przejmować opinią zazdrosnych osób (niech sobie wsadzą gdzieś swoje teksty), dalej rób swoje jak najlepiej a wszystko będzie super. I pamiętaj, cięzko pracowałaś na ten staż i Ci się on całkowicie należał i to tylko się liczy
mikados jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:32   #4153
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez !!&*Monia*&!! Pokaż wiadomość
Dokładnie

Poza tym przekonałam się niestety, że ludzie potrafią być bardzo zazdrośni...usłyszałam parę niemiłych tekstów odnośnie tego, że mi się udało do biura załapać, a inni muszą w sklepie pracować...nosz ku....wa człowiek się cieszy jak głupi, a tu takie coś no i zazdrość też na to, że bez znajomości się gdzieś załapałam...no i oczywiście, że napewno mnie nie przyjmą do pracy bo jest 6 stażystów, a mają przyjąć 2 więc małe szanse ale ja tym wszystkim zazdrośnikom jeszcze pokaże, teraz się będę starać podwójnie, żeby niektórym udowodnić, że jak się chce to można
Takie ataki są normalne, ja też przez to przechodziłam. Nie moja wina, że ktoś zasuwa w sklepie w centrum handlowym po 12 godzin łącznie z weekendami. Należy się przyzwyczaić i nie zwracać uwagi.
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:42   #4154
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikados Pokaż wiadomość
Monia nie ma się co przejmować opinią zazdrosnych osób (niech sobie wsadzą gdzieś swoje teksty), dalej rób swoje jak najlepiej a wszystko będzie super. I pamiętaj, cięzko pracowałaś na ten staż i Ci się on całkowicie należał i to tylko się liczy
Dzięki
Ja nie mam zamiaru mieć wyrzutów sumienia przez to, że mi się udało, a innym nie. Długo czekałam i się doczekałam Jak ktoś się nie umie cieszyć z tego mojego małego sukcesu razem ze mną to niech spada na drzewo

Ale wiecie co, to jest przykre bo w momencie jak innym znajomym udawało się znaleźć pracę, czy ogólnie coś im się udawało w życiu to ja się cieszyłam razem z nimi (w głębi serca wiadomo zazdrościłam, ale była to zdrowa zazdrość), a teraz od niektórych słyszy się takie rzeczy...

" świata nie podbijesz"

Edytowane przez !!&*Monia*&!!
Czas edycji: 2013-03-07 o 09:55
Stary 2013-03-07, 10:09   #4155
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dzięki :-*
jestem tak nabuzowana że chyba niedlugo komuś wpierdzielę... dobrze że jutro już tz przyjeżdża to się wyprztulam chociaż.
tylko go nie bij

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
dokładnie!
Stary 2013-03-07, 10:11   #4156
marzycielka_
Rozeznanie

Mogę się do was przyłączyć?

Ja też od prawie 1,5 miesiąca szukam pracy i już jestem totalnie załamana, skończyłam studia jestem inżynierem i na co mi to? Teraz trochę żałuję, że w ogóle zaczęłam studia bo teraz i tak one mi nic nie dają. Niby wszyscy tzn rodzina mówia masz studia to i prace znajdziesz bo praca jest, tak owszem jest praca ale w call center w wiekszosci

Już to szukanie mnie dobija kompletnie, bo ile mozna siedziec w domu
marzycielka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:11   #4157
201612231846
Konto usunięte

Hej!

Pracuje w pracy tymczasowej. Szkoda, że to tylko 3 tygodnie .

Mówiłam wam, że odzwonili do mnie z jeszcze jednego miejsca, gdzie składałam CV. Byłam na dniu próbnym, ale nie odzwonili. Może i dobrze? W pracy miałabym 2 dziewczyny w moim wieku. One wybierają sobie pracownika. Z jednej strony ok, ale z drugiej równie dobrze mogą siedzieć i nic nie robić. A mi mówić :,,Zrób to, to i tamto...''

Jestem dobrej myśli . Za tydzień zacznę składać CV do sklepów w CH. Może się coś tam znajdzie
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:14   #4158
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
Takie ataki są normalne, ja też przez to przechodziłam. Nie moja wina, że ktoś zasuwa w sklepie w centrum handlowym po 12 godzin łącznie z weekendami. Należy się przyzwyczaić i nie zwracać uwagi.
praca w sklepie jest fajna i ciężka. ja mogłabym wrócić do sklepu

dziewczyny mam rozmowę kolejną we wtorek!!! na asystentkę managera, pani prześle mi maila to obczaję firmę
Stary 2013-03-07, 10:22   #4159
201612231846
Konto usunięte

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39630466]praca w sklepie jest fajna i ciężka. ja mogłabym wrócić do sklepu

dziewczyny mam rozmowę kolejną we wtorek!!! na asystentkę managera, pani prześle mi maila to obczaję firmę[/QUOTE]

Praca w Centrum Handlowym pewnie nie jest taka zła. Sama od dawien dawna nad tym myślę. Popracowałabym 2 lata w sklepie odzieżowym, a później poszukałabym czegoś bardziej rozwijającego
Stary 2013-03-07, 10:33   #4160
mikados
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39630466]praca w sklepie jest fajna i ciężka. ja mogłabym wrócić do sklepu

dziewczyny mam rozmowę kolejną we wtorek!!! na asystentkę managera, pani prześle mi maila to obczaję firmę[/QUOTE]

Tusia, rozmowa za rozmową na pewno szybko znajdziesz nowa pracę

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Praca w Centrum Handlowym pewnie nie jest taka zła. Sama od dawien dawna nad tym myślę. Popracowałabym 2 lata w sklepie odzieżowym, a później poszukałabym czegoś bardziej rozwijającego
Albo awansowała na kierownika sklepu
Stary 2013-03-07, 10:50   #4161
Elmo88
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie też tak miałam, że ze wszystkich rozmów wychwytywałam tylko wkurzające mnie kwestie odnośnie pracy, ale powiem Ci że mimo tego, że udało mi się na staż załapać to dalej słyszę takie teksty więc to jest normalne, ale będąc na bezrobociu większą uwagę się na to zwraca

Jak słyszę takie teksty zazdrośników to sobie myślę, że mogłąbym pracę dostać, nie po to żebym to ja była szczęśliwa, ale po to żeby takie osoby szlak trafił wredna jestem
Elmo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:40   #4162
Konto usunięte

Cytat:
ja tak pracowałam dwa lata i żyję

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Tusia, rozmowa za rozmową na pewno szybko znajdziesz nowa pracę
właśnie poczytałam opinie i nie wiem

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:

Albo awansowała na kierownika sklepu
ja awansowałam po 3mcach więc trzeba być pracowitym i dobrym w fachu i po balu
Stary 2013-03-07, 11:48   #4163
201612231846
Konto usunięte

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39632214]ja tak pracowałam dwa lata i żyję

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

właśnie poczytałam opinie i nie wiem

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

ja awansowałam po 3mcach więc trzeba być pracowitym i dobrym w fachu i po balu[/QUOTE]

Wiecie co?

Tak sobie myślę, że miałam szczęście, że przez 3 lata miałam kiepskiego pracodawcę. Wyłączanie ogrzewania, gdy nie ma klientów. Oszczędność na pracowników na maksa. Słuchanie narzekania jaka jestem zła i niedobra przy klientach.

Teraz idę do pracy. Dziewczyny narzekają na szefową, a mi się śmiać chce. Wiem, że mogło być gorzej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 12:32   #4164
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie co?

Tak sobie myślę, że miałam szczęście, że przez 3 lata miałam kiepskiego pracodawcę. Wyłączanie ogrzewania, gdy nie ma klientów. Oszczędność na pracowników na maksa. Słuchanie narzekania jaka jestem zła i niedobra przy klientach.

Teraz idę do pracy. Dziewczyny narzekają na szefową, a mi się śmiać chce. Wiem, że mogło być gorzej
a, no u mnie nie ma wody ciepłej i zimą ogrzewania
Stary 2013-03-07, 13:53   #4165
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39630466]

Szalejesz ale dobrze się zapowiada powodzenia
A opinii nie czytaj bo mogą być nieprawdziwe :P

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-03-07, 14:03   #4166
Konto usunięte

Cytat:
Szalejesz ale dobrze się zapowiada powodzenia
A opinii nie czytaj bo mogą być nieprawdziwe :P
wiem, tylko oni faktycznie kogoś ciągle szukają, mają mega rotację. na rozmowę pójdę, co mi tam.
Stary 2013-03-07, 14:17   #4167
mikados
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39634948]wiem, tylko oni faktycznie kogoś ciągle szukają, mają mega rotację. na rozmowę pójdę, co mi tam.[/QUOTE]

Idź, idź, poćwiczysz rozmowy przynajmniej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 14:27   #4168
SweetDevil
Raczkowanie

GG do SweetDevil

Hej,

byłam w UP podpisać się i znowu nic .. jak zwykle, kolejny termin za miesiąc.
Nie wiem po co tam jestem zarejstrowana, czas przestać wierzyć w cuda

Walczę o piękną sylwetkę ...
start: 06.03.2013
SweetDevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:43   #4169
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SweetDevil Pokaż wiadomość
Hej,

byłam w UP podpisać się i znowu nic .. jak zwykle, kolejny termin za miesiąc.
Nie wiem po co tam jestem zarejstrowana, czas przestać wierzyć w cuda
To i tak nieźle, ja miałam wizyty co 3 miesiące i nie wiem czemu miały one służyć po tak długim okresie.
Stary 2013-03-07, 15:06   #4170
Selaine
Przyczajenie

Ja poprzez gumowe drzewko załapałam się do pracy, dorywczo, na dwa tygodnie, ale zawsze na jedzenie będzie. Płaca niezła, praca po 11 godzin jako hostessa w CH. Moja "szefowa" jest młodziutka, ma może z 25-26 lat? Świetnie się z nią dogadałam, więc dostałam jeszcze genialną ofertę: za rozniesienie plakatów do 10 szkół w moim mieście dostanę dodatkowe 100zł. Taka praca to przyjemność

A w międzyczasie szukam dalej, próbuję w ofertach na cały sezon nad morzem. Ma któraś z Was doświadczenie w tej dziedzinie, aby coś podpowiedzieć, na co uważać?
Selaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości