|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy zapisałabyś się do Klubu Recenzentki? | |||
| tak, zapisałbym się do Klubu Recenzentki |
|
1 221 | 92,71% |
| nie, nie zapisałabym się do Klubu Recenzentki |
|
96 | 7,29% |
| Głosujący: 1317. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
Jestem jak najbardziej za pomysłem, który zaproponowałaś. Chętnie przetestuję na sobie kosmetyki
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Dla Mnie Bomba!
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
OMG, dopiero teraz zauważyłam ten wątek
![]() Gapa ze mnie do kwadratu Miałam pewne problemy z sondą - nie jestem pewna, czy próbka kosmetyku starczy na napisanie rzetelnej recenzji. Z drugiej strony wszystko zależy od rodzaju kosmetyku; no i od rodzaju cery (uczulenia, brrr). Koniec końców...Jestem za
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
halo!hej!jestem nową uczestniczka tego forum i sądzę że kobietka ma świetny pomysł.sama takze chciałabym uczestniczyć w tym przedsięwzięciu.pozdrawia m wszystkie wizażanki.buziaczki
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Dobry pomysł!
Ja też zapisuję się na listę chętnych do testowania
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem ZA i mam nadzieję, że 16latki też się do czegoś przydadzą
![]() |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#399 |
|
Przyczajenie
|
Super pomysł!
Jestem zdecydowanie za! Tak często kupujemy różne kosmetyki, które ostatecznie nie są odpowiednie dla nas. Możliwość testowania daje nam szanse oceny i wyboru tego, co dobre dla naszej cery czy włosów. |
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Jestem całkowicie za!
Pomysł rewelacyjny
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
ja tez jestem za,ale czy to ze nie mieszkam w Polsce nie bedzie stanowilo problemu?kto bedzie oplacal koszt wysylki? bardzo chetnie przestestowalabym kosmetyki naszych rodzimych firm,bo wiem ze sa dobre a nie mam mozliwosci tego robic.pozdrawiam wszystkie wizazanki
|
|
|
|
#402 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
Super pomysł !!! Chętnie coś przetestuję.
|
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Świetny pomysł
Jestem jak najbardziej ZA
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Jak Dla Mnie To Super Sprawa
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Jestem na tak
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię testować i recenzować, więc oczywiście głosuję za
|
|
|
|
#408 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
sam koncept mi sie podoba ale chciałam sie odwołać do wypowiedzi jowisi przytoczonej przez Beekeeper(jeszcze nie przeczytałam całego wątku tylko 1 i ostatnią stronę) z jednej strony zgadzam sie z nią bo np. o ile są kosmetyki ktore mozna ocenic po kilku użyciach typu lakier do paznokci bo albo sie sciera dobrze rozprowadza i nie odpryskuje a po zmyciu paznokcie sa przesuszone albo nie, o tyle kosmetyki pielegnacyjne a szczególnie te korekcyjne i lecznicze wbrew zapewnieni producentów nie daja efektu po godzinie od nalozenia. Z drugiej jednak strony wydaje mi sie ze poważna firma nie wyśle po 1 próbce do testowania, bo przecież to producentom bardziej niz konsumenta zalezy na miarodajnej ocenie- w koncu my wyrzucamy w błoto na nietrafiony kosmetyk kilka-kilkadziesiat zlotych a firma produkująca bubel nieporównywalnie wiecej. W tej chwili na KWC recenzje powstają w formie swobodnego tekstu i często brakuje informacji typu rodzaj i kondycja cery wiek skłonnosc do uczuleń itp. dlatego KLUB RECENZENTKI bardzo by mnie ucieszył, tym bardziej ze działa to w druga stronę - jesli recenzja pochodzi od "klubowiczki" mozna przypuszczać ze recenzowała na podstawie próbek, jeśli dana wizażanka uznaje taką recenzję za niemiarodajną to przynajmniej w tym wypadku wie ze ma z nia doczynienia. Chciałabym jeszcze dodac ze cieszy mnie to ze serwis sie rozwija. Jestescie swietni juz teraz a dalej chcecie nam umilać zycie - to sie ceni
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, zaznaczyłam odpowiedz "za", ale teraz nie wiem, czy zrobiłam dobrze. z jednej strony możliwość wypróbowania różnych kosmetyków daje nam wielkie ułatwienie w wyborze najodpowiedniejszego dla siebie. z drugiej - czy po jednej, czy nawet kilku próbkach możemy sie dowiedziec, jak tak naprawde kosmetyk działa na nasza skóre, czy włosy?
mimo wszystko pomysł mi się podoba, i jeśli dojdzie do skutku, to chętnie wezmę udział w jego realizacji
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo fajny pomysl
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny pomys l
|
#412 |
|
Przyczajenie
|
Jestem jak najbardziej ZA to bardzo dobry pomysł każda z nas mogłaby na tym skorzystać
|
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem ZA.
Sama często proszę o próbki w sklepie, ale często to graniczy z cudem. A tak samo przyjdzie do domu. I podoba mi się pomsł z KWC, ostatanio tam się nieudzielam, tylko całymi dniami siedzę na formu, tak bym miałą motywację
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
Mi również pomysł bardzo sie spodobał i jestem za przystąpieniem do klubu
|
|
|
|
#415 |
|
Przyczajenie
|
ja tez za
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
Jestem za, a nawet bardzo za
|
#417 |
|
Przyczajenie
|
ale uważam że bardziej wiarygodne jest testowanie całego kosmetyku a nie tylko próbki; jeśli opinia o produkcie ma byc wydana na podstawie samej probki to powinno się to podkreslić
osobiście bardziej ufam opiniom osób które stosują jakiś kosmetyk od wielu miesięcy albo i dłużej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Jestem ZA!! Uważam, że to świetny pomysł
|
|
|
|
#419 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem jak najbardziej za
![]() pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze jedno: co za duzo to niezdrowo! wiec nie przesadzmy z tym testowaniem bo skora tego nie lubi!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Ja was rozumiem, rozumiem ten entuzjazm i radosc. Natomiast dlaczego pozniej oceniac to i wprowadzac zamet do KWC..?