![]() |
#391 | ||
Żona
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | ||
Rozeznanie
|
My wakacje mieliśmy w maju.
Teraz to mały wypad na 2 dni. Musielismy wyjechać odsapnąć. Obydwoje pracujemy hardcorowo. Ja min 60h na tydzień a Tż zdarza się,że i więcej. Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Też nie mam dzieci. I cieszę się wolnością ;-) w sensie zdaję sobie sprawę,że dzieci mimo wszystko też dużo komplikują, chociaż na pewno są przekochane. Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- O dziwo mamy szczęście;D Jezioro nasłolnecznione. Temperatura nie powala, ale 19 stopni jest ![]() No i czuję miłość ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846101]Wow, brzmi genialnie
![]() Nieskromnie przyznam , że jest pyszne ![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846936]I jak wam sie żyje? ![]() ![]() Ja w maju wrocilam do Polski po 6 latach w UK. Na razie nie zaluje, ale znając zycie po roku znowu będzie mnie nosić na jakieś zmiany ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę ![]() Mam podobnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czuję ogólnie, że żyję normalnie, to nie tak, że jak masz dziecko, to już twoje życie się skończyło. Nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało. W końcu jest jeszcze tata. Ale raczej chodzi o to, że jest jeszcze dodatkowa odpowiedzialność, a czasu nie przybywa. Mój sposób na pogodzenie wszystkiego to praca w domu. Dzięki temu unikam 2h dojazdów. A to już coś - można te 2h poświęcić dziecku. Czasem mam wyrzuty sumienia, że tyle ćwiczę. Rozumiecie, poświęcałam ostatnio dużo czasu na treningi (były wakacje, więc trochę to okoliczność łagodząca), ale mimo wszystko nie chciałabym nikogo i niczego zaniedbywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tym bardziej wkurza mnie ocenianie, że ktos widzi matke z wyjącym dzieckiem, która sobie lody żre, czy kawę piję... bo przeciez ma siedzieć w domu upocona i dobita, a nie wychodzić między ludzi i poddawać się ocenie, bo jeszcze dziecko będzie ryczeć i będzie beznadziejną matką. p.s. tez pracowałam w pl jako n-l, ale nauczanie języka w pl a w se to przepaść ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- hahaha padłam xD weźcie ze sobą jakiegoś wyjącego dzieciaka ;p Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2017-09-03 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Konto usunięte
|
To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam
![]() ![]() 40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846936]I jak wam sie żyje?
![]() ![]() Ja w maju wrocilam do Polski po 6 latach w UK. Na razie nie zaluje, ale znając zycie po roku znowu będzie mnie nosić na jakieś zmiany ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę ![]() ohh UK to ciezka sprawa... moja matka tam mieszka. Nie dałabym się tam zaciągnąć ;p Co do pogody, no zima jest bardzo długa, ale tez nie mieszkam na północy, więc nie jest źle (80km nad Sztokholmem-Uppsala) ale za to lato jest całe jasne. W lipcu jest ciemno może ze dwie h (od 1-do 3 w nocy) o 4 daje słonce ;p no teraz juz chlodniej się robi, rano 7/8st ale popołudniu jeszcze 15. Jest podobnie chyba jak w pl. Co do urody(nie lubie kogos oceniac) szwedzi są raczej przystojni. Z kobietami nie jest tak dobrze. Poza nastolatkami, same laski ![]() ![]() Na pewno ubie kten kraj za to, ze nikt nikogo nie ocenia i kazdy jest równy, wychylanie się czy wywyzszanie jest w bardzo złym guście. p.s. ja zawsze chciałam mieć bardzo szybko własną rodzine (dwójkę urodziłam na studiach ;p) ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76848166]To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam ![]() ![]() 40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? ![]() Z angielskim jest troche trudniej, bo bardzo duża konkurencja. Ja w tej chwilii udzielam tylko przez skype, ale jak jeszcze udzielalam stacjonarnie kiedys, to naprawde mialam sporo uczniow za pomoca strony e-korepetycje net Na pewno nie dawaj zbyt niskiej stawki, bo to wcale nie dziala ;p a ze tak długo mieszkalas w UK to na pewno powinno pomóc. Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2017-09-03 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76848166]To się ciesz, bo mi czasami brakuje tego świra, którym byłam
![]() ![]() 40h tygodniowo lekcji prywatnych? To sporo! Zalozylas wlasna firme? Oglaszalas sie gdzies czy po prostu przez ostatnie lata wyrobilas sobie renome i klientela sama sie pojawia? ![]() No tak, mam własną firmę od kilku lat. Wcześniej pracowałam w korporacjach, ale chciałam zwolnić tempo z uwagi na pierwsze dziecko. Ogłaszałam się, gdzie się dało. Teraz mam stałych uczniów, dodatkowo polecają mnie innym - znajomym, żonom, mężom itd. No i mam 2 języki (a jak ktoś ładnie poprosi, to i 3) i często jest tak, że ktoś zaczyna z angielskim, a potem przechodzi na hiszpański czy na odwrót. Uczę dorosłych, dzieciaki to tak od 12+, bo z młodszymi nie za bardzo się dogaduję. ![]() Też cały czas się zastanawiam nad przyszłością tego zawodu. Lektor kojarzy mi się z osobą młodą, przebojową i energiczną... Co ja zrobię za 10-20 lat? Czy ktoś będzie chciał przyjść... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wczesniej udzielalam lekcji prywatnej w mojej malej miejscowosci na Podkarpaciu, gdzie moze jeszcze 3 inne osoby, to robily, wiec nie narzekalam, a wrecz odmawialam, bo czasu nie mialam. Aktualnie jestem w Lodzi, a tu wiadomo, konkurencja jest duża. Tez raczej nie lubie uczyc dzieci. Cale szczescie, ze szkola w ktorej ucze, nastawiona jest glownie na doroslych i wlasnie takich uczniow mam. Wolalabym jednak nastawic sie na lekcje prywatne, bo to wieksze pieniadze i nieopodoatkowane (firmy na razie nie planuje zalozyc, dopoki przez szkole jestem zatrudniona). Juz jakis czas temu myslalam, zeby po prostu wydrukowac ogloszenia i porozwieszac w okolicy na przystankach i po blokach i chyba tak zrobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Ale się rozpisalyscie! Muszę nadrobić. U mnie weekend słaby dietetycznie...
Dziś Tż kupił mi matę do ćwiczeń. Nie wiem czy się śmiać czy płakać ![]() Któraś z was ćwiczy z chodakowska? Wykupiliście może dostęp do tej jej platformy tv z programami? Kliknięte z ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() Edytowane przez Xylogic93 Czas edycji: 2017-09-03 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie tylko Cindy - po miesiącu cwiczen bylo mnie -2kg i widzialam fajne rezultaty. Po 2 miesiącach, to juz w ogole bylam bardzo zadowolona ![]() ![]() Ale mamy lektorek na wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76853081]
Dla mnie tylko Cindy - po miesiącu cwiczen bylo mnie -2kg i widzialam fajne rezultaty. Po 2 miesiącach, to juz w ogole bylam bardzo zadowolona ![]() ![]() Ale mamy lektorek na wątku ![]() To może od jutra? Cindy to ikona. ![]() No, lektorki górą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() Czy Wam też pojawiają się jakieś errory na stronie jak chcecie wejść na forum? Wczoraj koło 21 nie mogłam się w ogóle tu dostać.. Co do lektorów, to ja chodziłam do "starszych" pań jak byłam w liceum i bardzo sobie chwaliłam. Na studiach wolałam zajęcia grupowe, bo uczyłam się tam rozmawiać dużo z innymi (taką pewność siebie w mówieniu). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mimo rozpustnego weekendu waga pokazała dzisiaj 75.7kg. Czyli 1.2 za mną, 10.7 przede mną. Dzisiaj lecę na delegację, więc będzie trochę ciężej, ale postaram się choć raz poćwiczyć w ciągu tych trzech dni ![]()
![]() |
#409 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Ale konkurencja w tej Polsce
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Tak, wczoraj byl error cały wieczór... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Romek, 🎊 gratuluję. Jaki Twój wzrost? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Chodakowska zaliczona
![]() Jeeezuu jak ona mnie doprowadza do szału tym spokojnym ,,dasz radę" ![]() Kliknięte z ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
![]() |
#413 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
173cm ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Aha ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I po co ja ćwiczę? ![]() Kliknięte z ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
Ja zrobiłam planka. Przymierzam się dzisiaj do Cindy.
Powtarzałam z synem angielski z poprzedniego roku - droga przez mękę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Nie wiem czemu ale mam dziś gorszy psychicznie dzień;/ Kompletnie tego nie kumam bo okres mam od 4 dni, więc nastrój powinien być dobry. Nie wiem. Może dlatego tak się czuję bo pora wracać do zapierniczu i hardcoru;/ Wszystko mi się dziś przygnębiające i bez sensu wydaje. Trening intensywny rano zrobiłam, dieta też ok, tylko jakoś wewnętrznie mi smutno, chociać nic się nie wydarzyło złego, wręcz przeciwnie;/ ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Ważne,ze robisz coś dobrego dla siebie. Nie obwiniaj się, Na pewno jesteś wspaniałą mamusią ![]() Nie bądź taka surowa dla siebie! Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Nie przepadam za chodakowską, nie lubię jej ćwiczeń i stylu. Jeśli chodzi o trenerki z netu, to ja jestem zwolenniczką zuzki i shelly dose. Co do weekendu, to u mnie dietetycznie też słaby był, wszystko wina TŻ i wyjazdu;p A co do maty, to ciesz się, wspiera Cię chłop;D Cytat:
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
Ja też do ewki nigdy przekonać się nie mogłam.
Miałam podejścia,ale nie leży mi jej sposób bycia. Co do Cindy, to pamiętam,że jeszcze lata temu (około 19)moja mama z Cindy ćwiczyła;D Miała jej kasety na video. Heh pamiętam,że czasem wagarowałam aby zostać w domu i z Cindy pocwiczyć( miałam niecałe 12 lat heh). [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76853081]Cwiczylam jakis czas temu przez pełny miesiąc, video Ekstra Figura. Może i za krótko, ale nie widziałam żadnych zadowalających rezultatów, prawdę powiedziawszy, oprócz +1kg i chodzenia często głodna. Uda też mi znacznie napuchły z tego co pamiętam... Mi średnio podeszły te cwiczenia, ale chyba jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo masa dziewczyn sobie chwali. Dla mnie tylko Cindy - po miesiącu cwiczen bylo mnie -2kg i widzialam fajne rezultaty. Po 2 miesiącach, to juz w ogole bylam bardzo zadowolona ![]() ![]() Ale mamy lektorek na wątku ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Może coś jednak jest w tych teoriach,które mówią,że warto robić cheat day!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.