![]() |
#391 | |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Mnie raz chwyciła tak mocno, zabolało ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Ja kupiłam czuczu zagadki i były fajne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-08 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
gryzą ... hehe to mało powiedziane - chwyta mnie dziąsłami i chce wyjść z pokoju bo w kuchni akurat coś zaszeleściło i trzeba to sprawdzić
#394 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do prezentu - nie wiem czy ten młodszy 3-latek lubi klocki to np. nieśmiertelne lego lub geomag. Dla 6-latki chyba jakaś grę bym się skłaniała lub książeczkę. Może rodzice będą w stanie coś podpowiedzieć? Ja zawsze pytam szwagierki ![]() Zadarza się - zwłaszcza w fazie głodzilli. Cytat:
![]() Teraz jakieś bajeczki w trakcie dnia. No ale czasem to trwa 5 minut, czasem dłużej. W zależności ile daje rade wysiedzieć ![]() Edytowane przez Anika1986 Czas edycji: 2016-11-08 o 11:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Mia zrobilas sobie morfologie? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Tak i to bardzo :/ ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
W ogóle mój mąż uwielbia różne gry planszowe i cieszy się ze wreszcie będzie miał towarzyszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Bo u mnie coś okropnego . Złapie i ciągnie . Nie wiem czy to ma jakiś związek z zębami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Właśnie niedawno się obudziliśmy. Jestem w piżamie, jem owsiankę i piję kawę.
![]() ![]()
#399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- nooo pozazdrościć ... można tylko nieśmiało zapytać o której zasnęliście
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Ta, to moja uczy się z radością rozdrabniania. Mam wrażenie, że mi odgryzie... i jeszcze jak chwyci, to ciągnie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#403 |
Moderatorka z pazurem
|
Iwonia, a probowalas smoczkow avent? One prawie nie dotykaja buzki
20161108_124353.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moze podrzuc mezowi pomysl na swiateczny prezent 😂 Ja mialam w domu jeden w zyciu domek dls lalek z pudelka kartonowego - brat mi zrobil. Byl przepiekny ![]() Cytat:
![]() Mialysmy taki etap ale przeszlo jej. Nie dosc ze gryzla to szarpala jak reksio szynke 😲 Cytat:
![]() Lubie kupowac prezenty dzieciom mojej siostry bo uwielbiaja gry, ksiazki i puzzle. Nawet jak kupie setna ksiazke to jest radosc. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki za przypomnienie zrobiłam - nie odebralam wynikow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Moderatorka z pazurem
|
Mia, wez se cos na pamiec jeszcze lyknij emerytko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Jak nie zapomne 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Ola ja w aptece czesto zamawiam kosmetyki dla siebie, zapas tabletek przeciwbolowych dla meza i cos na zgage, ostatnio tez zaopatrzylam go w leki w razie infekcji - juz sie przydaly niestety. Biore zapas soli fizjologicznej bo idzie to jak woda, platkow kosmetycznych i innych do codziennej higieny.Polecam tez olej kokosowy bo jest dobry na wszystko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Mia, ja kupiłam dla 2 latka tablicę magnetyczną z literkami, cyferkami, z drugiej strony był papier i mazaki
![]() Dla 7 latka grę "było sobie życie" ogólnie w empiku jest dużo fajnych gier dla dzieci. Brawa za ząbki ![]() My kończymy ostatnią paczkę pampersow 3. |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Też mam chrześniaka, któremu niestety rodzice pozwalają na gry w stylu zrzucanie człowieka ze schodów i im więcej krwi tym więcej punktów
![]() ![]()
#409 | ||||||
Konto usunięte
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() W weekend byl u nas ksiadz w odwiedzinach zeby w ogole powiedziec co i jak to bedzie wygladac. Bylam milo zaskoczona ze proboszcz moze byc tak mily i skromny. No ale tutaj jest podatek koscielny to tyle hajsu nie maja i ciesza sie z kazdego katolika ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Artur dostal taki jakby.. trapez drewniany (ze tam zwisaja koraliki a on sobie lezy i w nie uderza, uklada koraliki itp.) no i ja jestem bardzo zadowolona bo on pol dnia z tym spedza. Cytat:
Cytat:
U nas smoczki na razie w uzytku beda te 3-6. Kupilam juz te powyzej 6 miesiaca ale tez mi sie wydaja takie ogromne |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Rozeznanie
|
Aha Mia zerknij sobie jeszcze na wątek "prezenty dla dzieci- wątek zbiorczy"
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
W sumie normalnie poszliśmy spać, ale mały coś podziębiony był. Obudził się po 8, ale jeszcze go spacyfikowałam i tak dospaliśmy do 12. Czuję się jak młody bóg. Hahahha.
#412 |
Rozeznanie
|
My w tamtym roku kupiliśmy na gwiazdke tablice z jednej str kreda z drugiej mazaki, dziewczyny 4 i 6 latek, obydwie były zachwycone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drewnianych zabawek bardzo podobaja mi sie propozycje Djeco i Janod. Zakochana jestem w sorterze Djeco tyle ze cena czyni cuda ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakaś masakra. Ja już się nie mogę doczekać jak z moim będę się bawić w rysowanie, wyklejanie i inne podobne. Uwielbiam to. Mam nawet w planach w swoim gabinecie zrobić małemu osobne stanowisko do takich zabaw. Tylko muszę ten mój gabinet najpierw ogarnąć i z pokoju z cyklu 1001 drobiazgów zrobić rzeczywiście pokój biurowy ;D Cytat:
![]()
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
A pampersy już 4 mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Z prezentów dla 4-latki kupowałam projektor do rysowania. Był szał.
Dla 12-latka mp3. A teraz nie mam kompletnie pomysłu na prezent na roczek, dla sześciolatki i dla gimnazjalisty. A nie! Dla sześciolatki zamówiłam plecak na ali: https://pl.aliexpress.com/item/New-A...ryId=200001420 Tylko to na urodzinki. A co na gwiazdkę? ![]()
#417 |
Zadomowienie
|
Mia dzięki, olej kokosowy mam i uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Tez 4, bo 3 jakoś ciasne mi się wydawały. Młody waży jakieś 7200g.
#419 |
Zakorzenienie
|
Jaaaak ja uwielbiam spacery jesienią! Latem były dla mnie obowiązkiem a teraz mogłabym łazić i łazić, jest cudownie!
Dziś u nas dzień dobroci dla sprzętu domowego. Pralka i zmywarka mają puste przebiegi ze środkami czyszczącymi, bo coś wczoraj zmywara kwękala, mam nadzieję że się nie popsuje ![]() Dziewczyny mam pytanko. Jakie badania warto wykonać? W sensie krwi? Jutro się wybieram do labu i chciałabym kompleksowo sprawdzić czy długo jeszcze pociągnę ten wagonik ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Aaaaaaaa, i zaczynam wszystko pryskac tym płynem do czyszczenia I odkazania bo rano przyjechał ![]()
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze na 3 jedziemy. Ale o ile pampersy oryginalne są już małe to dady 3 jeszcze dają radę. Innych nie używamy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.