|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maluski brzuszek ale coś tam już widać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chodzę spać teraz ok. 24 i wstaję po 9 ![]() ![]() Aaa, w czwartek zaczęłam 21 tydzień
![]() ![]() Dziewczyny a czy to normalne, że z jednej strony mam macicę pod pępkiem, a z drugiej ciut nad?
![]() |
#4143 |
Wtajemniczenie
|
Za to moj pies chodzi po ogrodzie lapie i zjada OSY! Ile ja sie na nia nakrzycze a ta dalej swoje. Nie boi sie ze ja ciapnie? Kiedys i tak musiala zostac ugryziona bo jakos dziwnie sie zachowywala i krecila w kolko i probowala ugryzc w kark. Ale mama dala jej wapno i przeszlo
![]() Wczoraj na YouTube ogladalismy z TZ filmiki jak dzieciaczki buszuja w brzuszkach. Byl troszke w szoku. Mowi "To naprawde bedzie tak mocno widac. Jej to nie boli? Az mi sie zimno zrobilo jak patrze" haha artysta moj ![]() ![]()
#4144 |
Zakorzenienie
|
malwi89 jaki Ty masz jeszcze malutki brzuszek, ale powoli widzę juz rośnie
![]() baby montana dobrze, że ten karaluch sie znalazł Mi ostatnio wpadła weszka do domu, nie wiem skąd bo waszki to chyba przy jeziorach jakiś wodach, a ja tu nic takiego nie mam. Mi przyszedł kupon na paczkę dla maluszka i byliśmy właśnie odebrać. Widziała, że w wcześniejszych edycjach były misie i smoczki, a teraz zamiast smoczka jest ten gips do odciskania rączki albo nóżki jeszcze fajniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
A to zawartość:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotka to mnie zaskoczyłaś, ale dobrze wiedzieć. ![]() malwi ja też jestem od samego początku na zwolnieniu. Na początku to nie mogłam sobie miejsca znaleźć, teraz chyba się przyzwyczaiłam (?) albo po prostu pogodziłam z faktem. U mnie jeszcze dochodzi fakt, że od praktycznie samego początku mam zakaz robienia czegokolwiek. Wcześniej to nawet sprzątać nie mogłam ani wyjść na zakupy. Gdzie Twój Tż jest? Jeździ do pracy gdzieś daleko? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Malwi i zapowiada się kiedy wróci
![]() A mój pojechał na mecz! Zostawił mnie samą w domu w ten upał ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- zaraz porobię wam zdjęcia ciuszków jakie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Plan jest, ze w polowie wrzesnia, ale jak bedzie dobrze z praca stal, to dopiero w grudniu :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Magda zrób ja lubię oglądać wszystko co dla dzieci. Dziś myślałam że kupimy coś małej takie typowo dziewczęce ale jak na złość nic nie było fajnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, no to widocznie u Ciebie ewidentnie te zaparcia od hormonów. Bierzesz lutkę, nie? Bo ponoć wysoki progestron sprzyja zaparciom, a jak go lutką podwyższasz, to może tu problem.
Ja też zawsze o tej niegazowanej słyszałam, ale gadałam kiedyś z dietetyczką + poczytałam i wcale tak nie jest. Skoro gazowanej spokojnie wypijam 2l, a niegazowanej max 0,5l dziennie, to jaki sens pić mało niegazowanej, skoro spokojnie mogę wypić wymaganą ilość, ale gazowanej ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam Was mOje kochane, po dość długiej mojej nieobecności oraz witam nowe mamusie!
![]() ![]() Muszę się pochwalić, że teściowa kupiła wyprawkę do szpitala Piękne body, śpioszki, wszystko w rozmiarze 56. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Magda wlasnie moj TZ pojechal, zeby zarobic, a ja sie domem i zwierzyncem opiekuje
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
rozumiem.. dasz rade jeszcze tylko troche
![]() Coś mi wleciało do domu ![]() ![]() Na blogu wrzuciłam zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Mnie to chodzenie brzucha troche obrzydza,ale ja dziwna jestem i w ogóle fizjologia ludzkiego ciała mnie obrzydza
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
BABY, może jak Twój brzuch zacznie tak falować to się opatrzysz i przyzwyczaisz do widoku
#4158 |
Zakorzenienie
|
Dotka tak, biorę, też natknęłam się na informację, że progesteron może to nasilać. Też myślę, że to od tego, bo diety pod tym względem pilnuję. Jedynie myślałam, że błędem jest ta woda gazowana.
A syropek to lactulosum, bo zapomniałam wczoraj już sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Lactulosum lub duphalac na zaparcia albo dla hard core'ow parafina do picia. Dobrze, ze sa srodki, ktore w ciazy mozna stosowac.
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
ja piję mleko i działa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Ale mi się podoba taki sposób KLIK ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- jak się uda to kupię dziś łóżeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie kawa z mlekiem to zawsze lekarstwo idealne było przed ciążą w razie czego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Taka mam nadzieje,chociaż biorac pod uwage ze moj rosnacy brzuch też wprawia mnie w przerazenie-watpie. Ale ja jestem dosyc specyficzna pod tym wzgledem,a np.maz chce sam przeciac pepowine i PATRZEC w trakcie porodu :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uaoo pokaż ten komplecik, jak przeglądam cały czas i jakoś na nic nie mogę trafić co by mi pasowało na wyjście, chociaż teraz jak mi jeszcze płeć potwierdzi może będzie łatwiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
kinga kiedy masz teraz kolejną wizytę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.