Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-09-03, 15:17   #391
MrsSeductive
Żona

Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Ale mnie przecież nie chodzi o sytuację, że rodziny idą do galerii handlowej, bo potrzebują coś kupić tylko idą, bo nie mają lepszego pomysłu na spędzenie wolnego dnia. I nie wymyślam, bo znam takie osoby z własnego otoczenia, które praktycznie co niedzielę jadą do sklepów, żeby "pochodzić" i "pooglądać", przy okazji mają nadzieję, że dzieci im się wyszaleją wśród obcych i będą mieć w domu spokój.
Piona. Ktoś mnie rozumie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kocica27 Pokaż wiadomość
Tylko chyba my we dwie na tym wątku mamy dzieci.

Prawda jest taka, że życie rodzica nie jest łatwe, ciągle coś wymyślać, gdzieś jeździć, już mi się pomysły kończą. Dobrze, że są znajomi, sąsiedzi - mogą się czasem zaopiekować starszakiem i zabrać go na jakiś wypad, my też bierzemy jakieś dzieciaki ze sobą, jak gdzieś jedziemy.

No, ale z niemowlakiem to mamy przerąbane. Tutaj raczej nikt nie pomoże, na widok babci mała wybucha płaczem...

Cieszcie się dziewczyny wolnością, póki możecie.
Czyli jeszcze rok

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 15:24   #392
QueenOfHearts
Rozeznanie

My wakacje mieliśmy w maju.
Teraz to mały wypad na 2 dni.
Musielismy wyjechać odsapnąć. Obydwoje pracujemy hardcorowo.
Ja min 60h na tydzień a Tż zdarza się,że i więcej.

Cytat:
Zazdraszczam na maksa. My byliśmy na wkacjach w lipcu, minęły 2 miesiące, a ja już zapomniałam.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Też nie mam dzieci.
I cieszę się wolnością ;-) w sensie zdaję sobie sprawę,że dzieci mimo wszystko też dużo komplikują, chociaż na pewno są przekochane.
Cytat:

Prawda jest taka, że życie rodzica nie jest łatwe, ciągle coś wymyślać, gdzieś jeździć, już mi się pomysły kończą. Dobrze, że są znajomi, sąsiedzi - mogą się czasem zaopiekować starszakiem i zabrać go na jakiś wypad, my też bierzemy jakieś dzieciaki ze sobą, jak gdzieś jedziemy.

No, ale z niemowlakiem to mamy przerąbane. Tutaj raczej nikt nie pomoże, na widok babci mała wybucha płaczem...

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

O dziwo mamy szczęście;D
Jezioro nasłolnecznione.
Temperatura nie powala, ale 19 stopni jest
No i czuję miłość więc w ogóle mi gorąco!

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Pogoda udana? Bo u mnie deszczowo jak w listopadzie
Stary 2017-09-03, 15:27   #393
ewwwa
Zakorzenienie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846101]Wow, brzmi genialnie [/QUOTE]
Nieskromnie przyznam , że jest pyszne
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846936]I jak wam sie żyje? Nie tęsknisz za Polską? Pogoda Cię nie dobija? Kiedys slyszalam, ze Szwedzi, to najpiękniejsi ludzie na swiecie, zarówno kobiety, jak i mężczyzni - zgodzilabys się?

Ja w maju wrocilam do Polski po 6 latach w UK. Na razie nie zaluje, ale znając zycie po roku znowu będzie mnie nosić na jakieś zmiany chociaż zobaczymy!

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę [/QUOTE]
Mam podobnie Całonocne imprezy to już nie dla mnie i też mam podobne odczucia - sama nie wiem czy to właśnie mi czegoś brak, czy to może jeszcze coś innego

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
O dziwo mamy szczęście;D
Jezioro nasłolnecznione.
Hehe to super
Stary 2017-09-03, 15:29   #394
ansaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Ale mnie przecież nie chodzi o sytuację, że rodziny idą do galerii handlowej, bo potrzebują coś kupić tylko idą, bo nie mają lepszego pomysłu na spędzenie wolnego dnia. I nie wymyślam, bo znam takie osoby z własnego otoczenia, które praktycznie co niedzielę jadą do sklepów, żeby "pochodzić" i "pooglądać", przy okazji mają nadzieję, że dzieci im się wyszaleją wśród obcych i będą mieć w domu spokój.
My z TŻ-tem zastanawiamy się co tu porobić, zimno na dworze, więc jakieś spacery odpadają. Przed chwilą podszedł do mnie i mówi "może chcesz iść do galerii pochodzić?". Myślałam, że padnę xD
ansaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 15:43   #395
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
My wakacje mieliśmy w maju.
Teraz to mały wypad na 2 dni.
Musielismy wyjechać odsapnąć. Obydwoje pracujemy hardcorowo.
Ja min 60h na tydzień a Tż zdarza się,że i więcej.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Też nie mam dzieci.
I cieszę się wolnością ;-) w sensie zdaję sobie sprawę,że dzieci mimo wszystko też dużo komplikują, chociaż na pewno są przekochane.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

O dziwo mamy szczęście;D
Jezioro nasłolnecznione.
Też mi się zdarzało 60h tygodniowo, ale to było tak 3-4 lata temu. Teraz przystopowałam - właśnie odkąd urodziłam drugie dziecko. Pracowałam standardowe 40h przez całą ciążę, na urlopie macierzyńskim też.

Czuję ogólnie, że żyję normalnie, to nie tak, że jak masz dziecko, to już twoje życie się skończyło. Nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało. W końcu jest jeszcze tata. Ale raczej chodzi o to, że jest jeszcze dodatkowa odpowiedzialność, a czasu nie przybywa. Mój sposób na pogodzenie wszystkiego to praca w domu. Dzięki temu unikam 2h dojazdów. A to już coś - można te 2h poświęcić dziecku.

Czasem mam wyrzuty sumienia, że tyle ćwiczę. Rozumiecie, poświęcałam ostatnio dużo czasu na treningi (były wakacje, więc trochę to okoliczność łagodząca), ale mimo wszystko nie chciałabym nikogo i niczego zaniedbywać.
kocica27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 16:03   #396
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:

oj jest trudne, jest...

dlatego tym bardziej wkurza mnie ocenianie, że ktos widzi matke z wyjącym dzieckiem, która sobie lody żre, czy kawę piję... bo przeciez ma siedzieć w domu upocona i dobita, a nie wychodzić między ludzi i poddawać się ocenie, bo jeszcze dziecko będzie ryczeć i będzie beznadziejną matką.

p.s. tez pracowałam w pl jako n-l, ale nauczanie języka w pl a w se to przepaść

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ansaria Pokaż wiadomość
My z TŻ-tem zastanawiamy się co tu porobić, zimno na dworze, więc jakieś spacery odpadają. Przed chwilą podszedł do mnie i mówi "może chcesz iść do galerii pochodzić?". Myślałam, że padnę xD
hahaha padłam xD weźcie ze sobą jakiegoś wyjącego dzieciaka ;p

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2017-09-03 o 16:02
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 16:08   #397
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Kurcze, mnie to się wydaje, że ja nigdy nie spoważniałam.
To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam Myślę, ze on gdzies we mnie siedzi i budzi sie jak jestem w fajnym towarzystwie ludzi , co sie niestety często nie zdarza. W szczegolnosci teraz kiedy jestesmy w nowym zupelnie miejscie od kilku msc-y i nikogo nie znamy.

40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? A wczesniej w szkolach jezykowych czy panstwowych uczylas? Sorry za tyle pytan, ale sama ucze jako lektorka angielskiego, ostatnio doszedl mi tez jeden chlopak na konwersacje tygodniowo. Wrocilam do uczenia po 6 latach pracy w biurze i zastanawiam sie jak pozyskac wieksza ilosc klientow na lekcje prywatne.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 16:14   #398
anuszka21
Zakorzenienie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846936]I jak wam sie żyje? Nie tęsknisz za Polską? Pogoda Cię nie dobija? Kiedys slyszalam, ze Szwedzi, to najpiękniejsi ludzie na swiecie, zarówno kobiety, jak i mężczyzni - zgodzilabys się?

Ja w maju wrocilam do Polski po 6 latach w UK. Na razie nie zaluje, ale znając zycie po roku znowu będzie mnie nosić na jakieś zmiany chociaż zobaczymy!

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę [/QUOTE]

ohh UK to ciezka sprawa... moja matka tam mieszka. Nie dałabym się tam zaciągnąć ;p

Co do pogody, no zima jest bardzo długa, ale tez nie mieszkam na północy, więc nie jest źle (80km nad Sztokholmem-Uppsala) ale za to lato jest całe jasne. W lipcu jest ciemno może ze dwie h (od 1-do 3 w nocy) o 4 daje słonce ;p no teraz juz chlodniej się robi, rano 7/8st ale popołudniu jeszcze 15. Jest podobnie chyba jak w pl.

Co do urody(nie lubie kogos oceniac) szwedzi są raczej przystojni. Z kobietami nie jest tak dobrze. Poza nastolatkami, same laski no ale to tez sporo mieszanek... rasowe szwedki raczej urodą nie grzeszą brzydko mówiąc... ale co kto lubi
Na pewno ubie kten kraj za to, ze nikt nikogo nie ocenia i kazdy jest równy, wychylanie się czy wywyzszanie jest w bardzo złym guście.

p.s. ja zawsze chciałam mieć bardzo szybko własną rodzine (dwójkę urodziłam na studiach ;p)

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76848166]To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam Myślę, ze on gdzies we mnie siedzi i budzi sie jak jestem w fajnym towarzystwie ludzi , co sie niestety często nie zdarza. W szczegolnosci teraz kiedy jestesmy w nowym zupelnie miejscie od kilku msc-y i nikogo nie znamy.

40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? A wczesniej w szkolach jezykowych czy panstwowych uczylas? Sorry za tyle pytan, ale sama ucze jako lektorka angielskiego, ostatnio doszedl mi tez jeden chlopak na konwersacje tygodniowo. Wrocilam do uczenia po 6 latach pracy w biurze i zastanawiam sie jak pozyskac wieksza ilosc klientow na lekcje prywatne.[/QUOTE]

Z angielskim jest troche trudniej, bo bardzo duża konkurencja. Ja w tej chwilii udzielam tylko przez skype, ale jak jeszcze udzielalam stacjonarnie kiedys, to naprawde mialam sporo uczniow za pomoca strony e-korepetycje net
Na pewno nie dawaj zbyt niskiej stawki, bo to wcale nie dziala ;p a ze tak długo mieszkalas w UK to na pewno powinno pomóc.

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2017-09-03 o 16:15
Stary 2017-09-03, 16:20   #399
kocica27
Rozeznanie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76848166]To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam Myślę, ze on gdzies we mnie siedzi i budzi sie jak jestem w fajnym towarzystwie ludzi , co sie niestety często nie zdarza. W szczegolnosci teraz kiedy jestesmy w nowym zupelnie miejscie od kilku msc-y i nikogo nie znamy.

40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? A wczesniej w szkolach jezykowych czy panstwowych uczylas? Sorry za tyle pytan, ale sama ucze jako lektorka angielskiego, ostatnio doszedl mi tez jeden chlopak na konwersacje tygodniowo. Wrocilam do uczenia po 6 latach pracy w biurze i zastanawiam sie jak pozyskac wieksza ilosc klientow na lekcje prywatne.[/QUOTE]

No tak, mam własną firmę od kilku lat. Wcześniej pracowałam w korporacjach, ale chciałam zwolnić tempo z uwagi na pierwsze dziecko. Ogłaszałam się, gdzie się dało. Teraz mam stałych uczniów, dodatkowo polecają mnie innym - znajomym, żonom, mężom itd. No i mam 2 języki (a jak ktoś ładnie poprosi, to i 3) i często jest tak, że ktoś zaczyna z angielskim, a potem przechodzi na hiszpański czy na odwrót. Uczę dorosłych, dzieciaki to tak od 12+, bo z młodszymi nie za bardzo się dogaduję.
Też cały czas się zastanawiam nad przyszłością tego zawodu. Lektor kojarzy mi się z osobą młodą, przebojową i energiczną... Co ja zrobię za 10-20 lat? Czy ktoś będzie chciał przyjść...
Stary 2017-09-03, 16:35   #400
Konto usunięte

Cytat:
Też cały czas się zastanawiam nad przyszłością tego zawodu. Lektor kojarzy mi się z osobą młodą, przebojową i energiczną... Co ja zrobię za 10-20 lat? Czy ktoś będzie chciał przyjść...
Myślę, ze z całą pewnoscią Wszystko zależy od Ciebie, Twojego charakteru i nastawienia. Jak będziesz starsza, ale w miarę energiczna, to nie widzę żadnego problemu. Bo myślę, ze w tym zawodzie trzeba byc dynamicznym i energicznym, zeby niejako "obudzić" ludzi i przekazać im tę energię.

Ja wczesniej udzielalam lekcji prywatnej w mojej malej miejscowosci na Podkarpaciu, gdzie moze jeszcze 3 inne osoby, to robily, wiec nie narzekalam, a wrecz odmawialam, bo czasu nie mialam. Aktualnie jestem w Lodzi, a tu wiadomo, konkurencja jest duża. Tez raczej nie lubie uczyc dzieci. Cale szczescie, ze szkola w ktorej ucze, nastawiona jest glownie na doroslych i wlasnie takich uczniow mam. Wolalabym jednak nastawic sie na lekcje prywatne, bo to wieksze pieniadze i nieopodoatkowane (firmy na razie nie planuje zalozyc, dopoki przez szkole jestem zatrudniona). Juz jakis czas temu myslalam, zeby po prostu wydrukowac ogloszenia i porozwieszac w okolicy na przystankach i po blokach i chyba tak zrobie.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 20:39   #401
Xylogic93
Rozeznanie

Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)

Ale się rozpisalyscie! Muszę nadrobić. U mnie weekend słaby dietetycznie...
Dziś Tż kupił mi matę do ćwiczeń. Nie wiem czy się śmiać czy płakać

Któraś z was ćwiczy z chodakowska? Wykupiliście może dostęp do tej jej platformy tv z programami?

Kliknięte z
Czasem słownik wie lepiej

Jem zdrowo, ćwiczę i gubię kilogramy

Edytowane przez Xylogic93
Czas edycji: 2017-09-03 o 20:41
Xylogic93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 20:54   #402
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

Z angielskim jest troche trudniej, bo bardzo duża konkurencja. Ja w tej chwilii udzielam tylko przez skype, ale jak jeszcze udzielalam stacjonarnie kiedys, to naprawde mialam sporo uczniow za pomoca strony e-korepetycje net
Też uczysz angielskiego?
Stary 2017-09-03, 21:06   #403
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Też uczysz angielskiego?
niee, niemiecki i szwedzki, choć formalnie chyba tez mogę uczyć angielskiego...
Stary 2017-09-03, 21:33   #404
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
niee, niemiecki i szwedzki, choć formalnie chyba tez mogę uczyć angielskiego...
A mnie się zdarza uczyć niemieckiego.
Stary 2017-09-03, 21:48   #405
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Xylogic93 Pokaż wiadomość

Któraś z was ćwiczy z chodakowska? Wykupiliście może dostęp do tej jej platformy tv z programami?

Kliknięte z
Cwiczylam jakis czas temu przez pełny miesiąc, video Ekstra Figura. Może i za krótko, ale nie widziałam żadnych zadowalających rezultatów, prawdę powiedziawszy, oprócz +1kg i chodzenia często głodna. Uda też mi znacznie napuchły z tego co pamiętam... Mi średnio podeszły te cwiczenia, ale chyba jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo masa dziewczyn sobie chwali.

Dla mnie tylko Cindy - po miesiącu cwiczen bylo mnie -2kg i widzialam fajne rezultaty. Po 2 miesiącach, to juz w ogole bylam bardzo zadowolona Ciągle planuje zacząć znowu, ale codziennie mi nie wychodzi i juz nie mam do siebie siły

Ale mamy lektorek na wątku
Stary 2017-09-03, 22:01   #406
kocica27
Rozeznanie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76853081]

Dla mnie tylko Cindy - po miesiącu cwiczen bylo mnie -2kg i widzialam fajne rezultaty. Po 2 miesiącach, to juz w ogole bylam bardzo zadowolona Ciągle planuje zacząć znowu, ale codziennie mi nie wychodzi i juz nie mam do siebie siły

Ale mamy lektorek na wątku [/QUOTE]

To może od jutra? Cindy to ikona. Ja muszę spróbować czegoś innego.

No, lektorki górą.
Stary 2017-09-04, 04:53   #407
ansaria
Raczkowanie

Hej wszystkim

Czy Wam też pojawiają się jakieś errory na stronie jak chcecie wejść na forum? Wczoraj koło 21 nie mogłam się w ogóle tu dostać..

Co do lektorów, to ja chodziłam do "starszych" pań jak byłam w liceum i bardzo sobie chwaliłam. Na studiach wolałam zajęcia grupowe, bo uczyłam się tam rozmawiać dużo z innymi (taką pewność siebie w mówieniu).
ansaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-04, 05:30   #408
rombek
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Mimo rozpustnego weekendu waga pokazała dzisiaj 75.7kg. Czyli 1.2 za mną, 10.7 przede mną.
Dzisiaj lecę na delegację, więc będzie trochę ciężej, ale postaram się choć raz poćwiczyć w ciągu tych trzech dni
Stary 2017-09-04, 06:11   #409
Mimiko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Piona. Ktoś mnie rozumie

Cytat:
Napisane przez ansaria Pokaż wiadomość
Haha, i co w końcu porobiliście? Poszliście do galerii?

Cytat:

dlatego tym bardziej wkurza mnie ocenianie, że ktos widzi matke z wyjącym dzieckiem, która sobie lody żre, czy kawę piję... bo przeciez ma siedzieć w domu upocona i dobita, a nie wychodzić między ludzi i poddawać się ocenie, bo jeszcze dziecko będzie ryczeć i będzie beznadziejną matką.
Ale przecież w tym wątku nikt nie mówił niczego w stylu, że matka ma siedzieć tylko w domu i wpatrywać się w oczy dzieciątka Wszyscy rozsądni ludzie rozumieją, że dzieci płaczą i marudzą, a rodzicom nie zawsze udaje się nad tym zapanować. Mnie drażnią sytuacje, w których rodzice nie zwracają uwagi na swoje dzieci, nie interesują się czy właśnie płaczą, czy dzieje im się krzywda, a może demolują wystawę sklepową.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-04, 06:36   #410
anuszka21
Zakorzenienie

Ale konkurencja w tej Polsce

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Tak, wczoraj byl error cały wieczór...

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Romek, 🎊 gratuluję. Jaki Twój wzrost?

Stary 2017-09-04, 06:42   #411
Xylogic93
Rozeznanie

Chodakowska zaliczona
Jeeezuu jak ona mnie doprowadza do szału tym spokojnym ,,dasz radę"

Kliknięte z

Stary 2017-09-04, 06:57   #412
LifeMyDreams
Raczkowanie

Wierzycie ?
https://www.tvp.info/33833359/zaglad...uz-we-wrzesniu

LifeMyDreams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-04, 07:15   #413
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale konkurencja w tej Polsce

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Tak, wczoraj byl error cały wieczór...

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Romek, gratuluję. Jaki Twój wzrost?

173cm

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez LifeMyDreams Pokaż wiadomość

Aha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-04, 08:35   #414
Xylogic93
Rozeznanie

Cytat:

I po co ja ćwiczę?

Kliknięte z

Stary 2017-09-04, 08:54   #415
MrsSeductive
Żona

Cytat:
I po co ja ćwiczę?

Kliknięte z
MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-04, 09:45   #416
kocica27
Rozeznanie

Ja zrobiłam planka. Przymierzam się dzisiaj do Cindy.

Powtarzałam z synem angielski z poprzedniego roku - droga przez mękę.
Stary 2017-09-04, 09:50   #417
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć nie ma bezpośredniego zagrożenia dla Ziemi, ale nie wykluczone że zaburzy ruch i grawitacje w naszym układzie.

Stary 2017-09-04, 10:42   #418
QueenOfHearts
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki

Nie wiem czemu ale mam dziś gorszy psychicznie dzień;/
Kompletnie tego nie kumam bo okres mam od 4 dni, więc nastrój powinien być dobry.
Nie wiem. Może dlatego tak się czuję bo pora wracać do zapierniczu i hardcoru;/

Wszystko mi się dziś przygnębiające i bez sensu wydaje.

Trening intensywny rano zrobiłam, dieta też ok, tylko jakoś wewnętrznie mi smutno, chociać nic się nie wydarzyło złego, wręcz przeciwnie;/

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Ważne,ze robisz coś dobrego dla siebie.
Nie obwiniaj się, Na pewno jesteś wspaniałą mamusią
Nie bądź taka surowa dla siebie!

Cytat:

Czasem mam wyrzuty sumienia, że tyle ćwiczę. Rozumiecie, poświęcałam ostatnio dużo czasu na treningi (były wakacje, więc trochę to okoliczność łagodząca), ale mimo wszystko nie chciałabym nikogo i niczego zaniedbywać.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Nie przepadam za chodakowską, nie lubię jej ćwiczeń i stylu.
Jeśli chodzi o trenerki z netu, to ja jestem zwolenniczką zuzki i shelly dose.

Co do weekendu, to u mnie dietetycznie też słaby był, wszystko wina TŻ i wyjazdu;p

A co do maty, to ciesz się, wspiera Cię chłop;D

Cytat:

Kliknięte z
Stary 2017-09-04, 10:43   #419
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Chodakowska zaliczona
Jeeezuu jak ona mnie doprowadza do szału tym spokojnym ,,dasz radę"

Kliknięte z
Mnie ona całą swoją osobowością irytuje ;p nie jestem w stanie słucha jej dłuzej niz 5 min ;p
Stary 2017-09-04, 10:47   #420
QueenOfHearts
Rozeznanie

Ja też do ewki nigdy przekonać się nie mogłam.
Miałam podejścia,ale nie leży mi jej sposób bycia.

Co do Cindy, to pamiętam,że jeszcze lata temu (około 19)moja mama z Cindy ćwiczyła;D Miała jej kasety na video. Heh pamiętam,że czasem wagarowałam aby zostać w domu i z Cindy pocwiczyć( miałam niecałe 12 lat heh).

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76853081]Cwiczylam jakis czas temu przez pełny miesiąc, video Ekstra Figura. Może i za krótko, ale nie widziałam żadnych zadowalających rezultatów, prawdę powiedziawszy, oprócz +1kg i chodzenia często głodna. Uda też mi znacznie napuchły z tego co pamiętam... Mi średnio podeszły te cwiczenia, ale chyba jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo masa dziewczyn sobie chwali.

Ale mamy lektorek na wątku [/QUOTE]

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Może coś jednak jest w tych teoriach,które mówią,że warto robić cheat day!!!

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mimo rozpustnego weekendu waga pokazała dzisiaj 75.7kg. Czyli 1.2 za mną, 10.7 przede mną.
Dzisiaj lecę na delegację, więc będzie trochę ciężej, ale postaram się choć raz poćwiczyć w ciągu tych trzech dni

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości